Hogyan kell telepíteni a DAZN Kodi kiegészítőt és mi a teendő, ha nem tud hozzáférni a DAZN-hez

A DAZN Kodi kiegészítő megfizethető lehetőség a sport műsorok készítéséhez kábeltelevízió nélkül, legalább azok számára, akik hozzáférhetnek hozzá. Az országtól függően, ahonnan a felhasználó feliratkozik, sportprogramok széles skáláját kínálja: Premier League mérkőzések, világkupák kiemelt eseményei, NBA játékok, Major League Baseball, NFL, NHL és még sok más. Könnyedén telepítheti a DAZN-ot a Kodi-on, és beillesztheti azt Németország, Kanada, Japán, és másutt a világon, de szükség lehet néhány kiigazításra.

Hogyan kell telepíteni a DAZN Kodi kiegészítőt és mi a teendő, ha nem tud hozzáférni a DAZN-hez

A DAZN szolgáltatás ára Kanadában 20 USD / hónap, Németországban vagy Ausztriában 9,99 € / hónap. Ez a cikk elmagyarázza, hogyan kell telepíteni a DAZN Kodi kiegészítőt. Meg fogja magyarázni azt is, hogy egyes felhasználók miért nem tudnak csatlakozni a DAZN-hez, és alternatív kiegészítéseket fog javasolni, amelyeket bárki használhat, hogy továbbra is kiváló sportprogramokat kapjanak.

Miért érdemes használni a DAZN-t a Kodi-on??

A Kodi egy ingyenes médialejátszó. Telepíthető a legtöbb népszerű TV-készülékre, beleértve az Amazon Fire TV-t, az Nvidia Shield-et és az Apple TV-t. Videókat is képes lejátszani okostelefonról vagy számítógépről. A Kodi kiegészítéseket, mint például a DAZN, amelyeket itt tárgyalunk, független fejlesztők készítik, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy filmeket és TV-műsorokat közvetítsenek az interneten már elérhető webhelyekről..

Néhány Kodi-felhasználó harmadik féltől származó kiegészítőket alkalmaz az engedély nélküli videók streamingjére. Számos legitim video-streaming webhely van, amelyekhez a Kodi hozzáférhet, beleértve a cikkben tárgyalt DAZN-kiegészítőt is..

Miért kell mindig a VPN-t használni a Kodi-val

A VPN-ekre gyakran úgy gondolják, hogy az engedély nélküli video-streaming elrejthető a felhasználó internetszolgáltatójától. A VPN használatának azonban valójában nagyon sok előnye van, még a legális webhelyekről származó felhasználók számára is.

Az internetszolgáltatók gyakran lelassítják az egyes webhelyek sebességét, hogy felszabadítsák a sávszélességet a hálózatukon keresztül. Ez pufferolást okozhat azoknak a webhelyeknek a felhasználói számára, amelyek streaming-on-demand szolgáltatásokat nyújtanak, és amelyek sebessége lelassul. A VPN segít megelőzni ezt azáltal, hogy adatait titkosítja, így az internetszolgáltató nem tudja, melyik webhelyről közvetít, és ez magasabb színvonalú megtekintési élményt eredményez. A VPN-k segítik a felhasználók védelmét a középtávú támadásokkal szemben is.

Sajnos nem minden VPN képes egyformán megoldani ezeket a problémákat. Néhány naplót vezetnek, amelyet a hackerek ellophatnak. Mások telepítése nehéz vagy túl lassú. Ezért javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára.

  Вот как использовать браузер Kodi Github из TVAddons

Tesztelésünk során azt találtuk, hogy az IPVanish képes kezelni a nagyfelbontású videókat pufferolás nélkül. Natív alkalmazásai vannak az Amazon Fire és az Nvidia Shield számára, így a telepítés egyszerű. Szigorú politikája van a naplók vezetése ellen, sőt, a legfontosabb nem naplózott VPN-k listáján is tetején van. Összességében kiváló módszer a Kodi-felhasználók számára magánéletük és biztonságuk védelmére.

READER DEAL: Takarítson meg 60% -ot az IPVanish-on

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Ha nem tud hozzáférni a DAZN-hez

Az interneten sok cikk található, amelyek szerint a világon bárki hozzáférhet a DAZN-hez, ha van VPN-je. Sajnos azonban ez nem igaz. Tehát mielőtt megvitatnánk a DAZN-kiegészítő telepítésének módját, elmagyarázom, hogy miért nem férhet hozzá ehhez a szolgáltatáshoz. Ha úgy találja, hogy nem tud csatlakozni a DAZN-hez, ellenőrizze, hogy tartozik-e ezen kategóriák egyikébe.

Nincs német, osztrák, kanadai vagy japán hitelkártyája vagy bankszámlája

Ha nem rendelkezik bankszámlával vagy hitelkártyával ezen országok egyikéből, a DAZN hibaüzenetet fog kapni, amely azt mondja: „Úgy tűnik, hogy olyan fizetési módot használ, amely nem ugyanabban az országban található, ahol belépsz, amikor belépsz DAZN. Még akkor is, ha a PayPal szolgáltatást használja, akkor ez a hibaüzenet akkor fordul elő, ha nincs hitelkártyája vagy bankszámlája ezen országok egyikéből a PayPal-fiókhoz csatolva..

Megpróbál hozzáférni a webhely olyan verziójához, amely nem egyezik a hitelkártyájával vagy a bankszámlájával.

Még akkor is, ha van német hitelkártyája, a német DAZN-fiókjával nem férhet hozzá a webhely kanadai vagy japán verziójához. Sajnos a VPN használata helyének elrejtéséhez nem oldja meg ezt a problémát, mivel a webhely megkérdezi a bejelentkezési adatait, és ezeket az információkat az országhoz kapcsolja, amelyben feliratkozott..

VPN használata közben megpróbálja elérni a DAZN kanadai változatát.

Ha úgy gondoljuk, hogy a Kodi felhasználóknak mindig VPN-t kell alkalmazniuk, meg kell jegyeznünk, hogy a szolgáltatás kanadai változatához nem férhet hozzá. Ha megpróbálja, akkor egy hibaüzenet jelenik meg, amely a következőt mondja: „Ha olyan helyet lát, ahol általában megnézheti a DAZN-t, kérjük, ellenőrizze, hogy letiltotta-e a proxyk, VPN-ek vagy más útválasztó szoftverek, és próbálkozzon újra.”

DAZN Kanada VPN-vel

Ez azt jelenti, hogy a kanadaiak nem használhatják a VPN-eket a DAZN nézése közben, hogy megvédjék magukat a MiTM támadásoktól és az ISP sebességének gátlásától. Úgy gondoljuk, hogy ez jelentős hiányosság a DAZN szolgáltatásban, és ezt a tényt a kanadaiaknak figyelembe kell venniük annak eldöntésekor, hogy feliratkoznak-e rá. Függetlenül attól, hogy ez hogyan befolyásolja a DAZN megítélését, vegye figyelembe, hogy nem használhat vele VPN-t, ha feliratkozik a webhely kanadai változatára.

Ezen országokon kívül utazik, és nem használ VPN-t a helyének elrejtéséhez.

Ha hitelkártyája vagy bankszámlája van Németországból, Ausztriából vagy Japánból, akkor továbbra is megtagadhatja a hozzáférését az ország DAZN verziójához, ha az országán kívül utazik, és nem használ VPN-t. A weboldal német, osztrák és japán verziója nem blokkolja az ismert VPN-eket úgy, mint a kanadai változat. De ezek a verziók továbbra is blokkolják az embereket, akik nem tesznek lépéseket az IP-címek elrejtésére. Tehát, ha ezen országokon kívül utazik, és meg akarja nézni a DAZN-t, feltétlenül használjon VPN-t.

  ABC Kodi addons: วิธีดู ABC บน Kodi อย่างถูกกฎหมาย

Ha nem fér hozzá a DAZN-hez, vagy ha Kanadában él, és nem szeretné VPN nélkül használni a szolgáltatást, e cikk végén felsorolunk néhány Kodi sport-kiegészítőt, amelyek továbbra is lehetővé teszik a nagyszerű sporttartalmak megtekintését..

Hogyan kell telepíteni a DAZN Kodi kiegészítőt

Ha fel szeretne iratkozni a DAZN-re, és nem tartozik a fenti kategóriák egyikébe, akik nem férhetnek hozzá, itt regisztrálhat fiókkal:.

Miután megszerezte a fiókját, a következő lépések segítségével telepítheti a kiegészítőt:

 • Nyissa meg a Kodinerds Github hivatalos oldalát és keressen egy nevű fájlt repository.kodinerds. Ne felejtse el megtalálni a legújabb verziót, ha egynél több is van
 • Kattintson a fájlra, majd az OK gombra Letöltés
 • A Kodi főmenüből válassza a lehetőséget addons
 • Kiegészítők kiválasztása a Kodi főmenüből
 • Válassza a képernyő bal felső sarkában található nyitott doboz ikont
 • Kodi nyitott doboz ikonra
 • kettyenés telepítés zip fájlból
 • Kodi telepítés zip fájlból
 • Keresse meg azt a helyet, ahol a repository.kodinerds fájl korábban
 • Kattintson a fájlra a Kodinerds repo telepítéséhez
 • Telepítse a kodinerds repo programot
 • Amint a Kodinerds telepítése befejeződött, kattintson a gombra telepítés a lerakatból
 • Kodi17 Krypton telepítés a lerakatból
 • választ Kodinerds.net kiegészítők a listából
 • kodinerds.net kiegészítők
 • Választ video kiegészítők
 • Kodinerds videó kiegészítők
 • A Kodinerds-kiegészítők listája ábécé, tehát a DAZN a tetején van. Kattintson a DAZN kiegészítő információs ablakának megnyitásához.
 • Válassza a DAZN Kodi kiegészítőt
 • Kattintson a képernyő jobb alsó sarkában található „telepítés” gombra
 • Telepítse a DAZN Kodi kiegészítőt

Ehhez csak a DAZN telepítéséhez szükséges a Kodi számára.

Mi van a DAZN-en??

Most, hogy telepítette a DAZN-t a Kodi-hoz, itt található egy útmutató az elérhető tartalomhoz.

NFL Game Pass

A DAZN legnépszerűbb tulajdonsága, hogy az NFL Game Pass International-t hordozza. Ez lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy élőben láthassák az összes NFL játékot, valamint az összes epizódot NFL Red Pass és az NFL Network bármely más tartalma.

Futball

A DAZN foci tartalma lenyűgöző. Szövetsége a Premier League, a Spanyol Primera División (La Liga), a French League (Ligue 1), az Italian League (Serie A) és az UEFA Europe. Ide tartozik az EFL Kupa, az EFL Bajnokság és a Copa del Rey. A németországi felhasználók láthatják az 1. és a 2. futball Bundesliga mérkőzést, bár csak 40 perccel az utolsó sípot követően válnak elérhetővé.

Jéghoki

A DAZN az Orosz Kontinental Hockey League-t és az Európában zajló NHL-játékok legtöbbjét viseli. A Svájcban megrendezett mérkőzések azonban nem érhetők el. Az USA-n alapuló NHL játékok Kanadában nem érhetők el, de a DAZN német és osztrák változatában is elérhetők..

Kosárlabda és baseball

A DAZN német és osztrák verziója mind az MLB, mind az NBA játékokat kínálja. A DAZN kanadai verziója nem tartalmaz nagy kosárlabda vagy baseball bajnokságot.

Tenisz, Autóverseny, Motocross és mások.

A fent felsorolt ​​fő sportágak mellett a DAZN teniszezéssel, autóversenyzéssel és egyéb niche-sportokkal is foglalkozik.

Alternatív sport Kodi kiegészítők

Ha nem tud hozzáférni a DAZN-hez, mert nem az egyik olyan országban él, ahol elérhető, vagy Kanadában él, és nem akarja használni, mert blokkolja a VPN-ket, itt találhat néhány alternatív Kodi-kiegészítőt, amelyeket használhat sport programozáshoz.

NFL Game Pass

NFL játék pass

Ha USA-ban vagy Európában él, és NFL-mérkőzéseket szeretne nézni, feliratkozhat közvetlenül az NFL Game Pass-ra, és a szolgáltatás Kodi-kiegészítőjével hozzáférhet hozzá. Az amerikai verzió késleltetett módon mutatja a játékokat. Ha egy játék reggel történik, akkor este is rendelkezésre áll. Ha egy játék éjszaka történik, akkor azonnal elérhető a vége után. Az európai verzió az NFL-játékokat élőben mutatja, akárcsak a DAZN-en.

  Установка дополнения Alluc Kodi: это безопасно? Есть ли альтернативы?

Az NFL Game Pass Kodi addon a hivatalos Kodi addon lerakatban található.

LÁSD MÉG: A legjobb Kodi NFL kiegészítők

SportsNet most

Hivatalos Sportsnet Now Kodi addon DAZN alternatívák

Ha Kanadában él, sok NHL-, NBA- és Premier League-mérkőzést láthat a SportsNet Now-n. Vannak NFL-mérkőzések is, de nem olyan sok, mint a DAZN-en. Ha érdekli a kosárlabda vagy a baseball, a SportsNet Now kiváló alternatívája a DAZN-nek.

Saját tesztelésem során azt tapasztaltam, hogy a SportsNet Now nem akadályozta meg a VPN-eket a webhelyükhöz való hozzáférésben, bár kanadai hitelkártyára van még szükség a regisztrációhoz.

Kapcsolódó cikk: A SportsNet Now telepítése a Kodi-hez

USTVNow

USTVNow Kodi addon Telepítse a DAZN-t a Kodi-ra

Az USTVNow egy olyan video-streaming szolgáltatás, amelyet a tengerentúli és más amerikai emigránsok katonai tagjai számára terveztek, de bárki feliratkozhat rá. Az összes nagy amerikai hálózatot ingyenesen kínálja: NBC, CBS, ABC, Fox, PBS és The CW. 19,99 dollárért egy nagyobb csatornacsomagot lehet hozzáadni, amely tartalmazza az ESPN-t. Ezek a csatornák általában az Egyesült Államok legnépszerűbb sporteseményeit közvetítik, például a Super Bowl és a World Series. Gyakran hétvégén rendes szezonban NBA, MLB és NFL játékokat is tartanak.

További Kodi sport-kiegészítőket talál itt.

Olvass tovább: Hogyan telepítsük az USTVNow Kodi kiegészítőt

FilmOn Simple

Filmon egyszerű DAZN-t a Kodi-on

A FilmOn a legjobb vétel az alternatív és extrém sportok megtalálásához. A FilmOn rendelkezik egy speciális szekcióval, amely jó mennyiségű MMA-tartalmat, valamint néhány extrém sportt is tartalmaz.

A FilmOn Simple egy ingyenes műsorszóró TV-szolgáltatás, amely több száz csatornát sugároz az egész világon. Ez az egyetlen olyan legitim streaming szolgáltatás, amely ingyenes élő TV-t kínál a Kodi-en, és ez kötelezővé teszi azokat, akik mind a sportot, mind pedig az élő TV-t szeretnék nézni a Kodi-en..

A FilmOn Simple kiegészítőt a TVAddons Indigo eszköz segítségével találhatja meg.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi kiegészítő DAZN Kodi kiegészítő

A Pluto.tv Kodi addon hozzáférést biztosít a teljes ingyenes TV-opciókhoz, amelyek a névleges szolgáltatáson keresztül érhetők el. A Pluto.tv egy ingyenes, élő TV-streaming szolgáltatás. A Pluto.tv által biztosított összes lehetőség teljesen ingyenes. Készíthet és bejelentkezhet Pluto.tv fiókba, de a tartalom megtekintéséhez ez nem szükséges.

A Pluto.tv-n keresztül elérhető számos lehetőség közül egy sportszakasz található, amely megfelelő választást tartalmaz. Noha itt nem fogja megtalálni a nagy sportokat, az MMA, a kickbox, a póker és az egyéb alternatív sport lehetőségeket is megtalálja. Ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodik, VPN segítségével továbbra is hozzáférhet a Pluto.tv-hez.

A Pluto.tv elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatban.

BT Sport Video

DAZN kodi addon

A BT Sport Video kiegészítő a Kodi felhasználók számára közvetlen linket biztosít a BT Sport webhelyén található videókhoz. A BT Sport oldalon elérhető rövid videók megtekintéséhez nincs szükség fiókra. Ha azonban többet szeretne kihozni ebből a kiegészítőből, akkor szüksége lesz egy VPN-re, amelyet beállíthat az OpenVPN hitelesítő adatokkal való használatra..

A kiegészítő ismerteti, hogyan állíthatja be az OpenVPN-t a VPN Manager használatával. Azonban valószínűleg előbb aktív VPN-fiókra lesz szüksége, mielőtt mindent beállít.

A legtöbb videó rövid klip a BT Sport sportok széles választékából. Ha véletlenül van BT Sport-fiókja, akkor ezt a kiegészítőt nem tudja elérni. A kiegészítőt nem lehet úgy konfigurálni, hogy a BT Sport fiókokkal működjön.

A BT Sport kiegészítőt a Hivatalos Kodi Addon Repository-ban találja meg.

Következtetés

Sok kérdést kell szem előtt tartani, amikor mérlegeli a DAZN Kodi kiegészítő telepítését. Ha Németországban, Ausztriában, Kanadában vagy Japánban él, a DAZN sok kiváló sportprogramot kínál. A kanadai hozzáférés azonban bizonyos adatvédelmi és biztonsági problémákat vet fel, mivel blokkolja a VPN-ket. Függetlenül attól, hogy a DAZN telepítéséről dönt, a fentiekben említett Kodi kiegészítőknek segíteniük kell a szórakoztató sporttartalom megfizethető áron történő megtalálásában..

About the author

Comments

 1. éteznek. Ha Kodi-t használ, mindig használjon VPN-t a biztonság és a jobb streaming élmény érdekében.

  A DAZN Kodi kiegészítő egy nagyszerű lehetőség a sportrajongók számára, akik nem akarnak kábeltelevíziót fizetni. A kiegészítő széles skálájú sportprogramokat kínál, beleértve a Premier League mérkőzéseit, a világkupák kiemelt eseményeit, az NBA játékokat, a Major League Baseball-t, az NFL-t, az NHL-t és még sok más sportot. A DAZN könnyen telepíthető a Kodi-ra, és elérhető Németországban, Kanadában, Japánban és más országokban is. Az árak változóak az országtól függően, de általában megfizethetőek.

  Ha nem tud hozzáférni a DAZN-hez, akkor alternatív kiegészítéseket is találhat, mint például az NFL Game Pass, a SportsNet Now, az USTVNow, a FilmOn Simple, a Pluto.tv és a BT Sport Video. Mindig használjon VPN-t a Kodi-val, hogy biztonságosabb legyen és jobb streaming élményt nyújtson. Az IPVanish egy jó választás a Kodi felhasználók számára, mivel nagyfelbontású videókat is kezel pufferolás nélkül, és szigorú politikája van a naplók vezetése ellen.

Comments are closed.