Hogyan nézhetem meg a Star Trek Discovery-t online vagy a Kodi-on

Hogyan nézhetem meg a Star Trek Discovery-t online vagy a Kodi-on

12 év telt el a legutóbbi hivatalos Star Trek TV-sorozat óta, Star Trek: Vállalkozás, véget ért a rövid és keserű édes futásnak. Szerencsére a következő Star Trek TV sorozat várása majdnem vége Star Trek felfedezés premierje szeptember 24-én, este 8:30, EST, kétrészes epizóddal. A jó hír az, hogy mivel ez a műsor több streaming platformon elérhető, nagyon könnyű megnézni a Star Trek Discovery-t online vagy a Kodi-val.

A Kodi egy ingyenes, nyílt forráskódú szoftvercsomag, amely nagyon egyszerűvé teszi a saját otthoni médiaközpont létrehozását és testreszabását. Az egyik legnagyobb felhívása a különféle platformok hatalmas köre, amelyekre telepíthető: vannak Kodi PC-re, Raspberry Pi, Amazon Fire TV, Firestick, iPhone, Roku és Apple TV verziók. Még egy egyszerű USB-ra is telepíthető.

Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan nézheti meg Star Trek felfedezés online vagy Kodi-on éjjel, függetlenül attól, hol laksz. Ne aggódjon, ha késő esti órákban tartózkodik ott, ahol tartózkodik - felsorolunk néhány lehetőséget, amellyel megnézheti a műsor igény szerint kényelmesebb időben. Meg kell jegyezni, hogy nem fogunk javasolni olyan webhelyeket vagy Kodi kiegészítőket, amelyek hozzáférést biztosítanak a nem hivatalos Star Trek felfedezés.  A hivatalos nézési módok sokasága miatt ez nem lesz probléma.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

Fontos: Hogyan kell biztonságosan használni a Kodi kiegészítőket

Folyamatosan növekszik azoknak a száma, akik virtuális magánhálózatot (VPN) használnak az online védelem érdekében. Manapság az emberek mindent használnak, az üzleti vállalkozástól a vásárlásig. A VPN javítja az Ön személyes adatait, és ezért számos oka van a törvényköteles állampolgároknak.

Az összes szoftvernek, beleértve a Kodi-kiegészítőket is, sebezhetősége van. A hivatalos kiegészítők szigorú minőségi teszteket alkalmaznak a fejlesztés során, hogy megkíséreljék megtalálni ezek közül a lehető legtöbbet, ám elkerülhetetlenül néhány marad. A harmadik féltől származó kiegészítők általában még ennél is többek, kevésbé szigorú tesztelésük miatt. Ennek eredményeként az összes Kodi-kiegészítés nyitva áll a támadó általi eltérítésre. Ha ez megtörténik, akkor jelenik meg az összes bizalmas információ: online banki adatok, minden online számla bejelentkezési adatai, sőt a merevlemez tartalma is..

A hackerek azonban nem csak az emberek figyelik a forgalmat. Jól dokumentált tény, hogy az internetszolgáltatók (ISP) figyelemmel kísérik felhasználói böngészési szokásaikat és korlátozzák hálózati sebességüket, hogy megpróbálják elriasztani őket a videó online streamingjétől. Nagyon esély van arra, hogy pénzt fizet az olyan internetes sebességért, amely jóval alacsonyabb, mint amit hirdettek.

A VPN úgy működik, hogy a számítógépéből bejövő és kimenő forgalom minden bitjét titkosítja. Ez az adatok olvashatatlanná teszi a titkosítási kulcs nélküli senkinek, és a legtöbb ember-közép (MitM) támadást használhatatlanná teszi. Ez azt is megakadályozza, hogy az internetszolgáltató automatikusan észlelje a videó streamingjét. Ha az internetszolgáltató nem tudja, mit csinál, akkor kevésbé valószínű, hogy fékezik a hálózati sebességet. Lehetséges, hogy az ISP-fojtás oka lehet néhány pufferelési problémának, ezért ennek eltávolítása a Kodi megtekintési élményét simábbá teheti..

Erősen javasoljuk az IPVanish nevű VPN használatát. Több okból is tökéletes a Kodi felhasználók számára. Először is saját szerverinfrastruktúrát építenek és tartanak fenn. Ez lehetővé teszi számukra, hogy bármely VPN-szolgáltatónak a lehető leggyorsabb és legstabilabb kapcsolatot biztosítsák. Mivel több mint 50 országban vannak szerverük, a geo-lock tartalom többé nem lesz probléma.

Az IPVanish nagyon komolyan veszi ügyfeleik adatvédelmét. 256 bites titkosítást használnak, amely több ezer évbe telt ahhoz, hogy megtörténjen, és ne tárolja a felhasználó forgalmi előzményeit. Ez a VPN minden korábban tesztelt Kodi-kiegészítővel működik, és könnyen telepíthető számos különböző eszközre Android és iOS alkalmazásaival. Ez az egyetlen nagy VPN, amely létezik az alapértelmezett Amazon Firestick alkalmazásboltban, tehát szinte ugyanazok a platformok közötti hitelesítő adatokkal rendelkeznek, mint a Kodi..

Olvasó üzlet: itt takaríthat meg 60% IPVanish-tervet.

Hogyan kell nézni Star Trek felfedezés online: a Netflix Star Trek Discovery újraküldése és így tovább

Három hivatalos hely figyelhető meg Star Trek felfedezés. Az Ön által használt szolgáltatás valószínűleg az Ön lakóhelyén és a streaming-előfizetéseken múlik.

Ez a show egy CBS All Access eredeti, de a bemutató első része a CBS csatornán is elérhető lesz, miközben hozzáadja az All Access szolgáltatáshoz (8.30 PM ET / 5.30 PM PT). A második félidő vagy az azt követő epizódok megtekintéséhez előfizetnie kell a CBS All Access szolgáltatásra. A CBS streaming szolgáltatás havi 5,99 USD (9,99 USD egy hirdetés nélküli verzióért), és lehetővé teszi, hogy több különböző platformon átívelő alkalmazáson keresztül nézzen..

A kanadai nézők számára ez sokkal egyszerűbb. Star Trek felfedezés hetente sugározzák az Űrcsatornán, és később megnézhetők a CraveTV-en vagy az Android és iOS számára a Space GO alkalmazásban. A műsor francia nyelven is elérhető lesz, a Z-csatornán 9:00 ET-en. A pilóta első része elérhető lesz a CTV-n, de minden további epizódhoz előfizetésre van szükség.

Észak-Amerikán és Kanadán kívül a műsor kizárólag a Netflix-en lesz elérhető. A Netflix Star Trek Discovery epizódjának újbóli sugárzása minden hétfőn elérhető lesz, 24 órán belül az Egyesült Államokban történő megjelenéstől számítva..

Ha az Egyesült Államokban vagy Kanadában él, és hiányzik egy epizód, ne aggódjon. Mivel a legtöbb VPN kiszolgálót több különböző országban kínál, hozzáférhet olyan tartalomhoz, amely általában hozzáférhető mindenki számára, egy adott helyen kívül. Ebben az esetben az amerikai vagy kanadai nézők nézhetik Star Trek felfedezés csatlakozva VPN-k egyik szerveréhez egy országban, ahol a show a Netflix-en található, például az Egyesült Királyságban.

Hogyan kell nézni Star Trek felfedezés a Kodi-on

Olyan sugárzási ütemterv mellett, amely az online streaming szolgáltatásokat prioritássá teszi, Star Trek felfedezés meglehetősen könnyű nézni a Kodi-val. Nincs azonban CBS All Access vagy CraveTV Kodi addon, és nincs hivatalos adatfolyam sem a Space, sem a CTV csatornák számára. Az alábbiakban felsoroljuk a hivatalos kiegészítőt, amely lehetővé teszi az Ön megtekintését Star Trek felfedezés jogszerűen és magas színvonalú.

PlayOn böngésző

játszani

Annak ellenére, hogy nincs hivatalos Netflix-kiegészítő, addig is lehetséges a Kodi használata nézésre Star Trek felfedezés. A PlayOn olyan szolgáltatás, amely összegyűjti a sok legnagyobb streaming szolgáltatás (beleértve a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime Video) tartalmát egy helyen a könnyebb hozzáférés érdekében..

A nézéshez PlayOn-előfizetésre (havonta 2,50 dollár), valamint Netflix-előfizetésre van szükség. Star Trek felfedezés. Sajnos nincs CBS All Access támogatás, de a bemutató első felét a PlayOn CBS csatornájával nézheted meg. Ez a kiegészítő lehetővé teszi a felvételek rögzítését erősen hordozható MP4 formátumban, ha Windows PC-t használ, és lehetővé teszi, hogy átugorja a hirdetéseket az azokat tartalmazó streaming szolgáltatásokban..

A PlayOn böngésző megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

Alternatív kiegészítők elkerülése érdekében

Miközben mindig arra buzdítjuk az olvasóinkat, hogy használják hivatalos forrásaikat, kevésbé körültekintő oldalakon és fórumokon találhat néhány harmadik féltől származó kiegészítést. Ezek a kiegészítők korlátlan hozzáférést biztosítanak az engedélyezett tartalmakhoz, és csak azokat adtuk meg, hogy elmagyarázzuk, mi azok és az általuk jelentett kockázatok.

Ultra IPTV

Mi az? Az Ultra IPTV egy kiegészítő, amely hozzáférést biztosít a világ minden tájáról érkező élő TV-közvetítésekhez. Ezek az adatfolyamok többnyire engedély nélküli, de vannak néhány szabadon megtekinthető csatorna.

Miért kellene elkerülni?? Az addon által kínált tartalom túlnyomó része nem hivatalos adatfolyam. Ezenkívül úgy tűnik, hogy nincs rím vagy ok a megjelenő patakgyűjteményekre. Van egy szűrési lehetőség, de ez nem működik. Figyelembe véve Star Trek felfedezés csak következetesen sugároz két TV-csatornán, akkor minden egyes gyűjteményen külön-külön kell átmenned, abban a reményben, hogy az tartalmazza a kívánt csatornát. Egyszerűen az Ultra IPTV egy illegális kiegészítés tankönyveinek példája, és hozzájárul a Kodi által az elmúlt hónapokban látott negatív hírnévhez..

Számos más IPTV-kiegészítő is csak legális tartalmat kínál. Ezek közül sok ingyenes és működő keresési funkcióval is rendelkezik. Mint olyan, nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók telepítsenek vagy folytassanak tartalmat az Ultra IPTV-vel.

Bennu

Mi az? Bennu az úgynevezett link-kaparó. Linkeket talál a több webhelyen tárolt igény szerinti és élő tartalom keverékéhez. Ezután összegyűjti ezeket a linkeket egy helyre a felhasználó számára.  

Miért kellene elkerülni?? Míg Bennu kínál néhány legális TV-streamet, egyikük sem sugároz Star Trek felfedezés. Ezenkívül, mivel a Bennu elsősorban az engedély nélküli tartalomhoz fér hozzá, a CBS nem fog pénzt keresni az Ön nézéséből Star Trek felfedezés keresztül Bennu. Még ha nem is veszi figyelembe ezeket a kérdéseket, nem kereshet konkrét műsort. Egy adott cím megkeresése során több menüréteget kell átnézni, amíg meg nem találja, vagy nem csalódottan.

A fenti okok miatt nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók telepítsenek vagy folytassanak tartalmat a Bennu céggel.

Patak összes forrása

Mi az? Az összes adatforrás (SALTS) egy harmadik féltől származó link-kaparó. A filmek és a TV-műsorok közvetítésére összpontosít, bár forrásának nagy része illegitim.

Miért kellene elkerülni?? Mivel a SALTS szolgáltatói gyakran gyakorolják a szerzői jogi igényeket, sok fennmaradó linkje filmek vagy TV-műsorok alacsony minőségű példányaira vonatkozik. Tekintettel arra, hogy mennyi költséget jelent a Netflix előfizetés, ha izgatottan érkezik a Star Trek felfedezés nincs értelme a legjobb minőségű videónál kevesebbet elfogadni. Ennek további előnye, hogy lehetővé teszi, hogy támogassa a show alkotóit, és ösztönözze a hasonló tartalom létrehozását a jövőben.

Mivel az addon rendkívül korlátozott számú jogos szolgáltatót választott ki, nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók telepítsenek vagy streaming tartalmat az Összes forrásból.

Star Trek felfedezés elérhető több online streaming platformon, így a hangolás sokféle módja létezik Star Trek felfedezés a Kodi-val viszonylag korlátozottak, ez továbbra is lehetséges. Amint a harmadik féltől származó kiegészítők elveszítik kegyetlenségüket, a szerzői jog tulajdonosainak több tartalma elérhető lesz. Ez a valami, amellyel a Kodi csapata korábban érdeklődést mutatott, és sok szolgáltatóval, amelyek külön eszközöket kínálnak mobileszközökhöz, a Kodi a következő logikus lépés.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2

Adblock
detector