Instaliranje Kodi Bob Unleashed Addon: Je li to sigurno? Koje su alternative?

Razmišljate o instaliranju dodatka Kodi Bob Unleashed? Raščlanit ćemo što je Bob Unleashed addon, ako ga trebate upotrijebiti i pogledati neke sjajne alternative.

bob unleashed bob neograničen bob kodi dodatak

Kodi je poznat po tome što je mnogima instaliran media player s otvorenim kodom koji služi kao zamjena za kabel i predstavlja glavni izvor zabave. Koristi se na velikom broju uređaja, kao što su Amazon Fire TV, Roku, iPhone, Mac, Windows i drugi uređaji, Kodi se koristi kao središte za zabavu za sve vrste medija. Kodi ima razne značajke i sučelje dizajnirano kao podrška za strujanje glazbe, filmova i TV emisija. Naravno, moć Kodi-ja potiče se od njegovih dodataka koji su instalirani od strane korisnika koji pružaju različite oblike sadržaja u skladu s korisnikovim preferencijama..

Iako se mnogi dodaci mogu odabrati putem službenog spremnika Kodi, neki se korisnici odlučuju za dodatke treće strane. Jedan posebno popularan dodatak treće strane je Bob, koji emitira najnovije filmove i televizijske emisije koje korisnici mogu gledati. Nažalost, većina sadržaja koji Bob struji neovlašteno. Bob ne ugošćuje nijedan sadržaj, ali povezuje se izravno s neslužbenim strujama.

U ovom ćemo vas vodiču upoznati s onim što je Bob i detaljnije ćemo objasniti kako funkcionira Bob-ov dodatak i neke probleme koje trebate imati na umu uključujući pregled briga o privatnosti koji se odnose na Boba i ostale Kodijeve dodatke. 

Zakon za strujanje neslužbenog sadržaja razlikuje se ovisno o mjestu u kojem živite, što čini streaming neovlaštenog sadržaja velikim rizikom. Imajući to na umu, važno je razumjeti rizike povezane s upotrebom Kodijevih dodataka poput Boba, razumijevanjem kako djeluju.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

Kako koristiti Kodi sigurno i privatno

Često se dodaci trećih strana ne pregledavaju temeljito kao službeni dodaci. Stoga, korištenje dodataka treće strane obično uključuje veći rizik i povećava šanse za upad u hakirane verzije. Dodaci instalirani putem skladišta mogu se ažurirati bez vašeg znanja.

Ipak, službeni dodaci također se suočavaju s rizikom da budu oteti. Dakle, nijedan korisnik nije potpuno siguran, čak i ako se drži službenog spremišta. Da biste ostali sigurni od ovih prijetnji, najbolje je preuzeti i instalirati VPN ili virtualnu privatnu mrežu koji će vam pomoći da zaštitite svoj identitet, anonimni su podaci i aktivnosti, zaobići blokiranje sadržaja na temelju vašeg zemljopisnog položaja i spriječiti značajno broj rizika povezanih s obje vrste dodataka Kodi.

Bez obzira koristite li zakonite dodatke Kodi ili ne, davatelji internetskih usluga često će pokušati smanjiti brzinu za mrežni streaming videa. Dobivanje VPN-a pomoći će u sprječavanju vašeg davatelja internetskih usluga da prati vaše dolazne i odlazne podatke, a istovremeno uklanja prijetnju od ukidanja brzina na mreži putem interneta, uključujući zakonite aktivnosti streaminga.

Jedna virtualna privatna mreža koju preporučujemo je IPVanish, koji je jedan od najpopularnijih VPN-ova među Kodi korisnicima. IPVanish omogućava da se korisnička aktivnost ne može prepoznati, lako sprečava davatelj internetskih usluga da vidi što struji i pomaže u sprječavanju napada "čovjek u sredini" i drugih vrsta otmica i špijuniranja na Internetu. Iako svi VPN-ovi usporavaju internetsku vezu, IPVanish je među najbržim, pa vam neće pokvariti iskustvo gledanja, u stvari čak može pomoći u rješavanju nekih uobičajenih problema s međuspremnikom kodi-a..

PROČITANJE ČITALA: Uštedite do 60% na IPVanish planovima.

Dobivanje VPN-a omogućit će vam zaštitu dok upotrebljavate Kodi dodatke (službene ili druge). Osigurat će i da se sve vaše Kodi aktivnosti ostanu privatne. Ako se vaša privatnost održava putem VPN-a, vaša aktivnost Kodi streaminga neće se emitirati niti biti vidljiva pojedincima koji bi htjeli ukrasti vaše podatke. IPVanish je ili glavna preporuka, no postoje i dobri VPN-ovi za Kodi.

Što je dodatak Bob Unleashed Kodi?

bob unleashed bob neograničen bob kodi dodatak

Bob je jedan od najpopularnijih dodataka treće strane koji su odabrali korisnici za strujanje najnovijih TV emisija, filmova i sadržaja uživo. Razvojni tim NoobsandNerds nedavno je objavio ažuriranu verziju Boba poznatu i kao Bob Unleashed. Bez obzira koju inačicu ovog dodatka koristite, Bob funkcionira tako što svoje materijale isporučuje s različitih web mjesta za streaming. Dodatak tada korisnicima prikazuje kategorije sadržaja, omogućujući korisniku da odabere kategoriju koja ih zanima. Od tamo korisnici mogu odabrati vezu za strujanje kako bi pogledali sadržaj koji žele gledati..

Dostupan u spremištu treće strane pod nazivom "noobsandnerds", Bob djeluje kao sveukupni dobavljač za svoje podkategorije, nazvane popisi za reprodukciju, koji sadrže stvarni sadržaj koji možete strujati. Veliki dio sadržaja koji je dostupan na Bobu dobiven je s piratskih web mjesta za streaming. Budući da Bob djeluje kao središte za popise za reprodukciju koji pružaju sadržaj, svaki je popis za reprodukciju zadužen za sastavljanje popisa sadržaja koji će se strujati, a koji često dolazi iz neovlaštenih izvora.

Vaše su šanse za strujanje piratskog sadržaja velike, čak i ako to ne pokušavate učiniti. Na Bobu gotovo da nema legalnih izvora sadržaja za streaming. Zbog načina na koji Bob dopušta svakom popisu za reprodukciju izvor sadržaja s piratskih web mjesta, mi ne mislimo da je sigurno da Kodi korisnici instaliraju ili koriste Bob.

Umjesto toga, preporučujemo da provjerite naše alternative Bobu u nastavku, za one koji traže sigurnije načine gledanja televizijskih i filmskih tokova.

Najbolje alternative dodataka Bob Kodi

Savjetujemo da se ne obraćate Bobu i preporučujemo da odaberete jednu od ovih sjajnih pravnih alternativa.

USTVNow

kodi_ustvnow_install bob kodi dodatak

Dodatak USTVNow zakonit je dodatak koji se nalazi u službenom spremištu Kodi koji svojim korisnicima pruža live stream i sadržaj na zahtjev. Izvorno dizajniran za američke vojne pripadnike i Amerikance koji žive u inozemstvu, ovaj dodatak omogućuje svima da se prijave za njegovu uslugu i dodatno ne zahtijeva provjeru vaše lokacije.

Pomoću ovog dodatka možete besplatno pristupiti nekoliko redovnih OTA kanala kao što su NBC, CBS i FOX. Za 19 dolara mjesečno možete dobiti preko 25 kanala, s uključenom opcijom DVR. USTVNow vam čak omogućuje iznajmljivanje filmova, što je dobra alternativa za streaming za razliku od Boba.

Pogledajte naš vodič za instalaciju u USTVNow ovdje. 

BBC iPlayer

iplayer bob kodi dodatak

Pomoću BBC iPlayera korisnici mogu birati između velikog broja TV programa i filmova, pa čak i slušati radio sadržaje. Ovaj dodatak je zakonit i dostupan je za instaliranje putem službenog skladišta dodataka Kodi. Jedna od ljepših stvari o BBC iPlayeru iz Kodija je da će vam uvijek biti pružena najbolja moguća kvaliteta streaminga, što je čini izvrsnom alternativom Bobu. Međutim, ovaj je dodatak dostupan samo u Velikoj Britaniji i zahtijeva valjanu TV licencu. Ako ste putnik u Velikoj Britaniji ili živite u inozemstvu, ali imate TV licencu, i dalje možete pristupiti BBC iPlayeru jednostavnim korištenjem VPN-a i povezivanjem sa serverom u Velikoj Britaniji..

Pogledajte naš vodič za iPlayer BBC-a ovdje.

FilmOn.TV

filmon bob kodi dodatak

FilmOn.TV poznati je dodatak za streaming koji legalno pruža korisnicima sadržaje koji se emitiraju uživo. Dostupan u službenom spremištu Kodi, dodatak se raščlanjuje na različite kategorije (specifične za određenu zemlju), poput kanadske televizije uživo, Velike Britanije, francuske, talijanske, ruske, indijske, mađarske, latino i drugih zemalja. Postoje i zasebni odjeljci za sport, dokumentarne filmove, filmove, glazbu, kupovinu i još mnogo toga, što ga čini izvrsnom alternativom Bobu.

Samo u Velikoj Britaniji odjeljak TV uživo ima preko 40 kanala uživo. Možete stvoriti besplatni račun da biste koristili dodatak, ali ako želite da dodatak uključuje dodatne premium kanale, morat ćete stvoriti račun s plaćenim računom. Imajte na umu da su besplatni kanali testirani samo u Sjedinjenim Američkim Državama, tako da će korisnici iz Velike Britanije možda trebati korištenje VPN-a za pristup besplatnim kanalima.

Pregled dodatka Bob Kodi i brige o privatnosti

Zbog njegove izuzetne popularnosti, važno je razumjeti kako djeluje Bob-ov dodatak i znati rizike koji dolaze s tim. Bob je dodatak za film, TV i uživo koji pruža većinu svog sadržaja piratskim protocima.

Kad koristite Boba, riskirate da strujate piratski sadržaj, možda bez vašeg znanja. Malo je ikakvih legalnih TV emisija i filmova koji se mogu naći na Bobu. Na svim Bobovim popisima za reprodukciju dostupni su brojni naslovi. Većina ih je piratska, au nekim zemljama čak i ilegalna za strujanje.

S Bobom, koji ima mogućnost izbora između nekoliko popisa za reprodukciju, možete pretražiti ograničiti samo na legalne naslove koji se mogu strujati. Međutim, u tom pogledu, broj naslova koje biste mogli legalno strujati ograničen je zbog činjenice da je većina sadržaja koje pruža Bob trenutačna ili nova, a najvjerojatnije nijedan nije autoriziran za strujanje..

Imajte na umu da naša briga za upotrebu Boba nadilazi zaštitu nečijeg identiteta prilikom prijenosa piratskih filmova ili TV emisija. Bob se, kao i bilo koji drugi Kodi dodatak, isporučuje putem trećih strana koje mogu pristupiti vašoj streaming aktivnosti i još gore, vašem tvrdom disku. Kodi dodaci obično se preuzimaju s nesigurnih HTTP poslužitelja, ali nažalost većina sadržaja na Bobu također nije osigurana.

Neki su dodaci trećih proizvođača u prošlosti čak oteli i njihovi tvorci da bi bili korišteni kao zlonamjerni softver. Dodatak Bob Kodi također može oteti bilo tvorce ili vanjske strane, pogotovo ako ga pronađete na mjestu preuzimanja koje nije spremište noobsandnerds. Oni mogu jednostavno prenijeti izmijenjenu verziju dodatka na novo mjesto, staviti taj dodatak na Kodi korisnike, a zatim upotrijebiti tu verziju dodatka za špijuniranje korisničkih aktivnosti. Do ovih otmica se događalo s Kodijevim dodacima u prošlosti pa preporučujemo korištenje VPN-a i prelazak na službene alternativne dodatke umjesto dodataka treće strane poput Boba.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 39 =

Adblock
detector