Hogyan telepítsük a PBS Kids Kodi kiegészítőt

A PBS Kids Kodi kiegészítő telepítése

A PBS Kids családbarát tartalmak hatalmas választékát kínálja, de a weboldal csak az egyes műsorok legújabb epizódját teszi lehetővé. Itt érkezik a Kodi számára a PBS Kids kiegészítő: bár ez a kiegészítő nem tartalmaz élő közvetítést, lehetővé teszi több mint 30 különféle műsor megnézését igény szerint, amelyek közül sokban több epizód is elérhető.

Bár a kevésbé sós kiegészítők, mint a Yoda vagy az Exodus, kínálhatnak néhány PBS Kids show-t, nem javasoljuk ezek használatát. Először: ezek a kiegészítők online tárolt tartalmat gyűjtenek, függetlenül attól, hogy hivatalos forrásból származik-e. Nincs garancia arra, hogy a tartalom helyesen lesz megjelölve, vagyis minden kockázatot vállal, amikor videót tölt be.

Emellett ezeket a kiegészítőket nem a gyermekeket szem előtt tartva tervezték meg, és mint ilyenek, gyakran tartalmaznak olyan tartalmat, amely a fiatalabb nézők számára nem megfelelő. Ezzel szemben a PBS Kids csak a gyermekek számára készített műsorokat kínál, és ami a legjobb, ami teljesen ingyenes, ezért nem kell másutt keresnie..

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Miért használjon mindig VPN-t a Kodi-val?

Fontos, hogy VPN-t használjon, ha a Kodi-nal streami. Online tevékenységei nem privát tevékenységek, és a használt hálózattól függően az internetszolgáltató (ISP), a munkáltató, a hackerek vagy akár a kormány is figyelemmel kísérheti azokat. Ezenkívül néhány internetszolgáltatóról ismert, hogy korlátozzák azoknak az ügyfeleknek az internet-sebességét, akik gyakran néznek videót online.

A VPN-k megakadályozzák az ilyen szimatolást a forgalom titkosításával, biztosítva, hogy minden megfigyelő csak értelmetlen adathalmazt látjon. Azt is lehetővé teszik, hogy hozzáférjen a régiókhoz kötött webhelyekhez és szolgáltatásokhoz, például a PBS Kids, bárhol is legyen. Amikor csatlakozik egy szerverhez, egy új, ideiglenes IP-címet kap attól az országtól, ahol a választott szerver található. Mivel a legtöbb földrajzilag korlátozott adatfolyam-platform nem tudja megkülönböztetni a különbséget a VPN-felhasználó és valaki között, aki valóban a szükséges országban, bárhol felhasználhatja az egyébként blokkolt szolgáltatást.

A megfelelő VPN kiválasztása azonban elengedhetetlen, különösen mivel sokan túl lassúak a nagy felbontású streaminghez. Az IPVanish használatát javasoljuk. Ez egy gyors, biztonságos VPN száz amerikai szerverrel, naplózás nélküli házirenddel és magas kapcsolatkorlátgal. Az IPVanish tartalmaz továbbá alkalmazásokat Windows, MacOS, iOS, Android és Amazon Fire eszközökhöz.

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish ideális Kodi számára. Könnyű, állandóan nagy sebességgel és határozottan elkötelezett magánéletével szemben. Még hét napos pénz-visszafizetési garanciával is jár, azaz kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

Mi a PBS Kids Kodi kiegészítő?

PBS gyerekek menüi

Egyszerűen, ez a kiegészítő lekaparja a PBS Kids tartalmát, lehetővé téve, hogy bármikor megnézhesse. Olyan felhasználóbarát, mint a kiegészítők, mivel nincsenek testreszabható beállítások, és csak két menü található: az egyik, ahol kiválasztja a megtekinteni kívánt műsort, a másik, ahol kiválaszt egy adott epizódot. A gyermekeket célzó Kodi kiegészítések gyakran nagy számú címet kínálnak, de általában azt tapasztalják, hogy néhány nem töltődik be. Míg a PBS Kids tökéletesen működik, nagyrészt három előadás van (Clifford a nagy vörös kutya, Dot's Spot, és Maya & Miguel), amelyeknek nem állnak rendelkezésre epizódok.

A PBS Kids Kodi kiegészítő jelenleg 32 különféle show-t tartalmaz. Érdemes megjegyezni, hogy csak a nemrégiben sugárzott epizódok érhetők el. Ez azt jelenti, hogy ha valamit keres, hogy a gyerekeket egy ideig elfoglalja, akkor gondosan meg kell választania a műsorát (az írás idején, Menjünk Luna! és Pinkalicious és Peterrific 14 epizód volt, és Fizzy's Lunch Lab volt 19). Az összes cím 720p felbontással és felirattal elérhető.

A PBS Kids Kodi kiegészítő telepítése

Mivel a PBS Kids addon a hivatalos Kodi addon lerakatban található, a telepítés gyors és egyszerű. Az alábbiakban lépésről lépésre bemutatjuk a folyamatot.

A következőképpen telepítheti a PBS Kids Kodi kiegészítőt:

 1. Kattintson a Kodi kezdőképernyőjén Kiegészítői a bal oldali menüben.
 2. Ezután kattintson a doboz ikonra a képernyő bal felső sarkában.
 3. Választ Telepítés a lerakatból.
 4. megtalálja Kodi kiegészítő tároló a következő képernyő listáján (ha még nem telepített más repo-t, automatikusan a Kodi repo-ra kerül).
 5. választ Videó kiegészítők.
 6. Görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik PBS Kids. Kattintson rá, majd nyomja meg a gombot Telepítés gomb.
 7. Azt fogják mondani, hogy további kiegészítőket telepítenek. Ne pánikoljon - ezekre a PBS Kids működéséhez szükség van. kettyenés rendben.
 8. A kiegészítőket most telepíteni kell, és megjelennek a Kodi kezdőképernyőjén.

Hogyan kell használni a VPN-t a Kodi-val

A PBS Kids csak az Egyesült Államokban érhető el, így bárhonnan máshol nézni kell egy VPN-t. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet felfüggeszteni a PBS Gyerekek külföldi VPN-jét.

 1. Először regisztráljon egy VPN-t, ha még nem tette meg. Az IPVanish használatát javasoljuk.
 2. Töltse le és telepítse a szoftvert, ügyelve arra, hogy a készülékhez megfelelő verziót kapjon.
 3. Csatlakozzon a VPN egyik amerikai szerveréhez.
 4. Nyissa meg a PBS Kids kiegészítőt, és próbáljon meg egy videót lejátszani. Azonnal be kell töltenie, de ha nem, akkor a Kodi újraindítása vagy egy másik szerver kipróbálása javítja a legtöbb problémát.

Lásd még: A legjobb VPN-k a Kodi számára

Mit nézhetek a PBS Kids-en?

Mindenféle show található a PBS Kids-en, így garantáltan mindenki számára lesz valami. Az alábbiakban talál néhány, a PBS Kids által kínált legnépszerűbb címet:

 • Rogers úr környéke
 • Caillou
 • Kíváncsi George
 • Arthur
 • Páratlan csapat
 • A Ruff Ruffman Show
 • Szezám utca
 • Szilva leszállás
 • Az Elektromos Vállalat
 • SciGirls
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 36 = 37

Adblock
detector