Instalarea Kodi Bob Unleashed Addon: Este în siguranță? Care sunt alternativele?

Te gândești să instalezi Kodi Bob Unleashed addon? Vom descrie în detaliu care este addonul Bob Unleashed, dacă ar trebui să-l utilizați și să aruncați o privire la unele alternative grozave.

bob unleashed bob fără restricții bob kodi add-on

Kodi este cunoscut pentru că este popularul player de media open source instalat de mulți pentru a servi drept înlocuitor pentru cablu și pentru a fi o sursă majoră de divertisment. Folosit pe un număr mare de dispozitive, cum ar fi Amazon Fire TV, Roku, iPhone, Mac, Windows și alte dispozitive, Kodi este utilizat ca un hub de divertisment pentru tot felul de media. Kodi are diverse funcții și o interfață concepută pentru a sprijini transmiterea de muzică, filme și emisiuni TV. Desigur, puterea Kodi provine din suplimentele sale instalate de utilizator, care oferă forme diferite de conținut în conformitate cu preferințele utilizatorului.

Deși multe suplimente pot fi selectate prin intermediul Depozitului Oficial Kodi, unii utilizatori optează pentru suplimente terțe. Unul dintre cele mai populare terțe părți este Bob, care transmite ultimele filme și emisiuni de televiziune pentru utilizatori. Din păcate, cea mai mare parte a conținutului transmis de Bob nu este neautorizată. Bob nu găzduiește niciun conținut, dar se leagă direct de fluxuri neoficiale.

În acest ghid, vă vom analiza ceea ce este Bob și vom explica mai detaliat cum funcționează suplimentul Bob și unele probleme pentru a fi conștienți de includerea unei prezentări generale a problemelor de confidențialitate legate de Bob și alte suplimente Kodi.. 

Legea pentru transmiterea de conținut neoficial diferă în funcție de locul în care locuiți, ceea ce face ca fluxul de conținut neautorizat să fie un risc imens. Având în vedere acest lucru, este important să înțelegeți riscurile asociate folosirii suplimentelor Kodi precum Bob, înțelegând cum funcționează.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Cum să folosiți Kodi în siguranță și în privat

Adesea, suplimentele terțe nu sunt examinate la fel de bine ca suplimentele oficiale. Prin urmare, utilizarea suplimentelor terțe implică de obicei un risc mai mare și crește șansele de a rula în versiunile hacked. Complementele instalate prin intermediul unui depozit pot fi actualizate chiar și fără cunoștința dvs..

Cu toate acestea, suplimentele oficiale se confruntă, de asemenea, cu riscul de a fi deturnate. Prin urmare, niciun utilizator nu este complet în siguranță, chiar dacă rămân la depozitul oficial. Pentru a rămâne în siguranță de aceste amenințări, este mai bine să descărcați și să instalați o VPN sau o rețea privată virtuală, care vă va ajuta să vă protejați identitatea, să vă păstrați datele și activitatea în anonimat, să evitați blocarea conținutului în funcție de locația dvs. geografică și să preveniți o semnificație semnificativă numărul de riscuri asociate ambelor tipuri de suplimente Kodi.

Indiferent dacă utilizați sau nu suplimente legale de Kodi, furnizorii de servicii Internet (ISP) vor încerca de multe ori să accelereze viteza de transmisie video online. Obținerea unui VPN vă va ajuta să împiedicați ISP-ul dvs. să vă urmărească datele de intrare și de ieșire, eliminând în același timp amenințarea de a vă controla viteza video online, inclusiv pentru activități de streaming legitime.

O rețea privată virtuală pe care o recomandăm este IPVanish, care este una dintre cele mai populare VPN-uri printre utilizatorii Kodi. IPVanish păstrează nedetectarea activității utilizatorului, împiedică ușor ISP-ul dvs. să vadă ce transmiteți și ajută la prevenirea atacurilor „om-la-mijloc” și a altor tipuri de deturnare și spionaj pe internet. Deși toate VPN-urile îți încetinesc conexiunea la internet, IPVanish este printre cele mai rapide, astfel încât nu te va strica experiența de vizionare, de fapt poate ajuta chiar la rezolvarea unor probleme comune de tamponare Kodi..

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți până la 60% pentru planurile IPVanish.

Obținerea unui VPN vă va ajuta să vă păstrați în siguranță în timp ce utilizați suplimente Kodi (atât oficiale, fie în alt mod). De asemenea, vă va asigura că toate activitățile dvs. Kodi sunt păstrate private. Prin menținerea confidențialității dvs. prin intermediul unui VPN, activitatea dvs. de streaming Kodi nu va fi difuzată și nici vizibilă pentru persoanele care ar putea dori să vă fure datele. IPVanish este sau recomandarea de top, cu toate acestea, există o gamă de VPN-uri bune pentru Kodi.

Ce este suplimentul Bob Unleashed Kodi?

bob unleashed bob fără restricții bob kodi add-on

Bob este unul dintre cele mai populare suplimente terțe selectate de utilizatori pentru a transmite cele mai recente emisiuni TV, filme și conținut live. Echipa de dezvoltare NoobsandNerds a lansat recent o versiune actualizată a lui Bob, cunoscut sub numele de Bob Unleashed. Indiferent de varianta acestui supliment pe care îl utilizați, Bob funcționează prin aprovizionarea materialului de pe diverse site-uri de streaming. Apoi, suplimentul prezintă utilizatorilor categorii de conținut, permițându-le utilizatorului să selecteze categoria în care sunt interesați. De acolo, utilizatorii pot selecta linkul de streaming pentru a vizualiza conținutul pe care doresc să îl urmărească..

Disponibil într-un depozit terț intitulat „noobsandnerds”, Bob acționează ca un furnizor general pentru sub-categoriile sale, numite playlisters, care conțin conținutul real pe care îl puteți transmite. O mare parte din conținutul disponibil pe Bob provine de pe site-urile de streaming pirați. Cu Bob acționând ca un hub pentru playlist-urile care furnizează conținutul, fiecare playlist este responsabil de compilarea unei liste de conținut pentru a transmite, care provine adesea din surse neautorizate..

Șansele dvs. de a transmite conținut piratat sunt mari, chiar dacă nu încercați să faceți acest lucru. Abia sunt disponibile surse de conținut de streaming legal disponibile pe Bob. Datorită modului în care Bob permite ca fiecare playlist să izvoare conținut de pe site-uri piratate, nu credem că este sigur pentru utilizatorii Kodi să instaleze sau să utilizeze Bob.

În schimb, vă recomandăm să consultați alternativele noastre la Bob de mai jos, pentru cei care caută modalități mai sigure de a vizualiza fluxurile TV și de filme.

Cele mai bune alternative pentru Bob Kodi

Vă sfătuim să recurgeți la Bob și vă recomandăm să selectați una dintre aceste mari alternative legale.

USTVNow

codi_ustvnow_install bob kodi add-on

Adăugarea USTVNow este un add-on legitim găsit în Repozitorul oficial Kodi care oferă fluxuri live și conținut la cerere utilizatorilor săi. Proiectat inițial pentru membrii militari ai SUA și americanii care locuiesc în străinătate, acest supliment permite oricui să se înscrie la serviciul său și, în plus, nu necesită verificarea locației dvs..

Cu acest add-on, puteți accesa câteva canale obișnuite în aer liber (OTA), precum NBC, CBS și FOX gratuit. Pentru 19 dolari pe lună, puteți obține peste 25 de canale, cu o opțiune DVR inclusă. USTVNow vă permite chiar să închiriați filme, ceea ce o face o alternativă bună pentru streaming, spre deosebire de Bob.

Vezi aici ghidul nostru de instalare USTVNow. 

BBC iPlayer

iplayer bob kodi suplimentar

Cu BBC iPlayer, utilizatorii pot alege dintr-o selecție vastă de programe TV și filme și chiar să asculte conținut radio. Acest add-on este legitim și este disponibil pentru a fi instalat prin intermediul Depozitului oficial Kodi Add-on. Unul dintre cele mai frumoase lucruri despre BBC iPlayer de la Kodi este că vi se va oferi întotdeauna cea mai bună calitate streaming, ceea ce o face o alternativă excelentă pentru Bob. Totuși, acest supliment este disponibil doar în Marea Britanie și necesită o licență TV validă. Dacă sunteți un rezident din Marea Britanie care călătoresc sau trăiți peste mări, dar aveți o licență TV, puteți accesa în continuare BBC iPlayer folosind pur și simplu o VPN și conectându-vă la un server din Marea Britanie..

Vezi aici ghidul nostru BBC iPlayer.

FilmOn.TV

filmul bob kodi suplimentar

FilmOn.TV este un cunoscut add-on de streaming care oferă în mod legal utilizatorilor conținut de transmisie în direct. Disponibil în Repozitoriul oficial Kodi, suplimentul este împărțit într-o varietate de categorii (specifice unei țări), cum ar fi TV live canadian, Marea Britanie, franceză, italiană, rusă, indiană, maghiară, latină și alte țări. Există, de asemenea, secțiuni separate pentru sport, documentare, filme, muzică, cumpărături și multe altele, ceea ce îl face o alternativă excelentă la Bob.

Singura secțiune din Marea Britanie TV live are peste 40 de canale live de vizionat. Puteți crea un cont gratuit pentru a utiliza suplimentul, dar dacă doriți ca suplimentul să includă canale premium suplimentare, va trebui să creați un cont plătit. Vă rugăm să rețineți că canalele gratuite au fost testate doar din SUA, astfel încât utilizatorii din Marea Britanie pot fi obligați să utilizeze un VPN pentru a accesa canalele gratuite.

Prezentare complementară și îngrijorare privind confidențialitatea Bob Kodi

Datorită popularității sale extreme, este important să înțelegeți cum funcționează suplimentul Bob și să cunoașteți riscurile care apar cu acesta. Bob este un add-on de film, TV și live care oferă cea mai mare parte a conținutului său prin fluxuri piratate.

Când îl folosești pe Bob, ai riscul de a transmite conținut piratat, eventual fără cunoștința ta. Există puține dacă există emisiuni TV și filme legale care pot fi găsite pe Bob. Există numeroase titluri disponibile pe fiecare dintre playlist-urile lui Bob. Cele mai multe dintre ele sunt piratate și în unele țări, chiar ilegale de a face flux.

Cu Bob, având opțiunea de a alege dintre mai mulți playlisturi, este posibil să vă limitați căutarea la doar titluri legale care pot fi transmise în flux. Cu toate acestea, în această privință, numărul de titluri pe care s-ar putea să le transmiteți în mod legal este limitat din cauza faptului că cea mai mare parte a conținutului furnizat de Bob este actual sau nou și, cel mai probabil, niciunul nu este autorizat pentru streaming.

Rețineți că preocupările noastre pentru utilizarea lui Bob depășesc protecția identității unuia atunci când transmiteți filme piratate sau emisiuni TV. Bob, ca orice alt supliment Kodi, este livrat prin terți care pot accesa activitatea dvs. de streaming și chiar mai rău, hard disk-ul. Complementele Kodi sunt de obicei descărcate de pe servere HTTP nesigure și, din păcate, conținutul de pe Bob nu este de asemenea securizat.

Anumite suplimente terțe din trecut au fost chiar deturnate de propriii creatori pentru a fi folosite ca malware. Complementul Bob Kodi este capabil să fie deturnat fie de creatorii săi, fie de petrecerile exterioare, mai ales dacă îl găsiți într-o altă locație de descărcare decât depozitul noobsandnerds. Acestea pot încărca pur și simplu o versiune modificată a complementului într-o nouă locație, pe piața care adaugă la utilizatorii Kodi și apoi să folosească acea versiune a addonului pentru a spiona activitatea utilizatorului. Aceste deturnări intermediare au avut loc cu suplimente Kodi în trecut și, prin urmare, vă recomandăm să utilizați un VPN și să apelați la suplimente oficiale alternative în locul unor terțe părți precum Bob.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 72

Adblock
detector