Hírek Kodi kiegészítések: Hogyan nézhetjük élő híreket és klipeket a Kodi-on

Hírek Kodi kiegészítések 2Ha a közelmúltban váltottál a streaming video-ra, akkor kíváncsi lehet arra, hogyan juthat helyi, országos és világhírekhez kábel- vagy műholdas szolgáltatások nélkül. Ez a cikk elmagyarázza, hogyan juthat el minden kívánt hírhez kábel vagy műholdas kapcsolat nélkül. Pontosabban, felsorolja a legjobb Kodi-kiegészítőket, amelyek élő hírcsatornákat vagy a legfrissebb hírek klipeit nézik meg.

Mi az a Kodi??

A Kodi forradalmian új szoftver médialejátszó a Kodi Alapítványtól. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy audio- és videofájlokat lejátsszanak egy eszközről, vagy folytassanak tartalmat az internetről, elkerülve a webböngészők vagy különálló szoftverek szükségességét a különféle médiaforrások kezeléséhez. Emellett blokkolja néhány streaming-videohelyről származó hirdetéseket.

A Kodi telepíthető Nvidia Shield, PC, Mac, Apple TV, Android vagy iOS telefonokra. Kodi az utóbbi időben rossz sajtót kapott az online kalózkodás miatt. Ugyanakkor sok Kodi-kiegészítés folyik az engedélyezett forrásokból, különösen a cikkben javasolt hír-kiegészítők.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Miért használjon mindig VPN-t a Kodi-val?

Az online video streaming mindig magában hordozza a magánélettel és a biztonsággal kapcsolatos kockázatokat, és ezeknek a kockázatoknak a sokát elkerülheti, ha mindig VPN-t használ. A hackerek például megkísérelhetnek személyes információkat szerezni tőled, hallgatva azokra az adatokra, amelyeket elküldnek közted és a meglátogatott webhelyek között. A VPN használata segít megelőzni ezt a problémát, mivel titkosítja az Ön adatait, így a hackerek számára nagyon nehéz megszerezni hasznos információkat..

A VPN használata segíthet megakadályozni az ISP sebességének csökkentését is, és gyakran feloldhatja a geoblokkolt tartalmat.

Ugyanakkor nem minden VPN hatékony a video streaminghez. Néhányuknak nincs olyan kiszolgálója elegendő országban, hogy hatékonyan feloldhassa a tartalmat, vagy nincsenek natív alkalmazásai a népszerű TV-készülékekhez.

Ezen okok miatt javasoljuk az IPVanish VPN-megoldást a Kodi felhasználók számára. Az IPVanish natív alkalmazásával rendelkezik az Amazon Fire Stick és az Nvidia Shield számára, így egyszerűen telepíthető streaming-videó felhasználók számára. Szerverei vannak több mint 60 országban, lehetővé téve a felhasználók számára a blokkolt tartalom maximális mennyiségének feloldását. Nem tart naplókat. Összességében kiváló VPN azok számára, akik videókat közvetítenek.

A Kodi-nal történő használathoz javasolt VPN-ek listáját olvassa el útmutatónkban.

READER DEAL: Takarítson meg 60% -ot az IPVanish-on

A tizenhat legjobb Kodi kiegészítés az élő hírekhez és más hír tartalmakhoz

A következő tizenhat kiegészítés mind naprakész híreket szolgáltat a helyi, nemzeti és világ eseményeiről. Néhányuk élő hírcsatornákat biztosít, míg mások csak klipeket. Legtöbbjüknek nincs előfizetési díja. Mindegyik egy kivételével elérhető a hivatalos Kodi addon leraktárból.

Rikkancsfiú

Newsy Kodi addon

A Newsy egy népszerű ingyenes webhely, amely rövid formában készít hírvideokat. Ezek a videók különösen akkor hasznosak, ha nincs sok ideje tévénézéshez, de gyorsan szeretnének felzárkózni a világon zajló eseményekhez. A Newsy ingyenes, 24 órás kábelhírek-csatornát kínál „minimalista” hangsúlyozással, amelyben az elemzés és a vélemény korlátozott, hogy a tényekre összpontosítson..

A Newsy Kodi addon hozzáférést biztosít mind a weboldal klipjeihez, mind az ingyenes élő csatornához. Megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

Newsmax TV

Newsmax TV Kodi addon

A Newsmax TV egy ingyenes, 24 órás élő kábelcsatorna. A konzervatív hírportál, a Newsmax.com részeként hozták létre. Néhány legnépszerűbb előadása A függöny mögött Jack Burkmannel, Beszélgetések Nancy Brinkerrel, és Newsmax Prime.

A Newsmax TV Kodi addon hozzáférést biztosít ehhez a csatornához, valamint a kiválasztott műsorok klipeivel.

Haystack.tv

Haystack.TV Kodi addon

A Haystack.TV egy hírgyűjtő, amely a YouTube és a Vimeo csatornák sokféle trendjeiről híreket talál. Tartalmát trendcímsorokra, hírekre, szórakoztató hírekre, tudományra osztják & technológia, üzlet & pénzügy, videojáték-hírek, késő esti show-k és filmelőzetesek. Videói általában két-három perc hosszúak, tehát ez egy újabb nagyszerű kiegészítő, amellyel gyorsan összefoglalhatják a világ különböző eseményeit..

LÁSD MÉG: A legjobb 109 Kodi-kiegészítő

Sky News

Sky News Kodi addon

Ha Egyesült Királyságban él, vagy egyszerűen csak az Egyesült Királyság politikája és kultúrája iránt érdeklődik, a Sky News Kodi addon kiváló módja annak, hogy híreket szerezzen erről a körzetről. Ez magában foglalja a Sky News csatorna élő közvetítését és a news.sky.com legfrissebb klipeit. Tartalma geoblokkok nélkül és teljesen ingyenesen elérhető.

Fox hírek

Fox News Kodi addon

A Fox News és a Fox Business News kábelcsatornái általában nem érhetők el olyan prémium streaming szolgáltatás fizetése nélkül, mint a PS Vue. A Fox News azonban fenntart egy YouTube csatornát és weboldalt, amely ingyenes klipjeit kínálja a műsoráról. Mindezeket a klipeket a Fox News Kodi addonnal érheti el.

A Fox News addon négy részből áll. Ezek közül az első a Fox News show klipjeit tartalmazza, amelyeket az adott show szervezett. A második kategóriák szerint rendezett hírklipjeket tartalmaz, beleértve a politikát, az egészségügyet, a technológiát, a tudományt, az utazást, a világot és mások. A harmadik és a negyedik szakasz a Fox Business News klipjeit is mutatja, show vagy kategória szerint.

CBC.ca

CBC.ca Kodi addon

A CBC.ca Kodi addon a Canadian Broadcasting Corporation legfrissebb hírklipjeit tartalmazza. Ha Kanadában él, vagy egyébként érdekli a kanadai hírek, ez a kiegészítő kiváló módja annak, hogy híreket szerezzen kanadai szempontból.

Olvass tovább: Hogyan telepítsük a Sportsnet Now Kodi addon

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

A Pluto.tv egy ingyenes over-the-top TV szolgáltatás, amely több mint 100 csatornát biztosít, köztük több mint 13 hírcsatornát. Ez a mai Legfontosabb történet, a News 24/7, az NBC News & MSNBC, Cheddar, CBSN, TYT Network, RT America, Business News 24/7, Bloomberg TV és a CNBC európai verziója. Ezenkívül a Newsy, a Sky News és a Newsmax TV élő közvetítéseit is biztosítja, bár a klipjeikhez való hozzáféréshez továbbra is szüksége lesz ezeknek a hálózatoknak a különálló kiegészítőire..

Élő adás

Live stream Kodi addon

A fenti kiegészítők mindegyike nagyszerű, ha meg akarja nézni a nemzeti vagy a világ híreit. De mi van, ha lépést szeretne tartani a saját városában vagy államában zajló eseményekkel? Itt érkezik a Livestream Kodi addon. Számos helyi hírállomás a Livestream szoftvert használja a hírműsorok internetes közvetítéséhez, és a kiegészítő lehetővé teszi ezekhez a patakokhoz való hozzáférést, valamint sok más számára. Több mint 250 ilyen adatfolyam érhető el, a világ minden tájáról.

PS Vue

PSVue Kodi addon

Noha a listán szereplő további kiegészítők ingyenesek, egyes Kodi-felhasználók inkább olyan csatornáktól szerezhetik híreiket, amelyek töltik fel az élő közvetítésüket, például a CNBC amerikai verziója, a Fox Business News és a Fox News. Ha igen, a PS Vue Kodi addonnal díj ellenében megtekintheti ezeket a streameket. A csomagok árai 39,99 és 74,99 dollár között vannak, attól függően, hogy mely nem nem hírcsatornákhoz szeretne hozzáférni. Azt is lehetővé teszi, hogy kedvenc híradásait felvegye egy listába, amelyet rögzíteni és tárolni kell a felhőben. Ez egy hasznos szolgáltatás, ha néha túl elfoglalt vagy nézni őket, amikor először levegőbe kerülnek..

Kapcsolódó cikk: Élő TV Kodi kiegészítők, amelyek valóban működnek

Newson

HírekKodi addon

A NewsON egy újabb hír, a Kodi addon, amely a helyi csatornákra összpontosít. Több mint 180 állomást szállít 90 különféle helyi csatornapiacon. A Livestream-szel ellentétben a NewsON csak az USA-n belüli híreket közvetíti. Ha az Egyesült Államokban él, és nem találja a helyi hírcsatornát a Livestream-en, akkor inkább kipróbálhatja a NewsON alkalmazást. A tesztelés során azt találtuk, hogy a NewsON néha működött, és más esetekben a patakok betöltése nem sikerült. Ennek ellenére nem akadályozhatja meg a NewsON letöltését és kipróbálását. Amikor működik, a NewsON lenyűgöző könyvtárral rendelkezik élő hírfolyamokról.

New York Times videó

New York Times Videó Kodi kiegészítő

A New York Times Video hozzáférést biztosít az egészségügyi, élelmiszer-, utazási, tudományos, sport-, ingatlan-, üzleti és technológiai videofelvételekhez. A hangsúly a mélyreható nyomozási jelentések kiváló minőségű filmművészettel és zenével történő előállítása helyett a tények megállapításán alapul. Ha értékeli a hírek videóit, amelyek művészetebb hangulatúak, élvezheti a Kodi-kiegészítő által kínált tartalmat.

News Blender

Hírek Blender Kodi addon

A News Blender számos forrásból származó videókat nyújt, köztük a Bloomberg, az Business Insider, a Forbes, a CNBC, az Australian Financial Review, a Die Zeit, a The Wall Street Journal és még sok minden mást. Ha változatos nézeteket szeretne kapni a világon zajló eseményekről, a News Blender megkapja azt, amire szüksége van.

Olvass tovább: Hogyan nézhetek dokumentumfilmeket a Kodi-ról

NHK Live

NHK Live Kodi addon

Az NHK World a japán közszolgálati műsorszolgáltató társaság nemzetközi sugárzása. Tartalma angol. Emiatt a világ minden tájáról népszerűvé vált, akik szeretnék naprakészen tartani a Japánban zajló eseményeket, vagy a japán szempontból a világ eseményeit. Az NHK Live Kodi addon hozzáférést biztosít a felhasználóknak a csatorna élő közvetítéséhez.

A Wall Street Journal Live

A Wall Street Journal Live Kodi kiegészítő

A Wall Street Journal Kodi addon videókat nyújt a WSJ YouTube-csatornájáról. Híreket kínál az üzleti élet minden aspektusáról, ideértve a pénzügyi piacokat, az irányítási gyakorlatokat, a technológiai fejlesztéseket, a kultúrát, a politikát és egyebeket. A tartalom 33 különböző kategóriába van osztva, így könnyű megtalálni, amit keres.

CNN

CNN Kodi addon

A múltban a CNN Kodi kiegészítő videókat nyújtott a CNN.com-ról és a CNN hivatalos YouTube-csatornájáról. Sajnos a kiegészítő CNN.com része már nem működik a tervek szerint. A YouTube szakasz azonban rengeteg tartalmat kínál. Ha rajongója vagy a CNN újságírásának, ez a Kodi kiegészítő továbbra is kötelező.

Kapcsolódó cikk: Hogyan lehet frissíteni a Kodi-t egy Amazon Fire Stick-en

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

A FilmOn egy ingyenes, legnépszerűbb TV szolgáltatás. Több mint 600 csatornát hordoz, köztük 21 hírcsatornát. Kínál a Buzz60 News, CCTV News, Job Channel Network, Newsmax, Newsy Politics, Press TV, Truth Files és mások számára. A FilmOn Simple egy kiegészítő, amely hozzáférést biztosít ezekhez az ingyenes csatornákhoz.

A FilmOn Egyszerű Kodi-kiegészítés az egyetlen kiegészítő ebben a listában, amelyet nem lehet beszerezni a hivatalos Kodi-lerakaton keresztül. A telepítéshez először telepítenie kell a TVAddons Repo-t, amely itt található.

Következtetés

Ha élő hírfolyamokat vagy a legfrissebb híreket szeretne látni, a Kodi segíthet. Akár egészségügyi, üzleti, politikai, utazási híreket szeretne kapni, vagy csak azt szeretné tudni, hogy mi folyik egy adott országban vagy városban, van egy kiegészítő, amely megadhatja a kívánt tartalmat..

Ha hasznosnak találta ebben a Kodi útmutatóban szereplő információkat, érdemes böngészni néhány másik Kodi útmutatónkban, beleértve a legjobb Kodi kiegészítőket filmek nézéséhez, a YouTube telepítését a Kodi számára, valamint az öt legjobb Kodi sporttípust. addons.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 6

Adblock
detector