Hogyan tölthető le és telepíthető a Kodi Leia 18.3 a Firestick-en

Hogyan tölthető le és telepíthető a Kodi 18.3 a Firestick-en

Az Amazon áruház számos streaming szolgáltatáshoz kínál alkalmazásokat, de nyomon követheti, hogy mely hálózatokon lehet nehéz működni, és néhány alkalmazás csak bizonyos országokban érhető el. A Kodi egyszerűsíti a dolgokat, lehetővé téve az összes streaming-kiegészítő megtekintését egy helyen, és hozzáférést biztosítva azokhoz a szolgáltatásokhoz, amelyek esetleg nem szerepelnek az Amazon App Store-ban..

A probléma az, hogy Kodi-nak sincs az alkalmazás az Amazon áruházban. Mint ilyen, manuálisan kell telepítenie. Ez azonban könnyebb, mint amilyennek hangzik, és csak néhány percig tart. Érdemes megemlíteni, hogy 2. vagy több generációs eszközre van szüksége, azaz az alábbi lépések mindaddig működnek, amíg a modellszáma nem W87CUN.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Ne feledje: mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Annak ellenére, amit gondolhat, az online tevékenységeid nem privát tevékenységek. Valójában az internetszolgáltató (ISP) és egyes esetekben még a kormány is láthatja pontosan, mire készül. A virtuális magánhálózathoz (VPN) való csatlakozás után azonban az internetes forgalom titkosítva van, és nem olvasható. Ez nemcsak növeli az adatvédelmet, de kevésbé valószínűvé teszi, hogy az internetszolgáltató fojtsa a kapcsolatot, hogy gyakran folytassa streamingjét.

Ajánljuk IPVanish: Ez egy nagy sebességű, könnyű szolgáltatás, erős biztonsággal, alkalmazások az összes legnépszerűbb platformon, bejelentkezési tilalom irányelve és ésszerű feloldási lehetőségek.

A Kodi 18.3 telepítése az Amazon Firestick-re: Gyors áttekintés

Egy gyors, áttekintő útmutatót keres a Kodi 18.3 telepítéséhez az Amazon Fire eszközökre? Csak kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Először engedélyezze az ismeretlen forrásokból származó alkalmazások telepítését, ha még nem tette meg.
  2. Telepítse a Downloader alkalmazást az Amazon App Store-ból.
  3. Írja be a „http://mirrors.kodi.tv/releases/android/arm/kodi-18.3-Leia-armeabi-v7a.apk” (idézőjelek nélkül) a Downloader alkalmazásba, majd kattintson Megy.
  4. A letöltés után telepítse a Kodi szoftvert. Készen állsz a streaming megkezdésére.

Kell még egy kis segítség? Nincs probléma: az alábbiakban lépésről lépésre bemutatjuk a Kodi Leia telepítésének folyamatát a Firestick vagy a Fire TV készülékre..

A Kodi 18.3 telepítése a Firestick / Fire TV-n

1. lépés: Engedélyezheti az ismeretlen forrásokból származó alkalmazások telepítését

Mielőtt telepíthetjük a Kodi eszközt Firestick vagy Fire TV készülékére, először engedélyeznünk kell az ismeretlen forrásokból származó alkalmazások telepítését. Ez a beállítás megóvja Önt a rosszindulatú programokat hordozó alkalmazásoktól, de mivel Kodi-t közvetlenül a hivatalos webhelyről fogjuk elérni, nem kell aggódnia. Ha szeretné, ezt a lehetőséget bármikor újra kikapcsolhatja, miután a Kodi telepítve van.

tűzjel vpn ismeretlen források

A kezdőképernyőn kattintson a gombra Beállítások a tetején lévő navigációs sávon. Ezután görgessen végig a következőig My Fire TV, majd válasszon Fejlesztői beállítások a következő menüben. Innentől csak kattintson a gombra Alkalmazások ismeretlen forrásokból. Megjegyzés: számos más útmutató javasolja az ADB hibakeresés engedélyezését is, de erre nincs szükség, hacsak nem tervezi a fájlok kézi átvitelét a számítógépről a Fire TV / Firestick eszközre..

2. lépés: A Downloader alkalmazás telepítése

Azon alkalmazások telepítésének legegyszerűbb módja, amelyek nem találhatóak az Amazon áruházban, a Downloader alkalmazással. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a szükséges .APK fájl közvetlen letöltését, elkerülve azt, hogy távolról kell csatlakozni a Firestick-hez vagy egy nehézkes mobil webböngészőhöz..

Firestick vpn letöltő

Ha a távirányítón mikrofongombbal rendelkezik, akkor egyszerűen csak lenyomva tarthatja azt, és mondhatja a „Downloader” -t, hogy közvetlenül odaviszi. Ellenkező esetben vissza kell térnie a kezdőképernyőre, és a keresőmező megnyitásához nyomja meg a távirányító bal oldalát. Most írja be a „Downloader” (idézőjelek nélkül) elemet, és kattintson a keresés gombra. Ha készen áll, kattintson a Telepítés gombot az alkalmazás letöltésének megkezdéséhez.

3. lépés: A Kodi Leia 18.3 telepítése a Downloader alkalmazással

Soha ne töltsön le .APK fájlokat harmadik fél gazdagépeitől. Időnként a rosszindulatú harmadik felek újracsomagolják a törvényes alkalmazásokat rosszindulatú szoftverekkel és feltöltik azokat, igyekezve becsapni az embereket a saját rendszerük megfertőzésébe. A legtöbb elismert szolgáltatás közvetlen .APK letöltést kínál a saját weboldalán, így nincs szükség más forrás felhasználására.

A Downloader alkalmazás eléggé magától értetődő: egyszerűen beírja a letölteni kívánt fájl webcímét, majd kattintson Megy. Az egyik legjobb dolog a Downloadernél a sokoldalúság; nem csak a Kodi telepítését, hanem a tetszőleges 32 bites alkalmazás telepítését is lehetővé teszi. Az induláshoz kattintson a címsorra, írja be a következő címet (ismét idézőjelek nélkül), majd kattintson a gombra Megy gomb:

„Http://mirrors.kodi.tv/releases/android/arm/kodi-18.3-Leia-armeabi-v7a.apk”

A Kodi most elkezdi a letöltést, és amint elkészült, megjelenik az alkalmazás futtatásához szükséges engedélyek listája. Ha úgy tűnik, hogy minden a fedélzet felett van, kattintson a gombra Telepítés.

4. lépés: A Kodi használata és konfigurálása

Valójában nagyon kevés konfigurációra van szükség, mivel a Kodi jól működik a Firestick-rel. Valószínűleg azonban telepíteni szeretne néhány további Kodi-tárolót és kiegészítőt. Azt is javasoljuk, hogy telepítse az Indigo eszközt, mivel ez nem csak megkönnyíti a rutin karbantartás elvégzését, hanem lehetővé teszi a kiegészítők közvetlenül a Githubból történő telepítését is, ahelyett, hogy zip fájlokat kellene letöltenie, és később megtalálnia azokat a Firestick fájlrendszerében..

Bajba kerülhetek a Kodi használatával?

A Kodi természetéből adódóan nem illegális. Végül is csak egy médiaközpont-alkalmazás. A szoftvert azonban méltánytalanul célozták meg, mivel a fejlesztők egy kis részhalmaza olyan kiegészítőket hoz létre, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy szabadon folytassák az engedélyezett tartalmat. Ha csak hivatalos kiegészítéseket használ, akkor nincs oka annak, hogy bármilyen bajba kerülne.

Szóval hogyan lehet megmondani, hogy egy kiegészítő hivatalos-e vagy sem? Ha be kell jelentkeznie, ha az addon neve csak egy streaming szolgáltatás neve, vagy ha csak egy hálózat tartalmát kínálja, akkor nagy esély van arra, hogy hivatalos kiegészítőt használ..

Másrészt, ha egy kiegészítő azt állítja, hogy tucatnyi prémium TV-csatornát vagy nemrégiben kiadott filmet kínál, akkor szinte biztos, hogy nincs engedélyezve. A harmadik féltől származó adatfolyamok egyébként általában nagyon alacsony minőségűek, és amikor figyelembe vesszük, hogy a nem hivatalos kiegészítőket valószínűleg eltérítik (mint láttuk a MetalKettle és a 13Clowns esetében), egyértelművé válik, hogy egyszerűen nem érdemes engedély nélküli kiegészítőket használni..

A Kodi frissítése az Amazon Firestick vagy a Fire TV segítségével

Sajnos nincs lehetőség az oldalra letöltött alkalmazások automatikus frissítésére. A Kodi új verziójának telepítése azonban gyors és egyszerű. Először teljesen le kell távolítanunk a Kodi-t. Ehhez nyomja meg a távvezérlő menü gombját, és nyomja le, amíg a Az Ön alkalmazásai és csatornái sor jelenik meg. Kattints a Az összes megtekintése gombot, és görgessen a listán, amíg meg nem találja Kodi-t. Most csak mutasson rá, nyomja meg a menü gombot, és válassza a lehetőséget Eltávolítás.

Ezután a. Legújabb verziójára lesz szükségünk .APK címre. Ennek megtalálásához látogasson el a https://kodi.tv/download egy másik eszközre, és kattintson az Android ikonra, mivel ez az operációs rendszer, amelyet a Fire TV eszközök használnak. Most kattintson a jobb gombbal a ARMV7A (32 bites) gombot, és válassza a lehetőséget Másolja a link címét (a megfogalmazás kissé eltérhet attól, hogy melyik böngészőt használja). Illessze be ezt a címet valahova, és írja be a címsorba a Firestick vagy a Fire TV Downloader alkalmazásában.

Még mindig elveszett? Nézze meg a Kodi 18.3 Útmutatót  

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 + = 35

Adblock
detector