Igazi Debrid a Kodi-n? Valóban működik? Vannak-e jobb alternatívák?

Mi az igazi Debrid Kodi számára?


Érdekli a Real Debrid használata a Kodi-n? Ebben a részben azt vizsgáljuk meg, hogy mi a Real Debrid, hogyan működik ez a szolgáltatás, és hogy a Real Debrid megfelelő-e Önnek. Megvizsgáljuk azt is, hogyan lehetne javítani a streaming-et anélkül, hogy a Real Debridért fizetne.

A Kodi egy olyan szoftvercsomag, amely leegyszerűsíti az otthoni médiaközpont létrehozásának folyamatát. A Kodi egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül hordozható, és a legnépszerűbb platformokra telepíthető, ideértve a PC-t, iPhone-ot, Android-ot, az Amazon Fire TV-t és a Firestick-et, a Roku-t, az Nvidia Shield-t és az USB flash meghajtót..

Mivel a harmadik féltől származó kiegészítők nem hivatalos linkeket használnak a forrásokra, tartalmuk gyakran lassan töltődik be, vagy csak alacsony minőségűen érhetők el. A Real Debrid ezt megváltoztatni szándékozik elérni több további fájlgazda számára. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, mit csinál a Real Debrid, és néhány, a Kodi felhasználók számára felvetett kérdést.

Meg kell jegyezni, hogy a Real Debrid csak akkor használható, ha harmadik féltől származó kiegészítőkkel kombinálják. Ezek a kiegészítők gyakran korlátlan hozzáférést biztosítanak az engedélyezett tartalomhoz, és hozzájárultak a Kodi egészének negatív felfogásához. Arra ösztönözzük olvasóinkat, hogy mindenekelőtt hivatalos források felhasználására és a Kodi erre a célra történő felhasználása előtt vizsgálják meg az országra vonatkozó streaming törvényeket...  

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

A virtuális magánhálózatokat (VPN-ket) gyakran használják az engedély nélküli streaming elrejtésére a Kodi felhasználó internetszolgáltatójától (ISP), ám a VPN-nek számos módja lehet a jogos felhasználók számára is..

A VPN titkosítja az internetes forgalmat, és olvashatatlanná teszi azt külső megfigyelők számára. Ez segít megakadályozni a legtöbb ember-közép támadást, és megakadályozza azt is, hogy az internetszolgáltató értékesítse az Ön adatait, vagy hogy a tevékenysége alapján gátolja a kapcsolatát..

Bár az összes VPN bizonyos mértékig lelassítja az internet sebességét, néhányuknak nagyobb hatása van, mint másoknak. A videó streaming adatigényes, és ennek eredményeként fontos olyan VPN-t találni, amely a lehető legkevesebb hatással van a sebességre. Néhány VPN-szolgáltató részletes naplót vezet az Ön tevékenységeiről is, ezért érdemes megnézni naplózási irányelveiket a regisztráció előtt.

Javasoljuk az IPVanish használatát. Gyors, folyamatosan stabil kapcsolatot biztosít a szerverrel az egész világon. Az IPVanish nem tárolja a forgalom naplóit, és az egyik legegyszerűbb VPN, amelyet mobil platformokra telepíthet, például az Amazon Firestick.

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg 60% -ot egy IPVanish éves tervvel itt.

Mi az a Real Debrid?

Igazi Debrid Kodi-nak

A Real Debrid egy előfizetési szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít a felhasználók számára további fájlgazdagépekhez. Az előfizetések havi 4 € -ról (4,64 USD-tól) kezdődnek, és bár elérhető egy ingyenes verzió, csak 6 és dél között működik..

Amikor a Kodi felhasználó kiválaszt valamit megnézni, a Real Debrid további linkeket biztosít 56 támogatott gazdagépről. Mivel ezeket a linkeket ritkábban használják, mint a legtöbb harmadik fél által létrehozott alapértelmezett linkeket, valószínűleg kevesebb pufferrel töltődnek fel, és akár a kiválasztott cím HD verzióit is kínálhatják.

Az 56 házigazda közül azonban kevesebb mint öt kínál csak legitim tartalmat, és ezek közül néhány, például a YouTube, a Vimeo és a Dailymotion már rendelkezik hivatalos Kodi kiegészítésekkel. Más házigazdák közé tartozik a hírhedt Mega platform, a Megaupload utódja, egy olyan szolgáltatás, amelyet az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma a szerzői jogok megsértése miatt bezárt.

Problémák a Real Debrid-tal

Két nagy probléma van a Real Debrid-tal. Először is, minimális előnyöket kínál a Kodi felhasználók számára, akik hivatalos forrásokat használnak, de jutalmazzák azokat, akik szerzői joggal védett anyagot keresnek.

Másodszor, pénzbe kerül. Ez a Real Debrid ügyfeleit a legális szürke területre tolja, és bár a Real Debrid állítása szerint nem köti össze a szerzői jogokat sértő fájlokat, számos alternatív forrást kínál a nagyszerű filmekhez. Ez egy teljes ellentmondás, amelyet a Kodi-felhasználóknak tisztában kell lenniük, ha a Real Debridért fizetnek.

Egyszerűen, a havi díjakat jobban el lehet költeni egy a sok elérhető kiváló minőségű streaming-platformon való előfizetésre. A Netflix például csak néhány dollárral növeli havonta, és teljesen legitim.

A fenti okok miatt nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók regisztráljanak vagy használják a Real Debrid alkalmazást.

A streaming minőség javítása Real Debrid nélkül

Van néhány módszer a streaming minőségének javítására anélkül, hogy igénybe vennénk a Real Debrid-t vagy hasonló szolgáltatásokat. Az alábbi megoldások percek alatt megvalósíthatók, és a Real Debrid-szal ellentétben egyikük sem pénzbe kerül.

Használjon hivatalos forrásokat

Ez egy egyszerű megoldás az alacsony minőségű streaming-hez. A hivatalos források általában nagyfelbontású tartalmat nyújtanak, és mivel széles közönség elérésére készültek, általában nagyon kevés pufferidő.

A Kodi széles választékot kínál a hivatalos kiegészítők közül, és sokuk használatához nincs szükség regisztrációra vagy tagságra. A hivatalos kiegészítők, például a Crackle, a Viewster és a FilmOn.TV mindent biztosítanak, a filmektől az élő TV-hez - olyasmit, amelyet a Real Debrid és a legnépszerűbb harmadik fél kiegészítők nem támogatnak..

Nem csak ezt, hanem a hivatalos kiegészítőket is szigorú tesztelésnek kell alávetni a fejlesztés során. Ez lehetővé teszi a fejlesztők számára a biztonsági rések felkutatását és javítását, amelyek felhasználhatók a rendszer veszélyeztetésére. A fenti okokból azt javasoljuk olvasóinknak, hogy amennyire csak lehetséges, használják a hivatalos forrásokat.

Tesztelje internetkapcsolatát

A pufferolás és a hosszú töltési idő egyik leggyakoribb oka az, hogy az internetkapcsolat túl lassú. A Netflix legalább 1,5Mbps sebességet javasol a normál felbontású tartalomhoz és 5Mbps sebességet HD felbontáshoz.

Online sebesség-ellenőrzővel tesztelheti internetkapcsolatának sebességét. Ha úgy találja, hogy a sebessége a vártnál lassabb, számos megoldás létezik, például visszaállíthatja az útválasztót, javíthatja a wifi tartományt vagy frissítheti a szélessávú csomagot, .

Előfordulhat, hogy a felbontás csökkentésével simább videó lejátszást érhet el. Ez nem ideális megoldás, de gyors javítás és jó jelzés arra, hogy hálózati sebessége az egyik tényező a rossz lejátszáshoz.

Az internetes kapcsolat tesztelésével és hibaelhárításával kapcsolatos átfogóbb útmutatóért tekintse meg a Kodi puffercikkünket tartalmazó cikkünket.

Használjon VPN-t az ISP fojtásának elkerülésére

Az internetszolgáltatókról ismert, hogy streaming szokásaik alapján korlátozzák ügyfeleik sebességét. Ez csökkentheti sebességét arra a pontra, amikor a videók végtelenül dadognak vagy pufferelik. Mint korábban már említettük, a VPN elrejti az Ön tevékenységeit, és kevésbé valószínű, hogy a kapcsolat fojtódik.

Ha elég gyors a sebessége, de a VPN-hez való kapcsolódás során továbbra is problémákat tapasztal, érdemes megpróbálnia csatlakozni egy másik szerverhez. Az IPVanish lehetővé teszi, hogy bármikor a legjobban szerverhez csatlakozzon.Mivel a legtöbb országban több kiszolgáló van, akkor nem kell abbahagynia a régiókkal zárolt tartalmak figyelését, ha olyan működik, amely működik.

Következtetés

A Real Debrid további linkeket kínálhat a tartalomhoz, de árnak adódik. Mivel pénzbe kerül, és csak az engedély nélküli forrásokból származó felhasználókat kiszolgálja, ugyanazokkal a kockázatokkal jár, mint a harmadik fél által létrehozott kiegészítők, amelyek prémium streameket tartalmaznak, például a Streamhub, az Exodus, a Covenant és mások..

Összefüggő: A 2017 legjobb Kodi-kiegészítései

Számos módja van annak, hogy megtapasztalják a magas színvonalú adatfolyamot anélkül, hogy erkölcsi szempontból egyértelmű szolgáltatást fizetnének pénzért. A fenti tippeket már felsoroltuk, és biztosak vagyunk abban, hogy segítenek azoknak a problémáknak a megoldásában, amelyek a leginkább bosszantónak számítanak, legyen az HD tartalom hiánya vagy hosszú töltési idő.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 + = 58