Hogyan nézhetem meg a British Golf Open-t a Kodi-on – Royal Portrush

Hogyan nézhetem meg a British Golf Open-t a Kodi-n

A világ legjobb golfozói harcolják a 2019. évi British Golf Open-en (vagy „The Open” -ként, ahogy hivatalosan is nevezik), amelyet az észak-írországi Királyi Portrush golfpályán tartanak július 14-től július 21-ig. A Claret kancsó és egy hatalmas 1,5 millió dolláros pénztárca készen áll a megragadásra. Noha az adatfolyam-hozzáférés korlátozott, továbbra is ingyenesen nézheti meg a British Golf Open-t a Kodi-n, a megfelelő szolgáltatások és kiegészítők kombinációjával..

Fontos megjegyzés: Útmutatónk csak a hivatalos Kodi kiegészítéseket javasolja. A British Open a világ négy fő golfversenyének egyike. Ez azt jelenti, hogy korlátozott hozzáférés mellett a rajongók megkísérelhetik a bajnokságot nem hivatalos patakok segítségével megtekinteni. Van azonban néhány hivatalos streaming lehetőség, amelyek lehetővé teszik a British Open nézését. A hivatalos adatfolyamok megbízhatóbbak, és nem veszélyeztetik az adatvédelmet és a biztonságot.

Nézheti a British Golf Open egyes részeit vagy az egészet az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában vagy bárhol másutt az Egyesült Királyságon kívül, de szüksége lehet egy VPN-re. Megmagyarázjuk, hogyan és melyek működnek.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Hogyan nézheted meg a 2019. évi British Golf Open-t a Kodi-n VPN-en keresztül

Ha az Egyesült Államokban él, megnézheti a British Golf Open-t a Golf Csatornán keresztül (elsődleges műsorszolgáltatók) valamint az NBC Sports Network és az NBC. Számos szolgáltatás kínálja a Golf Channel, az NBCSN és az NBC patakokat, de ingyenes próbaverzióra van szükség, ha ingyen szeretne streamálni..

Ha az Egyesült Államokon kívül él, akkor ezekhez a szolgáltatásokhoz VPN segítségével férhet hozzá. A VPN-k segíthetnek megakadályozni, hogy az internetszolgáltató szippantja az Ön adatait, és minden felhasználó számára beállítsa a kapcsolat sebességét.

A VPN használatának megkezdéséhez tegye a következőket:

  1. Iratkozzon fel egy fiókra egy megbízható VPN szolgáltatással. Javasoljuk az IPVanish használatát. További fontolóra vehető lehetőségek: ExpressVPN, NordVPN vagy CyberGhost.
  2. Telepítse a VPN-alkalmazást arra az eszközre, ahová a Kodi telepítve van. Lehetséges VPN-alkalmazást telepíteni az útválasztóra, amely megvédi a hálózat összes eszközét. Ennek telepítési folyamata azonban drága lehet. Azt javasoljuk, hogy telepítse csak arra a készülékre, amelyen a Kodi-t használja, például az Amazon Firestick-re.
  3. Csatlakozás egy amerikai VPN szerverhez. Az NBC, NBCSN vagy Golf Channel adatfolyam eléréséhez csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez.
  4. Telepítse és folytassa a Kodi addonból, amely a Golf Channel, az NBCSN vagy az NBC kínálatát kínálja, valamint a 2019. évi British Golf Open.

Javasoljuk, hogy próbálja ki a VPN és a Kodi kiegészítőt a British Open előtt. Ily módon, ha nehézségekbe ütközik, ideje lesz arra, hogy hibaelhárítást végezzen vagy alternatívákat fedezzen fel az esemény előtt anélkül, hogy rejtjelezni kellene.

A Kodi-n ingyenesen megnézheti a 2019. évi British Golf Open-t. Ehhez be kell jelentkeznie egy ingyenes próbaverzióra. Az NBCSN, a Golf Channel és az NBC patakok valószínűleg régiókhoz vannak zárva. Ezért VPN-t kell használnia, és csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez, hogy megtekinthesse őket, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik.

Hogyan nézhetem meg a 2019. évi brit golfpályát a Kodi-n

A 2019. évi British Golf Open az NBC, az NBCSN és a Golf Channel csatornákon kerül közvetítésre az Egyesült Államok nézőinek. Az Egyesült Királyság nézőinek a verseny a Sky Sports csatornán kerül közvetítésre. Ami a Kodi-kiegészítőket illeti, ezeknek a csatornáknak vagy szolgáltatásoknak a elérése a Kodi-kiegészítőn keresztül a legjobb megoldás.

PS Vue Kodi addon - Ingyenes próba előfizetés elérhető (USA)

ps vue mesterek golf

A Playstation Vue (PS Vue) a Sony által nyújtott streaming szolgáltatás, amely az amerikai Golf rajongók számára elérhető. A szolgáltatáshoz a Kodi addon segítségével férhet hozzá.

A PS Vue használatának megkezdéséhez először lépjen a PS Vue webhelyre, és iratkozzon fel a Mag csomag. Ingyenes 5 napos próbaverziót kínálnak. Ezen a csomagon keresztül hozzáférhet a Golf Channelhez, az NBC Sports Networkhez és az NBC-hez.

A fiók létrehozása után töltse le a PS Vue Kodi kiegészítőt a hivatalos Kodi addon lerakatból. Ezután a kezdeti regisztrációkor létrehozott bejelentkezési adatok felhasználásával csatlakozhat fiókjához.

Lehetőség van PS Vue-fiók létrehozására az Egyesült Államokon kívülről. Ehhez azonban szükség van egy amerikai alapú fizetési módra. Ha igen, akkor csatlakozhat egy amerikai VPN szerverhez, és regisztrálhat az amerikai alapú fizetési móddal.

Sling TV Kodi addon - Ingyenes próba előfizetés elérhető (USA)

Sling TV kodi minket mesterek

A Sling TV egy internetes streaming TV szolgáltatás, amely hasonló a PS Vue-hez. Hozzáférhet az NBC-hez, az NBC Sports Network-hez és a Golf-csatornához, amikor feliratkozik a Sling TV-re, még egy 7 napos ingyenes próbaverzióval.

A Sling fejével való kezdéshez a Sling.com webhelyen, és iratkozzon fel a Sling Blue előfizetésre, amely tartalmazza az NBCSN-t és az NBC-t. Ezután adja hozzá a Sports Extra kiegészítőt, hogy megkapja a Golf Channel-t. Ne válassza a 40% -os kedvezményt, mivel ez előre fizetést igényel, és nem kínál ingyenes próbaverziót. A szokásos előfizetés 7 napos ingyenes próbaverziót kínál.

A regisztráció után töltse le a Sling TV Kodi kiegészítőt a hivatalos Kodi kiegészítő tárházból. Ezután felhasználhatja azt az e-mail címet és jelszót, amellyel feliratkozott, hogy bejelentkezzen a kiegészítőbe, és hozzáférjen a Sling TV-fiókjához..

A British Golf Open 2019 ütemterve (US EST)

DateTime (EST) EventChannel (k)
Július 15, hétfő 7:00 - 9:00 Reggel meghajtó Golf Csatorna
Július 15, hétfő 9:00 - 11:00 Golf Közvetlen Élő nyitva Golf Csatorna
Július 15, hétfő 19:00 - 21:00 Golf Közvetlen Élő nyitva Golf Csatorna
Július 15, hétfő 9–22 Az út a királyi Potrush-hoz Golf Csatorna
Július 16, kedd 6:00 - 10:00 Golf Közvetlen Élő nyitva Golf Csatorna
Július 16, kedd 10:00 - 12:00 Dél reggeli meghajtó Golf Csatorna
Július 16, kedd 12–14 Golf Közvetlen Élő nyitva Golf Csatorna
Július 16, kedd 9–22 Vantage Point Mike Trico-val Golf Csatorna
Július 17, szerda 6:00 - 10:00 Golf Közvetlen Élő nyitva Golf Csatorna
Július 17, szerda 10:00 - 12:00 Dél reggeli meghajtó Golf Csatorna
Július 17, szerda 12–14 Golf Közvetlen Élő nyitva Golf Csatorna
Július 17, szerda 23:00 - 23:30 A férfiak a blézerben NBCSN
Július 18, csütörtök 12:00 - 1:30 Éjfél meghajtó Golf Csatorna
Július 18, csütörtök 13:30 - 16:00 The Open Golf Csatorna
Július 18, csütörtök 16:00 - 17:00 Golf Közvetlen Élő nyitva Golf Csatorna
Július 18, csütörtök 23:00 - 23:30 A férfiak a blézerben NBCSN
Július 19., péntek 13:30 - 16:00 Nyílt - második forduló Golf Csatorna
Július 19., péntek 16:00 - 17:00 Golf Közvetlen Élő nyitva Golf Csatorna
Július 19., péntek 23:00 - 23:30 A férfiak a blézerben NBCSN
Július 20., szombat 5:00 - 7:00 A nyílt - harmadik forduló Golf Csatorna
Július 20., szombat 7:00 - 11:00 Golf Közvetlen Élő nyitva Golf Csatorna
Július 20., szombat 7:00 - 15:00 A nyílt - harmadik forduló NBC
Július 20., szombat 15:00 - 16:00 Golf Közvetlen Élő nyitva Golf Csatorna
Július 21., vasárnap 1:00 - 1:30 A férfiak a blézerben NBCSN
Július 21., vasárnap 4:00 - 7:00 A nyitott - döntő forduló Golf Csatorna
Július 21., vasárnap 7:00 - 9:45 Golf Közvetlen Élő nyitva Golf Csatorna
Július 21., vasárnap 7:00 - 14:00 A nyitott - döntő forduló NBC
Július 21., vasárnap 14:00 - 16:00 Golf Közvetlen Élő nyitva Golf Csatorna
Július 21., vasárnap 22:00 - 22:30 A férfiak a blézerben NBCSN

British Golf Open - gazdag történelem

Az első British Golf Open 1860-ban jött Skóciában. 1863 körül a pénztárca körülbelül 10 font volt, ami halványabb, mint a jelenlegi 1,5 millió dolláros pénztárca. Gyorsan előre 2019-re, és a játékosok neve megváltozhatott, de a verseny presztízse változatlan marad. A védekező bajnok, Francesco Molinari harcolni fog más nagynevekkel, például Rory Mcllroy és Tiger Woods ellen..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =

Adblock
detector