Instalirate li dodatak Pro Sport Kodi? Da li je sigurno? Postoje li bolje alternative?

Pro Sport Kodi dodatak

Tražite informacije o dodatku Pro Sport Kodi? U ovom ćemo dijelu objasniti što je dodatak Pro Sport, kako funkcionira i vrijedi li vaše vrijeme.

Kodi je softver otvorenog koda koji kreiranje vlastitog sustava kućnog kina čini vrlo jednostavnim. Besplatno je i može se instalirati na širok spektar popularnih uređaja, uključujući računala sa sustavom Windows, Mac i Linux, Android, iPhone, Roku, Nvidia Shield, Raspberry Pi, USB fleš disk, Amazon Fire TV i Firestick.

U ovom ćemo članku gledati dodatak treće strane po imenu Pro Sport. Prikuplja veze do sportskih događaja uživo na jednom mjestu radi lakšeg pristupa. Ispitavat ćemo funkcionalnost ovog dodatka i riješiti se nekih pitanja vezanih uz privatnost koja dijele svi dodaci Kodi-ja, službeni i treći..

Iako je Kodi potpuno zakonit, određeni dodaci trećih strana pružaju neograničen pristup licenciranom sadržaju. Pozivamo korisnike Kodija da traže službene izvore kad god je to moguće i istražuju zakone o strujanju svoje zemlje prije nego što pokušaju koristiti Kodi u tu svrhu..

VIDI TAKOĐER: Najbolji dodaci Kodi sportu

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodija. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva. Uvijek posjedujte istraživanje prije nego što pristupite bilo kojem Kodijevom dodatku, streamu ili spremištu.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

Neki korisnici Kodija koriste virtualne privatne mreže (VPN-ove) kako bi sakrili nelegitimni streaming od svog davatelja internetskih usluga (ISP). U skladu s tim, postoji mnogo načina na koje bi netko mogao imati koristi od korištenja VPN-a čak i ako struji iz službenih izvora.

VPN kriptira vaš mrežni promet, čineći ga neupotrebljivim za vanjske promatrače. To ne samo da sprečava davatelj internetskih usluga da uguši vašu vezu, već može i spriječiti većinu napada Man-in-Middle-a i na taj način povećava sigurnost vašeg sustava.

Svi VPN uzrokuju gubitak brzine na vašoj vezi, iako neki imaju tek minimalan utjecaj. Budući da streaming videa zahtijeva brzu i stabilnu vezu, odabir pravog VPN-a vrlo je važan. Također, neki davatelji VPN-a vode evidencije vaše prometne povijesti. To se može vezati za vas i uklanja svu anonimnost stečenu upotrebom VPN-a.

  Legjobb Kodi dobozok: 2023 útmutató a legjobb Kodi dobozokhoz és hardverhez

Preporučujemo upotrebu IPVanish-a. Nudi stabilne veze s poslužiteljima u desecima zemalja i nema evidenciju vašeg internetskog prometa. To je ujedno i jedan od najpopularnijih VPN-a, s namjenskim aplikacijama za Android, iOS i Amazon Firestick.

PROČITANJE ČITALA: uštedite 60% na godišnjem planu IPVanish ovdje. IPVanish ima sedmodnevno jamstvo povrata novca i može se isprobati bez rizika.

Što je dodatak Kodi Pro Sport?

Izbornik Pro Sport Kodi addon

Pro Sport addon krpa poveznice na događaje u košarci, hokeju, nogometu i bejzbolu uživo. Iz Reddita preuzima veze do tih igara i okuplja ih na jednom mjestu radi lakšeg pristupa. No, s obzirom na to da se ove veze često prekidaju u igri, nema garancije da će Pro Sport biti pouzdan izvor.

Najveći problem ovog dodatka je taj što nijedna njegova veza nije iz službenih izvora. To znači da gledajući utakmice kroz Pro Sport nećete podržavati sportaše ili emitere. To može povisiti cijene pretplate za legitimne gledatelje i smanjiti vjerojatnost da će takva pokrivenost biti dostupna u budućnosti.

Pro Sport ima vrlo osnovni izbor postavki. Oni vam omogućuju prijavu na Reddit i mijenjanje načina na koji su popisi prikazani. Također možete odabrati pretraživanje ili veze u dodatnim podredovima, ali to ne nudi legitimnim gledateljima.

Zanimljivo je da su samo tri od četiri sporta arhivirana, a bejzbol uočljivo odsutan. Jasno je da je ovaj dodatak prvenstveno namijenjen ljudima koji ne traže službene izvore, što je šteta jer legitimni sportski dodaci često pokrivaju samo jedan sport. Ako bi Pro Sport koristio službene izvore, to bi mogao postati sportska alternativa dodatku PlayOna.

Iz gore navedenih razloga, ne preporučujemo Kodi korisnicima instalaciju ili upotrebu dodatka Pro Sports.

Alternativa dodatku Pro Sport

Iako Pro Sport ne brine za korisnike Kodija koji traže službene izvore, postoje mnoge druge mogućnosti. Ispod ćete pronaći izvrsne sportske dodatke koji se mogu koristiti za podršku timovima i mrežama koji omogućuju ovaj sadržaj.

  Как да гледате Netflix на Kodi 18 (с подробности за инсталирането на addons)

Sportsnet sada

Službeni Sportsnet Now Kodi addon

Sportsnet Now je kanadski servis za streaming sporta. Košta 24,99 dolara mjesečno, ali dolazi uključen u neke kabelske pakete. Sadržaj Sportsnet Now-a može se pogledati izravno u Kodi-ju koristeći službeni dodatak Sportsnet Now.

Ova regija dodataka zaključava svoj sadržaj, pa ćete se morati gledati na kanadski poslužitelj. Također, određene igre imaju daljnja ograničenja. Da biste ih gledali, trebat će vam poslužitelj na području iz kojeg dolazi jedan od timova. Na primjer, da biste gledali kako Toronto Maple Leafs igra, trebat će vam poslužitelj u Torontu ili okolici.

Dodatak Sportsnet Now dostupan je u službenom skladištu dodataka Kodi.

MLB.TV

MLB na Kodi MLB.tv

MLB.TV Kodi addon omogućuje vam da besplatno pregledavate istaknute rezultate i preglede ovosezonskih glavnih liga bejzbola. Korisnici s pretplatom mogu pogledati cijele igre i njihove sažete verzije.

Potoci MLB.TV-a dostupni su u visokoj razlučivosti i dodatak je prilično dobro organiziran. Možete ih pregledavati svaki dan ili pretraživati ​​igre na određeni datum, iako ne postoji način za traženje određenog tima.

MLB.TV dodatak dostupan je u službenom spremištu Kodi addon-a.

Prolaz za NBA ligu

NBA liga Prošao Kodi addon

Dodatak NBA League Pass-a donosi Kodi potpuno licenciranu košarku uživo i na zahtjev. Postoji mali izbor sadržaja za gledanje, ali za većinu će vam trebati pretplata na NBA League Pass. Na raspolaganju je nekoliko pretplatničkih planova, a jeftiniji je za ljude zainteresirane samo za određeni tim.

Ovaj je dodatak strukturiran prilično dobro, s jednostavnim rasporedom izbornika. Možete čak odabrati svoj omiljeni košarkaški tim u izborniku postavki, a njihove igre prikazat će se u zasebnoj mapi, dostupnoj s glavne stranice.

Dodatak NBA League Pass dostupan je u službenom spremištu Kodi addon-a.

NBC Sports Live Extra

NBC Sports Live Extra Kodi dodatak

NBC Sports Live Extra službeni je dodatak koji vam omogućava pristup širokom spektru sportova, uključujući i neke manje uobičajene emisije poput NASCAR-a i biciklizma. Za gledanje punih utakmica potrebna je pretplata na NBC Sports Gold, ali istaknuti sadržaji mogu se gledati besplatno.

  Kodi คืออะไรและคุณจะเริ่มใช้งานได้อย่างไร

NBC je dostupan samo u SAD-u, tako da ćete ga morati gledati, morat ćete se povezati s jednim od američkih poslužitelja VPN-a. Možete odabrati prikazivanje samo besplatnog sadržaja za gledanje, pa čak i odabir sportova koji će se prikazivati, što ga čini jednim od najprilagodljivijih sportskih dodataka na raspolaganju.

NBC Sports Live Extra addon dostupan je u službenom spremištu Kodi addon-a.

NFL igra pass

NFL igra Proći Kodi addon

Ako vas zanima nogomet, dodatak NFL Game Pass je odličan izbor. Nudi nekoliko različitih pretplatničkih paketa, a čak dolazi i s besplatnom sedmodnevnom probnom verzijom, tako da možete vidjeti sviđa li vam se prije nego što počnete.

Ovaj dodatak omogućuje vam gledanje utakmica pune duljine ovosezonskih NFL mečeva u visokoj razlučivosti. Nažalost, potrebna je prijava prije nego što uđete u addon i nema slobodnog sadržaja.

NFL Game Pass addon dostupan je u službenom spremištu Kodi addon-a.

NHL TV

Kodi dodatak NHL TV

Kodi dodatak NHL.TV Kodi vrlo je sličan MLB.TV-u, ali s hokejskom pokrivenosti umjesto baseball-a. Stvorio ga je isti programer i dijeli iste organizacijske strukture izbornika.

Kao i MLB dodatak, NHL TV nudi ograničen izbor besplatnog sadržaja, ali dolazi u svoje članstvo sa NHL TV članstvom. To košta 19,99 USD mjesečno i otključava mogućnost gledanja utakmica u cijelosti.

Dodatak NHL TV dostupan je u službenom spremištu Kodi addon-a.

Pregled i brige o privatnosti

Iako se dodatak Pro Sport na prvi pogled čini atraktivnim, on ne koristi službene izvore i ne može jamčiti da će veze koje skida ostati na mreži. Suprotno tome, službeni dodaci koje smo gore opisali pružaju pouzdane, kvalitetne tokove, često besplatno.

Također, budući da je Pro Sport dodatak treće strane, malo je vjerojatno da je testiran kao temeljito tijekom razvoja kao službeni dodatak. To znači da je vjerovatno više neprimjerenih ranjivosti koje napadač može iskoristiti kako bi dobio pristup vašem sustavu i privatnim informacijama.

Kada je riječ o sportu, postoji toliko legitimnih opcija da zapravo nema smisla koristiti dodatak treće strane. Dolaze s većim rizikom, pružaju manje pouzdane protoke i ne pružaju podršku sportašima ili televizijskim postajama koji omogućuju ovu pokrivenost.

About the author

Comments

  1. Pro Sport Kodi dodatak je vrlo popularan među korisnicima koji žele pratiti sportske događaje uživo na jednom mjestu. Međutim, važno je napomenuti da ovaj dodatak nije iz službenih izvora, što može dovesti do problema s autorskim pravima. Preporučujemo korisnicima da uvijek traže službene izvore i istraže zakone o strujanju u svojoj zemlji prije korištenja Kodi dodataka. Također, preporučujemo korištenje VPN-a kako bi se sakrili nelegitimni streaming od ISP-a i povećala sigurnost sustava.

Comments are closed.