Hogyan lehet HGTV-t nézni a Kodi-n bárhonnan

HGTV a Kodi-n


A HGTV eljuttatása a Kodi-ba nem csak lehetséges, de nagyon egyszerű. A HGTV és a HGTV Canada Kodi kiegészítőket könnyen telepítheti a Kodi 17 vagy a Kodi 18 médialejátszó telepítésén keresztül. Ennek azonban több is van, ezért néhány részletes információt nyújtunk a tartalom streamingjéről mindkét HGTV-kiegészítésen keresztül.

Mi az a Kodi??

A Kodi forradalmian új szoftver a video streaminghez. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes médiaforrást egyetlen platformon integrálják, megkönnyítve ezzel az online TV és filmek megtekintését. A Kodi ingyenesen letölthető a Kodi Alapítványtól, és telepíthető az Apple TV-hez, Nvidia Shield-hez, Amazon Fire Stick-hez, PC-hez, Mac-hez, illetve Android- vagy iOS-eszközhöz..

Lásd még: Hogyan kezdjük el a Kodi-val?

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Amikor a Kodi-t használja TV vagy filmek közvetítéséhez, mindig használjon VPN-t a magánélet védelme érdekében. Egyes video streaming szolgáltatások blokkolják a tartalom megtekintését, ha egy adott országon kívül helyezkedik el. Ha VPN-t használ, akkor ez lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen országból rendelkezzen IP-címmel. Ez megakadályozza, hogy a streaming webhelyek tudják, hol tartózkodnak fizikailag, így további lehetőségeket kínál a megtekintett tartalmak számára.

A VPN megakadályozza azt is, hogy az internetszolgáltató tudja, hogy videót streaming. Ez segít megelőzni az ISP sebesség-fojtás által okozott pufferelést. Ezenkívül a VPN segíthet megvédeni Önt a hackerek támadásaitól.

Nem minden VPN alkalmas video streamingre. Néhányuknak csak néhány országban vannak szerverei, ami korlátozza a nézők számára elérhető programozást. Mások túl lassú ahhoz, hogy pufferolás nélkül továbbítsák a HD videókat. Sokan támadják meg a felhasználók magánéletét tevékenységeik naplóinak vezetésével. A legtöbb országban nincsenek olyan alkalmazások olyan népszerű streaming eszközökhöz, mint az Amazon Fire Stick és az Nvidia Shield.

Ezért javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára. Tesztelésünk során azt tapasztaltuk, hogy 1080p-es videó pufferelés nélkül továbbítja. Az IPVanish szerverek több mint 60 országban vannak. Nem tart naplókat, és rendelkezik natív alkalmazással az Amazon Fire Stick és az Nvidia Shield számára is.

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

A HGTV Kodi kiegészítő telepítése és használata

A HGTV egyesült államokbeli weboldal robosztus, ingyenes tartalomkatalógust kínál a HGTV rajongók számára, beleértve a Rögzítő felső, Flip or Flop Nashville, Ingatlan testvérek, Flipping Virgins, Házvadászok, és 12 másik népszerű HGTV műsor.

A HGTV Kodi addon lehetővé teszi, hogy webböngésző nélkül csatlakozzon ehhez a webhelyhez az Amazon Fire Stick, az Apple TV, az okostelefon, a számítógép vagy más eszköz segítségével. Így telepítheti a HGTV Kodi kiegészítőt:

A Kodi főmenüjében válassza a lehetőséget addons

Kodi_17_Krypton_addons_Comparitech

kettyenés Letöltés

Kodi kiegészítők letöltése

Választ video kiegészítők

A Kodi letöltheti a videó kiegészítőket

választ HGTV. Ezzel megjelenik a kiegészítő információs képernyője

Válassza a HGTV lehetőséget

kettyenés telepítés. Az addon néhány másodpercen belül települ

telepítse a HGTV-t

HGTV telepítve

Miután telepítette a HGTV-kiegészítőt, kattintson a főmenü megnyitásához. Látni fogja a 17 műsor listáját, a „teljes epizódok” megtekintésének lehetőségével együtt. A „Fixer Upper Fan Favorites” kétszer szerepel a listában, és e két lehetőség mindegyike különböző epizódokat kínál.

HGTV Kodi addon főmenü

Kattintson egy adott műsorra a műsor epizódjainak listájához. Kattintson a látni kívánt epizódra, visszakapcsol és élvezze a HGTV-műsor nézését. Ehhez csak a HGTV Kodi kiegészítő telepítéséhez és használatához van szükség.

Vegye figyelembe, hogy a HGTV Canada webhely eltérő tartalmat biztosít, mint az amerikai verzió, és tartalmának megtekintéséhez más Kodi-kiegészítő szükséges. Többet az alábbiakban.

Lásd még: 14 nagyszerű Kodi film- és TV-kiegészítő, amelyek továbbra is működnek

A HGTV Canada Kodi addon nem működik

Noha az Egyesült Államok HGTV weboldala sok tartalmat kínál, a HGTV Canada-hoz képest halványabb. A kanadai változat 46 előadást tart, köztük Bryan Inc.., Holmes helyesen teszi, Katasztrófa fedélzetek, Flip vagy Flop Fort Worth, és sok más műsor, amely nem érhető el az Egyesült Államok webhelyén.

E nagyobb katalógus miatt sok Kodi-felhasználó szeretne találni egy olyan Kodi-kiegészítőt, amely együttműködik a HGTV Canada-val. Sajnos azonban a hivatalos Kodi repo-ban elérhető HGTV Canada Kodi kiegészítő „HGTV Canada error” üzeneteket hoz létre, és egyik videó sem fog lejátszódni.

HGTV Kanada hiba

A hivatalos Kodi.tv fórumokon a fejlesztő március 27-én kijelentette, hogy jelenleg nem ismeri a HGTV Canada addon javításának módját, mivel „a használt manifeszt jelenleg nem támogatott”.

A HGTV kanadai nyilatkozata

A lényeg az, hogy a HGTV Canada addon jelenleg nem működik, és nem tudjuk, mikor fog újra működni, vagy ha újat fejlesztenek. Azoknak az olvasóknak, akik a HGTV kanadai műsorokat szeretnék megnézni, amelyek nem érhetők el az Egyesült Államok webhelyén, jelenleg a Kodi helyett webböngészőt ajánlunk..

Ne feledje, hogy ha Kanadán kívül helyezkedik el, VPN-re lesz szükség a HGTV Canada geoblokkjainak megkerüléséhez..

Ha azt akarja látni a HGTV tartalmat is, amely nem érhető el a webhelyek ingyenes szakaszaiban, lásd alább.

Olvass tovább: A 112 legjobb Kodi kiegészítés

Egyéb Kodi kiegészítők, amelyek felhasználhatók a HGTV nézésére

Míg a korábbi Kodi kiegészítések megkísérelik lehetővé tenni, hogy jogilag ingyenes tartalmat nézzen, előfordulhat, hogy még vannak olyan HGTV műsorok, amelyeket előfizetni kell. Ha igen, íme két Kodi-kiegészítő, amelyek segítségével megnézheti őket.

PS Vue

PSVue Kodi addon

Ha USA-ban él, akkor előfizethet a HGTV csatornára a PS Vue-tól egy szélesebb csomag részeként, amely 39,99 USD / hó. A PS Vue Kodi kiegészítő ezt követően felhasználható HGTV nézésére a TV-készüléken.

A PS Vue lehetővé teszi a kedvenc HGTV műsorainak hozzáadását a „kedvenc műsorok” listájához, amelyet rögzíteni és a felhőben kell tartani. Ezekre a műsorokra bármikor hozzáférhet a Kodi addonból, amikor csak látni szeretnéd őket.

Ha kipróbálni szeretné a PS Vue-t, hogy kiderül-e, tetszik - 7 napos ingyenes próbaidőszakot kaphat a hivatalos webhelyről.

A PS Vue Kodi kiegészítő a hivatalos Kodi lerakatban található. A telepítéshez töltse be a Kodi-t, és kattintson a gombra kiegészítők → letöltés → videó kiegészítők → PS Vue → telepítés.

Olvass tovább: A hat legjobb Kodi kiegészítés az élő TV-hez

DIRECTV MOST és Playon

KÖZVETLEN MOST a PlayOn-n keresztül

Egy másik lehetőség az Egyesült Államok lakói számára a DIRECTV MOST. Az alapcsomag részeként előfizetést kínál a HGTV-hez, amely havonta 35 dollárba kerül. Ezenkívül hét napos ingyenes próbaverziót kínál hivatalos weboldalán.

Sajnos nincs külön DIRECTV MOST Kodi kiegészítő. Mégis a DIRECTV-ot MOST nézheti a Kodi-on keresztül a Playon Kodi addon segítségével. Ez további 30 USD / évet fizet a Playon előfizetéséért, de ez további előnye, hogy törvényesen rögzítheti a HGTV műsorokat, és örökre megőrizheti azokat a készüléken. Ezeket a felvételeket akkor is meg lehet őrizni, ha később leiratkozik a DIRECTV MOST és a Playon oldalról.

További információt a Playon Kodi-kiegészítőről és a működő szolgáltatásokról olvassa el a Playon Kodi-kiegészítő teljes útmutatónkban..

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a HGTV-t a Kodi-on. Ha további információt szeretne kapni a legjobb műsorok és filmek online megtekintéséről, olvassa el néhány egyéb Kodi cikket, például a Hogyan telepítsük a Crackle for Kodi szoftvert, Hogyan telepítsük a Tubi TV-t a Kodi-ba és bármilyen nézetet, valamint hogyan használjuk az USTVnow Kodi Addon.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − = 5