Hogyan nézhetem a Premier League-t a Kodi-en és kábel nélkül

Hogyan nézhetem a Premier League-t a Kodi-en és kábel nélkül

Az English Premier League vagy az EPL lehet, hogy rendkívül népszerű és gyorsan növekszik az Egyesült Királyságon kívül, de ez nem azt jelenti, hogy a hozzáférés könnyű. Szerencsére különféle módszerekkel online nézheti meg a Premier League-t.

Nagyszerű lehetőségek között szerepel a zsinórvágó szolgáltatás, amely az EPL-t továbbadja a Kodi-on, és számos más módon nézhető online. A Kodi ingyenes és nyílt forráskódú médialejátszó és szórakoztató központ. A Kodi mindent felhasználhat az Amazon Firestick, iPhone, Mac, Android TV dobozok, Apple TV és sok más számára. A Kodi valódi ereje a felhasználó által telepített kiegészítőkből származik, amelyek a tartalmat közvetlenül a nézőhöz továbbítják.

A Premier League játékának megtekintéséhez Kodi kiegészítő kiválasztásakor fontos tudni, hogy mely kiegészítők kínálnak hivatalos tartalmat, és melyek nem hivatalos adatfolyamokat jelentenek. Így útmutatónk nemcsak a Kodi hivatalos kiegészítőit javasolja, hanem áttekintést nyújt Önnek a harmadik fél által gyártott kiegészítőkről is, amelyekbe kerülnie kell, hogy elkerülje a csúnya malware és jogi problémákat..

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

Hogyan nézhetjük biztonságosan és magántulajdonban a Premier League-t

A Premier League figyelésének oly sokféle módja miatt bizonyos biztonsági és biztonsági kockázatok merülnek fel, különösen azoknál, akik a Kodi felé fordulnak. Virtuális magánhálózat, vagy VPN, gyakran ajánlott mind azok számára, akik a Premier Ligát a Kodi-en keresztül nézik, mind pedig azok számára, akik a földrajzilag zárolt Premier League játékokhoz próbálnak hozzáférni..

A virtuális magánhálózat segítségével a webes forgalmat titkosítja és átirányítja egy kiszolgálón keresztül a választott helyre, amely végül elrejti a helyét és személyazonosságát. Függetlenül attól, hogy hivatalos vagy nem hivatalos Kodi kiegészítőket használ, előfordulhat, hogy az internetes szolgáltatója nem engedélyezi az élő TV-források streamingjét a Kodi-on keresztül. Az internetszolgáltatók még azt is meg tudják állítani, hogy sebességet érjenek el a video streaming szolgáltatást igénybe vevők számára.

Amikor letölt és futtat egy Kodi-kiegészítőt, akkor gyakran nem biztonságos kapcsolatokkal jár. A bővítményt gépeltérítő veszélyeztetheti, és az internetes adatok figyelésére, jelszavak és felhasználónevek ellopására, valamint a számítógép merevlemezének elérésére használható. Ezen veszélyek elkerülése érdekében a Kodi használatakor VPN ajánlott.

A VPN megóvja az adatainak biztonságát és kitettségét streaming közben. Mivel a streaming nagy sávszélességet igényel, javasoljuk egy megbízható, gyors és biztonságos VPN-szolgáltató, például az IPVanish használatát..

Az IPVanish a Kodi közösség körében népszerű választás, amely erős kapcsolatot, nagy kapacitást és kiváló adatvédelmi lehetőséget biztosít, így az internetszolgáltató nem tud szimatolni. Az összes tesztelt Kodi-kiegészítővel működik, és egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek elég gyorsak a pufferelési problémák megelőzéséhez.  

Olvasó üzlet: akár 60% -ot spórolhat meg az IPVanish tervein itt.

Kodi-n kívül a VPN segít elérni a földrajzilag zárolt streaming szolgáltatásokat és webhelyeket. Különösen a Premier League játékaival, a streaming szolgáltatások gyakran zárolják a tartalmakat bizonyos régiókban. VPN használatával megnyithatja ezeket a földrajzilag zárolt szolgáltatásokat, és könnyebben megnézheti az élő videókat. Ha nem akarja használni az IPVanish szoftvert, akkor a Kodi legjobb VPN-jeit teljes körben felsorakoztatjuk.

A Premier League online kábel nélkül

Számos alternatíva van, amelyekhez fordulhat, ha nincs hozzáférése kábelhez. Ezek az alternatívák biztonságosan használhatók, és jogszerűen, kábel nélkül biztosítják a labdarúgó-játékokhoz való hozzáférést.

FuboTV

Fubo élő Premier League játékok

A FuboTV egy videolejátszó alkalmazás, amely élő közvetítést biztosít a felhasználók számára bármilyen eszközről, ideértve az Android telefonokat, táblagépeket, iPhonekat és egyebeket. Ezzel az alkalmazással közvetlenül az interneten nézheti élő sportját, mivel számos sportcsatornához hozzáférhet, mint például az NBC Sports Network, ahol megnézheti a Premier League mérkőzéseit. Az alkalmazás elérhető a Roku-ban és bármilyen Apple vagy Google Play áruházban. Itt ingyenes a FuboTV próbaverziója.

Sling TV

sling tv premier bajnokság online

A Sling TV gyakran a „A la carte TV” elnevezésű, a Dish Network által létrehozott internetszolgáltatás, amely szinte bármilyen csatornát közvetít. Ha el akarja kerülni, hogy soha többé ne maradjon ki egy játék, ez a szolgáltatás az Ön számára. A Sling TV segítségével a felhasználók választhatják meg, melyik csatornát szeretnék közvetíteni, vagyis kiválaszthat olyan csatornákat, mint az NBCSN és az NBC, amelyek közvetítik a Premier League játékait, és közvetíthetik azokat a TV-képernyőn, mindezt kis havi díj ellenében..

PlayStation Vue

ps vue premier bajnokság

A PlayStation Vue a Sony élő közvetítésű televíziós szolgáltatása, amely lehetőséget ad bármilyen sport, TV-műsor vagy hírek közvetítésére. A PlayStation Vue használatával megnézheti az összes kívánt Premier League játékot, mivel ez az élő közvetítés szolgáltatáshoz digitális DVR tartozik. A szolgáltatást kis havi díj ellenében lehet megvásárolni anélkül, hogy éves szerződésre vállalnánk. Fontos megjegyezni, hogy jelenleg, ha a Premier League mérkőzéseit a PlayStation Vue szolgáltatáson keresztül szeretné megtekinteni, akkor további díjat kell fizetnie a Premier League játékához, amely az előfizetésen felül az ezen streaming szolgáltatáshoz tartozik..

Sportsnet most

sportsnet premier bajnokság

A Kodi-on elérhető ez a streaming szolgáltatás élő hozzáférést biztosít minden olyan sport játékhoz, amelyet meg szeretne nézni. Élő közvetítést élvezhet a Premier League, FA Cup, Bundesliga, AVIVA, NHL, MLB, NBA és még sok más! A Kodi kiegészítő és a Sportsnet szolgáltatás között az a különbség, hogy a szolgáltatás verzióját több eszközön, például Apple TV-n, Xbox-on vagy okostelefonon érheti el. Ez a szolgáltatás azonban kizárólag kanadai lakosok számára szól.

NBC Sports Gold

NBC Sports Gold Premier League

Az NBC Sports Gold alkalmazás élő közvetítést biztosít a különféle sportszervezetekről, alapvetően a Premier League mérkőzéseiről. Az NBC-vel közvetlenül kapcsolatban, ezen az alkalmazáson a felhasználók exkluzív hozzáférést biztosíthatnak a 130 Premier League játékhoz. Ez az alkalmazás letölthető és bármilyen telefon- vagy TV-alkalmazáshoz használható, beleértve az Apple Store, a Google Play, az Xbox One és az Amazon FireTV alkalmazást. Csak annyit kell tennie, hogy létrehoz egy fiókot, és mindössze 50 dollárért vásárol egy Premier League-igazolványt, és egy sor alkalmazásból élő közvetítéssel közvetítheti a Premier League programjait..

DIRECTV MOST

Directv most Premier League

A streaming csomag hasonló a kábeltelevízióhoz, de a heves költségek és az éves szerződések nélkül. A DIRECTV MOST élő közvetítést, valamint On Demand szolgáltatásokat kínál, amelyek a TV-n, számítógépen vagy okostelefonon érhetők el. A Premier League rajongói számára a szolgáltatás lehetővé teszi az összes játék megnézését az NBCSN, a CNBC és az USA-ban. Kiválaszthatja az összes olyan sportcsatornát, amelyet élőben közvetíteni szeretne, és bármikor visszavonhatja a csomagot.

HULU Élő

hulu élő premier bajnokság

A HULU Live egy olyan streaming szolgáltatás, amely bármikor élő TV-t nézhet és közvetíthet igény szerint. Bármilyen eszközről elérheti a HULU Live szolgáltatást, és a szolgáltatás alkalmazásként elérhető a telefonján. A HULU Live segítségével a Premier League rajongói azonnal közvetíthetik és megnézhetik a Barclays Premier League játékot online. A legjobb, hogy a Premier Ligát bárhol megnézheti, amikor csak akarja, ésszerű havi díj ellenében.

Lásd még: A legjobb VPN-k Hulu számára.

A Premier League hivatalos Kodi kiegészítői 

Ha el szeretne érni egy Premier League játékot a Kodi-on, akkor a kapcsolódó kiegészítőket a hivatalos Kodi-kiegészítő-tárhelyen és más helyeken is keresheti. Javasoljuk az alábbi kiegészítők kiválasztását, mivel ezek sokkal kevésbé kockázatosak, mint néhány alternatíva. Ezek a kiegészítők legálisak és nem nyújtanak kalóz tartalmat.

USTVNow Plus

kodi_ustvnow_install

Az USTVNow Plus egy internetes protokoll-televízió (IPTV) szolgáltatás, amelyet az amerikai emigránsok és a katonai tagok számára fejlesztettek ki, és amely több élő amerikai csatornát biztosít a felhasználók számára, amelyeket olyan készülékeken lehet megfigyelni, mint például a Roku, iOS, Android készülékek és a számítógép. A kiegészítő telepítése után a felhasználóknak regisztrálniuk kell egy fiókot, majd ki kell választaniuk a kívánt tervet (amely meghatározza, hogy hány csatornát közvetít, és mennyi, vagy ha fizetnie kell). A felhasználók telepíthetik ezt a kiegészítőt a Hivatalos Kodi kiegészítő tárolóból. A kiegészítő különféle sportszervezetek élő közvetítését biztosítja, beleértve a Premier League-t, az NBA-t, az MLB-t, az NFL-t és még sok más. Csak győződjön meg arról, hogy válassza ki a tervet a legtöbb élő sportcsatornával, hogy megnézhesse a Premier League mérkőzéseit!

Itt olvashatja az USTVNow telepítési útmutatóját.

BBC iPlayer

iPlayer

A BBC iPlayer kiegészítő segítségével a felhasználók élőben nézhetik meg a Premier League játékát, felvehetik más TV-műsorok felvételeit, és akár rádiótartalmat is hallgathatnak. Ez a kiegészítő elérhető a Hivatalos Kodi kiegészítő tárhelyen. Csak az Egyesült Királyságban érhető el, és érvényes BBC TV engedélyre van szükség. Ezenkívül az Egyesült Királyságbeli IP-címre van szükség a tartalom megtekintéséhez az iPlayer-en és kibővítve az iPlayer WWW-kiegészítőn. Ha Ön Egyesült Királyságban lakóhellyel rendelkezik, de külföldre utazik, akkor a VPN ajánlott IP-címének megváltoztatásához az Egyesült Királyságból..

Lásd még: Hogyan kell használni a BBCiPlayer-t a Kodi-on.

Sportsnet most

A Sportsnet Premier League

Miután feliratkozott a szolgáltatásra, a Kodi-felhasználók a SuperRepo tárolóból hozzáférhetnek ehhez a népszerű kiegészítőhöz, amely élő hozzáférést biztosít minden Sportsnet hírcsatornához Kodi-ban, a nap 24 órájában és a hét minden napján. Annak ellenére, hogy nem tudja megnézni a Premier League játékát, a felhasználók megismerkedhetnek a játék összes részletével ezzel a hírekkel, amelyek kiemelik, győzelmeket és veszteségeket, valamint a játékosok statisztikáit tartalmazzák. Ez a kiegészítő csak az Egyesült Királyságban érhető el.

Nem hivatalos Kodi kiegészítők a Premier League-hez

Annak ellenére, hogy népszerűek és más webhelyek pozitívan büszkélkedhetnek, a nem hivatalos kiegészítők, amelyek nem találhatók a Kodi Hivatalos Kiegészítő-tárban vagy más törvényes könyvtárban, gyakran tartalmaznak olyan kalóz tartalmat, amely nem biztonságos a megtekintéshez. Az alábbiakban felsorolunk néhány olyan kiegészítőt, amelyről azt találtuk, hogy kalózokat tartalmaz, amelyet javasolunk, hogy kerüljünk.

cCloud TV

ccloud TV

Mi az: A cCloud TV egy kiegészítő, amely hozzáférést biztosít a Kodi felhasználók számára különféle tartalmakhoz, ideértve a sportot is. A legtöbb tartalom azonban számos különféle online forrásból származik, amelyek többsége kalóz.

Miért kellene elkerülni:  Noha a cCloud TV-nek van néhány jogi lehetősége, kifejezetten azokra az országokra korlátozódik, amelyek nem korlátozzák a továbbítást. A legnépszerűbb sportpályákat, például az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból és Kanadából, azonban nem továbbítják legálisan. A cCloud TV inkább a kalóz streamingre összpontosít, ezért nem javasoljuk ezt a kiegészítőt a Kodi felhasználók számára.  

GoodFellas 2.0

goodfellas 2.0

Mi az: A Goodfellas 2.0 egy IPTV Kodi kiegészítő, amely számos sportcsatornából közvetíti élő közvetítéseit. Ezeket a streameket azonban olyan weboldalakon keresztül szerezzék be, amelyek vázlatos forrásokból szerezik a tartalmat.

Miért kerülje el: IPTV kiegészítőként a Goodfellas tartalmának nagy része egyáltalán nem tartalmaz kalóz tartalmat. Ez a kiegészítő szigorúan kalóz adatfolyamokat biztosít, és nincs joga a szerzői jog tulajdonosai általi bármilyen hivatalos újratelepítéshez. Javasoljuk a fent felsorolt ​​hivatalos kiegészítő használatát.

Kvantum

kvantum premier bajnokság

Mi az: A Quantum egy hatalmas Kodi kiegészítő, amely számos más kiegészítőből áll. A Quantum mögött található fejlesztők keresnek és felvesznek más kiegészítőket, amelyek elveszítették fejlesztői támogatásaikat. Bár a Quantumban a legtöbb streaming az élő TV, az add-on képes elvégezni a streaming igénybevételét is, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak lehetőségük van élőben vagy „igény szerint” nézni a focimeccseket.

Miért kerülje el: A Quantum nem ajánlott ugyanazon okok miatt, mint az előzőekben említett harmadik fél kiegészítők. Bár a Quantum tartalmaz néhány jogi lehetőséget, specialitása a kalóz streamingre támaszkodik. A Quantumban alig található olyan adatfolyam, amelyről megfelelő újraküldési jogok kerülnek közvetítésre. Ezen okok miatt azt javasoljuk, hogy forduljon egy másik sport-kiegészítőhöz, amely nem tartalmaz kalóz tartalmat.

SportsDevil

Mi az: A Sports Devil a Kodi népszerű kiegészítője, amely inkább streaming szolgáltató. A kiegészítő hozzáférést biztosít számos streaming weboldalhoz és linkhez kategóriánként. Például, ha a kiegészítő „Sport TV” szakaszában nézi, több linket fog kapni a különböző webhelyekre, amelyek hozzáférést biztosítanak a Premier League játékához. Az ezen a kiegészítőn keresztül közvetített tartalom gyakran nem működik, és annak linkei ugyanahhoz a webhelyhez és tartalomhoz vezetnek.

Miért kerülje el: Ez a kiegészítő, hibás streaming linkekkel, nagyrészt kalóz tartalmat is továbbít. Ezért nem javasoljuk a kiegészítő használatát, valamint azért is, mert sok probléma merül fel a Premier League játékának megpróbálásakor, mivel a legtöbb link megszakad.

SportsAccess

sportsaccess

Mi az: A SportsAccess egy olyan streaming kiegészítő, amely a felhasználók számára hozzáférést biztosít a prémium élő sportokhoz (például a Premier League ligáihoz), a sportesemények ütemezéséhez, a nézetek alapján történő fizetéshez és egyebekhez. Ehhez a kiegészítőhöz havi díjat kell fizetni, és a felhasználók csak a Bitcoinon keresztül fizethetnek erről a szolgáltatásról.

Miért kellene elkerülni: A vörös zászlók elküldéséhez elegendő az a tény, hogy ezt a szolgáltatást csak a Bitcoinon keresztül lehet megvásárolni. Amikor a Bitcoin-en keresztül vásárol, ez peer-to-peer tranzakció közvetítő nélkül, ezért sok fekete piac használja a Bitcoin-t. A SportsAccess kalóz streamingtel is foglalkozik, legtöbb „prémium” tartalma kalóz forrásból származik. Ezért azt javasoljuk, hogy ne használja ezt a kiegészítőt a Premier League mérkőzéseinek megtekintéséhez.  

Bennu

bennu 1

Mi az: A korábban Phoenix néven ismert Bennu egy népszerű kiegészítő, amely számos „Playlisters” elnevezésű streaming oldalt támogat. Mindegyik playlisternek megvan a maga tartalmi része, a sportjátéktól a film- és TV-műsorszakaszoktól kezdve a dokumentumfilmeken és a zenéig. A felhasználók kiválaszthatják a Premier League játékának megtekintéséhez a megfelelő lejátszási listát.

Miért kellene elkerülni: Csakúgy, mint a Sports Devil és a Sports Access, a Bennu kiegészítőnek problémái vannak annak tartalmával. A felhasználók úgy találták, hogy a streaming-helyek többségében problémák vannak a megfelelő működésnek, egyáltalán nem nyújtanak tartalmat, és adatfolyamként kalóz tartalmat közvetítenek. Javasoljuk, hogy ne használja ezt a kiegészítőt, hogy elkerülje a Premier League kalóz patakon keresztüli nézését. A legjobb, ha egy alternatív sport-kiegészítővel jár, amelynek tartalma nem kalóz. Itt olvashat bővebben a Kodi Bennu kiegészítőről és néhány hivatalos Kodi kiegészítő alternatíváról.

Tudjuk, hogy mennyire fontos a Premier League játékot nézni, és milyen izgalmas a labdarúgó-mérkőzés közvetlenül a televízió képernyőjén otthon vagy az okos eszközön nézni. A Kodi esetén azok a nézők, akik nem rendelkeznek kábel-hozzáféréssel, szabadon nézhetik a sportot, mindaddig, amíg rendelkeznek a megfelelő Kodi-kiegészítőkkel. A Kodi és a játék legjobb élményének kihasználása érdekében a legjobban ajánlott, hogy csak azokat a sport kiegészítőket válassza és telepítse, amelyek legálisan kínálnak tartalmat és közvetlenül elérhetők a Kodi megbízható tárolóiból..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =

Adblock
detector