Hogyan nézhetem meg az NFL-t a Kodi-on: Legjobb NFL Kodi-kiegészítők 2019

Hogyan nézhetem meg az NFL-t a Kodi-on: Legjobb NFL Kodi-kiegészítők 2019


A Kodi-kiegészítők a tartalom széles skálájához, az élő NFL-patakokhoz is hozzáférhetnek. Mivel azonban oly sok kiegészítő elérhető, a felhasználók gyakran nem tudják, melyiket kell használni. A szeptember 5-én kezdődő alapszakaszban összeállítottuk a legjobb Kodi kiegészítők listáját az NFL élő közvetítéséhez. Felsoroltuk a leggyakrabban ajánlott nem hivatalos kiegészítőket is, valamint az általuk jelentett kockázatok magyarázatát..

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Legjobb VPN a Kodi-felhasználók számára: IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

Ha a Kodi-t virtuális magánhálózat (VPN) nélkül használja, akkor az internetszolgáltató pontosan láthatja, mire készül fel online. A VPN-hez való kapcsolódással azonban titkosíthatja a forgalmat, biztosítva, hogy az anonim maradjon. Az IPVanish használatát javasoljuk: egyensúlyt kínál a sebesség, a biztonság és a feloldó képesség között, nagyon ésszerű áron.

Gyors sebesség, erős biztonság: Az IPVanish egy gyors, megbízható VPN 60 országban működő kiszolgálókkal, erőteljes biztonsági és magánélet-védelemmel, valamint naplózás nélküli politikával. Ez magában foglalja egy hétnapos pénz-visszafizetési garanciát is, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Hogyan nézhetem az NFL-t a Kodi-n

Az NFL Kodi-on történő megtekintéséhez tegye a következőket:

 1. Töltse be a Kodi legújabb verzióját (Leia 18-as verzió)
 2. Nyissa meg a kiegészítések oldal a bal oldalon
 3. Kattintson a Csomag szimbólum a bal felső sarokban
 4. Kattintson Telepítés a lerakatból
 5. Keresse meg és válassza ki a megfelelő kiegészítő tárolót
 6. választ Videó kiegészítők
 7. Keresse meg és telepítse az alább felsorolt ​​kiegészítőket
 8. Töltse be a kiegészítőket a kiegészítések menü a honlapon

Ez minden! Ezenkívül megkerülheti a földrajzi tartalom korlátozásait, amelyeket ezek a szolgáltatások a VPN használatával korlátoztak. Az alábbiakban részletesebben magyarázzuk.

Az NFL élő közvetítése a Kodi-n

Az alábbiakban megtalálja a legjobb Kodi-kiegészítők listáját, amelyek az NFL 2019/20 évadának megtekintésére szolgálnak. Ezek a kiegészítők ingyenes és fizetett tartalom keverékét kínálják. A legtöbb könnyen elérhető a Hivatalos Kodi Addon Repository, bár tekintettel a Kodi addon fejlesztési jelenetének gyorsan változó jellegére, lehet, hogy másutt kell keresnie a legfrissebb verziók közül néhányat.

USTV most

ustvnow nfl on kodi

Az USTV Now Kodi addon lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több fő csatornát élőben nézhessenek online. Annak ellenére, hogy az amerikai katonaság tagjai számára készült, akik tengerentúlon akarnak hozzáférni az amerikai televíziós csatornákhoz, ez a szolgáltatás valójában nem igazolja személyazonosságát, ennek eredményeként bárhonnan feliratkozhat.

Az USTV Now egy ingyenes csomagot kínál 7 csatornával, ideértve a FOX-ot és az NBC-t is, azaz a csütörtök este, a szombat este és a vasárnap esti játékokat cent nélkül fizetheti meg. Nem elég? Havonta 19,99 dollárért a felhasználók további 22 csatornát szerezhetnek, beleértve az ESPN és az ESPN2 csatornákat. Ez lehetővé tenné az összes meccs közvetítését, kivéve az ABC-n sugárzott mérkőzéseket.

Bár megtalálhatja ezt a kiegészítőt a Hivatalos Kodi Addon Repository-ban, lehet, hogy másutt kell találnia az újabb verziót. Javasoljuk, hogy olvassa el az USTVNow telepítési útmutatóját további részletekért.

DAZN

Telepítse a DAZN Kodi kiegészítőt

A DAZN, vagy a „Da Zone” egy streaming szolgáltatás, eredetileg az Egyesült Királyságból származik. Jelenleg számos különféle országban elérhető, köztük Németországban, Japánban, az Egyesült Államokban és Kanadában.

A DAZN Canada jelenleg minden NFL játékot bemutat, és havonta 20 USD dollárt fizet. A DAZN Kodi addon megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban. Vegye figyelembe, hogy a DAZN-fiókot használat előtt létre kell hoznia, mivel bejelentkezés nélkül semmit sem nézhet meg..

Megjegyzés: A DAZN blokkolja az IPVanish kapcsolatokat. A DAZN használatával NFL-játékokat nézhet az Egyesült Államokon kívül, próbálkozzon az ExpressVPN használatával, és csatlakozzon egy kanadai szerverhez.

Sling.TV

Hogyan nézhetem meg az NFL-t a Kodi-on: Legjobb NFL Kodi-kiegészítők 2019

A Sling TV egy olyan streaming szolgáltatás, amelynek havonta 25 USD USD-je van, amely lehetővé teszi az NBC, FOX és ESPN nézését. A megfelelő Kodi addon egyszerű és könnyen használható: telepítse csak a Hivatalos Kodi Addon Repository, jelentkezzen be, és kezdje meg a streaming-t.

Ez a szolgáltatás csak az Egyesült Államokban érhető el, így szükség lesz egy VPN-re az NFL Amerikán kívüli Sling TV-n keresztüli nézéséhez..

NFL Game Pass

nfl játék pass nfl játékok kodi

Az NFL Game Pass szinte minden játékot kínál fel a 2019-2020-as szezonra, bár az Egyesült Államokban csak a szezon előtti mérkőzéseket nézheti meg. Más országok felhasználói azonban a rendes szezon nagy részét 99 dollár USD-ért élőben követhetik.

Ez a kiegészítő megtalálható a Hivatalos Kodi Addon Repository. Csak csatlakoznia kell a fiókjához a bejelentkezési adataival, és készen állsz arra, hogy az NFL-játékokat élőben közvetítse a szíved tartalmához..

2019-től az NFL Game Pass az elsődleges NFL szolgáltató az egyre növekvő országok listáján. Ezenkívül az NFL Game Pass-et most több ázsiai országban is használhatja, ideértve a következőket:

 • Hong Kong
 • Indonézia
 • Malaysia
 • Singapore
 • Taiwan
 • Thaiföld
 • Vietnam
 • Kambodzsa
 • Laosz

Ez azt is jelenti, hogy több lehetősége van a VPN-n keresztül csatlakozni kívánó helyeknek, ha ezen a régión kívül utazik, és NFL-t szeretne nézni a Game Pass-on.

PlayStation Vue (PS Vue Addon)

mlb a kodi
A PS Vue a Kodi addon, amely összeköti a felhasználókat a PlayStation Vue fiókkal. A PlayStation Vue a Sony streaming szolgáltatása, amely élő közvetítést és igény szerinti tartalmat kínál fel, hasonlóan a Sling és a FuboTV szolgáltatásokhoz.. Fontos: ennek a szolgáltatásnak a használatához nincs szüksége PlayStation-re. 

Noha a PlayStation Vue drágább, mint a többi elérhető lehetőség (havonta 44,99 dollár érkezik), szélesebb csatornát kínál, mint néhány riválisa. Például olyan tervekkel rendelkezik, amelyek hozzáférést biztosítanak a FOX, ESPN, NBC és NBC csatornákhoz, lehetővé téve az online 201./20..

A PlayStation Vue kiegészítő, a PS Vue elérhető a Hivatalos Kodi Addon Repository.

iPlayer WWW

BBC iPlayer Kodi kiegészítő

A BBC iPlayer valószínűleg nem olyan szolgáltatás, amelyet sok sportrajongó figyelembe vesz az NFL-tartalomról. Az Egyesült Királyságban azonban van egy nagy amerikai futball-rajongó, és a BBC minden szombaton 15:55 órakor kiemelt show-t rendez..

Ezenkívül a Superbowl néhány éve élő közvetítésre került a BBC-n, így az iPlayer remek hely a 2019-2020-as NFL-szezon legnagyobb játékának megragadására..

A BBC iPlayerhez minden érvényes brit televíziós engedéllyel rendelkező brit beléphet. Az Egyesült Királyságon kívül utazók VPN segítségével hozzáférhetnek a BBC iPlayerhez a földrajzi tartalom blokkolásának megkerülésére is.

Hogyan lehet biztonságosan és magántulajdonban használni a Kodi kiegészítőket az NFL számára

Ha az NFL játékokat nézi a Kodi-en, akkor számos olyan kiegészítő van, amely odajut. Jelentős adatvédelmi és biztonsági kockázatok vannak azonban a Kodi hivatalos és nem hivatalos kiegészítéseivel egyaránt.

Talán a legfontosabb kockázat az összes Kodi-felhasználó számára az add-eltérítés. Ez akkor fordul elő, ha valaki rosszindulatú frissítéseket bocsát ki egy ismert kiegészítésre, és megfertőzi a felhasználó rendszerét, vagy egy botnet részévé alakítja. A Kodi kiegészítők felhasználhatók a felhasználói információk kémkedésére, a merevlemezek elérésére és a személyes információk gyűjtésére a középtávú támadások révén, tehát ez egy komoly probléma..

Szerencsére megóvhatja magát a kiegészítők eltérítésétől, ha kikapcsolja a Kodi automatikus frissítéseit. Ehhez kattintson a fogaskerék ikonra a Kodi kezdőképernyőjén, keresse meg Rendszer > kiegészítések > Frissítés és változtassa meg a beállítást Értesítse, de ne telepítse a frissítéseket.

Hol nézheted az NFL 2019. évi szezonját?

Az NFL nagyon drága szerződéseket kötött a következő amerikai székhelyű hálózatokkal:

 • CBS
 • NBC
 • RÓKA
 • ESPN

Ez azt jelenti, hogy minden olyan streaming szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít ezekhez vagy azok mindegyikéhez, lehetővé teszi az NFL játékok nézését. Számos nagyszerű streaming lehetőség létezik, amelyek megfelelő, törvényesen elérhető lefedettséget biztosítanak viszonylag alacsony költséggel. Ide tartoznak:

 • Sling TV
 • fuboTV
 • YouTube TV
 • Hulu élő TV-vel
 • PlayStation Vue
 • DAZN (csak Kanadában)
 • NÁL NÉL&T Now (korábban DirecTV Now)
 • NFL Game Pass (csak a rendes szezonbeli játékokat jeleníti meg az Egyesült Államokon kívül)
 • CBS teljes hozzáférés (csak CBS)
 • Vezeték nélküli (OTA) TV-antenna

Ezek közül ezt fogja találni, és az OTA digitális TV-antenna a legolcsóbb lehetőség, de csak a helyi játékokat nézheti meg.

Sling TV valószínűleg a legjobb, legolcsóbb lehetőség, ha szinte minden játékot látni szeretne, amelyet kábel TV-n keresztül lehet elérhetővé tenni. Keresztül Sling TV, havonta 40 dollárért hozzáférhet az NBC, a Fox, az NFL Network és az ESPN hálózathoz. A mind a négy megszerzéséhez meg kell rendelnie a Sling's Orange + Blue csomagot. Az egyetlen csatorna, amelyet nem kap, a CBS, mivel a CBS az élő közvetítést csak a levegő antennáira és a CBS All Access streaming szolgáltatására korlátozza..

Ennek ellenére a lista többi opciója havonta 45 dollár alatt van, és a legtöbb NFL-játék nézésének különböző módjait kínálja, ideértve a rendes szezonbeli mérkőzéseket is..

Nem hivatalos élő streaming NFL kiegészítések a Kodi számára

Az egyik elsődleges ok, amiért sok felhasználó Kodi-hoz fordul, a „ingyenes” tv és filmek kilátása. Ugyanakkor a Kodi-kiegészítők túlnyomó többsége, amelyek ígérik az ilyen típusú tartalmakat, kalóz adatfolyamokon ezt teszik. Noha a közösségben sok legitim külső fejlesztő fejlesztő készíti a legális lehetőségeket a Kodi-felhasználók számára, számos harmadik féltől származó bővítmény a kalóz streamingre összpontosít..

A probléma az, hogy gyakran nehéz megmondani, mely kiegészítők hivatalos, és melyek nem, különösen akkor, ha a különféle fórumokon ilyen erősen ajánlották őket. E célból az alábbiakban felsoroltuk a legnépszerűbb nem hivatalos kiegészítőket, nem ajánlásként, hanem magyarázatként:

SportsDevil

Ami: A SportsDevil egy Kodi kiegészítő, amely a fent felsorolt ​​összes hálózatból származik. A SportsDevil olyan kalózoldalakról készít, amelyek élő csatornákat közvetítenek különböző csatornákon keresztül. Ez magában foglalja a fizetett kábelhálózati csatornák, például az ESPN és a sugárzott hálózatok kalózfolyamát. A SportsDevil az egyik legnépszerűbb Kodi kiegészítés a kalóz élő közvetítéshez.

Miért kellene elkerülni?? Egyszerűen fogalmazva: a SportsDevil nem kínál legális streaming lehetőségeket. Különösen a sport streamingre helyezi a hangsúlyt, és jelentős kalóz-streaming-elosztójává teszi, figyelembe véve azt a tényt, hogy itt nem állnak rendelkezésre sportesemények. Ezenkívül a SportsDevil számos különféle lerakatban él. A rossz letöltés rosszindulatú programok telepítéséhez vezethet. Nem javasoljuk a felhasználóknak, hogy a SportsDevil programot fordítsák a sport streaming-re.

Kitaszított

Mi az? A Castaway egy régi és nem támogatott kiegészítő. A Castaway-nak azonban még vannak rendszeres felhasználói. A Castaway ugyanazokat a forrásokat használja, mint a SportsDevil.

Miért kellene elkerülni?? A Castaway patakjait ugyanúgy kell figyelembe venni, mint a SportsDevil segítségével. Az OTA-hálózatok vagy a fizetett kábelhálózatok esetében itt nem léteznek legális streaming-opciók. Nem javasoljuk a Castaway használatát az NFL játékok streamingjében. Ezenkívül, mivel a Castaway már nem kap támogatást, ez különösen rossz választás támogatás nélkül is, mert kalózkodik.

cCloud TV

Mi az? A cCloud TV az egyik legnépszerűbb élő TV-közvetítés a Kodi számára. Ez az élő TV és az igény szerinti streaming-kiegészítő Kodi számára tartalmazza az NFL-játékokat közvetítő összes videó élő videóját. A cCloud TV kevés legális csatornát kínál. A cCloud elsősorban a kalóz patakokra specializálódott, amelyekre nincs joga felajánlani.

Miért kellene elkerülni?? A cCloud TV rengeteg jó streaming lehetőséget kínál levegőn és kábelhálózatokon keresztül, de kétes eszközökkel is kínálja ezt a tartalmat.. Nem javasoljuk cCloud TV az NFL tartalom élő közvetítéséhez, Tekintettel arra, hogy a cCloudnak és az általa használt webhelyeknek nincs joga hozzáférni a tartalomhoz és továbbadni azt.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 3