Hogyan nézhetem meg a 2019-es US Open Tenisz csatornát a Kodi-en – ingyenes élő közvetítés

Hogyan nézhetem az US Open-et a Kodi-n

Az US Tennis Open 2019 augusztus 26-tól szeptember 8-ig tart. Ebben az évben Williams (Oszaka) és a nők világának első száma, Barty képviselteti magát. Míg az online közvetítés online elérése korlátozott, addig megtekintheti az USA Tennis Open 2019 rendezvényét az USA-ban, az Egyesült Királyságban, Kanadában vagy külföldön, Kodi-ban, a kiegészítők és szolgáltatások megfelelő kombinációjával. Míg egyes nézők akár a verseny legalább egy részét ingyen is megtekinthetik. Lehet, hogy az ingyenes opciók nem mindenki számára léteznek, ezért meg fogjuk fedezni, hogy bárki élhet élő közvetítésben a fizetett és az ingyenes Kodi kiegészítőkből.

Fontos megjegyzés: Útmutatónk csak a hivatalos Kodi kiegészítéseket javasolja. Az US Tennis Open 2019 az év egyik legnagyobb sporteseménye. A korlátozott nézethez való hozzáférés kísértheti egyes rajongókat, hogy nem hivatalos adatfolyamokra forduljanak a művelet végrehajtása érdekében. Számos olyan streaming lehetőség áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik az 2019-es amerikai tenisz nézését a Kodi-en. Ezekkel a hivatalos forrásokkal nem kell aggódnia a megbízhatatlan adatfolyamok miatt, és magánéletét és biztonságát veszélyezteti.

Olvassa el tovább, hogy megtanulja, hogyan kell nézni az US Open versenyét a Kodi-n (és esetleg ingyenesen is).!


Tartózkodási helyétől függően előfordulhat, hogy VPN-t kell használnia az USA nyitva tartásának megtekintéséhez. Megmagyarázjuk, hogyan és melyek működnek.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Hogyan nézhetjük meg a 2019. évi Tennis Open Open-t a Kodi-n, VPN segítségével

Az amerikai nézők az USP 2019-en az ESPN-en keresztül nézhetik meg. A kontinentális Európa nézői az Eurosporton keresztül vehetnek részt az akcióban. Az élő közvetítés megtekintéséhez előfizetnie kell az Eurosportra vagy az ESPN-re. Az ESPN-rel azonban számos szolgáltatás kínál ESPN-folyamokat. Néhány szolgáltatás kínál ingyenes próbaverziók. Ha kívül esik az Eurosport vagy az ESPN támogatott földrajzi területein, akkor továbbra is hozzáférhet ezekhez a szolgáltatásokhoz, bár VPN-re lesz szükség. Általában véve egy VPN segíthet megakadályozni az internetszolgáltatók sebességcsökkentését és az internetszolgáltatók által az adatvédelmet támadó egyéb intézkedéseket.

Így nézheti meg a 2019-es amerikai Tenisz Nyitot a Kodi-n:

  1. Hozzon létre egy fiókot egy megbízható VPN szolgáltatással. Javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára. További fontolóra vehető lehetőségek: ExpressVPN, NordVPN vagy CyberGhost.
  2. Telepítse a VPN alkalmazást ugyanarra az eszközre, mint a Kodi alkalmazás. Noha lehetősége van VPN telepítésére az útválasztóra, ezáltal lefedve az összes eszközt, ez általában bonyolult folyamat. Javasoljuk, hogy a VPN alkalmazást ugyanazon az eszközön tartsa, ahol futtatja a Kodi-t.
  3. Csatlakozás egy amerikai székhelyű szerverhez (Csatlakozás egy kontinentális Európán belüli szerverhez, ha Eurosport előfizetést használ). Csatlakozzon egy támogatott helyen lévő VPN-kiszolgálóhoz a kívánt adatfolyam eléréséhez.
  4. Telepítse és folytassa az ESPN-t kínáló Kodi-bővítményből és az US Tennis Open 2019-ből.

Nincs garancia arra, hogy minden tökéletesen működni fog, amikor megpróbál hozzáférni az US Tennis Open 2019 patakhoz. Ezért javasoljuk, hogy kérdéseik esetén tesztelje lehetőségeit a verseny kezdete előtt. Ez elegendő időt biztosít a problémák kiküszöbölésére vagy alternatívák feltárására, ha szükséges.

Hogyan nézhetem meg a 2019. évi Tennis Open-ot a Kodi-n

Az ESPN hozzáférést biztosít az US Tennis Open 2019-hez az amerikai ügyfelek számára, miközben az Eurosport a kizárólagos közvetítő partnere az US Opennek a kontinentális Európában. Időközben a Prime Video közvetíti az eseményt az Egyesült Királyságban és Írországban. Ezen lehetőségek mindegyikéhez elérhető Kodi-kiegészítők, bár nem világos, hogy a Prime Video Kodi-bővítmény élő közvetítéseket kínál-e.

Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, vagy hozzáférhet egy amerikai alapú fizetési módhoz, létrehozhat ingyenes próbaverziót egyikére Sling TV (narancssárga csomag) vagy Playstation Vue (Hozzáférési csomag). Mindkét szolgáltatás ESPN-t kínál, és a Kodi addonokon keresztül érhető el. Ha az Egyesült Királyságban vagy Írországban tartózkodik, használhatja a Prime Video kiegészítőt. Mások egész Európában használhatják az Eurosport Kodi kiegészítőt.

Eközben bárki az egész világon hozzáférhet az ESPN-hez az USTVNow segítségével, amely az ESPN-t minden csatornájának előfizetésén keresztül kínálja.

Ezek a lehetőségek azonnal letölthetők a Kodi-on a hivatalos Kodi addon-lerakaton keresztül.

USTVNow Kodi addon - Nemzetközi hozzáférés

ustvnowkodi

Az USTVNow bárki számára elérhető az Egyesült Államok területén. VPN nélkül is elérheti a szolgáltatást. Noha ez szilárd lehetőség, 19 USD / hó díjat kell fizetni az ESPN megszerzéséhez.

Az USTVNow elérheti a hivatalos Kodi-lerakatban elérhető USTVNow Kodi-kiegészítő használatával.

Keresse fel az USTVNow webhelyet a fiók létrehozásának megkezdéséhez. Menj tervek, majd válassz a Minden csatorna választási lehetőség. Ne felejtsen el regisztrálni az e-mail címével. Ha a Regisztráljon a Facebook-on opció, akkor nem lesz képes bejelentkezni a Kodi addonba, mivel nem nyújt hitelesítést a Facebookon keresztül.

Eurosport Player - Nemzetközi hozzáférés VPN-sel

eurosport játékos

Az Eurosport a kontinentális Európában elérhető ügyfelek számára. Ez nagyszerű hír azok számára, akik meg akarják nézni az US Tennis Open 2019-et. A havi előfizetések ára 9,99 € / hó.

Az Eurosporthoz az Eurosport Player Kodi addon keresztül férhet hozzá, amely elérhető a hivatalos Kodi addon lerakaton keresztül.

Csatlakozzon egy VPN-hez Európában, induljon az eurosportplayerhez, változtassa meg a nyelvet angolra és nyomja meg Iratkozz fel annak érdekében, hogy elinduljon az Eurosport tervével.

PS Vue Kodi addon - Ingyenes próba előfizetés elérhető (USA)

ps vue mesterek golf

A Playstation Vue (PS Vue) életképes lehetőség az Egyesült Államok tenisz rajongói számára a 2019. évi amerikai teniszpálya befogadására. Számos csatorna érhető el ezen a Sony streaming szolgáltatáson keresztül, beleértve az ESPN-t. A szolgáltatás funkcionalitására egy Kodi addon keresztül is hozzáférhet, amely csatlakozik a PS Vue fiókhoz.

Menjen a Playstation Vue webhelyre, és válassza a lehetőséget Hozzáférés csomag. Az 5 napos ingyenes próbaverzión keresztül ingyenesen megtekintheti. A verseny 13 napig tart, így lehet, hogy kiválasztania kell azt az időszakot, amelyet valóban meg szeretne nézni, ha ingyen szeretne nézni..

A PS Vue Kodi addon elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatban.

Ha van amerikai fizetési módja, lehetséges, hogy Playstation Vue fiókot hozhat létre az Egyesült Államokon kívülről. Ha ez a helyzet Önnek, akkor megpróbálhat csatlakozni egy amerikai VPN szerverhez, hogy hozzon létre egy fiókot az USA Tennis Open 2019 ingyenes hozzáféréséhez..

Sling TV Kodi addon - Ingyenes próba előfizetés elérhető (USA)

Sling TV kodi minket mesterek

A Sling TV egy másik internetes TV-streaming szolgáltatás, hasonlóan a PS Vue-hez, amely hozzáférést biztosít különféle csatornákhoz, beleértve az ESPN-t..

Ha meg szeretné kapni az ESPN-t a Sling-en keresztül, lépjen a Sling.com webhelyre, és iratkozzon fel a narancssárga Feliratkozás. Ne válassza a 40% -os kedvezményt, mivel ez előre fizetést igényel, és nem kínál ingyenes próbaverziót. A rendszeres előfizetés hozzáférést biztosít egy 7 napos ingyenes próbaverzióhoz.

A Sling TV Kodi addon letölthető a hivatalos Kodi addon lerakatból. Jelentkezzen be a kiegészítőbe ugyanazzal az e-mail címmel és jelszóval, amelyet az előfizetés beállításakor használt.

Zattoo Box - Ingyenes hozzáférés az Eurosporthoz VPN-en keresztül

zattoo box kodi addon

A Zattoo Box egy európai TV-streaming szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít számos élő TV-hálózathoz az EU egész területén, ideértve az Eurosportot is. Elérhető egy ingyenes Zattoo Box verzió, amelyre akár az EU-n kívülről is feliratkozhat, bár szükség lehet VPN-re a regisztrációhoz és az adatfolyamhoz, ha az euróövezeten kívül tartózkodik, ahol a Zattoo Box elérhető.

Van egy Zattoo Box Kodi kiegészítő, amelyet letölthet a hivatalos Kodi kiegészítő tárházból.

Ingyenes fiókhoz regisztrálnia kell a Zattoo.com webhelyen. Ha az EU-n kívül tartózkodik, csatlakozzon a VPN szerverhez olyan országban, ahol a Zattoo Box elérhető, például Svédországban vagy Németországban. Amikor bejelentkezett és készen áll a 2019-es US Open adatfolyam streamingjére, győződjön meg arról, hogy csatlakozik-e egy VPN-hez egy EU-országban. Lehet, hogy a böngészőt is magán- vagy inkognitó-munkamenetben kell futtatnia.

Vegyes eredményeket találtunk a Zattoo Box tartalmak VPN-n keresztüli elérésével. Ha sikerül működnie, ez a legjobb lehetőség az eseményhez való ingyenes hozzáféréshez.

Az amerikai tenisz nyílt története

Az 1881-ből származó US Tennis Open a világ egyik legrégebbi tenisz bajnoksága, és jelenleg a legnagyobb győzelem pénztárca. Ebben az évben a pénztárca eléri a rekord 57 millió dollárt. A Naomi Osaka és Serena Williams közötti show 2018-ban epikus volt, és 2019 nagyszerű fellépést ígér, mind a férfi, mind a nők kislemezében.

Lásd még: Kodi 18.3 útmutató: Épületek, kiegészítők és frissítések

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 30 = 31

Adblock
detector