Indigo Kodi Addon: Cum îl instalați și de ce ar trebui să-l utilizați

Kodi vă oferă mesaje de eroare, tamponare, blocare și implicare în alte tipuri de comportament rău? Sau pur și simplu căutați să instalați rapid suplimente Kodi doar la apăsarea unui buton? Dacă da, este posibil ca addon-ul Indigo Kodi să vă ajute. Indigo este o suită completă de instrumente de diagnostic și reparație pentru a menține copia dvs. de Kodi într-o stare sănătoasă. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a căuta și instala suplimente Kodi, chiar direct de la Github. Vă explicăm cum să instalați și să folosiți addonul Indigo Kodi.


Indigo Kodi addon

Ce este Kodi?

Kodi este un player media gratuit dezvoltat și întreținut de fundația Kodi. Poate fi instalat pe majoritatea dispozitivelor de streaming video, inclusiv Apple TV, Nvidia Shield, smartphone-uri iOS și altele. Kodi poate fi modificat prin instalarea de „addon-uri” create de dezvoltatori independenți. Aceste suplimente permit utilizatorilor să difuzeze conținutul disponibil pe Internet sau să rezolve problemele Kodi în sine. Indigo este un exemplu al unuia dintre aceste suplimente.

Kodi în sine este complet legal de utilizat. Cu toate acestea, unele suplimente permit utilizatorilor să transmită conținut piratat. Vă sugerăm să luați în considerare legile privind drepturile de autor din țara dvs. și implicațiile etice ale vizionării conținutului piratat înainte de a-l utiliza în acest scop.

VEZI SI: Plex Vs. Kodi: Care este cel mai bun pentru tine?

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: Utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Rețelele private virtuale (VPN) sunt adesea utilizate de către persoanele care transmit conținut nelicențiat. Cu toate acestea, există motive întemeiate pentru care fiecare utilizator Kodi ar trebui să utilizeze un VPN, chiar dacă el face doar flux din surse oficiale.

VPN-urile pot ajuta la protejarea utilizatorilor Kodi împotriva accelerării vitezei, o utilizare obișnuită a ISP-urilor care uneori provoacă tamponare și clipuri video. VPN-urile ajută, de asemenea, la prevenirea atacurilor provocate de hackeri și blocarea conținutului geografic de către furnizorii de streaming video.

Toate VPN-urile vor încetini oarecum viteza de conectare, dar unele sunt mai rele decât altele. Dacă faceți cumpărături pentru un VPN pentru a preveni accelerarea vitezei ISP, este important să obțineți unul suficient de rapid pentru a vă ajuta cu această problemă. De asemenea, este important să vă asigurați că VPN-ul dvs. nu ține jurnalele activității dvs., deoarece aceasta poate fi o problemă serioasă de confidențialitate și securitate..

Recomandăm IPVanish pentru toți utilizatorii Kodi. Este foarte rapid datorită numeroaselor servere pe care le are în întreaga lume. Nu păstrează jurnalele și este ușor de instalat pe toate cele mai populare dispozitive, inclusiv Roku și Apple TV.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți 60% pe un plan anual IPVanish aici.

Cum se instalează addonul Indigo Kodi

Adăugarea Indigo Kodi poate fi instalată din depozitul TVAddons. Iată cum se face.

  • Din meniul principal, faceți clic pe pictograma care arată ca un angrenaj. Acesta este situat în colțul din stânga sus al ecranului.Indigo Kodi Addon: Cum îl instalați și de ce ar trebui să-l utilizați
  • Clic setarile sistemuluiSetările sistemului Kodi
  • Pune deasupra addons Setări sistem - suplimente
  • În partea dreaptă a ecranului, verificați dacă este activată „surse necunoscute”. Dacă da, lăsați-o așa. Dacă nu, faceți clic pe surse necunoscute pentru a permite. Când apare avertismentul, faceți clic pe daSurse Kodi necunoscute activate
  • Reveniți la meniul anterior și faceți clic pe Manager de fișiereKodi_17_Krypton_file_manager_Comparitech
  • Dublu click adauga sursa. Se va deschide o casetă de dialog intitulată „adăugare sursă fișier”
  • Faceți clic pe unde spune. Kodi vă va cere să „introduceți căile sau să căutați locația media”Kodi adaugă sursa fișierului
  • Introduceți http://fusion.tvaddons.co și faceți clic pe OK
  • Faceți clic în câmpul de mai jos unde scrie „Introduceți un nume pentru această sursă media”
  • În semifabricatul furnizat, tastați „TVAddons” (sau orice doriți să îl numiți). Clic O.KKodi adaugă TVAddons ca sursă
  • Reveniți la meniul principal și dați clic pe addons
  • Faceți clic pe pictograma casetei din colțul din stânga susIndigo Kodi Addon: Cum îl instalați și de ce ar trebui să-l utilizați
  • Clic instalați din fișierul zipIndigo Kodi Addon: Cum îl instalați și de ce ar trebui să-l utilizați
  • Alege TVAddons sursa pe care tocmai ați adăugat-oSursa TVAddons
  • Selectați Kodi-operațiuni repo
  • TVAddons selectează kodi-repos
  • Selectați EnglezăTVAddons selectează limba engleză
  • Alege repository.xbmchub-x.x.x.zip. Veți primi un mesaj care spune că depozitul TVAddons a fost instalat
  • Când terminați pasul anterior, veți reveni la meniul de instalare a addonurilor. Acum faceți clic pe instalați din depozitKodi17 Krypton se instalează din depozit
  • Alege TVADDONS.CO Addon RepositoryDepozitul TVAddons
  • Clic suplimente de programCompletele de programe TVAddons
  • Clic Indigo. Adăugarea Indigo ar trebui să se instaleze în câteva secunde.Faceți clic pe Indigo

Indigo Kodi addon: Caracteristici și beneficii

Puteți face o mulțime de lucruri utile cu ajutorul addonului Indigo Kodi. Iată o listă a fiecărei caracteristici, împreună cu ce le puteți folosi.

Config Wizard

Această caracteristică instalează automat unele dintre cele mai populare suplimente Kodi, inclusiv YouTube, BBC iPlayer, Vice și altele. Acest lucru este util mai ales dacă sunteți nou la Kodi și nu aveți încă suplimente.

Notă importantă: În trecut, această caracteristică a instalat o serie de suplimente care încalcă drepturile de autor, cum ar fi Exodus, SALTS, Phoenix, etc. Aceste suplimente reprezintă un risc semnificativ pentru securitate pentru utilizatori. Cu toate acestea, acum au fost eliminați complet din repoziția TVAddons. Expertul de configurare instalează în prezent doar suplimente care curg din surse oficiale.

Instalator Addon

Instalator Indon Addon

Programul de instalare Addon oferă utilizatorului acces la sute dintre cele mai populare addonuri Kodi printr-un meniu în stil „app-store”. Acest lucru vă permite să vă împiedicați să adăugați o sursă nouă și să o repetați de fiecare dată când doriți să instalați un nou addon. Drept urmare, grăbește foarte mult procesul.

Există încă unele suplimente care nu sunt disponibile prin intermediul programului de instalare, de aceea poate fi necesar să instalați manual unul sau două manual. Dar, în marea majoritate a cazurilor, programul de instalare a addon-urilor este de mare ajutor.

Instrumente de întreținere

Instrumente de întreținere indigo

Probabil cea mai populară caracteristică de la Indigo, Instrumente de întreținere este un set de instrumente de diagnostic și reparații pentru Kodi. Din meniul său, puteți șterge miniaturi, pachete, crashhlogs și fișierul textures13.db, precum și ștergeți cache-ul Kodi, ștergeți addon-uri, forțați addon-uri de actualizare, instalați hărți-cheie personalizate și alte acțiuni menite să facă ca Kodi să ruleze mai mult lin.

Dacă Kodi acționează și căutați răspunsuri cu privire la modul de remediere a acestuia, veți găsi probabil articole care vă spun să efectuați una sau mai multe dintre aceste acțiuni în Instrumente de întreținere. Acest lucru îl face o caracteristică extrem de utilă pentru addon-ul Indigo, mai ales dacă căutați să remediați problemele cu Amazon Firestick.

Întinerește-l pe Kodi

Această caracteristică șterge configurația dvs. actuală de Kodi și rulează Config Wizard. Acest lucru este util dacă ați instalat recent un addon care duce la comportarea greșită a lui Kodi. Este similar cu o restaurare a fabricii, dar mai puțin extremă.

Restaurare fabrică

În unele cazuri, întinerirea lui Kodi ar putea să nu fie suficientă pentru a remedia orice nu este în regulă. În astfel de cazuri, funcția Restaurare din fabrică a Indigo vă va permite să resetați Kodi ca și cum tocmai l-ați descărcat. Aceasta șterge toate addon-urile și datele de configurare, lăsându-vă un Kodi „gol”. Acesta este un pas extrem care ar trebui făcut numai dacă nimic altceva nu funcționează. Dar această caracteristică a lui Indigo vă va permite să o faceți dacă este necesar.

Încărcător de jurnal (rupt)

Indigo Log Uploader

Dacă solicitați ajutor dezvoltatorului cu un addon care nu funcționează, vi se poate solicita să trimiteți un fișier jurnal, astfel încât codificatorul să poată afla ce se întâmplă. Cu toate acestea, găsirea unui fișier jurnal și stabilirea modului de încărcare a acestuia poate fi un proces dificil. În trecut, Log Uploader a simplificat acest proces prin încărcarea jurnalului dvs. pe kodilogs.com.

Din păcate, domeniul kodilogs.com a expirat și această caracteristică nu mai funcționează. Cu toate acestea, TVAddons speră ca această funcție să funcționeze din nou în viitor.

Test de viteză de rețea

Test de viteză Indigo

Dacă ați experimentat tamponarea cu Kodi, este posibil pentru că viteza de conectare este prea lentă pentru a transmite video cu rezoluție înaltă. Funcția Test Network Speed ​​of Indigo vă permite să testați dacă aceasta este problema.

Dacă descoperiți că viteza dvs. este mai mică decât ISP-ul dvs. pretinde că este, obțineți câteva soluții aici.

Informatii despre sistem

Informații despre sistem Indigo

Uneori, dezvoltatorii addon vă vor solicita informații despre Kodi și dispozitiv, cum ar fi numărul versiunii Kodi, cât spațiu pe disc dispune de dispozitivul dvs., rezoluția etc. Informațiile despre sistem vă permit să aflați aceste informații.

Iată o listă completă a informațiilor furnizate:

 • Versiune
 • timpul sistemului
 • portal
 • IP local
 • IP extern
 • DNS 1
 • Rețea (conectat sau neconectat)
 • Total spațiu pe disc
 • Nu există spații pe disc
 • Memorie libera
 • Rezoluţie
 • Versiunea Python

Listări sportive

Indigo Sports Listări

Nu este întotdeauna ușor să găsești timpul și canalul evenimentelor sportive pe care vrei să le vezi. Listările sportive rezolvă această problemă, oferindu-vă o listă cu toate evenimentele zilei dintr-o privire, împreună cu timpul în care au loc și canalul pe care sunt difuzate. După ce cunoașteți aceste informații, trebuie doar să instalați addonul Kodi corect pentru a putea urmări.

Backup / Restore

Copie de rezervă Indigo restabiliți addigo kodi addon

Trebuie să faceți o refacere sau refacerea completă a fabricii pe Kodi dvs. poate fi frustrant, deci o copie de rezervă a configurației dvs. în cazul în care ceva nu merge bine este o idee bună. Funcția Backup / Restaurare Indigo vă permite să faceți acest lucru.

Înainte de a instala un addon pe care nu l-ați mai încercat până acum, accesați meniul Indigo și faceți clic pe backup / restore. Selectați unde doriți să stocați configurația de rezervă, apoi selectați backup complet sau nicio copie de rezervă a bazei de date. După ce faceți acest lucru, instalați noul addon. Dacă Kodi începe să se comporte greșit după instalare, du-te înapoi la meniul de rezervă / restaurare și faceți clic pe restaurați backup. Nu este nevoie de o restaurare din fabrică.

Acest lucru nu funcționează întotdeauna, deoarece, uneori, un addon buggy poate schimba setările care nu fac parte din fișierul de rezervă. Dar dacă simți că tu trebuie sa instalați un addon care ar putea fi buggy, folosind backup / restaurare este o poliță de asigurare destul de bună.

Vizualizator jurnal

televizoare indigo

Dacă un dezvoltator solicită fișierul dvs. de jurnal pentru a vă ajuta cu depanarea, va trebui să găsiți fișierul și să îl încărcați. Cu toate acestea, uneori s-ar putea să poți rezolva singur problema dacă poți doar vedea fișierul jurnal. De aici vine Indigo Log Viewer.

Parcurgeți vizualizatorul jurnal pentru a găsi mesaje de eroare roșii în partea stângă a ecranului. Dacă sunteți un depanator Kodi cu experiență, este posibil să puteți determina problema doar analizând acestea.

Pentru informații suplimentare, consultați articolul nostru despre fișierele jurnal Kodi.

Scanare fără monedă

scanare fără monede indigo kodi addon indigo installer

Una dintre cele mai noi caracteristici Indigo puse la dispoziție în addonul Indigo Kodi, scanarea fără monedă este proiectată pentru a scana fișierele Kodi pentru a vă ajuta la rădăcina și ștergerea oricăror minori criptocurrency. Deși puțini minori de criptocurrențe s-au găsit instalate cu suplimente Kodi, aceasta este o măsură preventivă bună pentru a vă ajuta să vă păstrați computerul curat de malware care ar putea să consume resursele sistemului..

Concluzie

Dacă Kodi-ul sau un addon special nu funcționează corect, suplimentul Indigo poate fi de mare ajutor în soluționarea problemelor. Vă poate ajuta să ștergeți memoria cache, să ștergeți miniaturile, să faceți o restaurare din fabrică, să creați copii de rezervă și să efectuați o mulțime de alte acțiuni care pot repara blocarea și alte performanțe slabe. Urmați acest ghid și ar trebui să puteți instala și utiliza fără nici o problemă.

Citire ulterioară:

Cum să rezolvi problemele Kodi pe Amazon Fire Stick

Dacă instalați RealDebrid pe Kodi?

14 dintre cele mai bune suplimente Kodi pentru 2017

Cum să vizualizați fișierele de jurnal Kodi

Vizionați în mod legal filme și televizor folosind Kodi Viewster addon

Obțineți subtitrări pentru a lucra la Kodi

Furci Kodi Exodus: Puteți avea încredere în ele?

Urmăriți gratuit televiziunea în rețea cu USTVNow Kodi addon

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1