Indigo Kodi Addon: Kako ga instalirati i zašto biste ga trebali koristiti

Da li vam Kodi šalje poruke o pogrešci, punjenje, rušenje i upuštanje u druge vrste lošeg ponašanja? Ili jednostavno želite brzo instalirati Kodi dodatke pritiskom na gumb? Ako je tako, dodatak Indigo Kodi možda vam može pomoći. Indigo je potpuni paket alata za dijagnostiku i popravak kako bi kopija Kodija bila zdrava. Može se koristiti i za pretraživanje i instaliranje dodataka Kodi, čak i izravno iz Githuba. Objašnjavamo kako instalirati i koristiti dodatak Indigo Kodi.


Indigo Kodi addon

Što je Kodi?

Kodi je besplatni medijski player koji je razvila i održavala fondacija Kodi. Može se instalirati na većinu video streaming uređaja, uključujući Apple TV, Nvidia Shield, iOS pametne telefone i druge. Kodi se može izmijeniti instaliranjem dodataka koji su kreirali neovisni programeri. Ovi dodaci korisnicima omogućavaju strujanje sadržaja dostupnog na Internetu ili rješavanje problema samog Kodija. Indigo je primjer jednog od tih dodataka.

Sama Kodi je potpuno legalna za upotrebu. Međutim, neki dodaci dopuštaju korisnicima strujanje piratskog sadržaja. Predlažemo da razmotrite zakone o autorskim pravima u vašoj zemlji i etičke implikacije gledanja piratskog sadržaja prije nego što ga koristite u ovu svrhu..

VIDI TAKOĐER: Plex Vs. Kodi: Koje je najbolje za tebe?

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

Virtualne privatne mreže (VPN-ove) često koriste ljudi koji struju nelicencirani sadržaj. No, postoje dobri razlozi zašto svaki korisnik Kodi-ja treba koristiti VPN, čak i ako struji samo iz službenih izvora.

VPN-ovi mogu pomoći u zaštiti Kodi korisnika od brzinskog isključivanja, što je uobičajena praksa davanih internetskih usluga koji ponekad uzrokuju pufer i zrnaste video zapise. VPN-ovi također pomažu u sprječavanju napada čovjeka "u sredini" od strane hakera i blokiranja geografskog sadržaja od pružatelja usluga strujnog videa.

Svi VPN-ovi donekle će usporiti brzinu vaše veze, ali neki su lošiji od drugih. Ako kupujete VPN kako biste spriječili ubrzavanje brzine internetskih usluga, važno je nabaviti dovoljno brz da vam pomogne u rješavanju problema. Također je važno osigurati da vaš VPN ne vodi evidencije vaše aktivnosti jer to može biti ozbiljna briga o privatnosti i sigurnosti..

Preporučujemo IPVanish za sve Kodi korisnike. Super je brz zbog mnogih servera koje posjeduje u cijelom svijetu. Ne drži nikakve zapisnike i lako se instalira na sve najpopularnije uređaje, uključujući Roku i Apple TV.

PROČITANJE ČITALA: Ovdje uštedite 60% na godišnjem planu IPVanish.

Kako instalirati dodatak Indigo Kodi

Dodatak Indigo Kodi može se instalirati iz spremišta TVAddons. Evo kako to učiniti.

  • Iz glavnog izbornika kliknite na ikonu koja izgleda poput zupčanika. Nalazi se u gornjem lijevom kutu zaslona.Indigo Kodi Addon: Kako ga instalirati i zašto biste ga trebali koristiti
  • Klik Postavke sustavaPostavke sustava Kodi
  • Lebdjeti iznad addons Postavke sustava - addons
  • Na desnoj strani zaslona provjerite je li omogućeno "nepoznati izvori". Ako je tako, ostavite to tako. Ako ne, kliknite Nepoznati izvori kako bi se omogućilo. Kad se pojavi upozorenje, kliknite DaOmogućeni su Kodi nepoznati izvori
  • Vratite se na prethodni izbornik i kliknite Upravitelj datotekaKodi_17_Krypton_file_manager_Comparitech
  • Dvostruki klik dodaj izvor. Otvorit će se dijaloški okvir pod nazivom "dodavanje izvora datoteke"
  • Kliknite gdje piše. Kodi će vas tražiti da "uđete u staze ili potražite mjesto medija"Kodi dodajte izvor datoteke
  • Unesite http://fusion.tvaddons.co i kliknite U redu
  • Kliknite polje ispod gdje piše "Unesite ime za ovaj medijski izvor"
  • Unesite prazno polje i upišite "TVAddons" (ili kako god ga želite imenovati). Klik u reduKodi dodaju TVAddons kao izvor
  • Vratite se na glavni izbornik i kliknite addons
  • Kliknite ikonu okvira u gornjem lijevom kutuIndigo Kodi Addon: Kako ga instalirati i zašto biste ga trebali koristiti
  • Klik instalirati iz zip datotekeIndigo Kodi Addon: Kako ga instalirati i zašto biste ga trebali koristiti
  • Odaberi TVAddons izvor koji ste upravo dodaliTVAddons izvor
  • Odaberi Kodi-repo
  • TVAddons odaberite kodi-repos
  • Odaberi EngleskiTVAddons odaberite engleski
  • izabrati repository.xbmchub-x.x.x.zip. Primit ćete poruku da je spremljeno TVAddons spremište
  • Kada završite prethodni korak, vratit ćete se na izbornik za instalaciju dodataka. Sada kliknite instalirati iz spremištaInstalirajte Kodi17 Krypton iz spremišta
  • izabrati TVADDONS.CO Addon repozitorijTVAddons repozitorij
  • Klik programski dodaciTVAddons programski dodaci
  • Klik Indigo. Indigo addon trebao bi se instalirati u roku od nekoliko sekundi.Kliknite Indigo

Indigo Kodi addon: Značajke i prednosti

Puno korisnih stvari možete učiniti s dodatkom Indigo Kodi. Ovdje je popis svih njegovih značajki, zajedno s onim za što ih možete koristiti.

Config Wizard

Ova značajka automatski instalira neke od najpopularnijih Kodi dodataka, uključujući YouTube, BBC iPlayer, Vice i druge. Ovo je posebno korisno ako ste novi u Kodi i još nemate nikakve dodatke.

Važna nota: U prošlosti je ova značajka instalirala brojne dodatke koji krše autorska prava kao što su Exodus, SALTS, Phoenix itd. Ti su dodaci predstavljali značajan sigurnosni rizik za korisnike. Međutim, oni su sada potpuno uklonjeni iz repo TVAddons. Čarobnjak Config trenutno instalira samo dodatke koji struju iz službenih izvora.

Addon Installer

Instago dodavač Indigo Addon

Addon Installer daje korisniku pristup stotinama najpopularnijih Kodi dodataka putem izbornika stila "trgovina-aplikacija". Na taj se način sprečava dodavanje novog izvora i ponovnog snimanja svaki put kada želite instalirati novi dodatak. Kao rezultat toga, to znatno ubrzava proces.

I dalje postoje neki dodaci koji nisu dostupni kroz instalacijski program, tako da ćete ponekad trebati instalirati jedan ili dva ručno. Ali u ogromnoj većini slučajeva instalacijski program addon je velika pomoć.

Alati za održavanje

Alati za održavanje tvrtke Indigo

Vjerojatno najpopularnija značajka Indiga, Alati za održavanje je skup alata za dijagnostiku i popravak vašeg Kodi-ja. Iz njenog izbornika možete izbrisati sličice, pakete, sigurnosne evidencije i datoteku textures13.db, kao i očistiti predodžbu kodija, obrisati dodatke, prisiliti nadogradnje dodataka, instalirati prilagođene ključeve mape i druge radnje koje bi učinile da se Kodi pokrene više glatko.

Ako vaš Kodi djeluje gore i tražite odgovore kako da ga ispravite, u Alati za održavanje vjerojatno ćete naći članke koji vam govore da izvodite jednu ili više ovih radnji. To ga čini izuzetno korisnom značajkom za dodatak Indigo, pogotovo ako želite riješiti probleme s Amazon Firestick-om.

Pomladi Kodi

Ova značajka briše vašu trenutnu konfiguraciju Kodi-a i pokreće čarobnjak Config. Ovo je korisno ako ste nedavno instalirali dodatak zbog kojeg se Kodi loše ponaša. Slično je s tvorničkim obnovom, ali manje ekstremno.

Vraćanje tvornice

U nekim slučajevima, pomlađivanje Kodi-a možda nije dovoljno da popravi sve što nije u redu s njim. U takvim će slučajevima značajka tvornice Restora Indigo omogućiti da resetirate Kodi kao da ste ga upravo preuzeli. Ovime se brišu svi vaši dodaci i podaci o konfiguraciji, ostavljajući vam „prazan“ Kodi. Ovo je ekstremni korak koji bi trebao biti učinjen samo ako ništa drugo ne uspije. Ali ova značajka Indiga će vam omogućiti da to učinite ako je potrebno.

Datoteka za prijenos (slomljen)

Učitavač Indigo dnevnika

Ako tražite programera za pomoć s dodatkom koji ne radi, od vas će se možda tražiti da pošaljete datoteku dnevnika kako bi koder mogao shvatiti što se događa. Međutim, pronalaženje datoteke dnevnika i određivanje načina za prijenos može biti težak proces. U prošlosti je Pošiljatelj dnevnika pojednostavio taj postupak prijenosom svog dnevnika na kodilogs.com.

Nažalost, domena kodilogs.com je istekla i ova značajka više ne radi. Međutim, TVAddons se nada da će ova značajka ponovo raditi u budućnosti.

Mrežni test brzine

Indigo test brzine

Ako ste doživjeli međusobno povezivanje s vašim Kodi, to može biti zato što je brzina vaše veze prespora za strujanje videozapisa visoke rezolucije. Značajka mrežnog testiranja brzine Indigo omogućuje vam da testirate je li to problem.

Ako ustanovite da je vaša brzina manja nego što tvrdi vaš davatelj internetskih usluga, pronađite ovdje neka rješenja.

Informacije o sustavu

Informacije o sustavu Indigo

Ponekad će vas programeri pitati za podatke o vašem Kodi i uređaju, poput broja verzije Kodi, koliko prostora na disku ima vaš uređaj, rezolucije itd. Informacije o sustavu omogućuju vam da saznate ove informacije.

Evo potpunog popisa informacija:

 • Verzija
 • sistemsko vrijeme
 • prolaz
 • Lokalni IP
 • Vanjski IP
 • DNS 1
 • Mreža (povezana ili nije povezana)
 • Ukupno prostora na disku
 • Prostor na disku slobodan
 • Slobodna memorija
 • rezolucija
 • Verzija Pythona

Sportske najave

Indigo Sportske liste

Nije uvijek lako pronaći vrijeme i kanal pojedinih sportskih događaja koje želite vidjeti. Sportske liste rješavaju ovaj problem tako da vam na prvi pogled daju popis cjelodnevnih događaja, zajedno s vremenom u kojem se događaju i kanalom kojim se provode. Jednom kada saznate ove informacije, jednostavno morate instalirati ispravan Kodi addon kako biste ga mogli gledati.

Backup / Restore

Indigo sigurnosna kopija obnavlja indigo kodi addon

Potrebno je izvršiti pomlađivanje ili potpuno vraćanje tvornice na vašem Kodiju može biti frustrirajuće, pa je dobra ideja imati sigurnosnu kopiju svoje konfiguracije u slučaju da nešto pođe po zlu. Značajka Indigo sigurnosne kopije / vraćanja omogućuje vam da to učinite.

Prije nego što instalirate dodatak koji nikad niste probali, otvorite izbornik Indigo i kliknite sigurnosna kopija / vratiti. Odaberite mjesto na koje želite pohraniti sigurnosnu kopiju, a zatim odaberite puna sigurnosna kopija ili nema sigurnosne kopije baze podataka. Nakon što to učinite, instalirajte novi dodatak. Ako se vaš Kodi nakon instalacije pokrene loše, vratite se na izbornik sigurnosnih kopija / vraćanja i kliknite obnoviti povrat. Nema potrebe za obnovom tvornice.

To ne funkcionira uvijek jer ponekad buggy addon može promijeniti postavke koje nisu dio sigurnosne kopije. Ali ako osjećate da ste mora instalirati dodatak koji može biti štetan, korištenje sigurnosnih kopija / vraćanja prilično je dobra polica osiguranja.

Preglednik dnevnika

indigo tvaddoni

Ako programer zatraži vašu datoteku dnevnika kako bi vam pomogao u rješavanju problema, morat ćete pronaći datoteku i prenijeti je. Međutim, ponekad ćete možda moći sami riješiti problem ako možete samo vidjeti datoteka zapisa. Tu se pojavljuje Indigo Log Viewer.

Pomičite se kroz preglednik dnevnika kako biste pronašli crvene poruke o pogrešci na lijevoj strani zaslona. Ako imate iskusni alat za rješavanje problema Kodi, problem možete utvrditi samo pregledom.

Za dodatne informacije pogledajte naš članak o Kodi datotekama dnevnika.

Skeniranje bez kovanica

indigo kodi addon indigo instalater no-coin scan

Jedna od najnovijih značajki Indigo koja je dostupna u dodatku za Indigo Kodi, No-Coin Scan dizajniran je za skeniranje vaših Kodi datoteka kako bi pomogao iskorijeniti i izbrisati sve maloljetnike kripto valute. Iako je s Kodijevim dodacima pronađeno nekoliko maloljetnika kripto valuta, ovo je dobra preventivna mjera koja će vam pomoći da sačuvate svoje računalo od zlonamjernog softvera koji može pojesti resurse vašeg sustava..

Zaključak

Ako vaš Kodi ili određeni dodatak ne rade ispravno, dodatak Indigo može vam biti od velike pomoći u rješavanju problema. To vam može pomoći očistiti predmemoriju, izbrisati sličice, izvršiti vraćanje tvornice, stvoriti sigurnosne kopije i izvršiti puno drugih radnji koje mogu popraviti pad sustava i druge loše performanse. Slijedite ovaj vodič i trebali biste ga moći instalirati i koristiti bez problema.

Daljnje čitanje:

Kako riješiti Kodi probleme na Amazon Fire Stick-u

Ako instalirate RealDebrid na Kodi?

14 najboljih dodataka Kodi za 2017. godinu

Kako pregledati datoteke dnevnika Kodi

Gledajte besplatne filmove i TV legalno koristeći Kodi Viewster addon

Nabavite titlove za rad na Kodi-ju

Kodi Exodus vilice: Možete li im vjerovati?

Gledajte TV mrežu besplatno s dodatkom USTVNow Kodi

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 14 =