Instalați suplimentul Pro Sport Kodi? Este sigur? Există alternative mai bune?

Pro Sport Kodi addon


Cauți informații despre addonul Pro Sport Kodi? În această piesă, vom explica ce este suplimentul Pro Sport, cum funcționează și dacă merită timpul dvs..

Kodi este un software open source care face crearea propriului sistem de home theater. Este gratuit și poate fi instalat pe o gamă variată de dispozitive populare, inclusiv PC-uri Windows, Mac și Linux, Android, iPhone, Roku, Nvidia Shield, Raspberry Pi, unitate flash USB, Amazon Fire TV și Firestick.

În acest articol, ne vom uita la un terț addon numit Pro Sport. Colectează link-uri către evenimente sportive live într-un singur loc pentru un acces mai ușor. Vom examina funcționalitatea acestui addon și vom aborda unele dintre problemele de confidențialitate pe care le adaugă toate suplimentele Kodi, oficiale și terțe părți..

În timp ce Kodi este complet legal, anumiți suplimenti terți oferă acces fără restricții la conținutul licențiat. Solicităm utilizatorilor Kodi să caute surse oficiale, acolo unde este posibil, și să cerceteze legile de streaming ale țării lor înainte de a încerca să utilizeze Kodi în acest scop..

VEZI SI: Cele mai bune suplimente sportive Kodi

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune. Dețineți întotdeauna cercetarea înainte de a accesa orice addon, flux sau depozit Kodi.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Unii utilizatori Kodi folosesc rețele virtuale private (VPN) pentru a ascunde transmisia ilegală de la furnizorul de servicii de internet (ISP). Acestea fiind spuse, există multe modalități prin care cineva ar putea beneficia de utilizarea unui VPN, chiar dacă nu se ocupă decât de surse oficiale.

Un VPN criptează traficul dvs. de rețea, ceea ce îl face inutil pentru observatorii externi. Acest lucru nu numai că oprește ISP-ul dvs. să vă aglomereze conexiunea, dar poate preveni și majoritatea atacurilor de tip Man-in-the Middle, crescând astfel securitatea sistemului dvs..

Toate VPN-urile produc pierderi de viteză la conexiunea dvs., deși unele au doar un impact minim. Deoarece streamingul video necesită o conexiune rapidă și stabilă, alegerea VPN-ului potrivit este foarte importantă. De asemenea, unii furnizori VPN păstrează jurnalele istoricului traficului dvs. Acest lucru poate fi legat de dvs. și elimină tot anonimatul obținut prin utilizarea unui VPN.

Vă recomandăm să utilizați IPVanish. Oferă conexiuni stabile la servere din zeci de țări și nu păstrează jurnalele traficului dvs. pe internet. Este, de asemenea, unul dintre cele mai portabile VPN-uri, cu aplicații dedicate pentru Android, iOS și Amazon Firestick.

LECTURĂ DE CITITOR: economisiți 60% la un plan anual IPVanish aici. IPVanish are o garanție de returnare a banilor de șapte zile și poate fi încercată fără riscuri.

Care este suplimentul Kodi Pro Sport?

Meniu suplimentar Pro Sport Kodi

Complexul Pro Sport adună link-uri la evenimente de baschet, hochei, fotbal și baseball live. Scrapesează linkurile către aceste jocuri de pe Reddit și le adună într-un singur loc pentru un acces mai ușor. Cu toate acestea, întrucât aceste legături sunt deseori eliminate în mijlocul jocului, nu există nicio garanție că Pro Sport va fi o sursă de încredere.

Cea mai mare problemă cu acest addon este că niciuna dintre legăturile sale nu este din surse oficiale. Aceasta înseamnă că, urmărind jocuri prin Pro Sport, nu veți susține sportivii sau difuzorii. Acest lucru poate crește prețurile abonamentelor pentru telespectatorii legitimi și poate face mai puțin probabil ca această acoperire să fie disponibilă în viitor.

Pro Sport are o selecție foarte simplă de setări. Acestea vă permit să vă conectați la Reddit și să modificați modul în care sunt afișate listele. Puteți alege, de asemenea, să căutați sau să faceți link-uri în subredditii suplimentare, dar acest lucru nu oferă nimic telespectatorilor legitimi.

Interesant este că doar trei dintre cele patru sporturi sunt arhivate, baseball-ul absent în mod evident. Este clar că acest supliment se adresează în primul rând persoanelor care nu caută surse oficiale, ceea ce este păcat, deoarece aditivii sportivi legitimați acoperă adesea doar un singur sport. Dacă Pro Sport ar folosi surse oficiale, ar putea deveni o alternativă centrată pe sport la addon-ul PlayOn.

Din motivele de mai sus, nu recomandăm utilizatorilor Kodi să instaleze sau să utilizeze suplimentul Pro Sports.

Alternative la addonul Pro Sport

În timp ce Pro Sport nu se adresează utilizatorilor Kodi care caută surse oficiale, există multe alternative. Mai jos veți găsi câteva suplimente sportive excelente care pot fi utilizate pentru a sprijini echipele și rețelele care fac posibil acest conținut.

Sportsnet Acum

Official Sportsnet Acum Kodi addon

Sportsnet Now este un serviciu de streaming sportiv canadian. Costă 24,99 USD pe lună, dar este inclus în unele pachete de cablu. Conținutul Sportsnet Now poate fi vizualizat direct în Kodi folosind suplimentul oficial Sportsnet Now.

Această regiune addon blochează conținutul său, astfel încât va trebui să vă conectați la un server canadian pentru a putea urmări. De asemenea, anumite jocuri au restricții suplimentare. Pentru a urmări acestea, veți avea nevoie de un server din zona din care face parte una dintre echipe. De exemplu, pentru a viziona redarea Toronto Maple Leafs, veți avea nevoie de un server în Toronto sau în împrejurimi.

Adăugarea Sportsnet Now este disponibilă în depozitul oficial de completări Kodi.

MLB.TV

MLB pe Kodi MLB.tv

Adăugarea MLB.TV Kodi vă permite să vizualizați punctele de vedere și recapitulările jocurilor de baseball din Liga Majoră din acest sezon gratuit. Utilizatorii cu abonament pot vedea, de asemenea, jocurile complete și versiunile lor condensate.

Fluxurile MLB.TV sunt disponibile în înaltă definiție, iar suplimentul este destul de bine organizat. Puteți să le răsfoiți într-o zi sau să căutați jocuri la o anumită dată, deși nu există nicio modalitate de a căuta o echipă specifică.

Adăugarea MLB.TV este disponibilă în depozitul oficial Kodi addon.

NBA League Pass

Nodi League Kodi addon

NBA League Pass addon aduce baschet live și la cerere complet autorizat la Kodi. Există o mică selecție de conținut gratuit pentru a urmări, însă pentru majoritate veți avea nevoie de un abonament la NBA League Pass. Există mai multe planuri de abonament disponibile și există unul mai puțin costisitor pentru persoanele interesate doar de o anumită echipă.

Acest addon este structurat destul de bine, cu un aspect de meniu simplu. Puteți chiar să selectați echipa favorită de baschet în meniul de setări, iar jocurile lor vor apărea într-un folder separat, accesibil de pe pagina principală.

Adaosul NBA League Pass este disponibil în depozitul oficial Kodi addon.

NBC Sports Live Extra

NBC Sports Live Kodi addon

NBC Sports Live Extra este un supliment oficial care vă oferă acces la o gamă largă de sporturi, inclusiv unele dintre cele mai puțin difuzate, precum NASCAR și ciclismul. Este necesar un abonament NBC Sports Gold pentru a urmări meciurile complete, dar cele mai importante sunt vizionate gratuit.

NBC este disponibil numai în SUA, pentru a putea urmări, va trebui să vă conectați la unul dintre serverele americane ale VPN-ului dvs. Puteți alege să afișați doar conținut gratuit pentru a urmări și chiar să alegeți ce sporturi sunt afișate, făcându-l unul dintre cele mai personalizabile suplimente sport disponibile.

Adaosul NBC Sports Live Extra este disponibil în depozitul oficial de completări Kodi.

NFL Game Pass

NFL Game Pass Kodi addon

Dacă vă interesează fotbalul, suplimentul NFL Game Pass este o alegere excelentă. Oferă mai multe pachete de abonamente diferite și chiar vine cu o probă gratuită de șapte zile, astfel încât să puteți vedea dacă vă place înainte de a comite.

Acest addon vă permite să urmăriți jocuri de lungă durată din meciurile NFL din acest sezon în definiție înaltă. Din păcate, este necesară o autentificare înainte de a putea intra în addon și nu există conținut gratuit disponibil.

Suplimentul NFL Game Pass este disponibil în depozitul oficial Kodi addon.

NHL TV

NHL TV Kodi addon

Addon NHLTV Kodi este foarte asemănător cu cel MLB.TV, dar cu acoperire de hochei în loc de baseball. A fost creat de același dezvoltator și împărtășește aceeași structură organizatorică a meniului de opțiuni.

Ca și în cazul addonului MLB, NHL TV oferă o selecție limitată de conținut gratuit, dar vine în cont propriu cu un membru NHL TV. Aceasta costă 19,99 dolari pe lună și deblochează posibilitatea de a vizualiza meciurile în întregime.

Adăugarea televiziunii NHL este disponibilă în depozitul oficial Kodi addon.

Prezentare generală și probleme de confidențialitate

Deși suplimentul Pro Sport pare atractiv la prima vedere, acesta nu folosește surse oficiale și nu poate garanta că legăturile pe care le rotește vor rămâne online. În schimb, suplimentele oficiale pe care le-am inclus mai sus furnizează fluxuri fiabile de înaltă calitate, de multe ori gratuit.

De asemenea, deoarece Pro Sport este un adaos terț, este puțin probabil să fi fost testat atât de amănunțit în timpul dezvoltării ca un addon oficial. Aceasta înseamnă că sunt probabil mai multe vulnerabilități neatinse pe care un atacator le-ar putea exploata pentru a avea acces la sistemul dvs. și la informațiile private.

În ceea ce privește sportul, există atât de multe opțiuni legitime încât nu are niciun sens să folosești un supliment terț. Acestea prezintă un risc mai mare, furnizează fluxuri mai puțin fiabile și nu oferă niciun sprijin sportivilor sau radiodifuzorilor care fac posibilă această acoperire.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 + = 58