Hogyan nézhetem meg a 2019. évi NCAA Final Four és Championship bajnokságot a Kodi-n

Hogyan nézhetem meg a 2019. évi NCAA Final Four és Championship bajnokságot a Kodi-n

Még ha a konzol is pirítós, ez az NCAA kosárlabda-szezon szolgált néhány körömcsípő pillanatra. A március őrület véget ér, itt az ideje, hogy jobbra induljon a Final Fourbe.

Mindkét játék (Auburn vs UVA, Texas Tech és Michigan State) április 6-án, szombaton, 18:00 órakor kezdődik.. Időközben a bajnoki játék április 8-án, 9:00 órakor, az EST közvetítésével kerül közvetítésre. Nézheti a hagyományos kábelt vagy az antennát, ha van, vagy ingyenesen nézhet online a Kodi-n keresztül. Az alábbiakban feltárjuk a legfontosabb lehetőségeket, hogy az NCAA Final Four ingyenesen nézhesse a Kodi-t a világ bármely pontjáról.

Fontos megjegyzés: Útmutatónk csak az NCAA Final Four hivatalos forrásait javasolja. A Final Four az év egyik legfigyeltebb NCAA rendezvénye. Számos webhely megpróbál nem hivatalos adatfolyamokat fogadni, de vannak jó hír: a Kodi-felhasználóknak nincs oka használni őket! Rengeteg HD minőségű hivatalos adatfolyam lesz, amelyek nem hivatalos streaming oldalakkal kapcsolatos kockázatok nélkül járnak. Ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodik, a VPN-nek köszönhetően könnyedén hozzáférhet a Final Four ingyenes stream-ekhez, míg a VPN biztosítja azt is, hogy az internetszolgáltató nem fojtsa be a jó minőségű adatfolyamokat..

Ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodik, és ingyen szeretné megtekinteni mind az NCAA Final Four játékot, mind a bajnokságot, akkor lehet, hogy csatlakoznia kell az Egyesült Államok VPN szerveréhez..

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. A szolgáltatásnak nagy, gyors, nem feltöltött kiszolgálói hálózata van. Az IPVanish erős biztonsági, adatvédelmi és anonimitási funkciókat kínál, amelyek megkerülik az internetszolgáltató sebességének fojtását és szippantását bármilyen eszközön, beleértve az Amazon Fire TV Stick készüléket. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

ÖSSZEFÜGGŐ: Ha nem Kodi-felhasználó, itt található útmutatónk az NCAA Final Four online nézésére az USA-n kívül.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Hogyan nézhetem meg az NCAA Final Four 2019 csatornáját a Kodi-on VPN-sel

Az NCAA Final Four ingyenes lesz az Egyesült Államokban a CBS-en keresztül, és eljuthat az Egyesült Államok regionális tartalmi blokkjaihoz, amelyeket a világ bármely pontjáról megnézhet..

  1. Első, hozzon létre egy fiókot a választott VPN segítségével. Ellenőrizze, hogy a kívánt VPN rendelkezik-e olyan alkalmazással, amely működni fog a kívánt streaming eszközön. Ajánljuk IPVanish a Kodi felhasználók számára, bár az ExpressVPN, a NordVPN és a CyberGhost szintén viszonylag jó lehetőségek.
  2. Következő, telepítse a használni kívánt VPN alkalmazást a kívánt streaming eszközre. A preferált VPN-ek a legtöbb eszközön működnek, beleértve az Amazon Fire TV-t és a Firestick-t.
  3. Következő, csatlakozzon a választott országbeli VPN szerverhez. Ebben az esetben az Egyesült Államok szervere lesz a preferált hely a CBS adatfolyamokhoz való hozzáféréshez.
  4. Nyissa meg a videót a Kodi-ban a kívánt kiegészítő használatával, és kezdje el a streaming-t!

Azt is javasoljuk, hogy tegye ki a streaming lehetőségeit, mielőtt a Final Four játékok megkezdődnének. Ez időt ad arra, hogy a kiválasztott VPN hatékonyan megkerülhesse a feladatot, és hogy a tervezett Kodi addon is működjön..

Az NCAA döntőjének négy csatornáját a CBS közvetíti, a bajnokságot pedig 2 nappal később követik. A CBS szabadon sugározható, ha a megfelelő forrásokat használja. A Kodi-n keresztül elérhető ingyenes adatfolyamokhoz való hozzáféréshez VPN-re lehet szükség. 

Hogyan nézheted ingyen a 2019. évi NCAA Final Four és Championship bajnokságot a Kodi-n

A Kodi remek lehetőség a 2019-es Final Four játékok nézésére, mivel van néhány, könnyen használható és ingyenes kiegészítő, amelyek CBS közvetítést kínálnak.. A legjobb választás az USTVnow lesz, amely bárkinek ingyen közvetítést enged. Néhány más alternatív lehetőség, amelyet érdemes fontolóra venni, magasabb szintű patakokat kínálhat. 

USTVnow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

Az USTVnow lehetővé teszi, hogy ingyenesen feliratkozzon, és közvetítsen 5 műholdas csatornát: CBS, ABC, MyTV, The CW és PBS. Mivel a CBS ebben az évben mind a Final Four játékkal együtt lesz, ez azt jelenti, hogy az USTVnow egyértelmű választás a Kodi felhasználók számára.

Fontos szempont, hogy külön e-mail címet kell regisztrálnia az USTVnow-ra. Ha egy kattintással regisztrál Facebook-ot vagy Google-fiókját használva, akkor nem tud bejelentkezni az USTVnow Kodi addonba. 

Miután létrehozta az ingyenes fiókját, telepítse a Kodi kiegészítőt a Hivatalos Kodi Addon tárolóból, majd a beállítások menüben írja be felhasználónevét és jelszavát a kiegészítőbe..

Az USTVnow Kodi-ban történő megtalálásához nyissa meg a Kodi alkalmazást, majd lépjen a következő oldalra: kiegészítések > Letöltés > Videó kiegészítők > USTVnow.

PS Vue kiegészítő

PSVue Kodi addon

A PlayStation Vue Kodi addon egy nagyszerű lehetőség az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Államokon kívül élők számára, ha VPN és amerikai hitelkártyákkal is rendelkezik. A PlayStation Vue 5 napos ingyenes próbaverziót kínál, és rendkívül magas színvonalú hozzáférést biztosít a CBS élő streamhez.

A PlayStation Vue elérhető a Hivatalos Kodi Addon Repository webhelyen. Miután feliratkozott, csak írja be felhasználónevét és jelszavát az addon beállítások menübe.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 48 =

Adblock
detector