Hogyan nézhetem meg az MLB-t a Kodi-n és a legjobb MLB-Kodi-kiegészítőket 2019-re

mlb baseball kodi

A 2019-es MLB-szezon teljes lendületben van. Azoknak a kábelvágóknak, akiknek nincs előfizetésük a kábelre, az MLB on Kodi kiváló alternatívája a helyi kábelszolgáltatónak, ha élő játékokat nézhet sokféle eszközön. Kiváló alternatívája más módszereknek, például az MLB Reddit adatfolyamoknak is, amelyek inkonzisztensek, rossz minőségűek és a szoknya szerzői jogok. Egyszerűen fogalmazva: a következő lehetőségek jelentik a legjobb választást a jó minőségű MLB-patakok számára gond nélkül.

Itt letöltheti a Kodi-t.

Fontos megjegyzés: Útmutatónk csak hivatalos streaming-forrásokat javasol a Kodi-n keresztül. A Major League Baseball nemzetközi népszerűségnek örvend, és számos hivatalos csatornán keresztül online elérhető. A legtöbb opció azonban valamilyen típusú fizetést igényel, ami számos olyan nem hivatalos streaming opciót eredményez, amely megkerüli a sugárzási jogokat. Rengeteg nagyszerű lehetőség kínálkozik a Kodi felhasználók számára az MLB játékok megszerzéséhez ebben az évben, bár szükség lehet VPN-re néhány ingyenes és fizetett stream eléréséhez, valamint az ISP-vel történő sebességcsökkentés elkerüléséhez..

Ha azon országokon kívül tartózkodik, ahol az MLB ingyenesen sugárzik, akkor lehet, hogy csatlakoznia kell az alább leírt helyek VPN szerveréhez..

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. A szolgáltatásnak nagy, gyors, nem feltöltött kiszolgálói hálózata van. Az IPVanish erős biztonsági, adatvédelmi és anonimitási funkciókat kínál, amelyek megkerülik az internetszolgáltató sebességének fojtását és szippantását bármilyen eszközön, beleértve az Amazon Fire TV Stick készüléket. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Hogyan nézhetem meg a 2019-es MLB-szezont a Kodi-on VPN-sel

Az MLB játékok népszerűsége miatt könnyű megérteni, hogy sok rajongó miért akarja nézni a szükséges eszközöket. Különösen, ha az Egyesült Államokon kívül utazik, akkor lehet, hogy VPN-t kell használnia a patakok feloldásához és a HD minőségű videó fenntartásához. Kövesse ezeket a lépéseket, hogy a világ minden tájáról nézze meg az MLB 2019-es szezonját a Kodi-n keresztül.

 1. Első, iratkozzon fel a választott VPN-szolgáltatásra. Az IPVanish használatát javasoljuk a Kodi felhasználók számára, bár az ExpressVPN, a NordVPN és a CyberGhost szintén jó választás.
 2. Következő, telepítse a VPN alkalmazást a választott streaming eszközre. A regisztráció előtt győződjön meg arról, hogy van-e alkalmazásod az eszközéhez.
 3. Következő, csatlakoztassa VPN-alkalmazását egy szerverhez abban az országban, ahol elérhető az MLB-patakok. A Kodi felhasználók ingyenes alkalmazásokat találnak az Egyesült Államokban különböző alkalmazásokon keresztül
 4. Nyissa meg a Kodi-kiegészítőt, amely közvetíti a patak, és élvezze!

Javasoljuk, hogy végezzen próbafuttatást a választott Kodi kiegészítésekről a VPN pénz-visszafizetési garancia ideje alatt. Ez segít ellenőrizni, hogy az adatfolyamai továbbra is működnek-e az egész 2019-es MLB-szezonban.

Az MLB 2019 szezonban streaming jogok több országban elérhetők, de az USA streaming lehetőségei a legjobbak azok számára, akik ingyenes hozzáférést akarnak a Kodi addon keresztül. Néhány játék elérhető lesz ingyenesen közvetített hálózatokon, míg ingyenes próbaverziós lehetőségek léteznek számos olyan streaming szolgáltatásban, ahol elérhetők Kodi kiegészítők..

Mikor és hol nézheti az MLB 2019 streameket

A játékokat öt nemzeti hálózat közvetíti az Egyesült Államokban:

Rendszeres szezon

 • Vasárnap: TBS és ESPN
 • Hétfő: ESPN és ESPN2
 • Szerda: ESPN és ESPN2
 • Csütörtök: MLB hálózat
 • Szombat: Róka
 • Spanyolul: A Fox deportál, az ESPN deportál és a TBS SAP CNN en Espanol

All-star és utáni szezon

 • All-Star játék: Róka
 • Amerikai Liga vadkártya játék: ESPN
 • American League Division sorozat: Fox Sports 1, TBS és MLB hálózat
 • Nemzeti Liga vadkártya játék: TBS
 • Nemzeti Liga Division sorozat: TBS
 • Amerikai Liga bajnokság sorozat: Fox, Fox Sports
 • Nemzeti Liga bajnokság sorozat: TBS
 • Világsorozat: Róka

Függetlenül attól, hogy ezek bármelyikét hivatalos Kodi kiegészítésekkel vagy a Reddit felhasználók által nyújtott nem hivatalos MLB stream-ekkel kívánja megnézni, fontolóra kell vennie a VPN csatlakoztatását néhány zavaró probléma elkerülése érdekében..

Kanadában a DAZN az MLB Network stream-eket továbbítja. A DAZN a Kodi addon keresztül érhető el. Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, olcsó lehetőségként VPN-t is használhat a DAZN Canada eléréséhez..

Legjobb hivatalos kiegészítők, amelyek 2019-ben nézhetik az MLB-t a Kodi-n

Számos hivatalos kiegészítés kínál kiváló minőségű MLB-tartalmat a Kodi-on. A választott lehetőségektől függően ingyen letölthet néhány játékot, vagy különféle fizetett streaming szolgáltatásokon keresztül kaphat MLB-t a Kodi-on..

MLB.tv Kodi addon

MLB a Kodi MLB.tv-en
Ha előfizet MLB.tv előfizetéssel, akkor közvetlenül az MLB.tv kiegészítéssel hozzáférhet fiókjához a Kodi-on. A kiegészítő verzióját a Hivatalos Kodi Addon Repository de megtalálható az eracknophobia Repo-ban is.

Ahhoz, hogy ezt a kiegészítőt helyesen használhassa ki, feltétlenül adja meg a hitelesítő adatait. Ehhez kattintson a jobb gombbal (vagy hosszan nyomja meg az Amazon Fire TV felhasználók számára) az addon ikonján vagy névén, majd kattintson a Beállítások. 

MLB a Kodi-n

Innentől beírhatja felhasználónevét és jelszavát. Vegye figyelembe, hogy úgy tűnik, hogy létezik “Egyszemélyes csapat / Ingyenes játék előfizetés” opció. MLB.tv előfizetéssel az MLB.tv által kínált összes játékhoz, vagy egyetlen csapathoz éves bérletet vásárolhatsz..

Az MLB.tv egy „ingyenes napi játékot” is kínál, amely bárki számára elérhető. Az ingyenes játékhoz úgy érheti el, ha bekapcsolja a Kodi Ingyenes játék előfizetés opcióját.

DAZN Kodi addon

mlb 2019 a kodi DAZN-en

A DAZN az egyik legizgalmasabb sport-streaming szolgáltatás a piacon. Havi mindössze 19,99 dollárért, akkor rengeteg élő sporttartalmat szerezhet.

A DAZN USA elsősorban harci sportokat kínál, exkluzív MLB-showval csak a DAZN USA-n, de VPN-t is használhat az összes sporttartalom eléréséhez, amely a DAZN Kanadán keresztül elérhető. Ide tartozik a DAZN Canada élő közvetítése az MLB hálózaton keresztül.

A DAZN meglehetősen szigorú földrajzi tartalmat blokkol a helyén, de azt találtuk, hogy az ExpressVPN és a NordVPN egyaránt a DAZN Canada blokkjainak megkerülésére törekszenek. Mint ilyen, a DAZN-en keresztül rendkívül alacsony költséggel hozzáférhet az MLB-hez a Kodi-on.

A DAZN Kodi addon a Hivatalos Kodi Addon Repository-n keresztül érhető el.

Ennek a kiegészítőnek a használatához meg kell adnia DAZN hitelesítő adatait a beállítások menüben.

PlayStation Vue Kodi kiegészítő

mlb a kodi
Ha rendelkezik PlayStation Vue-fiókkal, akkor hozzáférhet az elsődleges csatornákhoz, amelyek MLB-tartalmat kínálnak: Fox Sports 1, Fox (over the air), TBS és ESPN. A legolcsóbb PlayStation Vue csomag (havonta 44,99 USD) ezeket a csatornákat kínálja. A PlayStation Vue 5 napos ingyenes próbaverzióval is elérhető.

A PlayStation Vue fiókkal védett fiókját a Kodi-en keresztül a PS Vue kiegészítéssel is streamítheti. Ez a kiegészítő megtalálható a Hivatalos Kodi Addon Repository.

Ahhoz, hogy a PS Vue-fiókját hatékonyan használhassa az addon, először hozzá kell adnia hitelesítő adatait a beállításokhoz. Ellenkező esetben, ha megpróbálja betölteni a kiegészítőt, az összeomlik. Felveheti a hitelesítő adatait a jobb egérgombbal (vagy hosszan lenyomva az Amazon Fire TV felhasználói számára) a kiegészítők nevére vagy ikonjára, majd kattintson a Beállítások. Innen adja meg felhasználónevét és jelszavát.

Sling TV Kodi addon

Sling TV kodi mlb 2019

A PlayStation Vue-hez hasonlóan a Sling TV egy kábelvágó szolgáltatás az élő TV streaminghez. Két alapcsomag érhető el, mindkettő havonta 25 dollár. Mindkét lehetőség (Sling Blue és Sling Orange) változatos csatornákat kínál majd, amelyekre az MLB-hez szüksége lesz, azonban.

A Sling Blue hozzáférést biztosít a Fox csatornákhoz és a TBS-hez, míg a Sling Orange az ESPN hálózatokat biztosítja. A lehetőségek maximalizálása érdekében regisztrálnia kell a Sling Orange + Blue csomagra, amely havi 40 dollárba kerül. Az MLB hálózatot felár ellenében felveheti a csomagba.

Az összes Sling TV csomag 7 napos ingyenes próbaverzióval érkezik, kivéve ha futó kedvezmény vonatkozik rá.

A Sling TV Kodi addon elérhető a Hivatalos Kodi Addon Repository-ban. Be kell írnia felhasználónevét és jelszavát a kiegészítőbe a beállítások menüben.

Sportsnet Now Kodi addon

mlb a kodi sportsnet-en

Ha van Sportsnet Now fiókja, akkor hozzáférhet az Toronto Blue Jays MLB játékaihoz (és minden más csapathoz, amelyik játszik). A Sportsnet Now egy kanadai TV-hálózat. Miközben csak a Blue Jays játékokra korlátozódsz, a World Series játékokat is kaphatsz.

A Sportsnet Now csak akkor vásárolható meg, ha kanadai lakos vagy, de ha az országból kiutazó lakos, akkor VPN-en keresztül hozzáférhet fiókjához is. A Sportsnet Now 24,99 USD-t fizet, egy 7 napos ingyenes próbaverzióval.

A Sportsnet Now elérhető a Kodi-on egy alkalmazáson keresztül, amely elérhető a Hivatalos Kodi Addon Repository.

Fox Sports Go Kodi kiegészítő

mlb a Kodi-n
A FOX Sports Go hasonló az MLB.tv-hez és a Sportsnet Now-hoz, mivel sportesemény-streaming-opció, amelyet a Kodi-kiegészítő segítségével lehet elérni. Ha van FOX Sports Go fiókja, akkor egyszerűen be kell jelentkeznie a FOX Sports Kodi addon keresztül. Innentől kezdve az MLB közvetítés a Kodi-en keresztül elérhető, amíg rendelkezésre áll egy játék.

A FOX Sports Go csak azok számára érhető el, akik már rendelkeznek TV-streaming előfizetéssel, amely tartalmazza a Fox Sports csatornákat. Ide tartoznak a rendszeres kábel előfizetések, a PlayStation Vue, a FuboTV, a Sling vagy más, amelyek a Fox csatornákat tartalmazzák a csatornacsomagban.

A Fox Sports Go kiegészítőt a következő oldalon találja meg Hivatalos Kodi Addon Repository.

USTVnow Kodi addon

kodi_ustvnow_install
Az USTVnow segítségével bárki hozzáférhet az MLB-hez a Kodi-on számos játékhoz. Az ingyenes opció a Fox, míg a havi 19 dolláros terv az ESPN-hez is tartozik. A fizetett tervvel bármilyen játék elérhető az OTA Fox csatornán vagy az ESPN csatornán keresztül.

Az USTVnow olyan jogi lehetőség, amelyet bárki használhat. Noha a szolgáltatást kifejezetten az amerikai katonák és a külföldiek számára tervezték, bárki hozzáférhet a szolgáltatáshoz, beleértve az amerikai állampolgárokat is, akik jelenleg az országban vannak és nem utaznak tengerentúlon.

Ennek a kiegészítőnek egy változata elérhető a Hivatalos Kodi Addon Repository-ban. Ha többet szeretne megtudni az USTVNow-ról, beleértve a telepítési utasításokat, kattintson ide, hogy hozzáférjen a telepítési útmutatónkhoz.

Nem hivatalos Kodi kiegészítések az MLB élő közvetítéséhez

Nagyon sok nem hivatalos Kodi kiegészítést használnak az MLB játékokat streamáló Kodi felhasználók millióinak. Noha ezek a kiegészítők valóban „ingyenesek”, kalóz adatfolyamok segítségével kapják meg ezt az állapotot.

Előfordulhat, hogy ezeket a kiegészítőket más webhelyeken is ajánlja, azonban azt javasoljuk, hogy inkább használja a fentiekben a hivatalos kiegészítők szakaszban felsorolt ​​lehetőségeket..

"Utca. Keith Allison, Louis Cardinals jobb oldali labdarúgója, Lance Berkman (12) ”, a CC BY-SA 2.0 licenc alapján engedélyezett

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − = 71

Adblock
detector