Инсталирање Коди Боб Унлеасхед Аддон: Да ли је то сигурно? Које су алтернативе?

Мислите на инсталирање додатка Коди Боб Унлеасхед? Размотрићемо шта је додатак Боб Унлеасхед, ако га требате користити и погледајте неке сјајне алтернативе.

боб унлеасхед боб неограничен боб коди додатак

Коди је познат по томе што је популарни мултимедијални плејер отвореног кода инсталиран тако да служи као замена за каблове и представља главни извор забаве. Користи се на великом броју уређаја, као што су Амазон Фире ТВ, Року, иПхоне, Мац, Виндовс и други уређаји, Коди се користи као забавни центар за све врсте медија. Коди има разне функције и интерфејс дизајниран да подржи стриминг музике, филмова и ТВ емисија. Наравно, моћ Кодија се добија из његових додатака који су инсталирани од стране корисника, а који пружају различите облике садржаја у складу са преференцијама корисника.

Иако се многи додаци могу одабрати путем званичног складишта Коди, неки се корисници одлучују за додатке других произвођача. Један посебно популаран додатак треће стране је Боб, који емитује најновије филмове и телевизијске емисије које ће корисници моћи да гледају. Нажалост, већина садржаја који Боб преноси није дозвољена. Боб не садржи ниједан садржај, али се директно повезује на неслужбене струје.

У овом водичу ћемо вас упознати са оним што је Боб и детаљније ћемо вам објаснити како Боб додатак делује и неке проблеме које треба да будете свесни, укључујући преглед брига о приватности који се односе на Боба и остале Кодијеве додатке. 

Закон за стримовање неслужбеног садржаја варира у зависности од места где живите, што чини стримовање неовлашћеног садржаја огромним ризиком. Имајући то у виду, важно је разумети ризике повезане са коришћењем Кодијевих додатака као што је Боб, разумевањем како делују.

Цомпаритецх не одобрава или не подстиче било какво кршење ограничења ауторских права, укључујући илегални стриминг кроз Коди. Коди се може користити у многе одличне, легалне сврхе стриминга на мрежи. Обратите пажњу на закон, жртве и ризике од пиратерије пре преузимања или стримовања материјала заштићеног ауторским правима без дозволе.

Како користити Коди сигурно и приватно

Често се додаци трећих страна не прегледавају толико детаљно као званични додаци. Због тога, коришћење додатака трећих страна обично укључује већи ризик и повећава шансе да наиђете на хакиране верзије. Додаци инсталирани кроз складиште могу се ажурирати без вашег знања.

Ипак, службени додаци такође се суочавају са ризиком да буду отети. Стога ниједан корисник није потпуно безбедан чак и ако се држи званичног складишта. Да бисте остали сигурни од ових претњи, најбоље је да преузмете и инсталирате ВПН или виртуелну приватну мрежу која ће вам помоћи да заштитите ваш идентитет, да податке и активности останете анонимни, да заобиђе блокирање садржаја на основу ваше географске локације и спречи значајне број ризика повезаних са обе врсте додатака Коди.

Без обзира да ли користите законите додатке Коди или не, добављачи интернетских услуга често ће покушати да умањују брзине за онлајн стреаминг видеа. Добијање ВПН-а ће вам помоћи у спречавању вашег даватеља интернетских услуга да прати ваше долазне и одлазне податке, истовремено уклањајући претњу од укидања брзина вашег видео записа на мрежи, укључујући законите активности стриминга..

Једна виртуална приватна мрежа коју препоручујемо је ИПВанисх, који је један од најпопуларнијих ВПН-ова међу Коди корисницима. ИПВанисх омогућава да се корисничка активност не може препознати, лако спречава да ИСП види шта виђате и помаже у спречавању напада „човек у средини“ и других врста отмица и шпијунирања интернета. Иако сви ВПН-ови успоравају вашу интернетску везу, ИПВанисх је међу најбржим, тако да вам неће покварити искуство гледања, у ствари чак може помоћи у рјешавању неких уобичајених проблема кодирања са пуњењем.

ПРОЧИТАЊЕ ПРОЧИТА: Уштедите до 60% на ИПВанисх плановима.

Добијање ВПН-а ће вам помоћи да заштитите док користите Коди додатке (службене или друге). Такође ће осигурати да све ваше Коди активности остану приватне. Ако се ваша приватност одржава путем ВПН-а, ваша активност Коди стриминга неће бити емитована нити видљива било којим појединцима који би можда желели да вам украду податке. ИПВанисх је или главна препорука, али постоје и добри ВПН-ови за Коди.

Шта је додатак Боб Унлеасхед Коди?

боб унлеасхед боб неограничен боб коди додатак

Боб је један од најпопуларнијих додатака треће стране који су корисници изабрали да би преносили најновије ТВ емисије, филмове и садржај уживо. Развојни тим НообсандНердс недавно је објавио ажурирану верзију Боба познату и као Боб Унлеасхед. Без обзира коју верзију овог додатка користите, Боб функционише тако што своје материјале испоручује са различитих страница за стриминг. Додатак тада корисницима представља категорије садржаја, омогућавајући кориснику да одабере категорију која их занима. Одатле корисници могу одабрати везу за стриминг да би видели садржај који желе да гледају..

Доступан у спремишту треће стране под називом "нообсанднердс", Боб делује као свеукупни провајдер за своје подкатегорије, назване плаилисте, које садрже стварни садржај који можете да преносите. Већина садржаја доступног на Боб-у прибављена је с пиратских страница за стриминг. С обзиром да Боб делује као средиште за листе плејлиста које пружају садржај, сваки плејлиста је задужен за састављање листе садржаја за стриминг, која често долази из неовлашћених извора.

Ваше шансе за стримовање пиратског садржаја су велике, чак и ако то не покушавате. На Бобу једва постоје законски извори за стриминг садржаја. Због начина на који Боб дозвољава сваком списку за репродукцију извор садржаја са пиратских веб локација, ми не мислимо да је сигурно за Коди кориснике да инсталирају или користе Боб.

Уместо тога, препоручујемо да у наставку потражите наше алтернативе Бобу, за оне који траже сигурније начине гледања телевизијских и филмских токова.

Најбоље алтернативе за Код Коди додатака

Савјетујемо да се не прибјегавате Бобу и препоручујемо да одаберете једну од ових сјајних правних алтернатива.

УСТВНов

коди_уствнов_инсталл боб коди додатак

УСТВНов додатак је легитиман додатак који се налази у службеном Коди Репозиторијуму који својим корисницима пружа ливе стреам и садржај на захтев. Првобитно дизајниран за америчке војне припаднике и Американце који живе у иностранству, овај додатак омогућава сваком да се пријави за његову услугу и додатно не захтева верификацију ваше локације.

Помоћу овог додатка можете бесплатно приступити неколико редовних ОТА канала, као што су НБЦ, ЦБС и ФОКС. За 19 долара месечно можете добити преко 25 канала, са укљученом ДВР опцијом. УСТВНов вам чак омогућава изнајмљивање филмова, што је добра алтернатива за стриминг, за разлику од Боба.

Погледајте наш УСТВНов водич за инсталацију овде. 

ББЦ иПлаиер

додатак за иплаиер боб коди

Помоћу ББЦ иПлаиера, корисници могу бирати између великог броја ТВ програма и филмова, па чак и слушати радио садржаје. Овај додатак је законит и доступан је за инсталирање путем службеног складишта додатака Коди. Једна од најлепших ствари о ББЦ иПлаиеру из Кодија је да ће вам увек бити пружен најбољи могући квалитет стриминга, што га чини одличном алтернативом Бобу. Међутим, овај додатак доступан је само у Великој Британији и захтева важећу ТВ лиценцу. Ако сте путник у Великој Британији или живите у иностранству, али имате ТВ лиценцу, и даље можете да приступите ББЦ иПлаиеру једноставним коришћењем ВПН-а и повезивањем са сервером у Великој Британији..

Погледајте наш водич за иПлаиер ББЦ-а овде.

ФилмОн.ТВ

додатак за филмон боб коди

ФилмОн.ТВ је познати додатак за стриминг који легално пружа корисницима садржај стриминга уживо. Доступан у службеном складишту Коди, додатак је подељен на различите категорије (специфичне за одређену земљу), као што су канадска ТВ уживо, Велика Британија, француска, италијанска, руска, индијска, мађарска, латино и друге земље. Постоје такође одвојени одељци за спорт, документарне филмове, филмове, музику, куповину и још много тога, што га чини великом алтернативом Бобу.

УК ТВ одељак уживо има преко 40 канала уживо. Можете да направите бесплатан налог да бисте користили додатак, али ако желите да додатак садржи додатне премиум канале, мораћете да отворите рачун са плаћеним рачуном. Имајте на уму да су бесплатни канали тестирани само из САД-а, па ће корисницима из Велике Британије бити потребно да користе ВПН да би приступили бесплатним каналима.

Преглед додатака Боб Коди и бриге о приватности

Због његове екстремне популарности, важно је схватити како делује Боб додатак и знати ризике који са тим долазе. Боб је додатак за филм, ТВ и ливе стреаминг који пружа већину свог садржаја пиратским протоцима.

Када користите Боб, ризикујете да стримујете пиратски садржај, по могућству без вашег знања. Мало је легалних ТВ емисија и филмова који се могу наћи на Бобу. На сваком од Бобових плејлиста доступни су бројни наслови. Већина их је пиратска, ау неким земљама чак и илегална за струјање.

Ако Боб има могућност избора између неколико листа за репродукцију, вашу претрагу можете ограничити на само легалне наслове који се могу стримити. Међутим, у том погледу, број наслова које бисте могли легално да стримујете је ограничен због чињенице да је већина садржаја који обезбеђује Боб тренутна или нова и највероватније ниједан није одобрен за стриминг..

Имајте на уму да наша забринутост за коришћење Боба надилази заштиту нечијег идентитета приликом стримовања пиратских филмова или ТВ емисија. Боб се, као и било који други додатак Коди-ју, испоручује путем трећих страна које могу приступити вашој стреаминг активности и још горе, вашем чврстом диску. Коди додаци се обично преузимају са несигурних ХТТП сервера и нажалост већина садржаја на Бобу такође није осигурана.

Неке додатке других произвођача у прошлости су чак и отели њихови креативци да би се користили као злонамјерни софтвер. Додатак Боб Коди такође може бити отет од стране његових креатора или вањских страна, посебно ако га пронађете на локацији преузимања која није спремиште нообсанднердс. Они могу једноставно пребацити измењену верзију додатка на нову локацију, ставити тај додатак на Коди кориснике, а затим ту верзију додатка шпијунирати у активностима корисника. Ове отмице посредника су се догађале са Коди додацима у прошлости и зато препоручујемо употребу ВПН-а и прелазак на званичне алтернативне додатке уместо додатака трећих страна као што је Боб.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1

Adblock
detector