Hogyan kell nézni a PopcornFlix-et a Kodi-n

A PopcornFlix telepítése a Kodi-on

Érdekli a PopcornFlix Kodi kiegészítő? Ez az útmutató megmutatja, hogyan kell telepíteni a PopcornFlix szoftvert a Kodi-re, hogy ingyenes filmek széles skáláját érhesse el.

A Kodi az egyik legnépszerűbb médiaközpont-szoftvercsomag. Nagyon hordozható, és a népszerű eszközök széles skálájára telepíthető, beleértve az összes új Apple TV-t, az összes Amazon Firestick eszközt vagy akár egy egyszerű USB-s hüvelykujj-meghajtót. Az egyik dolog, ami Kodit annyira vonzóvá teszi, hogy a platformok között nagyon kicsi a funkcionális különbség. Más szavakkal, ha valami működik az asztali verzión, akkor valószínűleg a mobil eszközökön is működik.

A Kodi nem tartalmaz semmilyen tartalmat az első telepítéskor. Kétféle módon lehet hozzátenni. Először importálhat helyileg tárolt video- és audiofájlokat. Ez jól működik az asztali rendszereken, mivel nincs szükség internetkapcsolatra, és a tárolóhely ritkán jelent problémát. A mobil platformokon azonban általában kevesebb a fedélzeti tárolóhely, és ezt csak néhány videofájl gyorsan el tudja használni. Ehelyett ezek az eszközök általában kiegészítőket használnak: Kodi pluginok, amelyek hozzáférést biztosítanak az interneten tárolt média számára.

A PopcornFlix az egyik ilyen kiegészítő. Nagy filmek könyvtárával rendelkezik, amelyek teljesen ingyenesen megtekinthetők. Ez a cikk részletesebben elmagyarázza, mit kínál a PopcornFlix. Ezenkívül lépésről lépésre áttekintjük a PopcornFlix Kodi telepítésének folyamatát.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Néhány Kodi-felhasználó virtuális magánhálózatot (VPN) alkalmaz, hogy elrejtse az engedély nélküli streaming szolgáltatóját (ISP). Ugyanakkor a VPN nagy előnyökkel járhat azok számára is, akik csak hivatalos tartalmat közvetítenek a Kodi-val.

Mivel egy VPN titkosítja a hálózati forgalmat, az internetszolgáltató nem fogja tudni használni a böngészési szokásait a kapcsolat fojtásának igazolására. Ezenkívül ez a titkosítás megakadályozhatja a sok ember közbeeső támadását és megóvhatja az érzékeny információkat akkor is, ha már veszélyezteti őket..

  Можете ли гледати Цанело против Головкин (ГГГ) на Кодију?

Minden VPN bizonyos mértékben lelassítja a hálózati sebességet. A streaming meglehetősen adatigényes és a lehető leggyorsabb kapcsolatot igényli. Ez azt jelenti, hogy a legjobb élmény érdekében meg kell találnia egy VPN-t, amely a legkisebb mértékben befolyásolja a sebességet.

Az IPVanish használatát javasoljuk. Ez egy VPN, amely gyors, stabil kapcsolatot biztosít több mint 50 különböző ország szervereivel. Az IPVanish a leginkább hordozható VPN-k között, amelyeket teszteltünk, és könnyen telepíthető számos platformon, beleértve az Androidot, az iPhone-ot és az Amazon Firestick-et..

OLVASÓ OLDAL: akár 60% -ot spórolhat meg itt egy IPVanish-tervnél.

Mi a PopcornFlix Kodi kiegészítő?

Popcornflix Kodi addon főmenü

A PopcornFlix egy olyan streaming platform, amely ingyenes hozzáférést kínál sokféle filmhez. A web alapú verzió hirdetéseket generál bevételre, de ezek a hirdetések nem szerepelnek a hivatalos Kodi-kiegészítőben. Ez azt jelenti, hogy nem lehet semmi, amely elvonja a figyelmét az összes kívánt tartalom megnézésére.

A PopcornFlix Kodi addon meglehetősen egyszerű. Nincs konfigurációs lehetősége, és nincs keresési funkciója. Ennek ellenére viszonylag könnyű megtalálni valami érdekes nézőt, mert az összes tartalom műfaj szerint van csoportosítva. Érdekes módon, bár a Kodi-kiegészítő és a weboldal TV-műsorokat és filmeket is kínál, a TV-kategóriában egyik sem szerepel. A TV-műsorok azonban kedvelik Kukucskáló panoráma és detectorists megjelennek a komédia mappában.

A PopcornFlix a spanyol tartalmak egyik legerősebb választékát látta. Nagyon kevés spanyol Kodi-kiegészítő áll rendelkezésre, ezek többsége elsősorban az engedély nélküli tartalomra összpontosít, tehát ez kiváló alternatíva. Meg kell jegyezni, hogy ezeknek a címeknek a többsége angol nyelven íródott, kemény kódolású spanyol felirattal, de mivel a PopcornFlix ingyenes, nehéz túl sokat panaszkodni..

A legtöbb ingyenes filmeket kínáló kiegészítők általában többnyire nyilvános vagy független filmeket tartalmaznak. Noha a PopcornFlix valóban részesedik ezekből, a jól ismert filmek széles választéka is megtalálható. Például a PopcornFlix az egyetlen ingyenes, hivatalos forrás, amely olyan címeket néz, mint a A lány a sárkány tetoválással vagy 2. terminátor: Ítélet napja.

  สุดยอดแอดออนทั้งหกเพื่อรับชมภาพยนตร์ฟรีที่ถูกกฎหมายใน Kodi

Jelenleg a PopcornFlix csak az Egyesült Államokban és Kanadában érhető el. Ez azt jelenti, hogy VPN-re van szüksége annak tartalmának bármilyen, a világ más részéről történő megnézéséhez. Csatlakozzon csak egy észak-amerikai szerverhez, és a videóknak minden gond nélkül lejátszaniuk kell.

A PopcornFlix kiegészítő telepítése

Általában a kiegészítő telepítése előtt telepítenie kell a lerakatot. Ez azonban ebben az esetben nem szükséges, mivel a PopcornFlix addon a Kodi addon hivatalos lerakatában található. Ennek eredményeként a PopcornFlix telepítése nagyon egyszerű.

A kezdéshez kattintson a Kiegészítői fül a Kodi főoldalának bal oldalán. Ezután kattintson a doboz ikonra a képernyő bal felső sarkában. Mivel a Kodi repo előre telepítve van, kattintson az OK gombra Telepítés a lerakatból. Ekkor megjelenik az összes telepített repó listája, ezért görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik a neve Kodi kiegészítő tároló.

Kodi hivatalos lerakat

Lépjen a lista aljára és válassza a lehetőséget Videó kiegészítők. A PopcornFlix alig több mint félúton a következő oldalon. Ha van egér, akkor a jobb oldali görgetősáv segítségével haladhat át ezen a listán. Mozgassa lefelé a listát, amíg meg nem jelenik a PopcornFlix, majd kattintson rá. Végül kattintson a Telepítés gomb. Ha minden a vártnak megfelelően működik, a jobb felső sarokban értesítést kell látnia, amelyben tájékoztatja a PopcornFlix megfelelő telepítéséről.

Következtetés

A Kodi egy komplex szoftver, amely ijesztő lehet az újonnan érkezők számára. De nem kell aggódnia; vannak cikkeink, amelyek segítenek abban az esetben, ha problémái vannak a Kodi használatával, VPN telepítésével, vagy csak a legjobb kiegészítők megtalálásával.

Legalábbis a PopcornFlix most telepítve van, és kéznél van Kodi filmek és TV-műsorok széles választéka. Miért áll meg itt? Van cikkeink a sport, a rajzfilmek és az élő TV-k legjobb hivatalos kiegészítéseiről, amelyek segítik a médiakönyvtár további bővítését.

About the author

Comments

  1. nagyszerű lehetősége a Kodi felhasználók számára. Az ingyenes filmek széles választéka elérhetővé válik a Kodi-n keresztül, és a PopcornFlix kiegészítő telepítése egyszerű és könnyen követhető. Fontos azonban megjegyezni, hogy a Kodi csak törvényes tartalomhoz használható, és mindig ajánlott VPN-t használni a biztonságos streaming érdekében. Az IPVanish VPN kiváló választás lehet a Kodi felhasználók számára, mivel gyors és stabil kapcsolatot biztosít, és könnyen telepíthető számos platformon. Összességében a PopcornFlix Kodi kiegészítő egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének ingyenesen nézni filmeket a Kodi-n keresztül.

Comments are closed.