Hogyan nézhetjük meg a Kodi rajzfilmeit, és mely kiegészítőket használhatjuk biztonságosan

Rajzfilmek a Kodi-on

Ha módot keres a rajzfilmek online közvetítésére, a Kodi médialejátszó segíthet. Számos különböző rajzfilm-Kodi-kiegészítő áll rendelkezésre, amelyek összehasonlítása összetett feladatnak tűnik.

Ezenkívül néhány rajzfilm-kiegészítő károsíthatja a számítógépet, vagy a hackerek felhasználhatják az adatvédelem megsértésére. Fontos, hogy válasszuk azokat, amelyek lehetővé teszik a legtöbb tartalom megszerzését anélkül, hogy biztonságos lenne.

Ha nem biztos benne, mely kiegészítőket telepíti, ez az útmutató segít kiválasztani azokat, amelyek a legmegfelelőbbek a megtekintési igényeikhez.

Mi az a Kodi??

A Kodi egy ingyenes szoftver médialejátszó, amelyet az XBMC alapítvány tervez. Az „addons” nevű alkalmazásokat használja az interneten tárolt videók keresésére és lejátszására. Ha a keresett tartalom valahol az interneten található, a Kodi általában tovább tudja streamálni.

A Kodi telepíthető Windows vagy Mac PC-re, Apple TV-re, Amazon Fire TV-re, Nvidia Shield-re, Android vagy iOS okostelefonra vagy Roku-ra..

A Kodi hírneve az, hogy kalóz tartalmak streamingjére használják. Számos olyan Kodi-kiegészítés is használható, amelyekkel legitim tartalmat továbbíthat, köztük több, amelyet kifejezetten rajzfilmek és más gyermekek műsorának megtekintésére készítenek..

Emlékeztető: Használjon VPN-t a Kodi-val

A legtöbb, a kalóz tartalmat streamáló Kodi-felhasználó VPN-ket használ a tevékenysége elrejtésére. Vannak jó okok, amelyek miatt az összes Kodi-felhasználónak VPN-t kell alkalmaznia streaming közben, még akkor is, ha csak legitim forrásokból folytassa.

Az internetszolgáltatókról ismert, hogy fojtják az egyes streaming helyek sebességét, amikor azt gondolják, hogy az oldal túl sok sávszélességet használ. Ez Kodi pufferelési problémákhoz vezethet. A VPN ezt megakadályozza, mert úgy tűnik, hogy adatai máshol származnak, nem pedig a streaming webhelyről.

Néhány VPN nem elég gyors a video streaminghez, míg mások nem minden eszközön működnek. Egyesek naplókat vezetnek a felhasználók tevékenységeiről is, amelyek adatvédelmi aggályok lehetnek.

Ezért javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára. Az IPVanish minden népszerű eszközön működik, beleértve az Amazon Fire Stick készüléket. Teszteinkben azt találtuk, hogy másokkal összehasonlítva nagyon gyors. Ezenkívül semmilyen naplót sem tárol. Ezek a funkciók kevesebb pufferelést, jobb minőségű videofelvételt és több adatvédelmet és biztonságot jelentenek a felhasználók számára.

OLVASÓ OLDAL: Olvasóink kizárólag 60% -ot spórolhatnak meg itt az IPVanish tervekkel.

  Персонализирайте опциите на менюто Kodi: Как да промените опциите на менюто в Kodi

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy patakba helyezi.

Hivatalos streaming kiegészítők a Rajzfilmekhez a Kodi-en

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a kiegészítőket, amelyek a hivatalos tartalomszolgáltatók rajzfilmeit közvetítik. Ezek a kiegészítők csak engedélyezett adatfolyamokat biztosítanak, amelyek tiszteletben tartják a szerzői jogok tulajdonosának jogait. Emiatt a legmagasabb minőségű képet és hangot biztosítanak, és nagyon könnyen kezelhetők.

Ha könnyen szeretne rajzfilmeket találni a Kodi-on keresztül, ezeket javasoljuk.

Youtube

Hogyan nézhetjük meg a Kodi rajzfilmeit, és mely kiegészítőket használhatjuk biztonságosan

Ha ingyenes rajzfilmeket szeretne gyermekeknek, nincs jobb hely a YouTube megjelenítéséhez. Tele van olyan népszerű gyermekhálózatok, mint a Disney Jr. és Nick Jr. csatornáival. Ezeknek a csatornáknak vannak rövid klipei a legnépszerűbb műsoraikról, amelyeket lejátszási listákká lehet alakítani, amelyeket gyermeke újra és újra megnéz..

A YouTube Kodi addon a Kodi addon hivatalos lerakatában található.

Disney Jr.

Disney Jr. Kodi addon

A Disney Jr. egy kifejezetten óvodások számára készült csatorna. Annak érdekében, hogy ezt a csatornát élőben nézhesse, szüksége lesz a Playstation Vue-ra vagy a többi IPTV-szolgáltatásra, például a FuboTV vagy a Sling. A Disney Jr. webhelyén ugyanakkor rengeteg ingyenes tartalom található a weboldalán, köztük sok olyan zenei videóval, amelyekben Mickey Mouse, Elena of Avalor, Puppy Dog Pals és más Disney Jr. csillagok szerepelnek. A Disney Jr. kiegészítő lehetővé teszi az ingyenes tartalom elérését.

A Disney Jr. kiegészítő megtalálható a noobsandnerds lerakatban.

BBC iPlayer

BBC iPlayer Kodi kiegészítő

A BBC iPlayer az összes BBC csatornát online biztosítja, ideértve a CBeebies csatornákat is. A CBeebies számos népszerű rajzfilm otthona, például Sarah és Duck, A Numtums, és Nelly és Nora. Ezeknek a műsoroknak a legtöbb epizódja igény szerint és élőben is elérhető, tehát órákig áll rendelkezésre a programozás.

Legálisan csak akkor nézheti meg a BBC iPlayer-t, ha Egyesült Királyságban él és érvényes TV-engedéllyel rendelkezik. Ha Egyesült Királyságban él és rendelkezik engedéllyel, de az Egyesült Királyságon kívül utazik, akkor VPN-re lesz szüksége a geoblokkolás megkerüléséhez..

A BBC iPlayer megtalálható a Kod addon hivatalos lerakatában.

PBS Kids

PBS Kids Kodi addon

Chuck Vanderchuck, kíváncsi George, Daniel Tiger környéke, és Dinoszaurusz vonat csak néhány a rajzfilmekről, amelyeket a PBS Kids Kodi addon talál. Mivel a PBS az Egyesült Államok kormánya által támogatott nonprofit szolgáltatás, nem számít fel díjat a weboldal bármelyik tartalmáért. Ennek eredményeként sok órányi szórakozást szerezhet a PBS Kids.

  Kodil Kodi Repository: Hogyan telepítsük a Kodil Repo-t a Kodi-ra

A PBS Kids Kodi addon megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

PlayStation Vue

PS Vue Kodi addon

Ha ezeknek a kiegészítőknek a többi része nem nyújt elegendő rajzfilmet az Ön számára, akkor a rendelkezésre álló rajzfilmek könyvtára nagymértékben kibővíthető egy fizetős IPTV szolgáltatás használatával. Itt jön be a PlayStation Vue Kodi kiegészítő.

A PlayStation Vue ugyanazt a tartalmat nyújtja Önnek, mint amit kábel TV-előfizetésből kapna, de anélkül, hogy kábeldobozt kellene bérelnie. Havonta 39,99 dollárért nyújt Cartoon Network, Disney, Disney Jr. és Disney XD szolgáltatást. Amellett, hogy ezeket a csatornákat élőben nézheti meg, a szolgáltatás lehetővé teszi néhány epizód igény szerinti nézését is. Ezen a linken regisztrálhat fiókot.

A PlayStation Vue Kodi addon a Kodi hivatalos lerakatában található.

Nem hivatalos Kodi kiegészítések rajzfilmek nézésére

Ha megnézi más webhelyek cikkeit a Kodi-kiegészítőkről a rajzfilmekről, akkor valószínűleg találkozik az alábbiakban felsoroltakkal. A következő kiegészítésekről ismert, hogy többnyire kalóz tartalmat közvetítenek. A forrásokat, ahonnan származnak, a szerzői jogi panaszok miatt bármikor le lehet vonni, ami megszakadt hivatkozásokat és frusztrációt okoz a felhasználók számára. Szintén gyakran rossz minőségű patakokkal rendelkeznek. Ezen okok miatt, nem javasoljuk ezeket a kiegészítőket.

HD rajzfilm

Mi az?

A Cartoon HD a Xunitytalk repo része. Ez egy kiegészítő, amely lerajzolja a rajzfilmek tartalmát a világ minden tájáról..

Miért kellene elkerülni??

Noha a rendelkezésre álló tartalom egy része nyilvános alkotások lehet, a túlnyomó többség kalóz. A Cartoon HD által közvetített források gyakran megbízhatatlanok, szervereik biztonsága és adatvédelme ismeretlen. A rajzfilmek streaming-je a Cartoon HD segítségével jelentős kockázatot hordoz magában, amelyet a fent felsorolt ​​hivatalos kiegészítők nem hordoznak. Ezen okok miatt, nem javasoljuk a Cartoon HD-t.

Őrült rajzfilm

Mi az?

A Crazy Crazy része a Lucifer Repójának. A Cartoon HD-hez hasonlóan a világ minden tájáról ismert kalóz video-streaming szolgáltatásokat keres, hogy megtalálja a felhasználó által keresett rajzfilmeket.

Miért kellene elkerülni??

Nem javasoljuk a Cartoon Crazy alkalmazást. A Cartoon Crazy sok streamje alacsony minőségű, és sokáig tarthat egy olyan link megtalálása, amely valóban működik. Halványabb, mint a fent felsorolt ​​hivatalos adatfolyamok minősége.

Toon Mania

Mi az?

A ToonMania a MetalKettle lerakat része. A listában szereplőkhöz hasonlóan a felhasználó bevitele után keres a kalóz streaming média ismert házigazdáin Oroszországban és Kubában, amíg meg nem találja, amit a felhasználó keres..

Miért kellene elkerülni??

A ToonMedia nagyon kockázatos forrásokból származik. A számukra küldött adatokat a hackerek elfoghatják, és felhasználhatják az ön személyes adatainak ellopására a merevlemezről. Ezenkívül magát a kiegészítőt az alkotója megváltoztathatja, és rosszindulatúan is felhasználhatja, ha a Kodi-készüléket beállította az automatikus frissítések elfogadására. Ez bármilyen kiegészítéssel megtörténhet, de ez különösen valószínű, ha olyan szélhámos webhelyekről érkeznek adatmennyiségek, amelyek naponta felbukkannak és eltűnnek..

  Castaway Kodi addon: Безопасен ли е Castaway и законно за използване?

Szuper rajzfilmek

Mi az?

A Super Cartoons videókat közvetít a supercartoons.net webhelyről. Meglehetősen kevés Looney Tunes epizódja van és néhány régi Disney rajzfilm is.

Miért kellene elkerülni??

A Super Cartoons nem tartozik ugyanabba a kategóriába, mint a listán szereplő többi nem hivatalos kiegészítő. Egy forrásból folyik, sokféle helyett. Míg a többi célja, hogy lehetővé tegye a felhasználók számára a népszerű rajzfilmek új epizódjainak beszerzését, amelyek nyilvánvalóan kalózak voltak, addig a Super Cartoons csak nagyon régi rajzfilmeket közvetít. Lehet, hogy ezeknek a rajzfilmeknek a szerzői joga lejárt, és azok közkincsé váltak. A webhely egyik epizódja azonban nem tartozik a közismert Looney Tunes epizódok listájába. Nem tudjuk, hogy a Super Cartoons legitim streaming webhely - e, és nem tudjuk, hogy vannak-e biztonsági kockázatok azzal kapcsolatban, hogy a tartalmakat streamálni szeretnénk. Ezen problémák miatt nem hivatalos adatfolyamként soroljuk be. Jelenleg nem javasoljuk a SuperCartoons Kodi addon használatát.

Hogyan telepítsük a Cartoon Kodi kiegészítőket

A Cartoon Kodi addon telepítéséhez először meg kell tudnia, hogy a hivatalos Kodi addon lerakatban található-e vagy más. A hivatalos adattár részét képező összes kiegészítő esetén hajtsa végre ezeket a lépéseket.

  • A Kodi főmenüjében kattintson a „kiegészítők” elemre.
  • Válassza ki a Kodi kiegészítőket
  • Kattintson a képernyő bal felső sarkában lévő ikonra, amely úgy néz ki, mint egy nyitott doboz
  • Válassza ki a Kodi csomagtelepítőt
  • Kattintson a „telepítés a lerakatból” elemre.
  • Kodi_17_Krypton_addons_install_from_repository_Comparitech
  • Kattintson a „Kodi addon repository” elemre.
  • Hogyan nézhetjük meg a Kodi rajzfilmeit, és mely kiegészítőket használhatjuk biztonságosan
  • Kattintson a „video kiegészítők” elemre.
  • Kodi17 Krypton video kiegészítők
  • Görgessen lefelé a listán, amíg meg nem találja a kívánt kiegészítőt, majd kattintson a kiegészítőre.
  • Kattintson az „install” gombra

Ehhez csak annyit kell tennie, hogy telepítsen egy kiegészítőt a hivatalos adattárból.

Ha a keresett kiegészítő a hivatalos helyett más tárházban található, akkor nem tudja telepíteni a tároló előzetes telepítése nélkül. A tárolók telepítése azonban elég egyszerű.

Itt található a SuperRepo lerakat telepítésének útmutatása. A cikkben a SuperRepo telepítéséhez használt lépések bármelyik lerakat telepítéséhez felhasználhatók, feltéve, hogy ismeri a lerakat URL-jét. Ha nem tudja, hol található a repó, akkor általában megtalálja azt, ha beírja a keresőmotorba egy olyan lekérdezést, mint például a „hol található (a lerakat neve található)” kifejezés..

Az összes kiegészítő, amelyet ebben a cikkben javasolunk, a hivatalos lerakatból származik, kivéve a BBC iPlayer-t, így nem kell nekik repót telepítenie. A BBC iPlayer a noobsandnerds székhelyén található, amely itt található: http://noobsandnerds.com/portal.

Ha a rajzfilmeket a Kodi segítségével szeretné streamálni, akkor bonyolultnak tűnhet. Sokféle kiegészítő van, mindegyik eltérő tartalommal érhető el. Néhány kiegészítés meglehetősen biztonságos, míg mások nagyobb biztonsági és adatvédelmi kockázatokat jelentenek. Kövesse az ebben a cikkben található információkat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az Ön számára legjobban megfelelő kiegészítőket választotta-e meg.

About the author

Comments

 1. pszerű rajzfilmekkel, mint a Peppa malac, a Micimackó és a Tom és Jerry. A Kodi-on keresztül is elérhető a YouTube, így könnyen hozzáférhet a kedvenc rajzfilmjeihez. Azonban fontos megjegyezni, hogy a YouTube-on található tartalmak nem mindig biztonságosak, és előfordulhat, hogy nem megfelelőek a gyermekek számára.

  Disney Jr.

  A Disney Jr. egy hivatalos Kodi-kiegészítő, amely a Disney Channel gyermekeknek szóló tartalmait kínálja. A kiegészítőben megtalálhatók a legnépszerűbb Disney-mesék, mint a Mickey egér klub, a Vampirina és a Sofia hercegnő. A Disney Jr. kiegészítő biztonságos és könnyen kezelhető, így ideális választás a gyermekek számára.

  BBC iPlayer

  A BBC iPlayer egy másik hivatalos Kodi-kiegészítő, amely a BBC által készített rajzfilmeket és műsorokat kínálja. A kiegészítőben megtalálhatók a CBeebies legnépszerűbb műsorai, mint a Hey Duggee, a Bing és a Sarah és a kacsák. A BBC iPlayer kiegészítő biztonságos és könnyen kezelhető, és a legjobb minőségű tartalmakat kínálja.

  PBS Kids

  A PBS Kids egy másik hivatalos Kodi-kiegészítő, amely a PBS által készített gyermekeknek szóló műsorokat kínálja. A kiegészítőben megtalálhatók a legnépszerűbb PBS Kids műsorok, mint a Daniel Tigers Neighborhood, a Wild Kratts és a Odd Squad. A PBS Kids kiegészítő biztonságos és könnyen kezelhető, és a legjobb minőségű tartalmakat kínálja.

  PlayStation Vue

  A PlayStation Vue egy hivatalos Kodi-kiegészítő, amely a PlayStation Vue előfizetőinek kínálja a gyermekeknek szóló műsorokat. A kiegészítőben megtalálhatók a legnépszerűbb gyermekeknek szóló csatornák, mint a Cartoon Network, a Disney Channel és a Nickelodeon. A PlayStation Vue kiegészítő biztonságos és könnyen kezelhető, és a legjobb minőségű tartalmakat kínálja.

  Nem hivatalos Kodi kiegészítések rajzfilmek nézésére

  Az alábbiakban felsoroljuk néhány nem hivatalos Kodi-kiegészítőt, amelyek rajzfilmeket kínálnak. Fontos megjegyezni, hogy ezek a kiegészítők nem mindig biztonságosak, és előfordulhat, hogy nem megfelelőek a gyermekek számára. Használatuk előtt mindig ellenőrizze a kiegészítők biztonságát.

  HD rajzfilm

  Az HD rajzfilm egy népszerű nem hivatalos Kodi-kiegészítő, amely a legújabb rajzfilmeket kínálja. A kiegészítőben megtalálhatók a legújabb Disney-mesék, a Pixar animációk és a DreamWorks Animation filmek. Az HD rajzfilm kiegészítő nagyon könnyen kezelhető, és a legjobb minőségű tartalmakat kínálja.

  Őrült rajzfilm

  Az Őrült rajzfilm egy másik népszerű nem hivatalos Kodi-kiegészítő, amely a legnépszerűbb rajzfilmeket kínálja. A kiegészítőben megtalálhatók a legnépszerűbb Disney-mesék, a Warner Bros. rajzfilmjei és a Hanna-Barbera műsorok. Az

Comments are closed.