Гледайте The Walking Dead Season 10 онлайн с Kodi, Sling TV или PS Vue

Гледайте The Walking Dead Season 10 онлайн с Kodi, Sling TV или PS Vue


Как да гледате The Walking Dead на Kodi

За да гледате The Walking Dead Season 10 на Kodi, направете следното:

 1. Регистрирайте се към който и да е Sling TV или PlayStation Vue
 2. Изтеглете и инсталирайте най-новата версия на Kodi
 3. Заредете Kodi и отидете на Addons > Инсталиране от хранилище > Видео добавки
 4. Намерете и инсталирайте Kodi addons за Sling TV и / или PlayStation Vue (Sling.tv и PS Vue на Kodi)
 5. Заредете добавката по ваш избор и въведете данните си за вход
 6. Заредете вашите AMC потоци

Предупреждение: Използвайте VPN с поточен код Kodi

Ако живеете в друга държава или пътувате извън САЩ, достъпът до PlayStation Vue и Sling TV ще бъде блокиран. За да заобиколите това, можете да използвате VPN, за да „измамите“ вашето местоположение. VPN криптира целия ви интернет трафик и го изпраща чрез посреднически сървър на избрано от вас място - в този случай САЩ. Ще стигнем до спецификата как да направите това за всяка услуга по-надолу.

Важна забележка за потребителите на Kodi:

Kodi има някои тревожни проблеми с поверителността и сигурността, те се отнасят за тези, които използват Kodi законно, както и тези, които го използват незаконно. Обща загриженост за потребителите на Kodi включва доставчиците на интернет услуги, които шпионират как използват Kodi и какво предават, дори ако не е пиратско съдържание. VPN ще спре вашия интернет доставчик или други хора да гледат на вашата интернет активност. VPN може също така да предпазва от проблеми със сигурността като атаки на Man in The Middle, към които потребителите на Kodi са уязвими.

Повечето VPN са твърде бавни за използване с Kodi. Други регистрират вашата дейност, така че не защитават поверителността ви. Препоръчваме IPVanish, тъй като има достатъчно бърза скорост за стрийминг в HD или дори UHD, не поддържа журнали на потребителска активност, работи с всички популярни устройства и е най-лесният VPN за потребителите на Amazon Firestick за инсталиране.

ИДЕАЛ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ: IPVanish е бърз и сигурен VPN VPN с политика без регистрация и над 1,00 сървъра по целия свят.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Как да стриймваме The Walking Dead на Kodi

Има два законни и легални варианта за гледане на AMC през Kodi. Повечето други добавки от Kodi, като cCloud TV, Ultimate IPTV или RocketStreams, използват пиратски потоци.

Най-добрият метод чрез Kodi: Sling.tv Kodi addon

Sling TV е услуга за стрийминг, която позволява на потребителите да гледат десетки канали (включително AMC) на живо онлайн. Пакетите започват от 15 USD на месец, въпреки че ще ви трябва кредитна карта, свързана с американски адрес, за да се регистрирате.

За да започнете, просто инсталирайте добавката Sling.tv Kodi от официалното репо за Kodi. След това щракнете с десния бутон върху иконата му, изберете Конфигуриране, и въведете вашите идентификационни данни за вход. Вече би трябвало да можете да гледате Sling TV потоци без никакви проблеми.

Sling.tv и други поточни добавки не се инсталират предварително на Kodi. Ще трябва да инсталирате репо, след което да инсталирате добавка от него, за да започнете да гледате потоци. Вижте нашия списък с най-добрите добавки на Kodi за стрийминг на телевизия и филми тук. Научете как да инсталирате тук repos и addons и вижте нашия списък с най-добрите Kodi addons на 2019 г. тук, за да знаете кои са безопасни за употреба и кои да избягвате.

Допълнителна опция: PS Vue Kodi addon

Ако решите да отидете с PlayStation Vue, ще имате късмет. Не само можете да стартирате PlayStation Vue през голям брой устройства, но и можете да се свържете с вашия акаунт чрез добавка на Kodi.

Можете да намерите добавката PS Vue, посочена в Официалното хранилище на Kodi Addon. За да получите достъп до акаунта си тук, ще трябва да добавите своите идентификационни данни, преди да се опитате да заредите добавката. Ако заредите добавката без въведените от вас идентификационни данни, добавката ще се срине.

След като изтеглите и инсталирате добавката, намерете го в секцията си Добавки, след това Кликнете с десния бутон върху него. Кликнете върху Настройки, и след това въведете вашето потребителско име и парола.

Основният абонамент за PlayStation Vue започва от $ 49,99 на месец за 60+ канала, включително AMC. Можете да гледате The Walking Dead на живо онлайн, докато се излъчва по телевизията, или да използвате вградения облачен DVR, за да го запазите за по-късно.

PlayStation Vue вече не се ограничава само до PS3 и PS4. Можете също да гледате на Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, Chromecast, всяко устройство с Android или iOS и дори вашия уеб браузър. PlayStation Vue Mobile е наличен и на устройства с iOS и Android, но за да го използвате, трябва да имате активирано, свързано с телевизор устройство. Няколко канала за мобилни устройства също са ограничени в зависимост от лицензионните права и вашето местоположение.

Други опции за предаване на живо The Walking Dead Season 10 без кабел

Има и други опции за кабелна телевизия за рязане на кабели, които също носят AMC. За съжаление, повечето други опции за рязане на кабели, които носят AMC, нямат Kodi добавки. Всъщност единствените други официални поточни услуги, базирани в САЩ, които работят с Kodi, включват Pluto.tv, Tubi TV, Xumo, Crackle, Funimation и DAZN. Никой от тях не носи AMC.

Ако използвате Kodi на компютър с Windows или Mac или на стрийминг устройство като Amazon Fire TV Stick, можете да се регистрирате и да предавате поточно всяка от тези допълнителни опции, които имат AMC:

 • Филон - 20 долара на месец, за да получите AMC и ~ 40 други канала
 • AT&T WatchTV - 15 долара на месец, за да получите AMC и ~ 30 други канала
 • Sling TV - 15 долара на месец, за да получите AMC и ~ 30 други канала
 • YouTube TV - $ 49,99 на месец, за да получите AMC и ~ 60 други канала (без приложение Fire Stick)
 • Hulu с телевизия на живо - $ 44,99 на месец, за да получите AMC и ~ 50 други канала
 • AT&T TV сега - 50 долара на месец, за да получите AMC и ~ 60 други канала
 • fuboTV - $ 54,99 на месец, за да получите AMC и ~ 80 други канала
 • HDHomeRun Premium TV - $ 34,99 на месец за AMC и ~ 40 други канала

VPN като IPVanish трябва да работи с която и да е от тези услуги, за да ви позволи да гледате в чужбина и да избегнете заглушаване на ISP, въпреки че други опции, като ExpressVPN, Cyberghost или NordVPN може да са по-добър избор за гледане без Kodi.

Свързани: Как да инсталирате Kodi AMC Addon.

„The Walking Dead“ от Хорхе Фигероа, лицензиран съгласно CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4