Hogyan nézhetem meg az UFC 246 McGregor és Cowboy csatornát a Kodi-on VPN-sel

Hogyan nézhetem az UFC 246 McGregor és Cowboy Cerrone mérkőzéseit

UFC 246 McGregor vs Cowboy Cerrone a T-Mobile arénában, Las Vegasban, közvetlenül a sarkon. Ha azonban reméli, hogy az UFC 246 adatfolyamot Kodi-on élőben közvetíti, akkor szüksége lehet egy kis megoldásra. Az ESPN továbbra is szilárdan lezárja az amerikai harci rajongók sugárzási jogait, és a legtöbb néző számára legalább két szolgáltatásra van szüksége (ESPN + és fizetős TV-fiók az ESPN számára). Mivel az ESPN-nek és az ESPN + -nek nincs Kodi-kiegészítése, az UFC 246 streaming a Kodi-on történő átvitelét megkönnyíti..

Ennek megfelelően megtudjuk, hogyan juthatunk el az ESPN és még mindig legálisan élő UFC 246 közvetítéshez, amint az esemény január 18-án elindul..

Vegye figyelembe, hogy útmutatónk csak a Kodi törvényes streaming-kiegészítéseiről nyújt információt. Az olyan népszerű sportesemények, mint az UFC 246, gyakran a fizetőfalak mögé vannak zárva, ideértve a Pay-Per-View modelleket is. Ennek eredményeként sok felhasználó fordulhat illegális streaming forrásokhoz. Ezek a patakok azonban gyakran rossz minőségűek, jelentősen pufferolnak, és a harc során akár kivághatók is. Számos engedély nélküli streaming webhely rosszindulatú programokat is tartalmaz. A hivatalos források lehetővé teszik, hogy az UFC 246-ot ingyenesen és kockázat nélkül nézhesse, tehát nem kell megbízhatatlan streaming-forrásokhoz fordulni..

Az UFC 246 ingyenes megtekintéséhez ki kell használnia az ingyenes próbaverzió előnyeit. Ha külföldre utazik, akkor VPN-re lesz szüksége a szokásos otthoni streaming szolgáltatásokhoz való csatlakozáshoz. 

OLVASÓ OLDAL: 60% -ot spóroljon meg az IPVanish webhelyen a gyors, privát streamingért a Kodi-on.

Az UFC 246 több korai előzetes csatával kezdődik, január 18-án, 18:15 órakor (EST) (10:15 GMT) a korai előjátékokkal. A fő harci kártya 10:00 EST / 2:00 GMTkor kezdődik.

Hogyan nézhetjük le az UFC 246-ot ingyenesen a Kodi-on VPN-sel

A VPN segítségével megkerülheti az UFC régió zárolását. Kövesse ezeket a lépéseket, hogy az UFC 246 McGregor vs Cowboy-ot Kodi-n keresztül a világ bármely pontjáról nézhesse.

Így nézheti meg az UFC 246 McGregor vs Cowboy játékot a Kodi-n:

 1. Először jelentkezzen be a választott VPN-be. A Kodi felhasználók számára az IPVanish használatát javasoljuk, bár az ExpressVPN, NordVPN és CyberGhost hasonló alternatívák..
 2. Töltse le VPN-alkalmazását a kívánt streaming-eszközön (győződjön meg arról, hogy van-e alkalmazás ehhez az eszközhöz)
 3. Csatlakozzon egy VPN szerverhez egy olyan országban, ahol az UFC 246 elérhető a streaminghez. Például, ha UFC Fight Pass-ot használ, akkor az Egyesült Államok vagy az Egyesült Királyság szervere megteszi, míg a DAZN-en keresztüli ingyenes megtekintéshez egy német VPN-kiszolgálóra lesz szükség..
 4. Próbálkozzon meglátogatni a kiválasztott webhelyet vagy szolgáltatást, vagy folytassa a kívánt Kodi-kiegészítést. Szinte azonnal be kell töltenie.

Javasoljuk, hogy a fenti lépéseket jóval korábban tegye meg, mielőtt a korai prelimok megkezdődnek. Ilyen módon, ha valami nem működik a vártnak megfelelően, akkor még van ideje segítségre a VPN ügyfélszolgálatától és esetleg nem kell hiányoznia az eseményt.

Lehet, hogy a különböző országok eltérő streaming-forrásokkal rendelkeznek, de azok számára, akik online nézni szeretnének, regisztrálniuk kell az UFC Fight Pass vagy az ESPN + programra az előzetes mérkőzések beszerzéséhez. És ha Németországban tartózkodik, ingyenesen megnézheti a fő eseményt a DAZN-en az ingyenes próbaverzió segítségével. 

Hogyan nézhetem UFC 246 McGregor vs Cowboy a Kodi-en

Az UFC 246 McGregor vs Cowboy Cerrone szinte már fizetős esemény minden ország az egész világon, ahol elérhető. A legtöbb helyszínen azonban a korai előzetes és az előzetes mérkőzéseket egy dollár fizetése nélkül is megszerezheti, Németországban pedig a DAZN-en keresztül, vagy olcsón, ingyenesen megszerezheti a fő eseményt..

A streaming opciók a fő UFC régiókban a következők:

 • Egyesült Államok: UFC Fight Pass / ESPN + (korai prelims), ESPN (prelims), ESPN + PPV (main)
 • Egyesült Királyság: UFC Fight Pass (korai prelims és prelims), BT Sport Box Office (Main)
 • Németország: DAZN (teljes esemény) vagy UFC Fight Pass (teljes esemény)
 • Kanada: UFC Fight Pass (korai prelims), TSN (prelims), UFC PPV (main)
 • Ausztrália: UFC Fight Pass (korai előjátékok és előjátékok, PPV főverseny vagy UFC Fight Pass PPV (fő)

Az USA-ban bárki használhatja az UFC Fight Pass és a VPN-t, hogy az UFC Fight Pass ingyenes próbaverziójának köszönhetően ingyenesen megnézhesse a Early Prelim és Prelim eseményeit. Előfordulhat azonban, hogy egy VPN nem működik, hogy hozzáférjen a DAZN Germany-hez.

Kipróbáltuk a VPN-eket a DAZN segítségével, és azt találtuk, hogy a DAZN Canada feloldható egy VPN-sel, de nem igazoltuk a többi feloldási erőfeszítést más DAZN-országokba, ideértve a DAZN Németországot. Mivel az Egyesült Államokban nincs ingyenes próbaverzió a DAZN számára, akkor érdemes csak ezt a lehetőséget felfedezni, ha van németországi fizetési módja.. 

Jelenleg Kodi kiegészítők állnak rendelkezésre a DAZN és az UFC Fight Pass számára. Az ESPN + nem rendelkezik kiegészítővel, ezért továbbra is az ESPN webhelyet vagy alkalmazást kell használnia a harchoz való hozzáféréshez. Alternatív megoldásként, ha az UFC Fight Pass segítségével vásárolja meg a harcot, akkor VPN segítségével is hozzáférhet McGregorhoz vagy Cowboy Cerronehez az Egyesült Államokban.

Az UFC Fight Pass Kodi kiegészítő telepítése

ufc küzdelem tovább élő közvetítés ufc 245 usman vs covington

Így szerezheti be az UFC Fight Pass-ot a Kodi-en:

 1. Látogasson el az UFC webhelyére, és iratkozzon fel az UFC Fight Pass oldalra
 2. Ezután töltse le az UFC Fight Pass Kodi kiegészítőt (zip fájl)
 3. Most nyisd meg a Kodi-t és menj ide Videó kiegészítők
 4. Ezután kattintson a A csomag szimbóluma a bal felső sarokban
 5. Kattintson Telepítse a ZIP-ből
 6. Keresse meg a letöltési mappát, majd kattintson a gombra telepítse a plugin.video.ufcfightpass-1.2.1 kiegészítőt
 7. Most térjen vissza a Video addons képernyőjére, és keresse meg a Fight Pass kiegészítőt
 8. Kattintson a jobb gombbal (vagy hosszan nyomja meg az Amazon Firestick gombot) a beállítások megnyitásához. Írja be a Fight Pass felhasználónevét és jelszavát, ahol szükséges

Most már betöltheti az Ön rendelkezésére álló UFC Fight Pass streameket. A patakoknak magas színvonalúnak kell tölteniük, és amint láttuk, az összes UFC 246 korai előzetes és előzetes esemény elérhető lesz a Kodi-on az UFC Fight Pass addon keresztül..

Ez jó lehetőség Kanadában és az Egyesült Államokban a Kodi felhasználók számára, ha VPN-vel párosulnak. Az UFC Fight Pass az összes előzetes és korai előzetes mérkőzést más országokban tartja, beleértve az Egyesült Királyságot. Ha csatlakozik egy brit VPN szerverhez, akkor az UFC Fight Pass ingyenes próbaverzióját használhatja az összes korai prelímhez és prelimhez való hozzáféréshez.

Jegyzet: Az UFC Fight Pass már nem kínál ingyenes próbaverziót az Egyesült Államokban! A szolgáltatás eléréséhez havonta 9,99 dollárt kell fizetnie. Ha más országok fizetési lehetőségei vannak, javasoljuk a VPN és az alternatív országfizetési lehetőségek használatát.

Hogyan kell telepíteni a DAZN Kodi kiegészítőt

DAZN Kodi ufc 245 usman vs covington

Könnyen hozzáférhet a DAZN-kiegészítőhöz közvetlenül a hivatalos Kodi-kiegészítők-lerakatból.

 • A Kodi kezdőképernyőjén kattintson a gombra Videó kiegészítők
 • Ezután kattintson a gombra Telepítés a lerakatból
 • Keresse meg a Kodi addon lerakat, majd kattintson a gombra Videó kiegészítők
 • Keresse meg a DAZN kiegészítőt, majd kattintson az OK gombra Telepítés
 • A DAZN kiegészítést a Kodi kezdőképernyője > Videó kiegészítők
 • Kattintson a jobb gombbal / hosszan nyomja meg a DAZN kiegészítőt, hogy beírja felhasználónevét és jelszavát

Mostantól bármilyen adatfolyamot betölthet a DAZN-ből. A DAZN problémája az lehet, hogy az IPVanish nem fogja megkerülni a német szervert. Ha problémái vannak az IPVanish használatával a weboldal német verziójának eléréséhez a Kodi-n keresztül, akkor javasoljuk, hogy próbáljon ki egy másik VPN-t, vagy használja a Nézet fizetése lehetőséget..

Ismét vegye figyelembe, hogy a DAZN kiküszöbölte az ingyenes próbaverziókat az Egyesült Államokban, tehát ez már nem lehetséges az amerikai harci rajongók számára, hogy szabadon hozzáférhessenek a fő eseményhez..

Hogyan nézhetem az UFC 246-ot a Firestick-en

A Kodi-t letöltheti és telepítheti az Amazon Fire TV-n, beleértve a Firestick-et is. Az alkalmazás nem érhető el az Amazon App Store-on, ezért el kell töltenie Kodi-t a Firestick-re.

Miután telepítette a Kodi-t, az összes fent felsorolt ​​kiegészítő működni fog, és a fent említett lépésekkel telepítheti a Kodi-ra..

További UFC 246 opciók

Az UFC 246-nek elérhetőnek kell lennie az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Németországban és több külföldön. A VPN és az UFC Fight Pass használatával hozzáférést kell kapnia a teljes küzdelemhez, ideértve a prelimeket is.

Ha azonban a Kodi-n kívüli küzdelmet kívánja nézni, akkor lehet néhány további lehetőség, különösen, ha az Egyesült Államokban tartózkodik. Érdemes lehet megnézni a szokásos streaming útmutatónkat az UFC 246 nézéséhez, ahol részletesebben megtudhatja, hol és hogyan nézheti meg a január 18-i eseményt..

EseménymérkőzésSúlyosztály
Preshow N / A N / A
Korai előzetes mérkőzések Aleksa Kamur és Justin Ledet Félnehézsúly
Tim Elliot és Askar Askarov Flyweight
Brian Kelleher vs Ode Osbourne Bantamweight
Sabina Mazo és JJ Aldrich Női repülõsúly
Előzetes mérkőzések Roxanne Modafferi vs. Maycee Barber Női repülõsúly
Andre Fili és Sodiq Yusuff Featherweight
Drew Dober és Nasrat Haqparast Könnyűsúlyú
Chas Skelly és Grant Dawson váltósúlyú
Fő kártya Donald McGregor és Donald "Cowboy" Cerrone Welterweight (főverseny)
Holly Holm és Raquel Pennington Női bantag (társ-fő)
Aleksei Oleinik és Maurice Greene Heavyweight
Claudia Gadelha vs Alexa Grasso Női Strawweight
Anthony Pettis és Carlos Diego Ferreira Könnyűsúlyú

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − 49 =

Adblock
detector