Hogyan tölthet le filmeket a Kodi-en legálisan és biztonságosan

Rengeteg olyan oldal található, ahonnan a Kodi filmeket közvetíthet, de mi van, ha le akarja tölteni a filmeket, és örökre megőrizni? Ez a cikk megvizsgálja, hogyan lehet legálisan és biztonságosan letölteni a filmeket a Kodi-on.

letölthető filmek a Kodi-on

Filmek letöltése Kodi kiegészítésekkel

Ahhoz, hogy filmeket töltsön le a Kodi-on, a következőket kell tennie:

  1. Töltse le Kodi
  2. Telepítsen egy kiegészítőt, amely lehetővé teszi a Kodi letöltését (például B&W filmek)
  3. Keressen filmet az addonban
  4. Kattintson a jobb gombbal a filmre
  5. Kattintson a „Letöltés” ​​elemre.

Innentől a videó letöltésre kerül a választott helyre. Részletesebben megvizsgáljuk a folyamatot, valamint azt, hogy mely kiegészítőkre számíthat, hogy következetesen letölthesse a filmeket..

Miért töltsön le filmeket a Kodi-on?

A streaming webhelyek katalógusa mindig változik, és a ma szeretett filmek a jövőben nem biztos, hogy elérhetők ugyanazon a webhelyen. Ezen felül néha érdemes filmet nézni olyan helyen, ahol nincs internet, ezért a letöltés szükségessé válik. És ha hajlamos egy filmet újra és újra megnézni, akkor az adatok mentésével letöltheti a filmet, ahelyett, hogy minden alkalommal streaming lenne. Mivel a HD filmek akár 1-3 GB-ot is tudnak felhasználni streaming közben, az adatok megtakarítása különösen fontos szempont sok fogyasztó számára.

A legtöbb streaming webhely nem engedi meg a letöltéseket, ezért egyes felhasználók peer-to-peer hálózatokhoz fordulnak, hogy megkíséreljék megtalálni a letölthető nem hivatalos példányokat. Ez mindenféle problémát okozhat a felhasználók számára, ideértve a rosszindulatú programokat és más veszélyeket a magánéletre és a biztonságra. Tehát hova keresse a legális és biztonságos filmletöltéseket?

Olvassa tovább, hogy megtudja.

Lásd még: Kodi legális?

Mi az a Kodi??

A Kodi egy ingyenes szoftver médialejátszó a Kodi Alapítványtól. Sok különböző videofájl formátumot fog lejátszani, beleértve az MPEG 4, az MJPEG, a RealVideo, a WMV és a többi fájlt. A Kodi telepíthető Windows, Mac OSX, Android, iOS, Linux és olyan népszerű TV-készülékekre, mint az Amazon Fire Stick, Nvidia Shield és Apple TV..

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Amikor filmeket tölt le a Kodi-on való lejátszáshoz, mindig használjon virtuális magánhálózatot (VPN) a magánélet és a biztonság védelme érdekében..

Az internetszolgáltatók és az add-ok egyaránt kockázatot jelenthetnek a Kodi-felhasználók számára. A nettó semlegességre vonatkozó törvények elvesztésének köszönhetően az internetszolgáltató le tudja szkennelni az internetes forgalmat, összegyűjti az adatokat, és eladhatja, vagy eladhatja azoknak, akik ezt kérik..

Időközben a harmadik felek és a hivatalos Kodi kiegészítők is feltörhetők olyan rosszindulatú programok telepítéséhez, mint a DDoS és a cryptocurrency érmebányászok. Mindkettő történt a múltban, és sajnos a Kodi-felhasználók gyakran nem tudják, hogy fertőzöttek-e még jóval a tény után.  

  Как да използвате Trakt on Kodi с Trakt.tv Kodi Addon

Egy jó VPN megvédi adatait attól, hogy az internetszolgáltató és a hackerek is eltérítsék őket. Ezenkívül a VPN-k segítik a felhasználók védelmét a középtávú támadásokkal szemben, így feloldhatják a streaming oldalak által felállított földrajzi tartalomblokkokat..

Ezen okok miatt a Comparitechnél az IPVanishIPVanish alkalmazást ajánljuk a Kodi felhasználók számára. Az IPVanish alkalmazásai vannak az Amazon Fire TV készülékekhez és az Nvidia Shieldhez, több mint 60 országban vannak szerverek, 1080p videókat sugároznak tesztjeinkben pufferolás nélkül, és nem tartanak naplókat.

Ezenkívül a Kodi-felhasználókkal szemben a közelmúltban elkövetett malware támadások alapján minden Kodi-felhasználónak azt javasoljuk, hogy telepítsen és futtasson víruskeresést, hogy biztosítsa rendszerük biztonságát..

OLVASÓ OLDAL: Ide takaríthat meg akár 60% IPVanish-tervet.

Útmutató a Kodi filmletöltésekhez

Egyes Kodi-kiegészítők azt állítják, hogy lehetővé teszik a filmek letöltését a Kodi-kezelőfelületről anélkül, hogy webböngésző vagy más külső szoftver használata kellene. Van azonban csak egy olyan Kodi-kiegészítő, amely legális forrásokból származik, és amelyekben azt találtuk, hogy ez a szolgáltatás valóban működik: Fekete-fehér filmek a MetalChris tárolóból.

Az alábbiakban ismertetjük, hogyan lehet ezt a kiegészítőt filmek letöltésére használni. Később néhány alternatív módszert ismertetünk, amelyek további lehetőségeket kínálnak, ha külső szoftvert kíván használni.

Filmek letöltése a Fekete-fehér filmek Kodi kiegészítésével

Fekete-fehér filmek Kodi addon

A Fekete-fehér filmek Kodi addon linkeket tartalmaz a köztulajdonban lévő klasszikus filmek százaihoz. Hivatalosan a MetalChris lerakat része. A MetalChris github oldalán található ZIP-fájl azonban jelenleg nem működik, ezért az addig telepítésének egyetlen módja az Indigo kiegészítő telepítőjének használata..

A Fekete-fehér filmek telepítéséhez a Kodi-hez töltse be az Indigót és kattintson a gombra kiegészítő telepítő → videó kiegészítők → B → fekete-fehér filmek → telepítés. Kap egy olyan promptot, amely megkérdezi, biztos abban, hogy telepíteni szeretné mind ezt a kiegészítőt, mind a repót, amely része. kettyenés Igen a telepítés befejezéséhez. Ha még nem rendelkezik Indigóval, kövesse ezeket az utasításokat a telepítéséhez.

Miután telepítette a fekete-fehér filmeket, nyissa meg a kiegészítőt, és keresse meg a letölthető filmet. Kattintson a jobb gombbal a filmre, és válassza a lehetőséget Letöltés. Ezzel megnyílik a kiegészítő beállítások menüje.

letölthető filmek a Kodi-on

Fekete-fehér filmek beállításai

Az első mező a tetején a letöltési hely. Kattintson erre a bejegyzésre, keresse meg azt a mappát, amelyet a filmjeinek tárolásához használni kíván, majd kattintson az OK gombra rendben. A csúszka, amely felülről második (közvetlenül a letöltési hely mező) a jelenítse meg a letöltés állapotáról szóló értesítést csúszkát. Kattintson erre, hogy jobbra csúsztassa. Ez lehetővé teszi, hogy értesítéseket kapjon a Kodi-tól a letöltés előrehaladásáról.

A harmadik (alsó) beállítás az letöltési pufferméret. Javasoljuk, hogy ezt csúsztassa jobbra. Ha ez a csúszka túl balra van, akkor a videó nem töltődik le. kettyenés rendben kilépés a beállításokból és a letöltés megkezdése.

fekete-fehér filmek letöltése

Amikor készen áll a film lejátszására, keresse meg a mappát, amelyben a film található, kattintson a jobb gombbal, és válassza a lehetőséget nyissa meg a → Kodi gombbal. Kodi betölti és a videó lejátszása megkezdődik.

Lásd még: Hogyan nézhetek HD filmeket a Kodi-on

Ingyenes filmek keresése a Kodi-on való lejátszáshoz webböngésző segítségével

Mivel a legtöbb Kodi-kiegészítés nem engedélyezi a letöltést, érdemes lehet további lehetőségeket keresni ingyenes, letölthető filmekre, amelyeket lejátszhat. Itt két lehetőség van egy böngésző használatával.

  วิธีดูการ์ตูนบน Kodi และ addons ใดปลอดภัยที่จะใช้

Ingyenes klasszikus filmek

Az ingyenes klasszikus filmek klasszikus, köztulajdonban lévő filmek széles skáláját kínálja. Ide tartozik a népszerű sci-fi, komédia, dráma és más, az 1920-as és 1960-as évek filmjei.

Film letöltéséhez először keresse meg az Ingyenes klasszikus filmek webhelyet. Keresse meg a gyűjteményt a bal oldali menügombok segítségével. Böngészhet időszak szerint, kereshet rajongói kedvencek listáját, vagy kereshet kulcsszó alapján. Miután megtalálta a letöltni kívánt címet, kattintson az ikonra, hogy megjelenjen a tájékoztató oldala. Az oldalba ágyazott videón a lejátszás gombra kattintás helyett görgessen lefelé, amíg a piros ingyenes mezőbe nem érkezik.

Két kapcsolatnak kell lennie. Kattintson a jobb gombbal egyikükre és válassza a lehetőséget nyissa meg az új lapot. Amikor a videó lejátszása megkezdődik, kattintson a letöltés gombra a képernyő jobb alsó sarkában.

ingyenes klasszikus filmek letöltése 3

ingyenes klasszikus filmek letöltése 4

Miután a videó letöltése befejeződött, játssza le a Kodi-ban a jobb egérgombbal és válassza a lehetőséget nyitott Kodi. 

Olvass tovább: A legjobb Kodi kiegészítők legális, ingyenes filmek megtalálásához

Internetes archívum

Az Internet Archívumról leginkább a régi weboldalak tárházát ismerték, de a köztulajdonban levő filmek kiterjedt gyűjteményét is tartalmazza. Több mint 400 sci-fi és horror film, több mint 200 komédia és több mint 1000 néma film jelenik meg a webhelyen.

A filmek letöltésének megkezdéséhez keresse fel az Internetes Archívum hivatalos filmoldalait. Keresse meg a címeket, amelyeket típus vagy műfaj szerint rendeztek. Kattintson egy filmre az információs oldal megnyitásához. Görgessen lefelé az oldalt, amíg az oldal jobb oldalán meg nem talál egy „letöltési lehetőségek” című részt. Kattintson a kívánt fájlformátumra. A film elindul. Kattintson a letöltés gombra a képernyő jobb alsó sarkában.

Internetes archívum filmek letöltése 1

Internetes archívum Filmek letöltése 2

Miután letöltötte a videót, a Kodi-n keresztül lejátszhatja, ha a jobb gombbal kattint a fájlra, és kiválasztja nyissa meg a → Kodi gombbal.

Lásd még: A 8 legjobb Kodi-tároló, és néhány közülük távol maradjon

A PlayOn segítségével még több webhelyet szerezhet be a filmek letöltésére

A két előző oldal teljesen ingyenes filmeket kínál. De csak nagyon régi filmeket szállítanak, amelyek a nyilvánosság körébe estek. Tehát mit tehet, ha legfrissebb, még mindig szerzői joggal védett filmeket kíván letölteni?

A PlayOn itt jön be. A PlayOn egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi filmek és show-k legális felvételét számos különféle ingyenes és prémium streaming webhelyről. Ezeket a felvételeket az eszközén állandó fájlként tárolják. Áthelyezheti őket egy másik eszközre, megnézheti őket olyan helyen, ahol nincs internet, vagy akár megszüntetheti a nyújtott szolgáltatást, és a jövőben is nézheti őket..

A PlayOn évente 30 dollárba kerül. Ezenkívül csak a PlayOn segítségével prémium szolgáltatásból készíthet felvételt, ha előfizet a szolgáltatásra. Regisztrálhat a PlayOn hivatalos webhelyén.

Miután letöltötte a filmet a PlayOn segítségével, lejátszhatja úgy, hogy a jobb gombbal kattint a címre, és kiválasztja nyitottKodi vagy a PlayOn felvételek menüben a PlayOn Kodi addonból, és kiválasztja a címet.

Kattintson ide a PlayOn Kodi kiegészítő telepítésének és használatának útmutatójához.

Filmek letöltése a Netflix-ről és a Kodi-on való lejátszás

A Netflix a világ bármely streaming webhelyének legnagyobb film- és show-gyűjteményét hordozza. A kiváló minőségű Netflix eredeti filmeken kívül olyan nagyszerű hollywoodi filmeket is hordoz, amelyek csak egy-két évig voltak a színházakban..

  Можете ли вы посмотреть Bellator 223: Мусаси против Ловато на Коди?

A Netflix előfizetés 8 és 14 dollár között kerül, attól függően, hogy HD felbontást akar-e használni, és hány képernyőt szeretne egyszerre közvetíteni.

Általában kevés olyan Netflix cím található, amelyet az engedélyezési korlátozások miatt nem lehet felvenni a PlayOn segítségével. Például tizenhárom címet találtam, amelyeket 2023. május 16-ig nem lehet felvenni, beleértve Zootopia, Vakmerő, Arthur, Jessica Jones, és néhány más. Ezek a címek azonban a Netflix teljes katalógusának apró részét képviselik.

Ezen korlátozástól eltekintve a Netflix teljesen kompatibilis a PlayOn-lal.

Kapcsolódó cikk: Hogyan változtassuk meg a Netflix régiót, és bárhol megnézhessük az ország verzióit

Filmek letöltése Hulu-tól és a Kodi-on való lejátszás

A Hulu egy újabb streaming video site nagy gyűjteménygel. Több mint 5000 filmet hordoz, beleértve akció- és kalandfilmeket, drámai filmeket, gyerekfilmeket, családi filmeket és még sok más

A Hulu előfizetés havonta 7,99 USD-t fizet, ha hajlandó kibővíteni a korlátozott reklámot, vagy 11,99 USD, ha teljes mértékben meg akar szabadulni a reklámoktól..

A teljes Hulu katalógus letölthető és örökre megőrizhető a PlayOn használatával. A letöltött videóit a Kodi-on keresztül lehet lejátszani a PlayOn Kodi addon segítségével, vagy a jobb gombbal kattintva és kiválasztva nyissa meg a → Kodi gombbal.

Jegyzet: Az IPVanish szervereket a Hulu blokkolja. Tehát ha sok Hulu-tartalmat néz, javasoljuk az ExpressVPN használatát.

Kapcsolódó cikk: A Playto Kodi használata Hulu-ra a Kodi-n, Kodi Animelab-on és még sok máson

Filmek letöltése a HBO-tól MOST, és a Kodi-on való lejátszás

Manapság a HBO jól ismert eredeti sorozatairól, mint például Trónok harca. De a HBO továbbra is remek hely olyan filmek megtalálására, amelyek csak nemrég hagyták el a színházakat. Több mint 400 játékfilm érhető el az HBO streaming szolgáltatásában, a HBO MOST. Mindegyik letölthető / rögzíthető a PlayOn segítségével, és lejátszható a Kodi segítségével.

Az HBO MOST előfizetése 14,99 USD / hónap.

Filmek letöltése más PlayOn-társított webhelyekről

Ezen streaming webhelyek mellett számos más, kiterjedt filmgyűjteményű, a PlayOn-lal használható filmes oldal is létezik, beleértve a Showtime Anytime, a Max Go, a PBS, az Amazon Video, a Crackle és még sok más.

Lásd még: A PlayOn Kodi kiegészítő telepítése és használata

A filmek hozzáadása a Kodi-hez a későbbi egyszerű hozzáférés érdekében

Ha sok filmet tölt le, végül elérheti azt a pontot, ahol belefárad a jobb gombbal való kattintáshoz és a nyissa meg a → Kodi gombbal minden alkalommal, amikor filmet akar látni. Ha igen, akkor az összes filmet hozzáadhatja a Kodi listájához, amely megkönnyíti a keresett cím megtalálását és lejátszását..

Ehhez töltse be a Kodi-t és kattintson a gombra videók → fájlok → videók hozzáadása… → böngészés, majd keresse meg a videót tartalmazó mappát. Ha a megfelelő mappában van, kattintson a gombra rendben, majd kattintson a gombra rendben újra. Amikor megjelenik a „set content” (beállított tartalom) párbeszédpanel, kattintson a gombra ez a könyvtár tartalmazza és válassza ki filmek. kettyenés rendben kétszer ismét. A Kodi átvizsgálja a mappát, és az összes filmet hozzáadja egy listához, hogy később könnyen hozzáférhessen.

Ha ez megtörtént, kattintással megtalálhat egy adott filmet videók → filmek a Kodi főmenüből. Ez lehetővé teszi a filmek böngészését műfaj, cím, év és egyéb jellemzők szerint. Ha megtalálta a kívánt címet, kattintson a lejátszás elindításához.

Reméljük, hogy élvezte ezt az útmutatót a filmek legális és biztonságos letöltésére a Kodi-on. További információt a legjobb filmek és műsorok megtalálásáról a Kodi segítségével nézze meg a többi Kodi útmutatónkban, ideértve a 114 legjobban működő Kodi kiegészítőt, a hat legjobb Kodi kiegészítőt az élő TV-hez és az öt legjobb Kodi kiegészítőt a sporthoz.

About the author