Ghidul Kodi 18.3: Construiește, suplimente și actualizări

di 18.3 Ghid Construiește, completează și actualizează

Kodi 18 a avut prima lansare stabilă la începutul anului 2019, iar în prezent suntem la versiunea 18.3. Cu toate acestea, fiecare actualizare aduce modificări, iar cea mai recentă versiune a lui Kodi are câteva funcții noi concepute pentru a-și îmbunătăți funcționalitatea ca centru media. Mai jos, vă vom parcurge tot ceea ce vă puteți aștepta de la Kodi 18.3 în ghidul nostru Kodi și vom aborda orice întrebări sau griji pe care le puteți avea cu privire la actualizarea de la Jarvis sau Krypton.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: folosiți întotdeauna un VPN cu Kodi

Activitățile tale online nu sunt neapărat atât de private pe cât ai putea crede. De fapt, în funcție de rețeaua pe care o utilizați, acestea ar putea fi monitorizate de angajatorul dvs., furnizor de servicii Internet (ISP) sau de guvern. Cu toate acestea, conectându-vă la o rețea privată virtuală (VPN), vă criptați traficul și vă asigurați că spectatorii văd doar date fără sens, fără sens. Unele ISP-uri chiar accelerează viteza utilizatorilor care circulă frecvent, dar, întrucât o VPN îi împiedică să vadă ce ai de făcut, astfel de restricții devin mai greu de justificat.

Vă recomandăm să utilizați IPVanish. Aceasta este o VPN rapidă și ușoară, cu suport puternic pentru mai multe platforme, caracteristici puternice de securitate, politică fără logare și peste 1.300 de servere din peste 60 de țări.

Ce este nou în Kodi Leia?

Comunitatea Kodi a avut de câțiva ani: proliferarea suplimentelor de piraterie a dus la o atenție negativă a mass-media, amenințările legale din partea MPAA au determinat renunțarea la mai mulți dezvoltatori de adaos, iar numărul de utilizatori a început să scadă..

Cu toate acestea, lansarea Kodi 18 a marcat un moment de cotitură pentru software. Include câteva funcții noi care extind versatilitatea serviciului. În plus, dezvoltatorii au refactorizat codul sursă (scăparea de cod vechi, hacked împreună codul și reconstruirea anumitor secțiuni pentru a le face mai ușor de înțeles și actualizat în viitor). În teorie, acest lucru înseamnă că problemele semnalate frecvent în versiunile mai vechi (blocări aleatorii și ecrane negre, de exemplu) ar trebui să fie mai puțin frecvente.

Mai jos, am enumerat câteva dintre cele mai mari modificări introduse în Kodi Leia:

 • S-a adăugat o filă Jocuri și suport pentru gamepaduri și emulatoare
 • O versiune pe 64 de biți este acum disponibilă pentru Windows
 • Interfața TV live seamănă acum cu un ghid TV standard
 • Asistență pentru voce-text în versiunile Android
 • Număr crescut de formate de fișiere acceptate, plus suport pentru videoclipuri 3D
 • Posibilitatea de a reda fișiere protejate de DRM
 • Numeroase actualizări de stabilitate și ușurință de utilizare

Ce caracteristici noi are Kodi 18.3?

Dezvoltarea Kodi 18.3 sa axat în principal pe remedierea erorilor și, ca atare, această versiune nu include multe caracteristici vizibile. Cu toate acestea, dezvoltatorii au reușit să aibă grijă (printre altele) de o problemă a scurgerii de memorie și de problemele rezultate din redarea fișierelor DVD prin HTTPS.

Nu înseamnă că nu este nimic nou. Acum puteți reda piese audio DTS-HD (un format folosit adesea pentru coloana sonoră surround pe Blurays) și există o opțiune de a căuta direct din bara laterală pop-out atunci când faceți streaming.

Vechile mele adăugări vor funcționa în continuare cu Kodi 18.3?

Marea majoritate a addon-urilor Kodi vor funcționa în continuare cu Kodi 18, deși există un număr mic (în special piei personalizate) care nu vor fi. Mai mult, unii utilizatori au raportat probleme legate de integrarea Trakt în anumite suplimente neoficiale. Din păcate, nu se poate face nimic despre acest lucru ca utilizator; trebuie doar să aștepți ca dezvoltatorul să actualizeze suplimentul.

Vă recomandăm să efectuați o nouă instalare a Kodi 18.3 în loc să-l actualizați direct. Kodi Leia a fost complet reproiectat de la Jarvis și Krypton și, prin efectuarea unei instalări curate, reduceți șansele ca orice fișiere sau suplimente rămase să provoace probleme. De exemplu, dacă pielea ta Kodi nu este acceptată în Leia, este posibil să descoperiți că Kodi refuză să pornească.

Pot să-mi păstrez Kodi-ul existent dacă actualizez?

În cea mai simplă formă, build-urile Kodi sunt doar o piele personalizată încorporată cu un anumit grup de suplimente. Așa cum sa menționat mai sus, nu toate pieile și suplimentele vor funcționa cu Kodi 18.3. Acest lucru înseamnă că construcția dvs. Kodi ar putea funcționa perfect sau ar putea opri Kodi să pornească deloc.

Vă sfătuim cu fermitate să folosiți build-uri Kodi. Pentru început, acestea sunt adesea preambalate cu suplimente care răzuiesc conținut din surse nelicențiate. În plus, adesea au mai multe probleme decât merită. De exemplu, Kodi construiește uneori restabilirea suplimentelor șterse de fiecare dată când Kodi pornește. Acest lucru înseamnă că, dacă unul dintre suplimentele incluse este deconectat, Kodi ar putea încerca să-l atingă, devenind eficient inutilizabil timp de câteva minute după pornire.

De ce ar trebui să fac upgrade la Leia dacă Jarvis și Krypton încă funcționează?

Deși Kodi 16 și 17 funcționează în continuare, nu mai sunt menținute sau actualizate. Mai departe, mai departe, majoritatea noilor suplimente vor fi aproape sigur dezvoltate, având în vedere Kodi 18. Pur și simplu pus, mai devreme sau mai târziu, va trebui să faceți upgrade la Kodi 18, deci de ce să nu începeți acum?

Actualizarea la Kodi 18.3 nu trebuie să fie dificilă. Am acoperit anterior cele mai bune suplimente și cele mai bune depozite Kodi din 2019 și avem chiar și un tutorial complet despre soluționarea problemelor comune Kodi în cazul în care întâmpinați dificultăți. Ca atare, veți putea să înlocuiți cu ușurință orice suplimente sparte și să reveniți la streaming cât mai repede posibil.

Voi avea probleme cu utilizarea Kodi?

În ciuda a ceea ce s-ar crede că lucrările ar fi, Kodi nu este în mod inerent ilegal. De fapt, dezvoltatorii aplicației au vorbit în repetate rânduri public despre poziția lor anti-piraterie. Problema este că unii dezvoltatori terți au creat suplimente care permit accesul fără restricții la conținutul licențiat. Dacă evitați suplimentele neoficiale și accesați numai conținut pe care aveți dreptul să îl urmăriți, nu ai făcut nimic greșit și nu vei avea probleme.

Există câteva moduri de a determina dacă un addon este oficial sau nu. Dacă are emisiuni numai de la un anumit radiodifuzor, dacă nu puteți viziona nimic fără să vă conectați sau dacă suplimentul este numit pur și simplu după un serviciu de streaming existent, este probabil oficial. Cu toate acestea, dacă un addon susține că are toate ultimele lansări de filme sau zeci de fluxuri TV live gratuite, este probabil neoficial. Fluxurile neoficiale sunt adesea restante și de rezoluție scăzută, plus că sunt scoase offline foarte repede, așa că nu recomandăm utilizarea acestora.

Numeroase forumuri și site-uri mai puțin savuroase recomandă suplimente fără licență, fără a menționa dacă sunt oficiale sau nu. Pentru a elimina orice îndoială pe care o puteți avea, am oferit o listă scurtă de adaosuri recomandate, dar neautorizate, de mai jos:

 • Exodus (sau furci precum Exodus Redux, Yoda și Tempest)
 • Gaia
 • 13Clowns
 • Dragonul magic
 • Venin
 • MTBS Grease Lightning

Vezi si: Cum se instalează Kodi Leia 18.3 pe Firestick

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 37 = 47

Adblock
detector