Гледайте футбол на NCAA College на Kodi, който добавките работи най-добре

Колежът по футбол в САЩ се възобнови. Национална колегиална атлетическа асоциация (NCAA) Колеж по футбол създава футболен свръх всяка година, който вероятно е надминат само от професионалисти Национална футболна лига (NFL) футбол. Тази есен можете да гледате мачове на NCAA College Football на Kodi, както и да живеете онлайн чрез други източници. Всъщност може да сте в състояние да използвате няколко официални добавки на Kodi, за да го направите и вие.

Kodi_NCAA_College_Football

NCAA живите игри започнаха отново тази година в събота, 25 август с Масачузец срещу Duquesne, Ориз срещу Prairie View, Colorado State vs. Хавай, и Ню Мексико срещу. Уайоминг.

Засега игрите се излъчват от различни източници, като например ESPN, CBS Sports, Stadium, Fox Sports, Pac-12 Network, ACC Network, Big Ten Network, и още. Различни услуги и доставчици носят и мрежите, от които се нуждаете, и някои от тези доставчици имат добавки на Kodi, които можете да използвате за гледане на игрите.

Някои потребители на Kodi addon може също да търсят безплатни потоци, достъпни от неофициални, добавки на трети страни, като например Ultra IPTV, cCloud TV, SportsDevil, или други известни добавки. Не препоръчваме тези опции и ще обсъдим защо по-късно.

Независимо дали имате инсталиран Kodi на Roku, Amazon Fire TV или Firestick, Raspberry Pi, iPhone, Mac, Windows PC, Nvidia Shield, Apple TV или Chromecast, ще можете да хванете своя NCAA на Kodi.

Последната стабилна версия на Kodi е Kodi v17.4 “Krypton”

Нека да разгледаме вашите възможности за хващане на футбол от NCAA на Kodi.

Вижте също: Как да гледате NFL на Kodi.

Внимавайте: Новите закони означават, че доставчикът на интернет може да продава и споделя вашите данни за сърфиране

Загубата на правилата на Net Neutrality означава, че вашият доставчик на интернет услуги може да филтрира, събира и продава вашите данни за частно сърфиране. Всичко от това, което гледате, до мястото, където го гледате, може да бъде събрано и продадено с печалба от вашия интернет доставчик.

В крайна сметка това означава, че вашият интернет доставчик може да вижда * всичко *, което правите онлайн и да избира какво да продавате или отчитате. Една добра виртуална частна мрежа или VPN обаче ще шифрова вашия интернет трафик зад частен тунел, в който дори вашият интернет доставчик не може да пробие и прегледа.

Тествахме топ VPN за сигурност и поверителност, а IPvanish е нашият номер 1 избор за поточно предаване на Kodi.

Преминете ограниченията за географско съдържание на Kodi

Едно нещо, което може да откриете при използването на Kodi е, че някои добавки не работят за поточно предаване заради вашето местоположение. Други добавки също могат да представляват риск за сигурността и поверителността.

Някои от опциите, които ще препоръчаме по-долу, като DAZN, са напълно легални и надеждни за използване, но може да изискват VPN, за да получите достъп до NCAA College Football. Други добавки, които може да опитате да използвате, могат да носят злонамерен софтуер или да бъдат шлюз за хакване чрез отвличане в стил „човек в средата“. Независимо дали добавката е от официален или неофициален източник, всички Kodi добавки предоставят достъп до вашата система, което прави всички добавки риск за използване.

Можете да защитите личните си поточни канали и да заобиколите ограниченията за географско съдържание с VPN. Препоръчваме IPVanish като най-добрата опция за потребителите на Kodi. IPVanish е оптимизиран за поточно предаване на Kodi и защитен с военни стандарти за криптиране. Освен това има хиляди сървъри по целия свят, което го прави една от най-добрите опции за гео-скачане и достъп до потоците Kodi addon навсякъде.

Сделка за четене: Спестете до 60% от IPVanish планове тук.

IPVanish е нашата основна препоръка, но не се колебайте да разгледате пълния списък на препоръчаните VPN услуги за Kodi, за да получите представа какво още има.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Как да гледате колежа по футбол NCAA в Kodi: големи мрежи

Следните големи мрежи излъчват футболни игри в колежа NCAA:

 • ESPN
 • ESPNU
 • ESPN 3
 • CBS Sports
 • FOX Sports
 • ABC
 • Pac-12 мрежи
 • ACC мрежа
 • Мрежа от големи десет
 • стадион
 • SEC мрежа

Ще намерите и комбинация от други мрежи, пренасящи игри през целия сезон. Можете да проверите за повече подробности тук.

Онлайн аналозите за стрийминг на тези мрежи често излъчват и игри на живо. Такъв е случаят с WatchESPN. Интересното е, че тази година Facebook всъщност ще предава няколко игри, както и Twitter.

Как да гледате NCAA на Kodi: официални добавки

PlayStation Vue (PS Vue)

playstation vue

PS Vue е добавка на Kodi, която позволява на потребителите да имат достъп до услугата PlayStation Vue. Той е достъпен в Официалното хранилище за добавки Kodi.

Playstation Vue е телевизионна услуга на живо за стрийминг на Sony. Той предлага достъп до голямо разнообразие от канали. Канали като ESPN и ABC, които показват футболни игри в колежа, са достъпни чрез Vue. Услугата включва възможност за DVR и възможност за поточно предаване на до пет устройства едновременно.

Playstation Vue изисква валиден абонамент и се предлага само в САЩ. Той е напълно легален и предлага на зрителите алтернатива на традиционната телевизионна услуга. Това е доста интригуващо, като се има предвид фона на играта на Sony.

ESPN 3

Достъпа до ESPN 3 може да бъде направен директно чрез Kodi с помощта на добавката ESPN 3 Kodi. Ако сте любител на футбола и искате да уловите предстоящите игри, тогава просто проверете графика, за да видите кога се показва на ESPN 3.

Ще трябва да имате активен абонамент чрез вашия доставчик на кабелни услуги, за да получите достъп до съдържание чрез този плъгин.

ESPN 3 дава законно достъп до спортно съдържание и е една от препоръчителните ни добавки Kodi.

ESPN Player

Добавката Kodi на ESPN Player предоставя достъп до едноименната услуга за стрийминг на ESPN. В допълнение към добавката Kodi, тази услуга може да бъде достъпна на мобилни устройства, както и на компютри с Mac и Windows.

ESPN Player е достъпен чрез абонамент в Европа, Близкия изток, и Африка.

ESPN Player е напълно легална опция и ще ви позволи да получите достъп до любимите си игри в колежа по футбол, стига да отговаряте на изискванията на услугата ESPN Player.

USTVNow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVNow Plus е ориентиран към служителите в американските военни, но не може много да спира другите да се регистрират. Той осигурява достъп до няколко канала със своя безплатен пакет. Ще имате достъп до ABC, CBS, My9, CW, Fox, NBC и PBS с основната безплатна услуга.

Ако желаете повече канали, тогава можете да надстроите до един от платените пакети, които дават достъп до повече канали. Въпреки това, вие ще бъдете в състояние да хванете няколко колежа футболни игри само с ABC на безплатния пакет. Посетете уебсайта USTVNow, за да получите повече информация за платените пакети, които започват от $ 19 USD.

USTVNow осигурява достъп до съдържание чрез законни методи. Тя може да бъде намерена в официалното хранилище за добавки Kodi. Това обаче не е последната налична версия. За най-новата версия проверете хранилището на добавки на TVADDONS. 

Вижте също: Как да инсталирате USTVNow на Kodi.

Pac-12 Networks Kodi добавка

Pac-12 Networks Kodi добавката е портал за всички Pac-12 мрежи. Мрежите PAC-12 са посветени на показване на съдържание, свързано със спортните отбори на конференцията NCAA Pac-12. Това естествено означава, че тук ще хванете няколко футболни мача.

Pac-12 Networks предоставя на потребителите достъп до легални потоци. Тя може да бъде намерена в хранилището на добавки TVADDONS.

DAZN

Гледайте футбол на NCAA College на Kodi, който добавките работи най-добре

DAZN ще бъде една от най-добрите опции, които ще трябва да гледате NCAA College Football на Kodi, но има уловка. Единственият DAZN регион, който в момента предлага спортове NCAA, е DAZN Canada. Ако имате DAZN акаунт, можете да получите достъп до DAZN Canada с помощта на VPN.

От нашето тестване VPN ще ви изпрати право в DAZN Канада, но има тенденция да не успее да влезе в други региони, като САЩ или Германия. Независимо от това, стига вече да имате DAZN акаунт, DAZN Канада се зарежда отлично и можете да гледате игри Pac-12 Networks доста лесно.

Можете да инсталирате добавката DAZN Kodi от Официалното хранилище на Kodi Addons. 

Плутонов телевизор

Pluto.TV Kodi addon

Безплатната IPTV услуга Pluto.TV има скрит скъпоценен камък в нея: Стадион. Stadium е безплатен онлайн телевизионен оператор на живо, който носи голяма част от конферентните игри NCAA през целия сезон. Можете да го получите през уебсайта на Watch Stadium или да го видите направо през добавката на Pluto TV Kodi. Стадионът няма да има най-много налични игри, но е добър вариант да хванете добър брой игри през сезона.

Тъй като това е напълно легална опция, можете да намерите Pluto TV Kodi Addon в Официалното хранилище на Kodi Addon. Ако сте извън САЩ, VPN като IPVanish ще ви осигури достъп до Pluto TV и стадион.

Неофициални добавки на Kodi, които носят NCAA Football на Kodi

Въпреки че тези неофициални добавки предоставят потоци на очакваните футболни игри NCAA безплатно, имайте предвид, че те не са законни. Използването на тези добавки може да ви доведе до правни проблеми или до проблеми с вашия интернет доставчик. Потоците от тези добавки също не са толкова надеждни, колкото тези, предоставени чрез официални добавки. Не препоръчваме потребителите да се обръщат към някоя от тези добавки за футболни потоци NCAA.

SportsDevil

sportsdevil

Какво е? Добавката Kodi Sportsdevil предоставя колекция от потоци от интернет за различни събития. В допълнение, канали като ESPN, които излъчват футболен колеж, могат да бъдат намерени чрез Sportsdevil.

Защо трябва да го избягвате? Потоците, предоставени от Sportsdevil, са пиратски и трябва да се избягват. Sportsdevil не е една от препоръчителните ни добавки.

Ултра IPTV

Какво е? Ultra IPTV е телевизионна добавка за протокол за интернет, която предлага голяма библиотека от канали, включително много от тях, които ще носят спортове NCAA. ESPN и други опции са достъпни чрез добавката.

Защо трябва да го избягвате? Има много въпроси около това, къде Ultra IPTV излъчва своите потоци. Услугата е не само по-евтина от всички легални платени IPTV, но е достъпна и само чрез схематично неофициално хранилище за добавки. Като такъв, ние не препоръчваме тази опция на потребителите на Kodi.

cCloud TV

Какво е? cCloud TV е управлявана от общността IPTV услуга, която позволява на потребителите да имат достъп до стотици безплатни телевизионни потоци на живо от целия свят. Случва се да включва и потоци към популярни мрежи като ESPN и FOX Sports.

Защо трябва да го избягвате? cCloud TV е излизал офлайн няколко пъти в миналото. Приложението вече е достъпно само чрез лошо проверено хранилище и не се поддържа от първоначалния си създател. Може също така да предоставя потоци без права за излъчване. Не препоръчваме cCloud TV като източник на стрийминг за NCAA Football.

Инсталиране на добавки на Kodi

За да инсталирате добавки на Kodi, първо трябва да се инсталират необходимите хранилища. След това добавката може да се търси и инсталира. Освен това, добавки могат да бъдат инсталирани с помощта на .ZIP файлове.

Ако искате да научите как да инсталирате добавки за хранилища на Kodi, не се колебайте да разгледате пример на процеса тук.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − 59 =

Adblock
detector