Инсталиране на Kodi Bob Unleashed Addon: Безопасно ли е? Какви са алтернативите?

Мислите да инсталирате добавката на Kodi Bob Unleashed? Ще разберем какво е добавката на Bob Unleashed, ако трябва да го използвате и разгледайте някои страхотни алтернативи.

bob unleashed bob неограничен bob kodi добавка

Kodi е известен с това, че популярният медиен плейър с отворен код е инсталиран от мнозина, за да служи като заместител на кабела и да бъде основен източник на забавление. Използван на голям брой устройства, като Amazon Fire TV, Roku, iPhone, Mac, Windows и други устройства, Kodi се използва като център за развлечения за всякакви медии. Kodi има различни функции и интерфейс, предназначен да поддържа поточно предаване на музика, филми и телевизионни предавания. Разбира се, силата на Kodi се получава от инсталираните от потребителя добавки, които предоставят различни форми на съдържание в съответствие с предпочитанията на потребителя..

Въпреки че много добавки могат да бъдат избрани чрез официалното хранилище Kodi, някои потребители избират добавки на трети страни. Една особено популярна добавка на трети страни е Боб, която излъчва най-новите филми и телевизионни предавания, които потребителите могат да гледат. За съжаление, по-голямата част от съдържанието, което Боб излъчва, е неоторизирано. Боб не хоства никакво съдържание, но се свързва директно с неофициални потоци.

В това ръководство ще ви разгледаме какво представлява Bob и ще ви обясним по-подробно как работи добавката на Bob и някои проблеми, които трябва да знаете, включително преглед на проблемите за поверителност, свързани с Bob и други добавки на Kodi. 

Законът за стрийминг на неофициално съдържание варира в зависимост от това къде живеете, което прави поточно неоторизирано съдържание огромен риск. Имайки това предвид, е важно да разберете рисковете, свързани с използването на добавки на Kodi като Bob, като разберете как работят.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Как да използвате Kodi безопасно и насаме

Често добавките на трети страни не се проверяват толкова внимателно, колкото официалните добавки. Следователно използването на добавки на трети страни обикновено включва по-висок риск и увеличава шансовете да се натъкнете на хакнати версии. Добавките, инсталирани чрез хранилище, могат дори да бъдат актуализирани без ваше знание.

Независимо от това, официалните добавки също са изправени пред риск да бъдат отвлечени. Следователно, никой потребител не е напълно безопасен, дори ако се придържа към официалното хранилище. За да останете в безопасност от тези заплахи, най-добре е да изтеглите и инсталирате VPN или виртуална частна мрежа, които ще ви помогнат да защитите вашата самоличност, да запазите данните и дейността си анонимни, да заобиколите блокирането на съдържанието въз основа на вашето географско местоположение и да предотвратите значително брой рискове, свързани с двата типа добавки на Kodi.

Независимо дали използвате законни добавки Kodi или не, доставчиците на интернет услуги (ISP) често ще се опитват да намалят скоростите за онлайн видео стрийминг. Получаването на VPN ще помогне да се предотврати доставчикът на интернет услуги да проследява входящите и изходящите ви данни, като същевременно елиминира заплахата от намаляване на скоростта на онлайн видеото ви, включително за законни поточни дейности.

  Sports World Kodi Addon: มันคืออะไรคุณควรติดตั้งและปลอดภัยไหม

Една виртуална частна мрежа, която препоръчваме, е IPVanish, която е една от най-популярните VPN мрежи сред потребителите на Kodi. IPVanish поддържа активността на потребителя неоткриваема, лесно предотвратява вашия интернет доставчик да вижда какво стриймирате и помага да предотврати атаките „човек в средата“ и други видове интернет отвличания и шпиониране. Въпреки че всички VPN бавят интернет връзката ви, IPVanish е сред най-бързите, така че няма да ви развали опит при гледане, всъщност дори може да помогне за разрешаване на някои често срещани проблеми с буферирането на Kodi.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Спестете до 60% в плановете за IPVanish.

Получаването на VPN ще ви помогне да се защитите, докато използвате добавки на Kodi (официални или по друг начин). Той също така ще гарантира, че всичките ви дейности на Kodi се пазят поверителни. Като поддържате поверителността си чрез VPN, вашата поточна активност Kodi няма да бъде излъчвана или видима за лица, които биха искали да откраднат вашите данни. IPVanish е или топ препоръка, но има редица добри VPN за Kodi.

Какво е добавката Kodi Unleashed Kodi?

bob unleashed bob неограничен bob kodi добавка

Bob е една от най-популярните добавки на трети страни, избрани от потребителите за предаване на най-новите телевизионни предавания, филми и съдържание на живо. Екипът за разработка на NoobsandNerds наскоро пусна актуализирана версия на Боб, добре позната като Боб Unleashed. Без значение каква версия на тази добавка използвате, Боб функционира, като извлича материала си от различни сайтове за стрийминг. След това добавката представя на потребителите категории съдържание, което позволява на потребителя да избере коя категория ги интересува. Оттам потребителите могат да изберат връзката за стрийминг, за да видят съдържанието, което искат да гледат..

Наличен в хранилище на трети страни, озаглавен „noobsandnerds“, Боб действа като цялостен доставчик за своите подкатегории, наречени плейлисти, които съдържат действителното съдържание, което можете да предавате. Голяма част от съдържанието, достъпно в Боб, е получено от пиратски сайтове за стрийминг. Тъй като Боб действа като хъб за плейлистите, които предоставят съдържанието, всеки плейлист е отговорен за съставянето на списък със съдържание, което често се получава от неоторизирани източници.

  Hogyan tölthet le filmeket a Kodi-en legálisan és biztonságosan

Шансовете ви за поточно съдържание на пиратско съдържание са високи, дори и да не се опитвате да го направите. На Bob няма почти никакви легални източници на поточно съдържание. Поради начина, по който Боб позволява на всеки плейлист да извлича съдържание от пиратски сайтове, не смятаме, че е безопасно за потребителите на Kodi да инсталират или използват Bob.

Вместо това препоръчваме да проверите нашите алтернативи на Боб по-долу, за тези, които търсят по-безопасни начини да гледат телевизионни и филмови потоци.

Най-добрите алтернативи на добавките на Bob Kodi

Съветваме да не прибягваме до Боб и препоръчваме вместо това да изберете една от тези страхотни алтернативи.

USTVNow

kodi_ustvnow_install bob kodi добавка

Добавката USTVNow е легитимна добавка, открита в Официалното хранилище Kodi, която предоставя на живо потребителите си поток и съдържание при поискване. Първоначално създаден за военни членове на САЩ и американци, живеещи в чужбина, тази добавка позволява на всеки да се регистрира за услугата му и освен това не се нуждае от проверка на вашето местоположение.

С тази добавка можете да получите безплатен достъп до няколко редовни канала по въздух (OTA), като NBC, CBS и FOX. За 19 долара на месец можете да получите над 25 канала, с включена опция за DVR. USTVNow дори ви позволява да наемете филми, което го прави добра алтернатива за стрийминг, за разлика от Боб.

Вижте нашето ръководство за инсталиране USTVNow тук. 

BBC iPlayer

iplayer bob kodi добавка

С BBC iPlayer, потребителите могат да избират от богат избор от телевизионни програми и филми и дори да слушат радио съдържание. Тази добавка е легитимна и е достъпна за инсталиране чрез официалното хранилище за добавки Kodi. Едно от най-хубавите неща за BBC iPlayer на BBC от Kodi е, че винаги ще ви се дава най-доброто възможно стрийминг, което го прави чудесна алтернатива на Боб. Тази добавка е достъпна само във Великобритания и изисква валиден телевизионен лиценз. Ако сте обитател на Великобритания или живеете в чужбина, но имате телевизионен лиценз, все още можете да получите достъп до iPlayer на BBC, като просто използвате VPN и се свържете със сървър във Великобритания..

Вижте нашето ръководство за iPlayer на BBC тук.

FilmOn.TV

filmon bob kodi добавка

FilmOn.TV е добре известна добавка за стрийминг, която по закон предоставя на потребителите съдържание на поточно предаване на живо. Достъпно в Официалното хранилище на Kodi, добавката е разбита на различни категории (специфични за дадена държава), като канадска телевизия на живо, Великобритания, френски, италиански, руски, индийски, унгарски, латино и други страни. Има и отделни секции за спорт, документални филми, филми, музика, пазаруване и други, което го прави чудесна алтернатива на Боб.

  Уран Коди Аддон: Что такое Уран? Это безопасно и законно в использовании?

Самата секция на телевизия на живо във Великобритания има над 40 канала на живо за гледане. Можете да създадете безплатен акаунт, за да използвате добавката, но ако искате добавката да включва допълнителни премиум канали, ще трябва да създадете акаунт с платена сметка. Моля, обърнете внимание, че безплатните канали са тествани само в рамките на САЩ, така че от потребителите в Обединеното кралство може да се изисква да използват VPN за достъп до безплатните канали.

Преглед на добавките и опасения за поверителност на Bob Kodi

Поради изключителната си популярност е важно да разберем как работи добавката на Боб и да знаем рисковете, които идват с нея. Bob е добавка за филми, телевизори и предавания на живо, която осигурява по-голямата част от съдържанието му чрез пиратски потоци.

Когато използвате Боб, рискувате да разпространявате пиратско съдържание, вероятно без ваше знание. Не са малко, ако има легални телевизионни предавания и филми, които могат да бъдат намерени на Боб. Има много заглавия на всеки от плейлистите на Боб. Повечето от тях са пиратски, а в някои страни дори незаконни за поточно предаване.

С Боб, като имате възможност да избирате от няколко плейлисти, е възможно да ограничите търсенето си само до легални заглавия, които могат да бъдат поточно предадени. В това отношение обаче броят на заглавията, които може да можете да предавате законно, е ограничен поради факта, че по-голямата част от съдържанието, предоставено от Боб, е актуално или ново и най-вероятно нито едно не е разрешено за стрийминг..

Имайте предвид, че нашите опасения за използването на Боб надхвърлят защитата на личността ни при поточно предаване на пиратски филми или телевизионни предавания. Bob, като всяка друга добавка на Kodi, се доставя чрез трети страни, които имат достъп до вашата поточна активност и още по-лошото – до вашия твърд диск. Kodi добавките обикновено се изтеглят от несигурни HTTP сървъри и за съжаление повечето съдържание на Bob също не е обезпечено.

Някои добавки на трети страни в миналото дори са били отвлечени от собствените си създатели, за да бъдат използвани като зловреден софтуер. Добавката Bob Kodi също може да бъде отвлечена от създателите си или от страни, особено ако я намерите в място за изтегляне, различно от хранилището noobsandnerds. Те могат просто да качат променена версия на добавката на ново място, да продадат тази добавка на потребителите на Kodi и след това да използват тази версия на добавката, за да шпионират дейността на потребителя. Тези отвличания на посредници са се случвали с добавки на Kodi в миналото и затова препоръчваме да използвате VPN и да се обърнете към официални алтернативни добавки на мястото на добавки на трети страни като Bob.

About the author

Comments

  1. Коди е известен медиен плейър с отворен код, който се използва като център за развлечения за музика, филми и телевизионни предавания. Добавките на трети страни като Bob Unleashed предоставят различни форми на съдържание, но трябва да се има предвид, че голяма част от това съдържание е неоторизирано. Законът за стрийминг на неофициално съдържание варира в зависимост от местоположението на потребителя, което прави поточно неоторизирано съдържание огромен риск. Затова е важно да се разберат рисковете, свързани с използването на добавки на Kodi като Bob Unleashed. Независимо от това, официалните добавки също са изправени пред риск да бъдат отвлечени. Затова е препоръчително да се изтегли и инсталира VPN или виртуална частна мрежа, за да се защити самоличността, да се запазят данните и дейността анонимни и да се предотвратят рисковете, свързани с добавките на Kodi.

Comments are closed.