Indigo Kodi Addon: Hogyan kell telepíteni, és miért kellene azt használni?

A Kodi hibaüzeneteket küld, puffereli, összeomlik, és egyéb rossz magatartásban vesz részt? Vagy egyszerűen csak egy gombnyomással szeretné gyorsan telepíteni a Kodi kiegészítőket? Ha igen, akkor az Indigo Kodi addon segíthet. Az Indigo a diagnosztikai és javító eszközök teljes csomagja, amely egészséges állapotban tartja a Kodi-példányt. Használható Kodi kiegészítők keresésére és telepítésére is, még közvetlenül a Githubból is. Elmagyarázzuk, hogyan kell telepíteni és használni az Indigo Kodi kiegészítőt.


Indigo Kodi addon

Mi az a Kodi??

A Kodi egy ingyenes médialejátszó, amelyet a Kodi Alapítvány fejlesztett ki és tart fenn. Telepíthető a legtöbb video-streaming eszközre, beleértve az Apple TV-t, az Nvidia Shield-et, az iOS okostelefonokat és mások. A Kodi úgy módosítható, hogy telepíti a „kiegészítőket”, amelyeket független fejlesztők hoztak létre. Ezek a kiegészítők lehetővé teszik a felhasználók számára az interneten elérhető tartalmak streamingjét, vagy maga a Kodi hibaelhárítását. Az Indigo egy példa az ilyen kiegészítők egyikére.

Maga a Kodi teljesen törvényesen használható. Néhány kiegészítés azonban lehetővé teszi a felhasználók számára a kalóz tartalom streamingjét. Javasoljuk, hogy fontolja meg az országában érvényes szerzői jogi törvényeket és a kalóz tartalom megtekintésének etikai következményeit, mielőtt azt erre a célra felhasználná..

LÁSD MÉG: Plex Vs. Kodi: Ami a legjobb neked?

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

A virtuális magánhálózatokat (VPN-ket) gyakran használják az engedély nélküli tartalom streamingjei. Vannak jó okok, amelyek miatt minden Kodi-felhasználónak VPN-t kell használnia, még akkor is, ha csak hivatalos forrásokból közvetít.

A VPN-k hozzájárulhatnak a Kodi-felhasználók védelméhez a sebességfojtással szemben - ez egy olyan általános gyakorlat, amelyet az internetszolgáltatók használnak, amely időnként pufferelést és szemcsés videókat okoz. A VPN-k segítenek megakadályozni a hackerek támadásait és a földrajzi tartalom blokkolását a streaming video szolgáltatókkal..

Az összes VPN valamivel lelassítja a kapcsolat sebességét, de néhányuk rosszabb, mint mások. Ha VPN-t vásárol, hogy megakadályozza az internetszolgáltató sebességének fojtását, fontos, hogy szerezzen egyet, amely elég gyors ahhoz, hogy segítsen a probléma megoldásában. Fontos annak ellenőrzése is, hogy VPN-je ne tartson nyilvántartást az Ön tevékenységeiről, mivel ez komoly adatvédelmi és biztonsági aggályokat jelenthet..

Az IPVanish alkalmazást minden Kodi felhasználó számára ajánljuk. Szupergyors a sok szervernek köszönhetően, amelyek a világ minden tájáról rendelkeznek. Nem tartalmaz naplókat, és könnyen telepíthető az összes legnépszerűbb eszközre, beleértve a Roku-t és az Apple TV-t.

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg 60% -ot egy IPVanish éves tervvel itt.

Az Indigo Kodi kiegészítő telepítése

Az Indigo Kodi kiegészítő telepíthető a TVAddons lerakatból. Itt van, hogyan kell csinálni.

  • A főmenüben kattintson a fogaskerékhez hasonló ikonra. A képernyő bal felső sarkában található.Indigo Kodi Addon: Hogyan kell telepíteni, és miért kellene azt használni?
  • kettyenés rendszerbeállításokKodi rendszerbeállítások
  • Felett lebeg addons Rendszerbeállítások - kiegészítők
  • A képernyő jobb oldalán ellenőrizze, hogy engedélyezve vannak-e az „ismeretlen források”. Ha igen, hagyja így. Ha nem, kattintson a gombra ismeretlen források engedélyezni. Amikor megjelenik a figyelmeztetés, kattintson a gombra IgenA Kodi ismeretlen források engedélyezve
  • Menjen vissza az előző menübe, és kattintson a gombra Fájl kezelőKodi_17_Krypton_file_manager_Comparitech
  • Dupla kattintás forrás hozzáadása. Megnyílik egy párbeszédpanel, melynek címe: “fájlfájl hozzáadása”
  • Kattintson arra, ahol azt mondja. Kodi arra kéri, hogy „lépjen be az elérési utakra, vagy keresse meg a média helyét”.Kodi fájlforrás hozzáadása
  • Írja be a http://fusion.tvaddons.co címet, majd kattintson az OK gombra
  • Kattintson az alábbi mezőbe, ahol a következő üzenet olvasható: „Adjon meg nevet ehhez a médiaforráshoz”
  • A mellékelt üres mezőbe írja be a „TVAddons” (vagy bármit, amit meg akar nevezni) nevet. kettyenés rendbenKodi hozzáadja a TVAddons forrásként
  • Menjen vissza a főmenübe és kattintson a gombra addons
  • Kattintson a bal felső sarokban lévő doboz ikonraIndigo Kodi Addon: Hogyan kell telepíteni, és miért kellene azt használni?
  • kettyenés telepítés zip fájlbólIndigo Kodi Addon: Hogyan kell telepíteni, és miért kellene azt használni?
  • Válaszd a TVAddons az Ön által hozzáadott forrásTVAddons forrás
  • választ Kodi-repo
  • A TVAddons kiválasztja a kodi-repokat
  • választ angolA TVAddons az angol nyelvet választja
  • Választ repository.xbmchub-x.x.x.zip. Kap egy üzenetet, hogy a TVAddons lerakat telepítve van
  • Az előző lépés befejezése után visszatér a kiegészítők telepítési menüjébe. Most kattintson a gombra telepítés a lerakatbólKodi17 Krypton telepítés a lerakatból
  • Választ TVADDONS.CO Addon RepositoryTVAddons lerakat
  • kettyenés program-kiegészítőkTVAddons program-kiegészítők
  • kettyenés Indigó. Az Indigo kiegészítő telepítésének néhány másodpercen belül be kell fejeződnie.Kattintson az Indigo elemre

Indigo Kodi addon: Jellemzők és előnyök

Az Indigo Kodi addonnal sok hasznos dolgot megtehetsz. Itt található az egyes funkciók felsorolása, valamint azzal, hogy mire használhatja őket.

Konfigurációs varázsló

Ez a szolgáltatás automatikusan telepíti a legnépszerűbb Kodi kiegészítőket, beleértve a YouTube-ot, a BBC iPlayer-t, alelnököt és mások. Ez különösen akkor hasznos, ha még nem ismeri a Kodi programot, és még nem rendelkezik kiegészítőkkel.

Fontos jegyzet: A múltban ez a szolgáltatás számos, a szerzői jogokat sértő kiegészítőt telepített, például az Exodus, SALTS, Phoenix stb. Ezek a kiegészítők jelentős biztonsági kockázatot jelentettek a felhasználók számára. Mostantól azonban teljesen eltávolítottuk őket a TVAddons repóból. A konfigurációs varázsló jelenleg csak azokat a kiegészítőket telepíti, amelyek hivatalos forrásokból származnak.

Addon Installer

Indigo addon telepítő

Az Addon Installer a felhasználó számára hozzáférést biztosít a legnépszerűbb Kodi kiegészítők százaihoz egy „app-store” stílusmenü segítségével. Ez megakadályozza, hogy új forrást és repot kelljen hozzáadnia minden egyes alkalommal, amikor új kiegészítőt szeretne telepíteni. Ennek eredményeként jelentősen felgyorsítja a folyamatot.

Még mindig vannak olyan kiegészítők, amelyek nem érhetők el a telepítőn keresztül, ezért időnként szükség lehet egy vagy két kézi telepítésre. De az esetek túlnyomó többségében az addon telepítője nagy segítség.

Karbantartó eszközök

Indigo karbantartó eszközök

Az Indigo valószínűleg a legnépszerűbb tulajdonsága, hogy a Maintenance Tools egy diagnosztikai és javítási eszközkészlet a Kodi számára. A menüből törölhet miniatűröket, csomagokat, összeomlási naplókat és a textures13.db fájlt, valamint törölheti a Kodi gyorsítótárát, megtisztíthatja a kiegészítőket, kényszerítheti a frissítési kiegészítőket, telepítheti az egyéni kulcsképeket és egyéb olyan tevékenységeket, amelyek célja a Kodi további futtatása. simán.

Ha a Kodi működik, és válaszokat keres a javítás módjára, akkor valószínűleg olyan cikkeket talál, amelyek a karbantartási eszközök ezen műveleteinek egy vagy többének végrehajtására szólítják fel. Ez rendkívül hasznos funkcióvá teszi az Indigo kiegészítő számára, különösen akkor, ha javítani akarja az Amazon Firestick problémáit..

Fiatalítsa Kodi

Ez a szolgáltatás törli a Kodi jelenlegi konfigurációját, és futtatja a Config Wizardot. Ez akkor hasznos, ha nemrég telepített egy kiegészítőt, amely miatt Kodi rosszul viselkedik. Hasonló a gyári visszaállításhoz, de kevésbé extrém.

Gyári visszaállítás

Bizonyos esetekben a Kodi megújítása valószínűleg nem elegendő ahhoz, hogy kijavítsák a hibát. Ilyen esetekben az Indigo gyári visszaállítása lehetővé teszi a Kodi alaphelyzetbe állítását, mintha éppen letöltötte volna. Ezzel törli az összes kiegészítést és a konfigurációs adatot, így „üres” Kodi marad. Ez egy szélsőséges lépés, amelyet csak akkor kell megtenni, ha semmi más nem működik. De az Indigo ez a tulajdonsága lehetővé teszi, hogy szükség esetén megcsinálja.

Naplófeltöltő (törött)

Indigo Log Uploader

Ha egy fejlesztőtől segítséget kér egy nem működő kiegészítővel kapcsolatban, akkor felkérheti Önt egy naplófájl benyújtására, hogy a kódoló kitalálhassa, mi folyik itt. A naplófájl megkeresése és a feltöltés módjának meghatározása azonban nehéz folyamat lehet. A múltban a Naplófeltöltő egyszerűsítette ezt a folyamatot azáltal, hogy feltöltötte naplóját a kodilogs.com webhelyre.

Sajnos a kodilogs.com domain lejárt, és ez a szolgáltatás már nem működik. A TVAddons azonban reméli, hogy ez a szolgáltatás a jövőben ismét működni fog.

Hálózati sebesség teszt

Indigósebesség-teszt

Ha korábban pufferoltál a Kodi-val, akkor az lehet, hogy a kapcsolat sebessége túl lassú a nagy felbontású videó streamingjéhez. Az Indigo hálózati sebesség-teszt funkciója tesztelheti, hogy ez a probléma.

Ha úgy találja, hogy a sebessége lassabb, mint az internetszolgáltató állítja, keressen itt néhány megoldást.

Rendszer információ

Indigó rendszer információ

A kiegészítő fejlesztők néha információkat kérnek a Kodi-ról és az eszközről, például a Kodi verziószámát, az eszköz mennyi lemezterületét, a felbontást stb. A rendszerinformációk lehetővé teszik ezen információk megismerését..

Itt található a megadott információk teljes listája:

 • Változat
 • rendszeridő
 • Gateway
 • Helyi IP
 • Külső IP
 • DNS 1
 • Hálózat (csatlakoztatva vagy nem csatlakoztatva)
 • Lemezterület összesen
 • Lemezterület mentes
 • Szabad memória
 • Felbontás
 • Python verzió

Sportlista

Indigó sportlisták

Nem mindig könnyű megtalálni a látni kívánt sportesemények idejét és csatornáját. A sportlisták megoldják ezt a problémát azáltal, hogy egy pillanat alatt átadják a napi események listáját, azok történési idejének és folytatásának csatornájával együtt. Miután megismerte ezt az információt, csak meg kell telepítenie a megfelelő Kodi kiegészítőt, hogy megnézhesse.

Biztonsági mentés visszaállítása

Indigó biztonsági mentés visszaállítja az indigó kodi kiegészítőt

Frusztráló vagy teljes gyári visszaállítás elvégzése a Kodi-n csalódást okozhat, ezért jó ötlet a konfiguráció biztonsági másolatának készítése, ha valami rosszra fordul. Az Indigo biztonsági mentés / visszaállítás funkció lehetővé teszi ezt.

Mielőtt telepítne egy olyan kiegészítőt, amelyet még soha nem próbált ki, lépjen az Indigo menübe, és kattintson az OK gombra biztonsági mentés visszaállítása. Válassza ki, hogy hol kívánja menteni a biztonsági mentési konfigurációt, majd válassza a lehetőséget teljes biztonsági másolat vagy nincs adatbázis biztonsági mentés. Ha ez megtörtént, telepítse az új kiegészítőt. Ha a Kodi telepítése után rosszul viselkedik, menjen vissza a biztonsági mentés / visszaállítás menübe és kattintson az OK gombra biztonsági mentés visszaállítása. Nincs szükség gyári visszaállításra.

Ez nem mindig működik, mivel néha egy hibás kiegészítő megváltoztathatja azokat a beállításokat, amelyek nem tartoznak a biztonsági mentési fájlba. De ha úgy érzi, hogy te kell telepítsen egy kiegészítőt, amely hibás lehet, a biztonsági mentés / visszaállítás használata meglehetősen jó biztosítási kötvény.

Log Viewer

indigó tvaddonok

Ha egy fejlesztő a naplófájlját kéri a hibaelhárítás elősegítése érdekében, akkor meg kell találnia a fájlt, és feltöltenie. Időnként azonban előfordulhat, hogy ön is meg tudja oldani a problémát, ha csak tudja lát a naplófájl. Itt jön be az Indigo Log Viewer.

Görgessen a naplómegjelenítőn, hogy a képernyő bal oldalán vörös hibaüzeneteket találjon. Ha tapasztalt Kodi hibaelhárító vagy, akkor a problémát csak ezekre kattintva tudja meghatározni.

További információkért lásd a Kodi naplófájlokkal kapcsolatos cikket.

Érme nélküli szkennelés

indigo kodi addon indigo telepítő nem érme beolvasása

Az Indigo Kodi addonban elérhető egyik legújabb indigó funkció, a No-Coin Scan célja a Kodi fájlok beolvasása, hogy segítsenek kivonni és törölni minden kriptovaluta kiskorút. Habár kevés kiskorút találtak kriptovalutákban a Kodi kiegészítőkkel, ez egy jó megelőző intézkedés, amely segít megőrizni a számítógépet a rosszindulatú programoktól, amelyek megsemmisíthetik a rendszer erőforrásait.

Következtetés

Ha a Kodi vagy egy adott kiegészítő nem működik megfelelően, az Indigo kiegészítő nagyon hasznos lehet a problémák elhárításában. Segíthet a gyorsítótár törlésében, a miniatűrök törlésében, a gyári visszaállításban, a biztonsági másolatok létrehozásában és sok más olyan műveletben, amely javíthatja az összeomlásokat és más rossz teljesítményt. Kövesse ezt az útmutatót, és képes legyen probléma nélkül telepíteni és használni.

További irodalom:

Hogyan javítsuk ki a Kodi problémákat az Amazon Fire Stick segítségével

Telepítse a RealDebrid programot a Kodi-ra?

14 legjobb Kodi-kiegészítő 2017-re

A Kodi naplófájljainak megtekintése

Ingyenes filmeket és TV-t nézhet legálisan a Kodi Viewster addon segítségével

Legyen feliratok a Kodi-on

Kodi Exodus villák: Bízhat benne??

Nézze meg a hálózati TV-t ingyen az USTVNow Kodi addonnal

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 78