Hogyan telepítsük a Kodi-t az Nvidia pajzsra 5 perc alatt (frissítve 2020-ra)

Hogyan telepítsük a Kodi-t az Nvidia Shield-re

Az Nvidia pajzs és a Kodi úgy mozog, mint a földimogyoróvaj és a zselé. Az Android-alapú streaming és játékkonzol tökéletes a TV-műsorok, filmek és zenék streamingjéhez a világ legnépszerűbb nyílt forráskódú házimozi alkalmazásából. Az Nvidia Shield szinte minden népszerű Kodi kiegészítővel kompatibilis, és hardvere elég nagy ahhoz, hogy nagyfelbontású vagy akár 4K-os tartalmat is lejátsszon izzadság törése nélkül..

És most, hogy a Kodi Android TV-alkalmazásként szerepel a Google Playen, könnyebben telepíthető, mint valaha. A legtöbb felhasználó számára nincs szükség a Kodi oldalra történő letöltésére vagy letöltésére harmadik féltől származó forrásokból.

Néhány Nvidia Shield tulajdonos továbbra is szeretné tudni, hogyan lehet Kodi-t elhozni a Google Playtól eltérő helyről. Ennek okai lehetnek:

 • A hozzáférés a Google Playhez blokkolva van, például a kínai felhasználók számára
 • Inkább a Kodi régebbi verzióját használja
 • Inkább egy adott külső Kodi-konstrukciót használjon

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet kétféle módszerrel beszerezni Kodi-t az Nvidia pajzsába: Google Play és oldalsó betöltése.

Mielőtt elkezdenénk, szerezzen VPN-t

Sok Kodi-felhasználó a virtuális magánhálózatokat (VPN) használja a tiltott streaming tevékenységek elrejtéséhez. De még azok is, akik törvényes, legális kiegészítőket használnak, részesülhetnek a VPN előnyeiből. Ha még nem tette meg, akkor ebben az oktatóanyagban megismerheti a VPN telepítését a Kodi-on.

Így érdemes VPN-t használni a Kodi-vel az Nvidia Shield-en:

 • Néhány internetszolgáltató az elérhető tartalom alapján fojtja a sávszélességet. Ha észreveszi, hogy egy videót streamálni próbál, lelassíthatja az internet sebességét, ez alacsonyabb minőséget eredményezhet, és gyakrabban pufferolhat. A VPN elrejti a forgalmat az internetszolgáltatójától, így nem lehet megkülönböztetni a letöltött adatok típusa alapján.
 • A VPN elrejti az online tevékenységet az internetszolgáltatójától. Az Egyesült Államokban és néhány más országban az internetszolgáltatók megoszthatják a látogatott webhelyek adatait harmadik felekkel.
 • A VPN-k megvédik a kapcsolatot a „Közép ember” támadásoktól. Ezek a támadások akkor fordulnak elő, ha egy hacker elfogja a forgalmat közted és a szerver között. Tartalmazhatják a felhasználóneveket, jelszavakat és egyéb értékes információkat. Megváltoztathatják a letöltött adatok tartalmát, potenciálisan megfertőzve az Nvidia pajzsot rosszindulatú programokkal. Ha VPN-hez kapcsolódik, akkor a forgalom titkosítva van, mielőtt elküldenék és fogadnák, így még ha harmadik fél is elfogja, nem tudja megfejteni vagy módosítani..

Noha a VPN-k nagy munkát végeznek az Ön személyes adatainak védelmében, jelentősen lelassíthatják a kapcsolatot. Ezenkívül egyes VPN-k naplófájlokat tárolnak, és teljes mértékben diszkontálják az Ön biztonságát. A Kodi-tartalom VPN-en keresztüli biztonságos továbbításához gyors és következetes szolgáltatóra van szüksége.

Az IPVanish nem tart naplót az online tevékenységeiről. Javasoljuk az IPVanish használatát, mivel ez gyors, megbízható és elég biztonságos ahhoz, hogy biztonságosan folytassa a Kodi kiegészítőket minimális pufferolással és kiváló minőségű videóval. Az alkalmazás elérhető a Google Play Áruházból vagy APK fájlként az IPVanish webhelyéről.

OLVASÓ OLDAL: A Comparitech olvasók akár 60% -ot spórolhatnak meg az IPVanish tervein.

1. módszer: Google Play (ajánlott)

Ha korábban már használta a Google Play szolgáltatást Android-eszközön, akkor ennek a folyamatnak ismerősnek kell lennie. Ez telepíti a Kodi for Android legújabb ARM verzióját. Ha a Google Play valamilyen okból le van tiltva, akkor általában feloldhatja azt a VPN használatával.

A következőképpen telepítheti a Kodi-t az Nvidia Shield-re a Google Playen:

 1. Kapcsolja be az Nvidia pajzsot, és nyissa meg a Google Play Áruházot
 2. Használja a keresési funkciót a kereséshez Kodi. Az első eredménynek kell lennie, és a fejlesztő az XBMC Alapítvány. Válassza ki az alkalmazástnvidia pajzs kodi 1
 3. Az alkalmazás lapon kattintson a gombra Telepítés letölthető és telepíthető a Kodi az Nvidia pajzsra. Fogadja el az engedélyeket, amikor a rendszer kéri.nvidia pajzs kodi 2
 4. Indítsa el az alkalmazást a Nyisd ki gombot, miután a telepítés befejeződött. A Nvidia Shield kezdőképernyőn is megtalálhatja.
 5. Folytassa az előzetes beállításokat, és kezdje el használni a Kodi-t!

Ez az! A kiegészítők telepítése és használata előtt ellenőrizze, hogy a VPN engedélyezve van-e. A Kodi automatikusan frissül a Play Áruházon keresztül.

2. módszer: Kodi oldalrakodása az Nvidia pajzson

Ha inkább a Kodi régebbi verzióját használja, mint ami elérhető a Google Playen, vagy ha telepíteni szeretne egy adott Kodi összeállítást, akkor az alkalmazást újra kell töltenie. Ez nem nehéz; csak néhány további lépést igényel. Vegye figyelembe, hogy az oldalra letöltött alkalmazások nem frissülnek automatikusan, ezért ha meg akarja használni a frissítéseket, meg kell ismételnie a folyamatot. Ha a Kodi már telepítve van, de külső gyártót szeretne kipróbálni, mindenképpen távolítsa el a meglévő Kodi alkalmazásokat..

A következőképpen töltheti be Kodi-t az Nvidia pajzsba:

 1. Keresse meg és töltse le az APK fájlt a telepíteni kívánt Kodi verzióhoz. Az APK fájl olyan csomag, amely mindent tartalmaz, amely az Android alkalmazás telepítéséhez szüksége van. Az egyetlen garantált biztonságos hely a Kodi APK-k letöltéséhez a Kodi hivatalos weboldala, de a régebbi verziók és a harmadik fél által készített verziók nyilvánvalóan másutt származnak..
 2. A letöltés befejezése után helyezze át az APK fájlt egy USB meghajtóra. Az APK fájlok általában kicsik, így csak egy egyszerű hüvelykujj-meghajtónak kell jól működnie. Ha kész, biztonságosan vegye ki a meghajtót.
 3. Kapcsolja be az Nvidia pajzsot, és nyissa ki az Beállítások menü alján. Akkor menj ide Biztonság és korlátozások.nvidia pajzs vpn 4
 4. Váltás Ismeretlen források. Ez lehetővé teszi a Google Playen kívüli alkalmazások telepítését. nyomja meg rendben amikor a figyelmeztetés megjelenik.nvidia pajzs vpn 3
 5. Menjen vissza a kezdőképernyőre, és nyissa meg a Google Play Áruház.
 6. Keressen rá ES File Explorer fájlkezelő és válassza ki az azonos nevű alkalmazást. Az első eredménynek kell lennie.nvidia pajzs vpn 1
 7. kettyenés Telepítés az ES File Explorer letöltéséhez és telepítéséhez. Fogadja el a feltételeket és engedélyeket.nvidia pajzs vpn 2
 8. Az ES File Explorer telepítése után csatlakoztassa az USB-meghajtót és a rajta lévő APK fájlt az Nvidia Shield USB-csatlakozójába.
 9. Megjelenik egy felugró ablak, amely megkérdezi, hogy szeretné-e megnyitni az USB-meghajtót az ES File Explorer programmal. kettyenés rendben.nvidia pajzs vpn 5
 10. Elindul az ES File Explorer. Kattintson a bal oldali sávban Helyi, majd görgessen lefelé és válassza ki az USB-meghajtót a legördülő listából.
 11. Keresse meg azt a helyet, ahova a Kodi APK fájlt mentette az ugrómeghajtóra, és válassza ki azt. kettyenés Telepítés, azután Telepítés ismét elfogadni az engedélyeket.nvidia pajzs kodi 4
 12. Amikor a telepítés befejeződik, válassza a lehetőséget Nyisd ki elindítani Kodi. Az alkalmazásnak most a kezdőlapról is elérhetőnek kell lennie.
 13. Folytassa az előzetes beállításokat, és kezdje el használni a Kodi-t!

A Kodi telepítése és futtatása után biztonságosan eltávolíthatja az USB meghajtót. Az APK fájlt közvetlenül az Nvidia pajzsra is letöltheti az ES File Explorerbe beépített webböngésző segítségével. Megállapítottuk, hogy navigálunk a weblapokon, és a gépelés fájdalmat okoz az alapértelmezett Nvidia Shield vezérlővel, de ha nincs USB-meghajtója vagy laptopja, akkor ez szintén működik.

Hogyan telepítsük a Kodi kiegészítőket az Nvidia Shield-re

A legtöbb Kodi-kiegészítő telepíthető egy lerakatból. A hivatalos Kodi adattár beépítve van a Kodi alkalmazásba. Másokat harmadik féltől kell letölt. Az Nvidia Shield kiegészítők telepítésének folyamata ugyanaz, mint bármely más Kodi eszközhöz.

A következőképpen telepítheti a Kodi-tárolót:

 1. A Kodi főmenüből keresse meg a Rendszer > Fájl kezelő
 2. kettyenés Forrás hozzáadása
 3. Ahol „nincs”, írja be a telepíteni kívánt tároló hivatkozását. Adjon álnevet, ha akar.
 4. kettyenés rendben
 5. Menjen vissza a kezdőképernyőre, és válassza a lehetőséget Kiegészítői
 6. Nyisd ki Kiegészítő böngésző
 7. Választ Telepítés Zip fájlból és válassza ki az éppen telepített tárolót. Értesítést kell kapnia arról, hogy működött.
 8. Most kattintson a Telepítés a lerakatból választási lehetőség
 9. Keresse meg a telepíteni kívánt kiegészítőt, és válassza ki

Néhány kiegészítőt nem tárolnak az adattárakban, hanem közvetlenül .zip fájlként kell letölteni. Vagy használhat laptopot a .zip fájl letöltéséhez egy USB meghajtóra, és mozgathatja az Nvidia pajzsára, akárcsak az előző szakasz hivatalos Kodi alkalmazásával, vagy az ES File Explorer segítségével közvetlenül letöltheti az Nvidia pajzsra a a háló.

Megjegyzés a harmadik féltől származó alkalmazásboltokban

A Kodi és az ES File Explorer egyaránt megtalálható harmadik féltől származó alkalmazásboltokban, de azt javasoljuk, hogy ellenzi. A harmadik féltől származó alkalmazásboltokban gyakran nincs szigorú vagy hivatalos ellenőrzési eljárás. Ez azt jelenti, hogy a letöltött APK elavult lehet, vagy rosszindulatú programokat tartalmazhat. Ha egyáltalán nem fér hozzá a Google Playhez, vagy harmadik féltől származó Kodi épületet tervez használni, kérjük, legyen óvatos, hogy elkerülje készülékének megrongálódását vagy a személyes adatainak ellopását..

Lásd még: Hogyan telepítsük a VPN-t a Firestick-re

kép jóváírás: Nvidia Shield, a GBPublic_PR készítette a Flickr CC 2.0-on

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =

Adblock
detector