iTV Player Kodi addon: Как да гледате iTV Hub на Kodi отвсякъде

ITViTV каналите пренасят някои от най-популярните американски телевизионни предавания, включително Абатство Даунтън, Мистър Бийн, Шерлок Холмс, Великобритания търси талант, и още. Но как можете да гледате iTV канали на Kodi? И как можете да ги гледате, ако се намирате извън САЩ? Тази статия ще обясни как да инсталирате и използвате iTV Player Kodi addon и да гледате iTV канали от цял ​​свят.

Какво е Коди?

Kodi е медиен плейър с отворен код. Тя позволява на потребителите да интегрират всичките си медийни източници в един софтуер, като помага да се елиминира нуждата от уеб браузъри или множество собствени приложения само за гледане на телевизия. Kodi може да бъде инсталиран на PC, Mac, Odroid, Android, Raspberry Pi, Amazon Fire Stick или Apple TV.

Прочетете още: Най-добрите 110 Kodi добавки

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Винаги използвайте VPN, когато предавате видео

Всеки път, когато предавате телевизия или филми онлайн, винаги трябва да използвате VPN, за да защитите поверителността си. Доставчиците на интернет услуги често имат алгоритми, които търсят потребители, които предават видео. Ако разберат, че правите това, те могат да намалят скоростта ви, за да спестят честотна лента в мрежата. Това може да доведе до буфериране, много досаден проблем, който може да съсипе вашето удоволствие от онлайн телевизията.

  Gaia Kodi addon: Mi a Gaia, és jogszerű és biztonságos-e használni?

VPN помагат да се предотврати този проблем чрез криптиране на вашите данни в частен тунел, запазвайки онлайн дейностите ви поверителни.

VPN също помагат за отключване на съдържание, от което сте блокирани, въз основа на вашето местоположение. Например, ако сте жител на Великобритания, пътуващ във Франция, VPN може да скрие вашето местоположение от стрийминг сайтове, което ви позволява да виждате телевизионни предавания в САЩ, които в противен случай бихте блокирани да виждате.

Не всички VPN обаче са добри за поточно видео. Много от тях нямат приложения за телевизионни устройства като Amazon Fire Stick, твърде бавни са за поточно предаване на HD видео или създават нови рискове за поверителност, като водят дневници на поведението на потребителите.

Поради тези причини препоръчваме IPVanish за потребителите на Kodi. При нашето тестване беше достатъчно бързо да се предава видео с висока разделителна способност без буфериране. Той има приложение за Amazon Fire Stick и Nvidia Shield и има строга политика „без регистрации“.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА KODI: IPVanish е нашият топ избор. Има голяма незабранена мрежа от сървъри и постига добри скорости. Силните функции за сигурност и поверителност правят IPVanish предпочитан за потребителите на Kodi и Amazon Fire TV Stick. Опитайте безрисково със 7-дневната гаранция за връщане на парите.

Как да гледате iTV канали на Kodi

iTV има услуга за стрийминг на видео, наречена „iTV Hub“, която позволява на зрителите да видят всичките им канали на живо онлайн. Но обикновено ще ви е необходим уеб браузър за достъп до този сайт. С добавката на Kodi iTV Player можете да заобиколите това изискване и да гледате iTV, като използвате всяко съвместимо с Kodi устройство. iTV Player е в репото на Kodil. Ето как да инсталирате iTV Player Kodi addon

  Како преузети и инсталирати Коди 18 или Коди 17.6

Отворете браузър и отворете страницата на github за Kodil repo.

Щракнете върху файла с име Kodil.zip. Помнете къде запазвате този файл

От главното меню на Kodi щракнете върху добавки

Меню Kodi addons

Изберете иконата „инсталатор на пакети“ в горния ляв ъгъл, която изглежда като отворена кутия

Икона на отворена кутия Kodi

Изберете инсталиране от zip файл

Kodi инсталирате от zip файл

Отворете папката, в която сте запазили kodil.zip. Кликнете, за да инсталирате

Изберете Kodil repo

След като Kodil repo приключи, инсталирайте от хранилището

Kodi17 Krypton се инсталира от хранилище

Изберете www.Kodisrael.co.il Repository

Kodil repo

Изберете видео добавки

видео добавки Kodil repo

Изберете iTV

Изберете iTV

Изберете инсталиране

инсталирайте itv плейър

iTV инсталиран

След като инсталирате добавката, той е лесен за използване. Кликнете ITV от менюто на добавките за видео на Kodi, за да се покаже главното меню на iTV. Вариантите са Показва, Категории, и на живо.

iTV главно меню

Кликването на живо ще покаже списък на iTV каналите. Кликнете върху някой от тези канали, за да започнете незабавно да гледате.

iTV канал меню

iTV на живо

Ако искате да гледате съдържание по заявка вместо телевизия на живо, изберете Показва за да получите списък с всички предавания или Категории да разглеждате съдържание въз основа на жанр.

iTV показва списък

iTV списък списък

Това е всичко, което може да се инсталира и използва iTV Player за Kodi. Но какво да направите, ако не сте разположени в Обединеното кралство.?

Вижте също: Кои анимационни добавки Kodi са безопасни за използване?

Как да гледате iTV Player отвсякъде

Ако се опитате да използвате добавката iTV Kodi извън границите на САЩ, може да получите съобщение за грешка като това.

iTV грешка

Това може да се избегне чрез свързване към VPN сървър на Великобритания. Инструкциите как да направите това варират в зависимост от това кой VPN използвате. Ето как да се свържете със сървър на Великобритания с помощта на IPVanish.

  วิธีการติดตั้งและใช้งาน AddOn ของ PlayOn Kodi

Отворете IPVanish, за да се покаже главното меню

ipvanish главно меню

Щракнете върху сървъри в лявата част на екрана

раздела ipvanish сървъри

Превъртете надолу списъка със сървъри, докато не намерите такъв, намиращ се в Съединеното кралство. Аз лично открих, че сървърът на Манчестър е по-надежден от лондонския, но трябва да ги изпробвате и да решите кой според вас е най-добрият

ipvanish изберете сървър

Първият път, когато се опитате да се свържете, може да получите подкана да ви попита дали сте сигурни, че искате да превключите сървърите. Можете също така да получите бързо съобщение, че трябва да изтеглите „кран“, за да се свържете. И в двата случая щракнете върху „да“ или „ОК“, за да продължите. След няколко секунди трябва да се свържете със сървъра.

ipvanish свързан с manchester

Проверете дали вече имате IP адрес в САЩ, като използвате сайт като whatismyip.com

whatismyip

Кликнете върху видеото или канала, който искате да видите. Каналът трябва да започне да възпроизвежда

iTV 1 успех

Това е всичко, което може да гледате iTV в Kodi отвсякъде.

Прочетете още: Как да гледате Tubi TV на Kodi и извън САЩ.

Надяваме се, че сте намерили тази статия за полезна. Ако искате да знаете повече за това как да получите най-добрите телевизионни предавания, филми, спорт и друго съдържание чрез Kodi, може да искате да разгледате някои други наши статии от Kodi, включително Как да гледате Висшата лига на Kodi, как да гледайте ICC Cricket на Kodi и The Best Addons за гледане на документални филми на Kodi.

About the author

Comments

  1. .zip файла и изберете го След като инсталирате Kodil repo, отидете в раздела на добавките и изберете „инсталиране от репозитория“ Изберете Kodil repo и отидете в раздела на видео добавките Изберете iTV Player и инсталирайте го След като инсталирате iTV Player, отидете в раздела на видео добавките и открийте го Сега можете да гледате iTV канали на Kodi! Как да гледате iTV Player отвсякъде Ако се намирате извън САЩ, може да имате затруднения с достъпа до iTV Player. Но с VPN можете да се свържете със сървър в САЩ и да гледате iTV Player отвсякъде. След като инсталирате VPN, свържете се със сървър в САЩ и отидете на iTV Player. Сега можете да гледате iTV канали от цял ​​свят! Надяваме се, че тази статия ви е помогнала да научите как да гледате iTV канали на Kodi и как да ги гледате, ако се намирате извън САЩ. Не забравяйте да използвате VPN, за да защитите поверителността си и да отключите съдържание, което е блокирано във вашата страна.

Comments are closed.