Hogyan nézhetem meg a 2023-os orosz világkupát a Kodi-n

nézd meg a világkupát a kodi-n

Nézni szeretné a 2023-as világkupát a Kodi-n? Ebben a cikkben azokról a kiegészítésekről fogunk beszélni, amelyek segítségével megtekintheti az összes mérkőzést, amint történik.

A világkupa június 14-én indult, a fogadó ország Oroszországgal 5: 0 legyőzve Szaúd-Arábiát. Míg ezt a versenyt a világ minden tájáról a TV-hálózatok nagymértékben lefedik, a hangoláshoz nincs szükség kábel előfizetésre. Ehelyett minden játékot nagyfelbontású formában nézhet online vagy Kodi-lal..

A Kodi egy testreszabható médiaközpont alkalmazás, amely ingyenesen letölthető. Az egyik oka annak, hogy annyira népszerű, hogy rendkívül testreszabható; vannak olyan kiegészítők, amelyek minden célhoz megfelelnek, és jól integrálódik olyan szolgáltatásokhoz, mint a Trakt vagy az IMDb. A Kodi emellett kivételes többplatformos támogatással is rendelkezik, a legnépszerűbb eszközök dedikált verzióival, beleértve az Amazon Fire TV botokat, az iPhone készülékeket és az NVIDIA Shield készüléket. Sőt, még jobb, ha a Kodi mobil verziói megőrzik a legtöbb funkcionalitást, lehetővé téve a következetesebb élményt a különböző platformokon keresztül.

A megfelelő kiegészítésekkel a Kodi lehetővé teszi, hogy megnézze a teljes 2023-as világkupát. Fontos megjegyezni, hogy nem fogunk javasolni olyan engedélyeket, amelyek nem engedélyeztetett streameket használnak. Mivel ez az év egyik leginkább nyilvánosságra hozott rendezvénye, számos legitim módja lesz a nézésnek. Mint ilyen, valójában nincs ok az engedély nélküli, instabil és nem kielégítő patakok igénybevételére..

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Néhány Kodi-felhasználó csatlakozik egy virtuális magánhálózathoz (VPN) annak érdekében, hogy elrejtse az engedély nélküli streaming szolgáltatóját (ISP). A VPN-eknek azonban sok legitim felhasználása van, és nélkülözhetetlen eszköz az adatvédelem online védelméhez, még akkor is, ha csak hivatalos forrásokból közvetít.

A VPN-k titkosítják a hálózati forgalmat, és egy másik hely kiszolgálón vezetik át. Ez megakadályozza, hogy adatait bárki olvassa, beleértve az internetszolgáltatót vagy a Közép-középső támadásokat használó embereket. Az internetszolgáltatókról ismert, hogy gátolják a felhasználók hálózati sebességét, ha észlelnek adatfolyamot, de ha VPN-t használ, akkor nem tudják megmondani.

Minden VPN különbözik, ezért fontos kiválasztani a megfelelőt. Például néhányuk nagyobb hatással van a hálózati sebességre, mások részletes naplókat vezetnek a tevékenységeiről, mások pedig egyáltalán nem is titkosítják az Ön adatait. VPN-szolgáltatója hozzáféréssel rendelkezik személyes adataihoz, ezért döntő fontosságú, hogy megbízhatónak válasszon egyet.

Ajánljuk IPVanish. Ez egy gyors VPN, több száz önfenntartó szerverrel, több mint 50 országban. IPVanish 256 bites titkosítást használ, és nem regisztrál semmilyen tevékenységet. Még jobb, ha dedikált verziói vannak az iOS, az Android és az Amazon Fire Stick számára.

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

  iTV Player Kodi addon: Как да гледате iTV Hub на Kodi отвсякъде

Hogyan nézhetem meg a 2023-as világkupát a Kodi-n

Hidd el vagy sem, valójában minden egyes világkupa mérkőzést kábel nélkül ingyen nézhetsz. A legjobb az egész, hogy teljesen legális. Az alábbiakban azokról a szolgáltatásokról fogunk beszélni, amelyek közvetítik a versenyt, azok Kodi-kiegészítéseit, és hol találhatja meg őket.

iPlayer WWW

iplayer www

A BBC az internetes streaming-platformján, az iPlayer-en keresztül óriási választékot kínál élő és igény szerinti tartalomról. Az iPlayer WWW Kodi kiegészítő fenntartja a legtöbb funkcionalitást, bár ha feliratot szeretne használni, akkor ezeket saját magának kell letöltenie. Az összes tartalom nagyfelbontásúan elérhető, és a patakok gyorsan betöltődnek.

Ez a kiegészítő nagyon jól szervezett. Kereshet egy adott címet, vagy ábécé szerint böngészhet a teljes könyvtárban. 31 élő közvetítés érhető el, azonban ezek közül sok a BBC fő csatornáinak regionális változatai.

A BBC-nek és az ITV-nek közös joga van a 2023. évi világkupa bemutatására az Egyesült Királyságban. Mint ilyen, a versenyek játékának körülbelül a felét élőben közvetítik az iPlayer-en.

Az iPlayer WWW addon megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

ITV

telepítse az itv lejátszót

Az ITV Kodi kiegészítés minimalista, de ez nem mindig rossz dolog. Az ITV élő közvetítéseket közvetlenül a főoldalra helyezi el, a jelenleg közvetített műsor neve mellett. Ez a kiegészítés a szabványos felbontású videóra korlátozódik, de ez az egyetlen ingyenes módja a kiválasztott világkupa meccsek nézésének az Egyesült Királyságban.

A felhasználók nem kereshetnek közvetlenül egy adott műsorra, de rendezhetik a címeket műfaj szerint, vagy megnézhetnek mindent, ami elérhető. A neve mellett minden műsorban rendelkezésre álló epizódok száma van, így nincs szükség arra, hogy kézzel ellenőrizze, hogy a legfrissebb lett-e hozzáadva az igény szerinti könyvtárhoz..

Az ITV-kiegészítést régen elsősorban a Kodil repo-ból töltötték le, de a verzió élő csatornái már nem működnek. Egy frissített, működő változat letölthető a catchup4kodi Github oldaláról.

Lásd még: Hogyan nézhetem meg a világkupát a BBC külföldön

Fox Sports Go

Fox Sports Go Kodi kiegészítő

Ez a kiegészítő hozzáférést biztosít a Fox Sports Go szolgáltatáshoz, amely mindent lefed a NASCAR-tól a nemzetközi fociig. A kiemelt eseményeket és a kiválasztott játékokat az Egyesült Államokon kívülről is meg lehet nézni, de csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez, hogy a rendelkezésre álló lehetőségek nagy részét megnézhesse..

A Fox Sports Go előfizetéséhez szükséges. Ezek havi 19,99 USD-tól kezdődnek, és hét napos próbaidőszakkal járnak. Ha a kábel- vagy internetes TV-előfizetése tartalmazza a Fox Sports-t, akkor az online lejátszón és a Kodi addon mindent elérhet, külön költség nélkül.

A Fox Sports Go kiegészítő megtalálható a hivatalos Kodi addon repo-ban.

NBC Sports Live Extra

NBC Sports Live Extra Kodi kiegészítő

Az NBC Sports sporttartalom széles skáláját kínálja, beleértve a jégkorong, az egyetemi kosárlabda és a foci mérkőzéseket. Meg kell jegyezni, hogy mivel a világkupát a technikailag a Telemundo Deportes közvetíti, a kommentár spanyolul lesz..

Minden világkupa játék elérhető lesz. Jelenleg nincs részlet a világkupáról, de ezt valószínűleg az első játékot megelőző héten teszik közzé. A kiemelések és visszajátszások ingyenesen megnézhetők, de csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez, mivel az NBC tartalma régiókhoz kötött.

Az NBC Sports Live Extra telepíthető a hivatalos Kodi tárolóból.

RTP Play

RTP Play Kodi addon

Az RTP a világkupának 64 játékának nyolcát mutatja be ingyenesen, portugál kommentárokkal. Az RTP Play Kodi addon körülbelül olyan egyszerű, ahogy jön: lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy nyolc különböző RTP csatornát válasszon, és élőben nézhesse. Csak egy lehetőség van a hibakereséshez, így nincs szükség konfigurációra.

  Kako instalirati Kodi na Android kutije - vodič za brzo postavljanje

A patak gyorsan betöltődnek, bár csak normál felbontásban érhetők el. Valójában nem kell VPN-t használnia a nézéshez, de azt javasoljuk, hogy használjon egyet az általuk nyújtott kiegészítő biztonság érdekében.

Az RTP Play addon elérhető a hivatalos Kodi leraktárból.

SRF TV lejátszása

SRF Play TV Kodi addon

Az SRG Svájc a verseny minden játékát közvetíti az SRF, RTS és RSI csatornáin. A Kodi-on keresztül beállíthatja a hivatalos SRF Play TV-kiegészítőt.

Ez a kiegészítő széles skáláját kínálja az igény szerinti tartalomhoz, valamint élő stream-eket az SRF 1, az SRF zwei és az SRF információkhoz. Vegye figyelembe, hogy míg az SRF4 a 4K-os mérkőzéseket fogja mutatni, ez a csatorna nem érhető el a kiegészítőben. A felhasználók elrejthetnek bizonyos típusú tartalmakat, engedélyezhetik a feliratokat és a normál felbontású adatfolyamokra csökkenthetik a konfigurációs menüből.

Az SRF Play TV addon a Kodi addon lerakatban található.

SVT Play

SVT Play Kodi addon

Az SVT a 2023. évi világkupán játszott játékok körülbelül felét mutatja be az SVT1-en. Ezek svédül megtekinthetők a TV-ben, online vagy az SVT Play Kodi kiegészítővel.

Az SVT Play igényes tartalommal rendelkezik, amely népszerűség, késleltetés vagy cím alapján rendezhető. Könyvtára azonban furcsa módon van felépítve; nem választja ki a műsort, majd azt az epizódot, amelyet meg szeretne nézni. Ehelyett az SVT Play egyszerűen felsorolja a show nevét, és meg kell határoznia saját magának, hogy melyik epizódról van szó. Hasonlóképpen, nem dönthet úgy, hogy közvetlenül az SVT1-t nézi – előbb tudnia kell, hogy mi éppen ezen a csatornán áll.

Az SVT Play a hivatalos Kodi repóból telepíthető.

ORF TVthek

ORF TVthek Kodi addon

Az ORF a 2023-as világkupát egész Ausztriában mutatja be. Követheti az ORF TVthek Kodi addonnal, amely élő közvetítéseket biztosít az ORF1, ORF2, ORF3 és ORF Sport számára.+.

Ez a kiegészítő jó választékot kínál az igény szerinti tartalomról is. Minden menü gondosan fel van rendezve, és a tartalom műfaj szerint szűrhető. A videók szinte azonnal betöltődnek, és lehetőség van arra, hogy a minőséget a normál felbontásra csökkentsük, ha az internet sebessége nem elég gyors..

Noha az ORF TVthek legújabb verziója megtalálható a hivatalos Kodi-leraktárban, néhány felhasználó beszámolt az élő közvetítésekkel kapcsolatos problémákról. Ez megoldható az 0.8.2-es verzióra való letöltéssel, amely elérhető itt (kattintson a .zip fájllal végződő fájlra). Meg kell azonban jegyezni, hogy az igény szerinti videók ebben a verzióban nem jelennek meg.

NRK Nett-TV

NRK Nett-TV Kodi kiegészítő

Az NRK-nak és a TV2-nek közös norvég világörök sugárzási joga van. Az igényes címek kiterjedt könyvtára mellett az NRK Nett-TV kiegészítő hozzáférést biztosít az összes fő NRK-csatornához és több mint tucat élő rádióállomáshoz..

Ennek a kiegészítőnek csak norvég mappanévei vannak, de ennek ellenére elég könnyű elérni az élő közvetítés részt. Csak kattintson az első opcióra (“direkte) és válassza ki a megtekinteni kívánt csatornát. A világbajnokság mérkőzéseit az NRK1-en tervezik megjeleníteni.

Az NRK Nett-TV megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

Mediathek

Mediathek Kodi addon

Németországban a ZDF és az ARD mind a 2023-as világbajnokság-mérkőzést a saját streaming-platformján jeleníti meg. A Mediathek Kodi addon lehetővé teszi a kiválasztott tartalmak figyelését mindkét hálózatról, bár csak élő közvetítéssel rendelkezik a ZDF számára.

  FunimationNOW Kodi addon: Как смотреть FunimationNOW на Kodi

A felhasználók videókat nézhetnek az ARTE és a KiKa hálózatról is, ám ezek egyike sem jeleníti meg a világbajnokság élő mérkőzéseit. Az addon opciói minimálisak, csak egy előnyben részesített stream-típus és minőség-választóval.

A Mediathek kiegészítő telepíthető a hivatalos Kodi repóból.

DR TV

DR TV Kodi addon

A DR Dánia egyik hivatalos 2023. évi világkupája műsorszolgáltatója. Bár még nem frissítették a listájukat, hogy tükrözzék, melyik csatornán fogják megjeleníteni a mérkőzéseket, a DR TV Kodi addon segítségével megnézheted..

Hat élő DR csatornát, valamint megfelelő mennyiségű igény szerinti tartalmat kínál. Ez a kiegészítő nagyon felhasználóbarát, jól szervezett menükkel és kevés változtatható opcióval rendelkezik; A felhasználók engedélyezhetik a feliratokat, vagy választhatnak, ha egyenesen egy adott csatornára ugornak, amikor a kiegészítő megnyílik.

A DR TV a hivatalos Kodi addon lerakatban található.

PS Vue

PSVue Kodi addon

A PlayStation Vue egy legnépszerűbb streaming szolgáltatás, amelynek havi ára 39,99 USD. Ez az alapterv magában foglalja az FOX-ot és az FS1-et is, ezáltal egyszerűen megnézheti a 2023-as világkupát. Még ennél is jobb, ha van egy hivatalos kiegészítő, a PS Vue nevű kiegészítő, tehát az összes fellépést a Kodi-nal nézheted.

Ez a kiegészítő nem használható PlayStation Vue előfizetés nélkül, de a legtöbb terv öt napos ingyenes próbaverzióval jár. Fontos megjegyezni, hogy ennek a szolgáltatásnak a használatához valójában nincs szüksége PlayStation-re.

A PS Vue a Kodi addon lerakatban található.

Alternatív kiegészítők elkerülése érdekében

Néha nehéz lehet megmondani, mely kiegészítők jogosak. A gyors Google keresés tucatnyi fórumot és webhelyet ad vissza, amely nem hivatalos sportkiegészítőket ajánl, és ezek első pillantásra gyakran elég ártatlannak tűnnek. Az alábbiakban felsorolunk néhány általánosan ajánlott nem hivatalos kiegészítést – nem jóváhagyásként, hanem annak minden legitimitása miatt felmerülő kétségek felszámolása érdekében..

  1. SportsDevil
  2. Futball ma
  3. Sportos élő TV
  4. Az Egyesült Királyság török ​​lejátszási listái
  5. Sportie
  6. Sport365

Miért kerülje el ezeket a kiegészítőket?? Először is, ezek a kiegészítők nem hivatalos forrásokat használnak. Ez azt jelenti, hogy a világkupán részt vevő játékosok és szervezetek nem tudnak pénzt keresni. Tekintettel arra, hogy egyes platformok ingyen mutatják az egész rendezvényt, a nem hivatalos források használata csak árt a fogyasztónak, és kevésbé valószínű, hogy ez a jövőben megismétlődik.

Noha a hivatalos műsorszolgáltatók rendelkeznek forrásokkal és licencekkel e tartalom tárolására, a harmadik fél szolgáltatásait nem, és ennek eredményeként egy mérkőzés során részben le is lehet vonni vagy túlterhelni. Ezenkívül ezek a patakok gyakran csak normál felbontású formában érhetők el.

Végül, a harmadik fél által készített Kodi-kiegészítéseket nem ugyanazokkal a műszaki szabványokkal hozzák létre, mint a hivatalos kiegészítőket. Ez azt jelenti, hogy azok nem feltárt biztonsági réseket tartalmazhatnak, amelyeket a támadó felhasználhat a rendszer veszélyeztetésére.

Ezen okok miatt nem javasoljuk a fenti kiegészítők telepítését.

Végső gondolatok

Míg a korábbi világkupákhoz kábel előfizetés szükséges, hogy megnézhesse, ez a világ több országában ingyenesen elérhető lesz. Ha azonban a bajnokság kezdete előtt érkezik ide, miért nem használja ezt az időt kedvenc sportai, filmjei vagy anime-einek felbukkanására??

Gondjai vannak a Kodi-val való kezdésről? Nézze meg a Kodi leggyakoribb problémáinak kijavítására, a feliratok beállításához és a pufferelési idő csökkentésének útmutatóit.

Jogi nyilatkozat:

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a kalóz forrásokból származó video streamingjét is. Noha a VPN-k megfedhetik a földrajzi korlátozásokat és elfedhetik a felhasználó személyazonosságát, kérjük, fontolja meg a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy streamingje..

About the author

Comments

  1. sét meg lehet nézni online vagy Kodi-lal, és azoknak, akik szeretnék követni a 2023-as világkupát, számos kiegészítő áll rendelkezésre a Kodi-hoz. A Kodi egy testreszabható médiaközpont alkalmazás, amely ingyenesen letölthető, és számos platformon elérhető. Azonban fontos megjegyezni, hogy csak törvényes tartalmakhoz használható, és mindig ajánlott VPN-t használni a Kodi-val történő streaminghez. A megfelelő kiegészítőkkel a Kodi lehetővé teszi, hogy megnézze a teljes világkupát, és nincs szükség kábel előfizetésre. Az engedély nélküli, instabil és nem kielégítő patakok használata helyett, számos legitim módja lesz a nézésnek. A Kodi nagyon népszerű azért, mert rendkívül testreszabható, és jól integrálódik olyan szolgáltatásokhoz, mint a Trakt vagy az IMDb. Tehát, ha szeretné követni a 2023-as világkupát, a Kodi egy nagyszerű lehetőség lehet a számára.

Comments are closed.