Hogyan nézhetem meg a 2019 március őrületét a Kodi-n

Hogyan nézhetem az NCAA March Madness 2019 csatornáját a Kodi-on


Készítse el a konzolokat! A March Madness idén március 19-től április 8-ig tart. Olyan nagynevű csapatokkal, mint Tennessee, Duke, Michigan, Marquette és mások készek teljesen felbomlani az irodai zárójelben, és sok pénzt veszíthet a fogadási poolokban. Számos módja van annak, hogy figyelemmel kísérhesse kedvenc csapatainak vereségét ebben az évben, sőt ingyenesen nézheti meg az NCAA March Madness 2019-et is a Kodi-en..

Fontos megjegyzés: Útmutatónk csak az NCAA March Madness hivatalos forrásait javasolja. A March Madness az egyik legnépszerűbb sportesemény a tévében az Egyesült Államokban, és figyelemre méltó rajongói vannak a világ minden tájáról. Ennek eredményeként egyes webhelyek megkísérelhetnek engedély nélküli patakok nyújtását. Az ilyen adatfolyamokat kínáló webhelyek és alkalmazások azonban gyakran adatvédelmi és biztonsági aggályokat jelentenek, mivel sokan rosszindulatú szoftvereket szállítanak és felhasználói adatokat gyűjtenek. Ezenkívül az engedély nélküli patakok sokkal inkább pufferolódnak, és meghibásodnak a megtekinteni kívánt játékok során. Szerencsére számos Kodi-bővítmény hozzáférést biztosít Önnek az egyes NCAA-patakokhoz vagy minden NCAA-streamhez ebben az évben.

Ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodsz és ingyen szeretnéd megtekinteni a March Madness játékot, akkor lehet, hogy csatlakoznia kell az Egyesült Államok VPN szerveréhez..

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. A szolgáltatásnak nagy, gyors, nem feltöltött kiszolgálói hálózata van. Az IPVanish erős biztonsági, adatvédelmi és anonimitási funkciókat kínál, amelyek meggátolják az ISP sebességének fojtását és szippantását bármilyen eszközön, beleértve az Amazon Fire TV Stick-et is. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

ÖSSZEFÜGGŐ: Ha Ön nem Kodi-felhasználó, akkor itt található egy útmutató, amellyel online nézheti a March Madness-t az USA-n kívül.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Hogyan nézhetem meg az NCAA March Madness 2019 csatornáját a Kodi-on VPN-sel

Elérheti az NCAA March Madness regionális tartalomblokkjait és az ISP sebességének csökkentését HD-videókon VPN-sel. Kövesse ezeket a lépéseket, hogy a világ minden tájáról nézze meg az NCAA March Madness-ot Kodi-en keresztül:

  1. Először jelentkezzen be a választott VPN-re. Az IPVanish használatát javasoljuk a Kodi felhasználók számára, bár az ExpressVPN, a NordVPN és a CyberGhost szintén viszonylag jó lehetőségek.
  2. Ezután töltse le a VPN alkalmazást a kívánt eszközre (regisztráció előtt győződjön meg arról, hogy alkalmazás készül-e eszközére)
  3. Most csatlakoztassa VPN-jét egy választott országbeli szerverhez. A legjobb választás egy szerver az Egyesült Államokban, mivel a legtöbb ingyenes és fizetett sugárzási lehetőség, például a CBS, az Egyesült Államokból származik..
  4. Nyisd meg a videót a Kodi-ban és kezdd el a streaming-t!

Végül, mielőtt megnézné a lejátszani kívánt játékot, ellenőrizze a streaming-opciót. Ily módon biztosíthatja a hozzáférést, és időt ad önnek alternatívák keresésére, ha a Kodi kiegészítők nem működnek. Javasoljuk, hogy kipróbálhassa lehetőségeit, amint feliratkozik, és próbáljon ki több VPN-kiszolgálót, hogy megbizonyosodjon arról, hogy gyors, megbízható és működik-e a kívánt adatfolyamokkal..

Az NCAA March Madness sugárzási joga több különböző hálózatra oszlik. Ezek egy része szabadon elérhető lesz a Kodi-on, de mások kábeltelevíziós hálózatok, különféle szolgáltatásokon keresztül ingyenes próbaverzióval. Különösen a CBS-adások szabadon elérhetők lesznek bizonyos szolgáltatásokon, de a TBS-en, a TruTV-n és a TNT-n keresztül sugárzott műsorok bárhol nem állnak szabadon elérhetővé, de mégis elérhetők néhány Kodi-kiegészítéssel).

Hogyan nézhetem meg az NCAA March Madness 2019 ingyen a Kodi-n

A Kodi remek választás lesz, mivel több eszközön is elérhető, beleértve az Amazon Firestick készüléket. Függetlenül attól, hogy melyik opciót választja, számos alkalmazás fedezi a March Madness programot. Különösen az USTVnow az ingyenes CBS-adásoknak köszönhetően a világ minden táján ingyenes hozzáférést biztosít számos márciusi Madness játékhoz..

A 2019. március őrület szezonra a CBS körülbelül 20 játékot sugároz (a legtöbb fordulóban), mind a Final Four mind a nemzeti bajnokság utolsó játékát viseli. A TBS-hez, a TruTV-hez és a TNT-hez lesz a legtöbb játék, ám ezek eléréséhez ingyenes próbaverziót kell használnia, mint például a Sling TV vagy a PlayStation Vue..

USTVnow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

Az USTVnow segítségével ingyen megtekintheti az összes CBS March Madness játékot. Az USTVnow egy élő TV-szolgáltatás, amely öt csatornát kínál ingyenesen és 25 csatornát előfizetési díj ellenében. Elsősorban a tengerentúlon élő amerikai katonai tagok számára készült, de nincs korlátozás a feliratkozásra. Nem kell VPN-t néznie, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, és még azok is, akik az államokban élnek, gyakran VPN nélkül is nézhetnek, bár a videoforgalomra továbbra is az ISP fojtása vonatkozik..

Havonta 25 dollár fizethet akár 25 csatornáért, de a szolgáltatás nem hordozza a TBS, a TNT vagy a TruTV csatornákat, tehát nem éri meg az NCAA rajongók költségeit..

Üzembe helyezni USTVnow, menj a hivatalos Kodi addon-lerakat, majd a Videó kiegészítők szakasz. Innentől válassza az USTVnow lehetőséget, majd kattintson az OK gombra telepítés.

Sling TV

Sling TV kodi fórum 1

Végül a Sling TV végre elérhető a Kodi-on letölthető kiegészítőként. A Sling TV egy amerikai székhelyű OTT szolgáltatás, amely TBS, TNT, TruTV szolgáltatásokat nyújt. Sajnos a CBS nem érhető el a Sling TV-n, de ha egy ingyenes USTVnow fiókkal kombináljuk, akkor a March Madness 2019 összes játékát élőben nézheted a Kodi-on.

A Sling TV ára pont meglehetősen olcsó, mindössze 25 dollár havonta. A szolgáltatás alkalmanként üzleteket és kedvezményeket is indít, így lehet, hogy kevesebbet kap, attól függően, hogy mikor ellenőrzi. Van egy 7 napos ingyenes próbaverzió is, így regisztrálhat és sok játékot elfoglalhat, majd törölheti fiókját. Végül is a March Madness csak 3 hétig tart!

A Sling TV addon a Kodi - n menj a hivatalos Kodi addon lerakatba, keresse meg a Videó kiegészítők szakaszban kattintson a Sling TV elemre, és telepítse onnan. A kiegészítéshez aktív fiók szükséges, tehát be kell jelentkeznie egy próbafiókra, mielőtt bejelentkezhet és megkezdené a streaming-et.

PS Vue kiegészítő

PSVue Kodi addon

A Sling TV-kiegészítéssel ellentétben a PlayStation Vue minden csatornával rendelkezik, amelyre szüksége van az NCAA March Madness 2019 nézéséhez a Kodi-on. És egy ingyenes próbaverzióval követheti ingyenes Sling TV próbaverzióját az 5 napos ingyenes próbaverzióval a PS Vue-tól, hogy közel kéthetes NCAA March Madness játékot kapjon ingyenesen és kiváló minőségű streaming-en..

A PlayStation Vue négy streaming-csomaggal rendelkezik, amelyek havi 44,99 dollárra indulnak. Az olcsóbb „Core” csomag az, amelyre fel kell regisztrálnia, hogy megkapja az összes csatornát, amely ahhoz szükséges, hogy megtekintse az idei márciusi őrületet, bár nem kell fizetnie, ha lemondja az ingyenes próbaverzió után. felett.

Megtalálhatja a PS Vue Kodi addon a hivatalos Kodi addon lerakatban Videó kiegészítők szakasz. Ehhez a kiegészítőhöz egy fiókhoz is szükség van, amelyhez csatlakozni kell, mielőtt felhasználhatja.

DAZN

Telepítse a DAZN Kodi kiegészítőt

A DAZN érdekes eset. Ez a sportos streaming szolgáltatás az összes szükséges márciusi Madness játékot kínálja, de csak akkor, ha Ausztriában, Svájcban vagy Németországban tartózkodik. Mindazonáltal a DAZN szolgáltatás több országban elérhető, köztük az Egyesült Államokban és Kanadában. Különböző streaming könyvtárakat kínál, az Ön IP-címétől függően, amelyet VPN-sel meg lehet változtatni. Ez a legtöbb országban viszonylag olcsó is, havonta csupán 9,99 dollárt, egy hónapos ingyenes próbaverzióval.

Több VPN-t kipróbáltunk a DAZN segítségével, és a tartalom blokkolása a legjobb esetben hibás. Ha azonban VPN-t kap a DAZN Austria, Svájc vagy Németország részvételével, ez a legjobb megoldás. Nemcsak van egy kiváló minőségű DAZN Kodi kiegészítés, hanem egy egy hónapos ingyenes próbaverzióval együtt ingyenesen megnézheti az NCAA March Madness játékát, beleértve a Final Four és a National Championship játékot..

Telepítheti a DAZN Kodi addon közvetlenül a hivatalos Kodi addon leraktárból Videó kiegészítők szakasz.

YouTube-kiegészítő

YouTube Kodi kiegészítő

Csak válogatott kiemelt témákat és visszajátszásokat keres? A YouTube-kiegészítővel fedezted. Van egy hivatalos március Madness YouTube-oldal, amelyhez közvetlenül hozzáférhet a YouTube Kodi-kiegészítőből.

Megtalálja a YouTube-kiegészítő elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatban Videó kiegészítők szakasz.

Az NCAA teljes ütemtervet készít a 2019. márciusi Madness dátumokról, az ütemtervről és a sugárzott forrásokról, vagy az alábbiakban található táblázatból.

DátumalkatrészKezdési idő (PST / EST)
Március 19 Prairie View és Fairleigh Dickinson 15:30 / 18:30
Temple vs Belmont 18:00 / 9:00
Március 20 Közép-Észak-Karolina és Észak-Dakota állam 15:30 / 18:30
Szent János vs. Arizona állam 18:00 / 9:00
március 21 Minnesota vs. Louisville 9:00 / 12:00
Yale vs LSU 9:30 / 12:30
Új-Mexikó állam és Auburn 10:20 / 13:20
Vermont és Florida állam 10:50 / 13:50
Bradley vs Michigan állam 11:30 / 14:30
Belmont vagy Temple vs Maryland 12:00 / 3:00
Northeastern vs Kansas 12:50 / 15:50
Murray állam és Marquette 13:20 / 16:20
Florida vs Nevada 15:45 / 18:45
Abilene Christian vs Kentucky 16:00 / 7:00
Szent Mária vagy Villanova 16:15 / 7:15
Fairleigh Dickinson vagy Prairie View vs. Gonzaga 16:15 / 7:15
Montana vs Michigan 18:15 / 9:15
Seton Hall és Wofford 18:30 / 9:30
Old Dominion vs Purdue 18:45 / 9:45
Baylor vs Syracuse 18:55 / 9:55
Március 22 Iowa vs Cincinnati 9:00 / 12:00
Oklahoma vs Mississippi 9:30 / 12:30
Észak-Kentucky vs. Texas Tech 10:30 / 13:30
UC Irvine vs Kansas State 10:50 / 13:50
Colgate vs Tennessee 11:30 / 14:30
Gardner-Webb és Virginia 12:00 / 3:00
Arizonai állam vagy Szent János vs. Buffalo 12:50 / 15:50
Oregon vs Wisconsin 13:20 / 16:20
Washington vs Utah állam 15:45 / 18:45
Észak-Karolina Közép vagy Észak-Dakota állam vs. Duke 16:00 / 7:00
Georgia állam vs Houston 16:15 / 7:15
Liberty vs Mississippi állam 16:15 / 7:15
Iona vs. Észak-Karolina 18:15 / 9:15
UCF vs. VCU 18:30 / 9:30
Ohio állam és Iowa állam 18:45 / 9:45
Saint Louis vs. Virginia Tech
Március 23 TBD 9:00 / 12:00
TBD 9:30 / 14:30
TBD 14:00 / 17:00
TBD 15:00 / 18:00
TBD 16:00 / 7:00
TBD 16:30 / 19:30
TBD 17:30 / 20:30
TBD 18:30 / 9:30
Március 24 TBD 9:00 / 12:00
TBD 9:30 / 14:30
TBD 14:00 / 17:00
TBD 15:00 / 18:00
TBD 16:00 / 7:00
TBD 16:30 / 19:30
TBD 17:30 / 20:30
TBD 18:30 / 9:30
Március 28-31 Déli regionális 15:00 / 18:00
West Regional 15:00 / 18:00
Keleti regionális 15:00 / 18:00
Középnyugati regionális 15:00 / 18:00
Április 6 Final Four 15:00 / 18:00
Final Four 17:30 / 20:30
Április 8 Nemzeti bajnokság 18:00 / 9:00

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 3