Instalarea suplimentului Alluc Kodi: Este sigur? Există alternative?

Vă întrebați de ce addon-ul dvs. Alluc nu mai funcționează? Acest ghid acoperă problemele actuale cu suplimentul Alluc Kodi și câteva alternative pentru cei care caută emisiuni TV și filme.

Kodi Alluc suplimentar

Dacă doriți să instalați și să folosiți popularul addon Alluc Kodi, avem o veste nefericită pentru dvs. De la 8 martie 2023, Alluc și-a închis oficial ușile.

Alluc, (pronunțat „tot ce vezi”), a ajutat utilizatorii să acceseze mai ușor mai mult conținut online. Cu toate acestea, Alluc nu este disponibil, atât ca un addon Kodi, cât și ca un serviciu online. Într-un e-mail trimis utilizatorilor, dezvoltatorii Alluc au declarat: „Astăzi, motorul de căutare Alluc a fost întrerupt … După 13 ani de Alluc, am decis să facem o pauză și să ne concentrăm asupra altor proiecte. În acest ultim deceniu, Alluc a servit peste un miliard de utilizatori unici în total și am dori să vă mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor! ”

De acum, cei care vor să folosească Alluc pe Kodi vor fi puțin norocoși. Chiar și în timp ce era încă disponibil, nu tot accesul la conținut prin Alluc a fost autorizat integral sau legal.

În acest articol, vom explica ce a fost Alluc, cum a funcționat și cum a fost configurat pentru a răsfoi doar conținut oficial. Vom aborda, de asemenea, unele dintre problemele de confidențialitate pe care le distribuie toate suplimentele Kodi.

Recent, au fost multe discuții despre Kodi în știri. În timp ce utilizarea Kodi este complet legală, o mare parte din atenția negativă pe care a primit-o se datorează unor suplimente terțe care oferă acces fără restricții la conținut protejat de drepturi de autor. Ceea ce este legal într-un loc poate să nu fie într-un altul, de aceea este vital ca utilizatorii Kodi să cerceteze legile din țara lor înainte de a utiliza Kodi pentru a transmite conținut online.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Cum să folosiți Kodi în siguranță și în privat

Nu există un software impenetrabil, Kodi inclus. În timp ce suplimentele oficiale sunt în general create cu procese de validare stricte în vigoare și sunt testate riguros, suplimentele terțe nu oferă astfel de garanții. Drept urmare, acestea pot conține vulnerabilități nepatrimate pe care un hacker le-ar putea folosi pentru a avea acces la sistemul dvs. Dacă se întâmplă acest lucru, atacatorul ar avea conținutul hard disk-ului la îndemână, precum și orice a salvat browser-ul dvs. de internet, cum ar fi parolele sau datele cardului de credit. Ar putea chiar să folosească un atac Man-in-the-Middle (MitM) pentru a vă intercepta traficul online după atac.

Există mai multe cazuri în care furnizorii de servicii de internet (ISP) au fost surprinși limitând intenționat viteza de internet a clienților lor. Acest lucru este de obicei pentru a descuraja clienții lor de a transmite videoclipuri online și se poate întâmpla indiferent de lățimea de bandă pe care o plătiți.

  A VPN telepítése az Android TV vagy a Kodi Box eszközre

Un VPN bun vă poate proteja de aceste două amenințări. Prin criptarea întregului trafic către și de pe computer, îl face inutil pentru orice observator extern. Cineva care utilizează un atac MitM s-ar putea simți în imposibilitatea de a-ți urmări activitățile și, deoarece ISP-ul tău nu ar putea, este mai puțin probabil să îți accelereze automat conexiunea. Aceasta ar putea ajuta la prevenirea problemelor de tamponare și de ieșire din timp la care se confruntă unii oameni.

Pentru utilizatorii Kodi, IPVanish este una dintre cele mai bune opțiuni. Are servere în mai mult de 50 de țări și, deoarece acestea le mențin singure, poate oferi o conexiune rapidă și stabilă care vă permite să obțineți cea mai bună experiență de streaming posibilă.

Spre deosebire de unii furnizori VPN, IPVanish nu păstrează jurnalele traficului. Aceasta înseamnă că activitățile dvs. pot rămâne private, chiar și în fața interferențelor exterioare. În plus, IPVanish funcționează cu fiecare supliment Kodi pe care l-am testat și poate fi instalat pe Amazon Firestick pentru a vă permite să rămâneți protejat indiferent de locul în care vă aflați..

Ofertă pentru cititor: economisiți până la 60% pentru planurile IPVanish aici.

Care a fost addonul Kodi Alluc?

aluc 2

Alluc.ee a fost un site web care colecta link-uri către conținut găzduit online. Complementul Alluc a făcut pur și simplu accesibil acest conținut prin Kodi.

Complementul Kodi Alluc a oferit o parte din aceeași funcționalitate pe care a făcut-o site-ul web Alluc. Dacă aveți un cont Alluc, vă puteți autentifica folosind meniul de setări. Aceasta a fost opțională, dar v-a permis să vizualizați lista de urmărire și să citiți mesajele pe care le-ați primit de la alți utilizatori.

Acest supliment a oferit acces la filme și emisiuni TV, dar nu și conținut live sau muzică. Biblioteca sa de legături a fost destul de bine organizată și grupată pe categorii. Cea mai mare problemă cu Alluc a fost aceea că marea majoritate a conținutului său a fost fără licență. A fost posibil să opriți surse specifice, cu toate acestea, au fost zeci de furnizori neoficiali și doar o mână de furnizori oficiali. Ca atare, a existat o bibliotecă media semnificativ mai mică disponibilă pentru utilizatorii care doresc să urmărească conținut licențiat.

Iată că lucrurile s-au confundat: Deși acesta era un supliment oficial Alluc, din cauza preocupării sale pentru conținutul fără licență, a fost tratat ca un supliment terț Kodi. Acum că Alluc a dispărut, veți avea nevoie de câteva alternative pentru a accesa același tip de conținut pus la dispoziție prin Alluc

Aluc nu funcționează? Încercați aceste alternative la addon-ul Alluc

Deși suplimentul Alluc oferă conținut legitim, acesta trebuie configurat mai întâi pentru a elimina toți furnizorii mai puțin scrupulos. Există mai multe suplimente oficiale Kodi care ocolesc acest pas prin furnizarea de conținut licențiat în primul rând și credem că majoritatea utilizatorilor ar fi mai bine deserviți de unul dintre acești.

  10 cele mai bune construcții Kodi din 2023 - complet testate și aprobate

TubiTV

Tubi TV Kodi addon

TubiTV este unul dintre cele mai bune suplimente Kodi din jur. De fapt, este unul dintre cele mai bune servicii de streaming disponibile, chiar dacă este încă relativ necunoscut. Un proiect conceput pentru a oferi gratuit emisiuni TV și filme, TubiTV are acum peste 50.000 de titluri în ofertă, toate fără costuri. Serviciul este acceptat de reclame, dar mai are peste 600 de filme considerate „proaspete” pe Rotten Tomatoes.

Puteți utiliza TubiTV pe Kodi și ocoliți reclamele. Acest lucru face Kodi cel mai bun loc pentru a urmări fluxurile TubiTV. În plus, probabil că veți dori să utilizați un VPN cu TubiTV. Serviciul are o bibliotecă mare de conținut, dar o mare parte a conținutului este limitată la diferite locații geografice (S.U.A., U.K. și Canada). Un VPN precum IPVanish vă va ajuta să evitați aceste restricții de conținut geografic, ceea ce va face posibil să vă bucurați de biblioteca completă TubiTV.

Puteți citi mai multe despre addon în ghidul nostru de instalare TubiTV.

pârâi

Adăugarea oficială a Crackle Kodi

Ca și TubiTV, Crackle este un serviciu gratuit de streaming gratuit, acceptat de anunțuri. Și la fel ca TubiTV, puteți evita reclamele prin difuzarea Crackle prin Kodi. Crackle este și un proiect de la Sony Entertainment. Drept urmare, majoritatea emisiunilor TV și filmelor disponibile prin intermediul acestei platforme sunt conținutul propriu al Sony. Cu toate acestea, cele mai multe filme și emisiuni disponibile sunt de înaltă calitate și foarte apreciate.

Singurul dezavantaj al lui Crackle este că biblioteca sa de conținut este puțin mică. În cazul în care TubiTV are zeci de mii de emisiuni TV și filme, Crackle are în jur de 150. Totuși, dacă sunteți în căutarea de filme și emisiuni de calitate ceva mai vechi, Crackle este pe placul de a vă mulțumi. Serviciul este disponibil în prezent numai în S.U.A., prin urmare, va trebui să aveți o VPN dacă nu sunteți în afara S.U.A..

Legate de: Cele mai bune VPN-uri pentru Crackle

Puteți găsi addonul Crackle Kodi în depozitul oficial Kodi addon. Pentru mai multe despre Crackle, citiți ghidul de instalare suplimentar.

YouTube

bule de completare de kodi

YouTube este primul lucru la care se gândesc oamenii când aud „video online” și cu un motiv întemeiat: are cea mai mare bibliotecă de conținut licențiat disponibilă pe internet. Această bibliotecă conține totul, de la filme de domeniu public, precum 1963 Şaradă la emisiunile TV experimentale bazate pe internet. Complementul oficial Kodi îl face disponibil pe toate dispozitivele tale.

Acest supliment menține, de asemenea, o mare parte din funcționalitatea YouTube. Puteți vizualiza canalele dvs. abonate, urmăriți istoricul, listele de redare, aprecierile și aprecierile din Kodi. Are chiar o secțiune dedicată pentru conținut video live, ceva pe care YouTube a încercat să-i încurajeze utilizatorii să creeze recent.

Există câteva motive bune pentru a utiliza acest complement. Este important să îndepărteze reclamele din videoclipuri, ceea ce vă ajută să vă bucurați de ele, mai ales dacă sunteți fani de conținut lung. În plus, întrucât YouTube este moderat de utilizator, există șanse foarte mici să întâlniți accidental conținut protejat de drepturi de autor.  

  Genesis Reborn Kodi addon: Трябва ли да го инсталирате? Безопасно ли е? Има ли по-добри алтернативи?

Adăugarea YouTube Kodi poate fi găsită în depozitul oficial suplimentar Kodi.

FilmOn.TV

FilmOn

FilmOn.TV este un site web care oferă acces la fluxurile TV și radio în direct din mai multe țări diferite. Multe dintre aceste fluxuri sunt libere de vizionat și complet legitime. Există câteva canale suplimentare care necesită un abonament FilmOn, dar acesta este complet opțional.

Componentul FilmOn.TV Kodi face foarte ușor să găsiți ceea ce căutați. Conținutul este grupat atât în ​​funcție de gen, cât și de țara de origine, ceea ce îl face excelent pentru persoanele care locuiesc departe de casă. Nu există nicio funcție de căutare, dar dacă știți numele canalului pe care îl căutați, îl puteți găsi în lista alfabetică a canalelor.

Acolo unde se luptă FilmOn este furnizarea de conținut la cerere. Există o selecție disponibilă, însă este destul de limitată. Cu toate acestea, în fluxurile live există o varietate suficientă de care nu veți fi niciodată lipsiți de ceva de urmărit.

Componentul FilmOn.TV Kodi poate fi găsit în depozitul video SuperRepo Category.

Vezi si: Cele mai bune suplimente de filme Kodi.

FilmRise – Youtube

filmrise

FilmRise – suplimentul YouTube Kodi preia fluxuri din conturile YouTube ale unui distribuitor independent numit FilmRise și vă permite să le urmăriți prin Kodi.

Acest supliment oferă o selecție bună de emisiuni TV, documentare și filme. După cum te-ai putea aștepta, nu există filme blockbuster aici, dar există unele clasice precum cele din 1998 Casa Acidă.

Din păcate, nu există nicio funcție de căutare, dar conținutul este grupat destul de bine cu câteva excepții (există, de exemplu, categorii „TV” și „Televiziune”). Emisiunile TV cu mai multe episoade au propriile lor liste de redare, iar unele sunt oferite cu mai multe sezoane.

Aplicația FilmRise – Youtube Kodi poate fi găsită fie în instalatorul suplimentar Indigo, fie în depozitul MetalChris.

Prezentare generală și probleme de confidențialitate

Componenta Alluc Kodi are o bibliotecă mare de conținut, dar conține în primul rând emisiuni TV și filme TV fără licență. În consecință, utilizatorii Kodi sunt foarte puțin utilizatori care caută surse legitime de mass-media.

Ca supliment terț, Alluc are un risc mai mare decât o alternativă oficială. În timp ce Alluc.ee are o pagină oficială de Twitter, aceasta discută doar starea site-ului propriu-zis și nu complementul Kodi. Întrucât forumurile Kodi legitime nu permit discuția suplimentelor terțe, acest lucru înseamnă că, dacă ar fi deturnat suplimentul, ar exista foarte puține surse de informații fiabile. Există o șansă foarte bună ca sistemul dvs. să fie compromis înainte de a ști că există o problemă.

Mai simplu spus, acest supliment îi obligă pe utilizatorii Kodi legitimi să sară prin cercuri, oferind oamenilor care caută conținut fără licență o experiență mult mai simplificată. Aceasta nu este o idee de care ne place și, având în vedere numărul de alternative complet legitime, nu vedem niciun motiv pentru a utiliza acest supliment.  

Vezi si: Care este cel mai bun VPN pentru Kodi?

About the author

Comments

  1. Romanian:

    Este o veste nefericită pentru utilizatorii addon-ului Alluc Kodi, deoarece acesta și-a închis oficial ușile începând cu 8 martie 2023. Alluc a fost un motor de căutare care a ajutat utilizatorii să acceseze mai ușor mai mult conținut online, dar acum nu mai este disponibil ca un addon Kodi sau ca un serviciu online. În acest articol, se discută despre problemele de confidențialitate pe care le implică utilizarea suplimentelor Kodi și se oferă alternative la addon-ul Alluc, cum ar fi TubiTV, pârâi, YouTube, FilmOn.TV și FilmRise – Youtube. Este important să rețineți că utilizarea Kodi trebuie să fie legală și să respecte legile din țara dvs. În plus, pentru a vă proteja de amenințările online, se recomandă utilizarea unui VPN, cum ar fi IPVanish.

Comments are closed.