Инсталиране на добавката Pro Sport Kodi? Безопасно ли е? Има ли по-добри алтернативи?

Pro Sport Kodi addon

Търсите информация за добавката Pro Sport Kodi? В това парче ще обясним какво представлява добавката Pro Sport, как работи и дали си струва времето.

Kodi е софтуер с отворен код, който прави създаването на собствена система за домашно кино много лесно. Той е безплатен и може да се инсталира на широк спектър от популярни устройства, включително компютри с Windows, Mac и Linux, Android, iPhone, Roku, Nvidia Shield, Raspberry Pi, USB флаш устройство, Amazon Fire TV и Firestick.

В тази статия ще разгледаме добавка на трета страна, наречена Pro Sport. Той събира връзки към спортни събития на живо на едно място за по-лесен достъп. Ще изследваме функционалността на този аддон и ще се справим с някои от проблемите, свързани с поверителността, които споделят всички добавки на Kodi, официални и трети страни..

Въпреки че Kodi е напълно легален, някои добавки на трети страни предоставят неограничен достъп до лицензирано съдържание. Призоваваме потребителите на Kodi да търсят официални източници, когато това е възможно, и да проучат законите за стрийминг в своята страна, преди да се опитат да използват Kodi за тази цел.

ВИЖТЕ СЪЩО: Най-добрите добавки Kodi Sports

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение. Винаги притежавате изследвания, преди да получите достъп до който и да е добавяне, поток или хранилище на Kodi.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Някои потребители на Kodi използват виртуални частни мрежи (VPN), за да скрият нелегитимен стрийминг от своя доставчик на интернет услуги (ISP). Това каза, че има много начини, по които някой би могъл да се възползва от използването на VPN, дори ако тече само от официални източници.

VPN криптира мрежовия ви трафик, като го прави безполезен за външни наблюдатели. Това не само спира вашия интернет доставчик да заглуши връзката ви, но също така може да предотврати по-голямата част от атаките на Man-in-Middle, като по този начин повиши сигурността на вашата система.

Всички VPN причиняват известна загуба на скорост на връзката ви, въпреки че някои имат само минимално въздействие. Тъй като поточното видео изисква бърза и стабилна връзка, изборът на подходящ VPN е много важен. Също така някои доставчици на VPN водят дневници от вашата история на трафика. Това може да бъде обвързано с вас и премахва цялата анонимност, получена чрез използване на VPN.

Препоръчваме да използвате IPVanish. Той предлага стабилни връзки със сървъри в десетки страни и не съхранява регистрации на вашия интернет трафик. Освен това е един от най-преносимите VPN, със специални приложения за Android, iOS и Amazon Firestick.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: спестете 60% от годишния план за IPVanish тук. IPVanish има седемдневна гаранция за връщане на парите и може да бъде изпробван безрисково.

Какво е добавката Kodi Pro Sport?

Меню Pro Sport Kodi addon

Pro Sport addon изтрива връзки към баскетболни, хокейни, футболни и бейзболни събития. Той изтрива връзките към тези игри от Reddit и ги събира на едно място за по-лесен достъп. Тъй като тези връзки често се свалят в средата на играта, няма гаранция, че Pro Sport ще бъде надежден източник.

Най-големият проблем на този аддон е, че никоя от връзките му не е от официални източници. Това означава, че гледайки мачове през Pro Sport, няма да подкрепяте спортистите или излъчващите. Това може да увеличи цените на абонамента за законните зрители и да направи по-малко вероятно това покритие да бъде достъпно в бъдеще.

Pro Sport има много основен избор на настройки. Те ви позволяват да влезете в Reddit и да промените начините за показване на списъците. Можете също така да изберете да търсите или връзки в допълнителни подредици, но това не предлага нищо на законните зрители.

Интересно е, че само три от четирите спорта са архивирани, като бейзболът видимо отсъства. Ясно е, че тази добавка е насочена предимно към хора, които не търсят официални източници, което е жалко, тъй като законните спортни пристрастявания често обхващат само един спорт. Ако Pro Sport използваше официални източници, това би могло да се превърне в спортно ориентирана алтернатива на PlayOn добавката.

Поради горните причини не препоръчваме потребителите на Kodi да инсталират или използват добавката Pro Sports.

Алтернативи на добавката Pro Sport

Докато Pro Sport не се грижи за потребителите на Kodi, които търсят официални източници, има много алтернативи. По-долу ще намерите някои отлични спортни добавки, които могат да се използват за поддръжка на отборите и мрежите, които правят това съдържание възможно.

Sportsnet Now

Официален Sportsnet Сега Kodi addon

Sportsnet Now е канадска услуга за стрийминг на спортове. Той струва $ 24,99 на месец, но се предлага в някои кабелни пакети. Съдържанието на Sportsnet Now може да се гледа директно в Kodi, използвайки официалния добавка Sportsnet Now.

Този аддонов регион заключва съдържанието си, така че ще трябва да се свържете с канадски сървър, за да гледате. Също така, някои игри имат допълнителни ограничения. За да ги гледате, ще ви е необходим сървър в областта, от която е един от екипите. Например, за да гледате как играят Maple Leafs в Торонто, ще ви е необходим сървър в Торонто или околността.

Добавката Sportsnet Now се предлага в официалното хранилище на добавки Kodi.

MLB.TV

MLB в Kodi MLB.tv

MLB.TV Kodi добавката ви позволява да гледате акценти и резюмета на мачовете на този сезон в основната лига бейзбол. Потребителите с абонамент могат също да видят пълните игри и техните съкратени версии.

Потоците на MLB.TV са достъпни във висока резолюция и добавката е доста добре организирана. Можете да ги преглеждате всеки ден или да търсите игри на определена дата, въпреки че няма начин да търсите конкретен екип.

MLB.TV добавката е достъпна в официалното хранилище на Kodi addon.

Пропуск в НБА Лига

Лига на НБА Паси Коди аддон

Добавката на NBA League Pass носи изцяло лицензиран баскетбол на живо и по заявка на Kodi. Има малък избор от съдържание за гледане, но за по-голямата част ще ви трябва абонамент за NBA League Pass. Има няколко абонаментни планове и има по-евтин за хора, които се интересуват само от един конкретен екип.

Този аддон е структуриран сравнително добре, с просто оформление на менюто. Можете дори да изберете любимия си отбор по баскетбол в менюто с настройки, а игрите им ще се показват в отделна папка, достъпна от главната страница.

Добавката на NBA League Pass е налична в официалното хранилище на добавки Kodi.

NBC Sports Live Extra

NBC Sports Live Extra Kodi addon

NBC Sports Live Extra е официална добавка, която ви дава достъп до широк спектър от спортове, включително някои от по-рядко излъчваните такива като NASCAR и колоездене. Изисква се абонамент за NBC Sports Gold, за да гледате пълни мачове, но акцентите могат да се гледат безплатно.

NBC е наличен само в САЩ, така че за да гледате, ще трябва да се свържете с един от американските сървъри на вашата VPN. Можете да изберете да показвате само безплатно за гледане съдържание и дори да изберете кои спортове да се показват, което го прави един от най-персонализираните спортни добавки на разположение.

NBC Sports Live Extra addon се предлага в официалното хранилище на Kodi addon.

NFL Game Pass

NFL Game Pass Pass Kodi addon

Ако се интересувате от футбол, NFL Game Pass addon е чудесен избор. Той предлага няколко различни абонаментни пакета и дори се предлага с безплатна седемдневна пробна версия, така че можете да видите дали ви харесва преди да се ангажирате.

Тази добавка ви позволява да гледате игри с пълна дължина от NFL мачове за този сезон във висока разделителна способност. За съжаление е необходимо да влезете, преди да можете да въведете добавката и няма налично безплатно съдържание.

NFL Game Pass добавката е достъпна в официалното хранилище на добавки Kodi.

НХЛ телевизия

NHL TV Kodi addon

NHL.TV Kodi addon е много подобен на MLB.TV, но с хокейно покритие вместо бейзбол. Той е създаден от същия разработчик и споделя същите организационни структури от менюто с опции.

Както при MLB добавката, NHL TV предлага ограничен избор на безплатно съдържание, но влиза в своята собственост с членство в NHL TV. Това струва $ 19,99 на месец и отключва възможността за гледане на мачовете в тяхната цялост.

NHL TV addon се предлага в официалното хранилище на Kodi addon.

Преглед и проблеми с поверителността

Въпреки че Pro Sport добавката изглежда привлекателна на пръв поглед, тя не използва официални източници и не може да гарантира, че връзките, които изтрива, ще останат онлайн. За разлика от тях, официалните добавки, които разгледахме по-горе, осигуряват надеждни, висококачествени потоци, често безплатно.

Освен това, тъй като Pro Sport е добавка на трета страна, малко вероятно е да бъде тестван толкова старателно по време на разработката, колкото официалното допълнение. Това означава, че има вероятност от повече неуловими уязвимости, които атакуващият може да използва, за да получи достъп до вашата система и лична информация.

Що се отнася до спорта, има толкова много законни опции, че всъщност няма смисъл да се използва добавка на трети страни. Те са с по-голям риск, осигуряват по-малко надеждни потоци и не предоставят никаква подкрепа на спортисти или радио- и телевизионни оператори, които правят възможно това отразяване.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − 26 =

Adblock
detector