Genesis Reborn Kodi addon: Трябва ли да го инсталирате? Безопасно ли е? Има ли по-добри алтернативи?

Генезис Прероден

Ако имате предвид добавката Genesis Reborn Kodi, тогава не търсете повече. Това ръководство изследва аддон, както и някои негови алтернативи.

Kodi е безплатно приложение за медиен плейър, което ви позволява да настроите вашата собствена система за домашно кино. Окомплектован е с функции, което позволява много възможности, което включва работа с местни медии, както и онлайн медии чрез множество налични добавки.

Това, което наистина отличава Kodi освен много от неговите конкуренти, е че е приложение за крос платформа. Kodi се предлага на устройства с iOS, устройства с Android, като телевизионни кутии / пръчки и телефони, Raspberry Pis, Amazon Firesticks / TVs и дори може да се предава на телевизор чрез Roku. Това просто надрасква повърхността на поддържаните устройства.

Последната стабилна версия на Kodi е Kodi v17.4 “Krypton”.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Преди да започнем: Как да използваме Kodi безопасно и насаме

Винаги трябва да предприемате предпазни мерки, когато правите нещо онлайн, включително стрийминг на съдържание чрез Kodi. Един от начините да се защитите е да използвате виртуална частна мрежа (VPN). Добрият VPN ще помогне за смекчаване на определени рискове, свързани с Kodi, включително атаки Man-in-the-Middle (MitM) и скоростно заглушаване на ISP.

  SuperRepo Kodi repozitorij: Kako instalirati SuperRepo na Kodi

Атаките на човек в средата могат да се появят с всяка добавка. Хакерите могат да поставят злонамерен код във всеки Kodi addon и да го използват, за да шпионират вашата дейност и да откраднат вашите данни. Пристрастявания на трети страни като Genesis Reborn често преминават през не толкова строги проверки, което ги прави по-уязвими пред подобни проблеми. VPN може да скрие вашата самоличност и да предотврати загуба на данни.

Междувременно VPN мрежите ви позволяват да скриете своята онлайн активност от понякога любопитни очи на вашия доставчик на интернет услуги (ISP). При липса на VPN интернет доставчиците могат лесно да следят какво правите онлайн, далеч от идеалното от гледна точка на поверителността.

Интернет доставчиците също все по-често изпращат предупредителни писма на лица, предаващи съдържание чрез неофициални източници. VPN мрежите маскират вашата самоличност онлайн и не позволяват на доставчиците на интернет услуги да гледат на вашите онлайн дейности.

Ще се нуждаете от бърз и стабилен VPN, когато стриймирате с Kodi поради високите изисквания за честотна лента на онлайн стрийминг. Нашият препоръчан VPN е IPVanish, което е доста добре познато в общността на Kodi. IPVanish използва собствени висококачествени сървъри за минимална загуба на скорост. Това обаче не е единственото добро VPN. Чувствайте се свободни да разгледате пълния ни списък с препоръчани VPN услуги, в случай че IPVanish не отговаря на вашите нужди.

Сделка за четене: спестете 60% от IPVanish план тук.

Генезис Прероден

Genesis_kodi_addon_content

Какво е? Genesis Reborn е вилица на някога популярната добавка Genesis Kodi. Genesis Reborn предоставя достъп до богат каталог на съдържание. Каталогът е добре организиран, което ви позволява лесно да намерите това, което търсите.

  Как да използвате журнала за проверка на грешки Ares Wizard, за да отстраните проблемите с Kodi

Има и удобна функция за търсене, в случай че търсите нещо конкретно или не можете да намерите това, което търсите в категориите.

Вие ще можете бързо да намерите филми и телевизионни предавания, а за ваше удобство се откроява по-ново съдържание. Най- кино и Телевизионни предавания са още по-категоризирани, като организират съдържание според етикети като Жанрове и Години.

Защо трябва да го избягвате. По-голямата част от съдържанието се доставя чрез неофициални източници, които нямат необходимите лицензи за възпроизвеждане на такова съдържание. Това поражда правни въпроси и поради тази причина не можем да препоръчаме Genesis Reborn Plugin.

Алтернативи на Genesis Reborn

пукане

crackle_kodi_addon

Crackle Kodi addon е портал към услугата Crackle video on demand (VOD), която е напълно безплатна. Можете да намерите телевизионни предавания като Уокър Тексас Рейнджър и Seinfeld на Crackle. Що се отнася до филмите, има заглавия като Засечка и Вътрешен човек. Crackle също има собствено оригинално съдържание, достъпно за гледане.

С Crackle трябва да отбележите, че няма да имате достъп до най-новите предавания и филми. Няма и HD съдържание. С казаното, това е надеждна услуга и медиите, които са на разположение, са приятни.

Crackler се намира в хранилището на добавките Eracknaphobia.

Crackle осигурява легален достъп до медиите, които показва, и е напълно безплатен. Поради тази причина можем удобно да ви препоръчаме Crackle за вашето гледане.

Viewster

kodi_viewster

Viewster разполага с богата библиотека със съдържание с налични жанрове като Екшън, анимация, комедия, документален филм, Sci Fi, Бойни изкуства, приключения и уестърн.

Viewster идва с функция за търсене, но това, което го прави уникален е, че той отделя функцията за търсене на филми от тази за телевизионни предавания. Това предотвратява объркване с подобни заглавия или с телевизионни предавания и филми, които споделят едни и същи имена.

  Настройка параметров меню Kodi: Как изменить параметры меню в Kodi

Viewster няма HD съдържание, но както при Crackle addon, това е качествени неща.

Viewster се намира в официалното хранилище на добавки Kodi.

Viewster предоставя законно достъп до съдържание и поради тази причина той е един от нашите препоръчани алтернативни добавки за Genesis Reborn.

FilmOn TV

filmon

Kodi addon на FilmOn TV осигурява достъп до услугата за стрийминг на Film On TV. Ще имате достъп до голяма библиотека от видео при поискване, както и до телевизия на живо. Има новинарски канали като BBC BBC, канали за музика на живо и канали за възпроизвеждане на филми и телевизионни предавания.

Въпреки че HD съдържание е достъпно безплатно, абонаментът ще ви даде достъп до повече от него и като цяло ще ви даде достъп до повече съдържание.

Filmon TV се намира в хранилището на SuperRepo.

Тъй като FilmOn TV излъчва законно съдържание, това е един от нашите препоръчани алтернативни добавки към Genesis Reborn.

Ако искате да проучите още опции, разгледайте нашия списък с най-добрите добавки за филми на Kodi за годината.

Заключителни мисли

Genesis Reborn предоставя достъп до голямо разнообразие от съдържание. Трябва обаче да обмислите закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтегляте или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение чрез добавката Genesis Reborn. Вземете под внимание всичко, което изтъкнахме по-горе и след това вземете информирано решение.

About the author

Comments

  1. о и по жанрове, години на излизане и рейтинги. Genesis Reborn е една от най-добрите добавки за Kodi, която предоставя много възможности за поточно възпроизвеждане на съдържание. Но не забравяйте да използвате VPN, за да защитите своята онлайн активност и да предотвратите загуба на данни.

  2. Коди е много полезно приложение за медиен плейър, което ви позволява да настроите вашата собствена система за домашно кино. Genesis Reborn Kodi е една от много добавки, които можете да използвате, за да получите достъп до много съдържание. Въпреки това, е важно да се помни, че изтеглянето или стрийминг на материали, защитени с авторски права, без разрешение е незаконно. Затова е важно да се използва VPN, за да се защитите от рисковете, свързани с Kodi. Genesis Reborn е добре организирана добавка, която ви позволява да намерите това, което търсите бързо и лесно. Но не забравяйте да бъдете внимателни и да използвате Kodi безопасно и насаме.

  3. This text is written in Bulgarian and discusses the Kodi media player application and its Genesis Reborn add-on, as well as alternative options. The article emphasizes the importance of using a VPN to protect oneself while streaming content through Kodi, as well as the potential risks of using third-party add-ons. The Genesis Reborn add-on is described as providing access to a well-organized catalog of content, including movies and TV shows. The article also notes that Kodi is available on a variety of platforms, including iOS and Android devices, televisions, and even Raspberry Pis.

Comments are closed.