Gledajte The Walking Dead Season 10 na mreži uz Kodi, Sling TV ili PS Vue

Gledajte The Walking Dead Season 10 na mreži uz Kodi, Sling TV ili PS Vue

Kako gledati The Walking Dead na Kodi

Da biste pogledali sezonu The Walking Dead Season 10 na Kodiju, napravite sljedeće:

 1. Prijavite se na bilo koji Sling TV ili PlayStation Vue
 2. Preuzmite i instalirajte najnoviju verziju Kodi-ja
 3. Učitajte Kodi i idite na addons > Instalacija iz skladišta > Video dodaci
 4. Pronađite i instalirajte Kodi dodatke za Sling TV i / ili PlayStation Vue (Sling.tv i PS Vue na Kodi)
 5. Učitajte dodatak po vašem izboru i unesite svoje podatke za prijavu
 6. Učitajte svoje AMC tokove

Upozorenje: Koristite VPN s Kodi streamingom

Ako živite u drugoj zemlji ili putujete izvan SAD-a, pristup PlayStation Vue i Sling TV bit će blokiran. Da biste to zaobišli, možete koristiti VPN da biste "prevarili" svoju lokaciju. VPN kriptira sav vaš internetski promet i šalje ga putem posredničkog poslužitelja na lokaciju po vašem izboru - u ovom slučaju u SAD. Doći ćemo do detalja kako to učiniti za svaku uslugu nadalje u nastavku.

Važna napomena za Kodi korisnike:

Kodi ima zabrinjavajućih pitanja privatnosti i sigurnosti, ona se odnose na one koji Kodi koriste legalno kao i na one koji ih ilegalno koriste. Zajednička briga za Kodi korisnike uključuje davatelje internetskih usluga koji špijuniraju kako koriste Kodi i što struju, čak i ako nije piratski sadržaj. VPN će zaustaviti vaš davatelja internetskih usluga ili drugih korisnika na vaše internet aktivnosti. VPN se također može zaštititi od sigurnosnih pitanja poput napada Man in the Middle na koji su ugroženi korisnici Kodija.

Većina VPN-a prespor je za upotrebu s Kodi-jem. Ostali bilježe vašu aktivnost tako da ne štite vašu privatnost. Preporučujemo IPVanish jer ima dovoljno brze brzine za streaming u HD ili čak UHD, ne bilježi korisničku aktivnost, radi sa svim popularnim uređajima i najlakši je VPN za korisnike Amazon Firestick za instaliranje.

IDEAL ZA STREAMING: IPVanish je brz, sigurnosno zaštićen VPN s politikom bez dnevnika i više od 1,00 poslužitelja širom svijeta.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Kako struji The Walking Dead na Kodi

Postoje dvije zakonite opcije za gledanje AMC-a kroz Kodi. Većina ostalih Kodi dodataka, kao što su cCloud TV, Ultimate IPTV ili RocketStreams, koriste piratske protoke.

Najbolja metoda putem Kodija: Sling.tv Kodi addon

Sling TV je usluga vrhunskog streaminga koja korisnicima omogućuje gledanje desetaka kanala (uključujući AMC) uživo putem interneta. Paketi počinju od 15 USD mjesečno, iako će vam trebati kreditna kartica povezana s američkom adresom da biste se prijavili.

Za početak, samo instalirajte dodatak Sling.tv Kodi s službenog Kodi repo-a. Zatim desnom tipkom miša kliknite njezinu ikonu i odaberite Konfigurirati, i unesite svoje vjerodajnice za prijavu. Sada biste mogli bez ikakvih problema gledati Sling TV streamove.

Sling.tv i ostali dodaci za strujanje nisu unaprijed instalirani na Kodi. Morate instalirati repo, a zatim instalirati dodatak iz tog repo-a da biste počeli gledati streamove. Pogledajte naš popis najboljih dodataka Kodi za streaming televizije i filmova ovdje. Naučite kako instalirati repos i addons ovdje i pogledajte naš popis najboljih Kodi dodataka 2019. ovdje, tako da znate koji su sigurni za upotrebu, a koji treba izbjegavati.

Dodatna opcija: PS Vue Kodi addon

Ako se odlučite na PlayStation Vue, bit ćete sretni. PlayStation Vue ne samo da možete pokrenuti putem velikog broja uređaja, već se možete povezati s računom i putem Kodi dodatka.

Dodatak PS Vue možete pronaći u službenom spremištu Kodi Addon. Da biste ovdje pristupili svom računu, morat ćete dodati svoje vjerodajnice prije nego što pokušate učitati dodatak. Ako dodate dodatak bez unesenih vjerodajnica, dodatak će se srušiti.

Nakon preuzimanja i instaliranja dodatka pronađite ga u odjeljku Addons desni klik na tome. Kliknite na postavke, a zatim unesite svoje korisničko ime i zaporku.

Osnovna pretplata na PlayStation Vue počinje od 49,99 USD mjesečno za 60+ kanala, uključujući AMC. The Walking Dead možete gledati uživo putem interneta dok emitira televiziju ili koristiti ugrađeni DVR u oblaku da biste ga spremili za kasnije.

PlayStation Vue se više ne ograničava na PS3 i PS4. Također možete gledati na Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, Chromecast, bilo kojem Android ili iOS uređaju, pa čak i svoj web preglednik. PlayStation Vue Mobile dostupan je i na iOS i Android uređajima, ali za upotrebu vam je potreban aktivirani uređaj povezan s TV-om. Nekoliko je kanala na mobilnom uređaju također ograničeno ovisno o pravima za licenciranje i vašoj lokaciji.

Ostale mogućnosti za prijenos uživo The Walking Dead Season 10 bez kabela

Postoje i druge opcije kabelske televizije za rezanje kablova koje također nose AMC. Nažalost, većina ostalih opcija za rezanje kablova koje nose AMC nemaju Kodi dodatke. Zapravo, jedine druge službene usluge streaminga sa sjedištem u SAD-u koje rade s Kodi-om uključuju Pluto.tv, Tubi TV, Xumo, Crackle, Funimation i DAZN. Ništa od toga ne nosi AMC.

Ako Kodi koristite na računalu sa sustavom Windows ili Mac ili na uređaju za strujanje poput Amazon Fire TV Stick-a, možete se prijaviti i prenositi bilo koju od ovih dodatnih opcija koje imaju AMC:

 • Filon - 20 USD mjesečno za dobivanje AMC-a i ~ 40 drugih kanala
 • NA&T WatchTV - 15 USD mjesečno za dobivanje AMC-a i ~ 30 drugih kanala
 • Sling TV - 15 USD mjesečno za dobivanje AMC-a i ~ 30 drugih kanala
 • YouTube TV - 49,99 USD mjesečno za dobivanje AMC-a i ~ 60 drugih kanala (bez aplikacije Fire Stick)
 • Hulu s TV uživo - 44,99 USD mjesečno za dobivanje AMC-a i ~ 50 drugih kanala
 • NA&T TV Now - 50 USD mjesečno za dobivanje AMC-a i ~ 60 drugih kanala
 • fuboTV - 54,99 USD mjesečno za dobivanje AMC-a i ~ 80 drugih kanala
 • HDHomeRun Premium TV - 34,99 USD mjesečno za AMC i ~ 40 drugih kanala

VPN poput IPVanish-a trebao bi raditi s bilo kojom od ovih usluga kako biste omogućili gledanje u inozemstvu i izbjegavanje isticanja internetskih usluga, iako su druge mogućnosti, poput ExpressVPN, Cyberghost ili NordVPN, možda bolji izbor za gledanje bez Kodi-ja..

Povezano: Kako instalirati Kodi AMC Addon.

"The Walking Dead" Jorge Figueroa licenciran pod CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 + = 63

Adblock
detector