Истински Debrid на Kodi? Действително ли работи? Има ли по-добри алтернативи?

Какво е Real Debrid за Kodi


Интересувате ли се да използвате Real Debrid на Kodi? В това парче изследваме какво представлява Real Debrid, как работи тази услуга и дали Real Debrid е подходящ за вас. Също така ще разгледаме как можете да подобрите стрийминга без да плащате за Real Debrid.

Kodi е софтуерен пакет, който опростява процеса на създаване на домашен медиен център. Едно от най-големите предимства на Kodi е, че е много преносим и може да бъде инсталиран на най-популярните платформи, включително PC, iPhone, Android, Amazon Fire TV и Firestick, Roku, Nvidia Shield и USB флаш устройство.

Тъй като добавките на трети страни използват неофициални връзки към източници, тяхното съдържание често се зарежда бавно или е достъпно само с ниско качество. Real Debrid цели да промени това, като предлага достъп до няколко допълнителни хостови файлове. В тази статия ще обясним какво прави Real Debrid и някои от проблемите, които повдига за потребителите на Kodi.

Трябва да се отбележи, че Real Debrid се използва само в комбинация с добавки на трети страни. Тези добавки често осигуряват неограничен достъп до лицензирано съдържание и допринасят за негативното възприемане на Kodi като цяло. Ние насърчаваме нашите читатели да използват официални източници над всички останали и да изследват законите относно стрийминга в тяхната страна, преди да използват Kodi за тази цел..  

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Kodi за пиратство.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Виртуалните частни мрежи (VPN) често се използват за скриване на нелицензирано поточно предаване от доставчика на интернет услуги на потребител на Kodi (ISP), но има много начини, чрез които VPN може да се възползва и от законните потребители..

VPN криптира вашия интернет трафик и го прави нечетлив за всички външни наблюдатели. Това помага да се предотвратят повечето атаки на Man-in-Middle и също така предотвратява вашия интернет доставчик да продава вашите данни или да заглушава връзката ви въз основа на вашите дейности.

Въпреки че всички VPN мрежи ще забавят до известна степен скоростта ви в интернет, някои имат по-голямо въздействие от други. Потокът на видео е интензивен на данни и в резултат на това е важно да намерите VPN, който има възможно най-малък ефект върху скоростите ви. Някои доставчици на VPN също водят подробни дневници за вашите дейности, така че си струва да проверите техните правила за регистрация, преди да се регистрирате.

Препоръчваме да използвате IPVanish. Той предлага бързи, постоянно стабилни връзки със сървъри от цял ​​свят. IPVanish не държи регистрации на вашия трафик и е един от най-лесните VPN за инсталиране на мобилни платформи като Amazon Firestick.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Спестете 60% от годишния план за IPVanish тук.

Какво е Real Debrid?

Истински дебрид за Kodi

Real Debrid е услуга за абонамент, която предоставя на потребителите си достъп до допълнителни хостери за файлове. Абонаментите започват от 4 € (4,64 $) на месец, и докато има безплатна версия на разположение, тя работи само между 6 сутринта и обяд.

Когато потребител на Kodi избира нещо за гледане, Real Debrid предоставя допълнителни връзки от своите 56 поддържани хостове. Тъй като тези връзки се използват по-рядко от тези по подразбиране, изтрити от повечето добавки на трети страни, има вероятност да се заредят с по-малко буфериране и дори могат да предлагат HD версии на избраното заглавие.

От 56 хоста обаче по-малко от петимата предоставят само законно съдържание, а някои от тях, като YouTube, Vimeo и Dailymotion, вече имат официални добавки на Kodi. Други хостове включват прословутата платформа Mega, наследник на Megaupload, услуга, която беше закрита за нарушаване на авторски права от Министерството на правосъдието на САЩ.

Проблеми с Real Debrid

Има два големи проблема с Real Debrid. Първо, той предлага минимални ползи за потребителите на Kodi, които използват официални източници, но възнаграждава тези, които търсят материал, защитен с авторски права.

Второ, това струва пари. Това тласка клиентите на Real Debrid в законна сива зона и макар Real Debrid да твърди, че не се свързва с файлове, нарушаващи авторски права, предлага много алтернативни източници за филми за блокбастери. Това е пълно противоречие, с което потребителите на Kodi трябва да са наясно, ако обмислят да плащат за Real Debrid.

Просто месечните такси биха могли да бъдат по-добре изразходвани за абонамент за една от многото висококачествени стрийминг платформи. Netflix например струва само няколко долара повече всеки месец и е напълно легитимен.

Поради горните причини не препоръчваме потребителите на Kodi да се регистрират или използват Real Debrid.

Подобряване на качеството на потока без Real Debrid

Има няколко начина да подобрите качеството на поточното си предаване, без да прибягвате до Real Debrid или подобни услуги. Решенията по-долу могат да бъдат реализирани за броени минути и за разлика от Real Debrid, никой от тях не струва пари.

Използвайте официални източници

Това е просто решение за нискокачествено поточно предаване. Официалните източници обикновено предоставят съдържание с висока разделителна способност и тъй като те са създадени да достигнат до широка аудитория, обикновено има много малко време за буфериране.

Kodi предлага богата селекция от официални добавки и много от тях не изискват регистрация или членство. Официални добавки като Crackle, Viewster и FilmOn.TV предоставят всичко - от филми до телевизия на живо - нещо, което Real Debrid и най-популярните добавки на трети страни не поддържат.

Не само това, но и официалните добавки са обект на строги тестове по време на разработката. Това позволява на разработчиците да намерят и кръпка уязвимости, които могат да бъдат използвани за компрометиране на вашата система. Поради горните причини препоръчваме на нашите читатели да използват официални източници, когато е възможно.

Тествайте вашата интернет връзка

Една от най-честите причини за буфериране и дълги времена за зареждане е, че вашата интернет връзка е твърде бавна. Netflix препоръчва скорост от поне 1.5Mbps за съдържание със стандартна дефиниция и 5Mbps за HD.

Можете да тествате скоростта на вашата интернет връзка, като използвате онлайн проверка на скоростта. Ако установите, че скоростите ви са по-ниски от очакваните, има редица решения, като нулиране на вашия рутер, подобряване на обхвата на вашия wifi или надграждане на вашия широколентов пакет, .

Може да откриете, че получавате по-плавно възпроизвеждане на видео, намалявайки разделителната способност. Това не е идеално решение, но е бързо коригиране и добър показател, че скоростта на мрежата ви е един от факторите, допринасящи за лошо възпроизвеждане.

За по-изчерпателно ръководство за тестване и отстраняване на проблеми с вашата интернет връзка, вижте нашата статия за буфериране на Kodi.

Използвайте VPN, за да избегнете дроселиране на ISP

Известно е, че интернет доставчиците ограничават скоростта на клиентите си въз основа на техните навици за стрийминг. Това може да намали скоростта ви до степен, в която видеоклипове заекват или буферират безкрайно. Както споменахме по-рано, VPN скрива вашите дейности и прави по-малко вероятно връзката ви да бъде прекъсната.

Ако имате достатъчно бързи скорости, но все още срещате проблеми, когато сте свързани с VPN, може да искате да опитате да се свържете с друг сървър. IPVanish ви позволява да се свържете с който и сървър е най-подходящ във всеки даден момент. Тъй като има множество сървъри в повечето страни, няма да се налага да спирате да гледате съдържание, затворено в региона, ако намерите такова, което работи.

заключение

Real Debrid може да предложи допълнителни връзки към съдържанието, но той идва на цена. Тъй като това струва пари и се грижи само за потребители, които стриймват от нелицензирани източници, той идва със същите рискове като добавките на трети страни, които имат премиум потоци като Streamhub, Exodus, Covenant и други.

Свързани: 105 най-добри Kodi Addons на 2017 г.

Има няколко начина да изпитате висококачествен стрийминг, без да плащате пари за морално нееднозначна услуга. Ние изброихме тези съвети по-горе и сме сигурни, че те ще ви помогнат да се справите с проблемите, за които най-много ви е дразнещо, независимо дали това е липса на HD съдържание или дълго време за зареждане.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 83