Hogyan telepítsük az SPMC-t az Amazon Fire Stick vagy Fire TV-re

Szeretne SPMC-t telepíteni egy Amazon Fire Stick vagy Fire TV-re? Ez az útmutató lépésről lépésre bemutatja az SPMC telepítésének és konfigurálásának folyamatát.

SPMC logó

A Semper Media Center (SPMC) egy olyan program, amely a Kodi forráskódjára épül. Ezt a Kodi csapat tagja készítette, de úgy tervezték, hogy jobb teljesítményt biztosítson Android készülékeken, mint a Kodi. A program lehetőséget kínál azok számára, akik nem akarják frissíteni a Kodi-t egy Fire TV-eszközön, de még mindig akarnak valami újat.Sajnos az Amazon Fire alkalmazásboltban nincs külön SPMC alkalmazás. Ennek eredményeként nem egyértelmű, hogy hogyan telepítheti az SPMC-t Fire Fire Stick-re vagy Fire TV-re.

Ebben a cikkben bemutatjuk az SPMC ezen eszközökre történő telepítésének legegyszerűbb módját. A Fire TV és a Fire Stick korlátozott rendszerű erőforrásai miatt van néhány javítás is, amelyekkel az SPMC simább működhet. Azt is elmagyarázza, hogy mely beállításokat kell módosítania, mit csinálnak, és hogyan befolyásolja a rendszer teljesítményét.

Az SPMC, mint a Kodi, teljesen törvényesen használható. Vannak azonban bizonyos kiegészítők, amelyek hozzáférést biztosítanak az engedély nélküli tartalomhoz. Arra biztatjuk az olvasóinkat, hogy használják hivatalos forrásaikat, és vizsgálják meg országuk streamingre vonatkozó törvényeit, mielőtt megkísérelnék használni a Kodi vagy az SPMC..

Figyelem: Az SPMC-t csak olyan tartalomhoz szabad használni, amelyhez törvényes hozzáféréssel rendelkezik. Sem a SPMC fejlesztők sem a Comparitech nem támogatja az SPMC kalózkodás elleni használatát.

Fontos: Mindig használjon VPN-t az SPMC-vel

A virtuális magánhálózatokat (VPN-ket) időnként arra használják, hogy elrejtsék az engedély nélküli adatfolyamot a felhasználó internetszolgáltatójától (ISP). Ugyanakkor a VPN-eknek sok legitim alkalmazásuk van, és nagyban profitálhatnak még azokból is, amelyek hivatalos forrásokból származnak.

A VPN-k úgy működnek, hogy a hálózati forgalmat egy titkosított alagúton vezetik át. Ez megakadályozza, hogy bármilyen külső megfigyelő elolvassa. Ez nem csak védi a hackerektől; ez azt is megakadályozza, hogy az internetszolgáltató eladja a böngészési szokásait, vagy használja azokat a hálózati sebesség korlátozásának igazolására.

Fontos azonban, hogy válassza ki a megfelelő VPN-szolgáltatót. A múltban a gátlástalan VPN-eket elcsábították felhasználói sávszélességük értékesítésével vagy rendszereik felhasználásával robotok létrehozására. Még ezen problémák nélkül is néhány VPN túl lassú ahhoz, hogy hasznos legyen a video streamingjében.

Az IPVanish használatát javasoljuk. Stabil, konzisztens kapcsolatot biztosít több mint 50 ország szervereivel, és minimális hatással van a hálózati sebességre. Ezenkívül ez az egyik leghordozhatóbb VPN, amely dedikált verziókkal rendelkezik minden népszerű eszköz számára, beleértve az Amazon Fire TV-t és az iPhone-t.

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Mi az SPMC??

Az SPMC egy Kodi villa. Ez azt jelenti, hogy a Kodi kódját használja a jövőbeli fejlesztések alapjául. A legtöbb hobbyist által alkotott villával ellentétben az SPMC alkotója, Chris Browet a múltban a Kodi hivatalos csapatának része volt. Miután elhagyta ezt a szerepet, folytatta az SPMC fejlesztését.

Mint gondolnád, az SPMC nagyon hasonlít Kodi-hoz. Ugyanazt a Confluence felületet és menüszerkezetet használja, mint a Kodi 16, bár néhány változtatással az SPMC érintőképernyős eszközökön történő használatának megkönnyítésére irányult. Mivel azonban Browet elsősorban Android fejlesztő, nem csupán esztétikai változtatásokkal tudott többet megtenni.

A fő különbség a Kodi és az SPMC között az, hogy ez utóbbi jobban van optimalizálva Android készülékekre. Számos olyan könnyű kezelhetőség, amely a Kodi-nak jelenleg nem létezik, például hangkeresési funkció és 3D Bluray ISO fájlok megtekintésének képessége. Az SPMC magában foglalja a HD audio átjátszás használatának lehetőségét is, amelyet jelenleg csak a Kodi Windows és Linux verziói támogatnak..

Az SPMC telepítése az Amazon Fire Stick-re

Noha az SPMC nem érhető el a Fire Stick alkalmazásboltból, a telepítése meglehetősen egyszerű. Mindenekelőtt engedélyeznie kell a Fire Stick számára, hogy ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokat telepítsen. Ehhez lépjen a Kezdőképernyő. Görgessen a felső sor mentén, és nyissa meg a Beállítások fül.

Fire Stick ismeretlen források

Innentől kattintson a Eszköz lehetőséget, majd kattintson a gombra Fejlesztői beállítások. Kattints a Alkalmazások ismeretlen forrásokból választási lehetőség. Az alatta lévő szövegnek most be kell állnia. Ha nem, kattintson újra. Most tartsa lenyomva a távvezérlő hangerő-kereső gombját, és mondja ki: „Downloader”. Az AFTVNews átirányítja Önt a Downloader alkalmazásba. Ha szeretné, manuálisan is kereshet az alkalmazás-áruházban.

Telepítse, majd nyissa meg a kiegészítőt. A képernyő közepén található egy mező, ahol megadhatja az URL-t. Ebben a mezőben írja be a következő címet, idézőjelek nélkül, majd kattintson a Megy gomb.

„Https://github.com/koying/SPMC/releases/tag/16.7.4-spmc”

Az SPMC letöltése a Fire Stick-ről

A fájl letöltése után látni fogja az SPMC által megkövetelt engedélyeket. Kattints a Telepítés gombot az oldal alján, majd nyissa meg az alkalmazást.

SPMC Android engedélyek

Az SPMC konfigurálása

Az SPMC most telepítve van, de még mindig van néhány módosítás, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa a Fire TV-jén. Követjük majd Browet saját Fire Fire Stick ajánlásait, amelyeket itt és itt tekinthet meg..

Kezdje a navigálással a Rendszer fül és rákattint a Beállítások. választ Rendszer a lista alján, majd görgessen le a Beállítások szintje opció a következő képernyőn. Kattintson erre, amíg meg nem mondja Szakértő.

Hangbeállítások

Most görgessen vissza fel a Audio bemenet fület. Változtasd meg a Audio kimeneti eszköz az „Android, RAW Passthrough”. Állítsa be a Csatornák száma a 7.1. Ez lehetővé teszi a 7.1-es térhatású hangszórók használatát, ha vannak, de nem okozhat problémát akkor sem, ha a TV-jének sztereó hangszóróit használja.

Kimeneti konfiguráció "Legjobb mérkőzés" értékre kell állítani. Ez azt jelenti, hogy ha megváltoztatja a kimeneti eszközt (például egy fejhallgató csatlakoztatása film közben), a hangnak automatikusan át kell irányítania magát az új eszközre.

Kattints a Engedélyezze az áthaladást választási lehetőség. Ez lehetővé teszi, hogy a tévékészülék közvetlenül érzékelje a kódolt hangot (DTS, Dolby Digital stb.), Ahelyett, hogy az SPMC-re támaszkodna. A ti Átlátszó kimeneti eszköz opciót „Android, RAW Passthrough” értékre kell állítani.

Videó beállítások

Vissza az aktuális menüből, és görgessen fel a Video fül. Kattints a Beállítások szintje gombot az alján, amíg meg nem mondja: “Expert”, majd menjen a Lejátszás fül. Készlet Állítsa be a képernyő frissítési gyakoriságát majd az „On start / stop” menüpontra Szünet a frissítési gyakoriság változása közben három másodpercig.

SPMC beállítások

Ezek a lehetőségek biztosítják, hogy TV-jében a tartalom a megfelelő frissítési gyakorisággal jelenjen meg, és eltávolítja a szappanopera hatását az újabb tévéknél, miközben ügyeljen arra, hogy a 60 kép / mp-es videó a lehető legkisebb legyen. Meg kell jegyezni, hogy a Phillips és a Sony tévék nem támogatják ezt a funkciót, ezért az ezen eszközökkel rendelkező felhasználóknak beállítaniuk kell Állítsa be a képernyő frissítési gyakoriságát "Ki".

Menj be a Gyorsulás fül. Browet javasolja a hardveres gyorsítás engedélyezését, azonban ez néha dadogó problémákat okozhat. Ha valami hasonlót tapasztal, próbálja letiltani a hardveres gyorsítást, hogy megtudja, megoldja-e a problémát. Nem lehet problémája a Gyorsítsa fel az MPEG2-t és Gyorsítsa meg a h264-et a „Mindig” beállítást, mivel ez a modern hardverre gyakorolt ​​viszonylag csekély hatással van.

Következtetés

Bár a Kodi hivatalos verzióját könnyebb telepíteni egy Amazon Fire Stick-re, mint az SPMC-t, a folyamat még mindig meglehetősen egyszerű. A preferált médiaközpont telepítése azonban csak a kezdet. Érdemes lehet elolvasnia az útmutatókat, amelyek felgyorsítják a Fire Stick-et, csökkentik a Kodi által végzett puffermennyiséget, vagy átadhatják a testreszabott Kodi-konstrukciókat a Fire Stick-hez..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 11 =

Adblock
detector