iTV Player Kodi addon: Kako gledati iTV Hub na Kodiu bilo gdje

ITViTV kanali nose neke od najpopularnijih američkih TV emisija, uključujući Opatija Downton, Mr Bean, Sherlock Holmes, Britanija ima talent, i više. Ali kako možete gledati iTV kanale na Kodi? I kako ih možete gledati ako se nalazite izvan Ujedinjenog Kraljevstva? Ovaj članak će objasniti kako instalirati i koristiti iTV Player Kodi addon i gledati iTV kanale iz cijelog svijeta.

Što je Kodi?

Kodi je softverski medijski uređaj s otvorenim kodom. Omogućuje korisnicima da integriraju sve svoje izvore medija u jedan dio softvera, pomažući u uklanjanju potrebe za web preglednicima ili više vlastitih aplikacija samo za gledanje televizije. Kodi se može instalirati na PC, Mac, Odroid, Android, Raspberry Pi, Amazon Fire Stick ili Apple TV.

Čitaj više: Najbolji 110 Kodi dodataka

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Uvijek koristite VPN prilikom streaminga videa

Kad god emitirate TV ili filmove na mreži, uvijek biste trebali koristiti VPN da biste zaštitili svoju privatnost. Davatelji internetskih usluga često imaju algoritme koji pretražuju korisnike koji struju videozapise. Ako saznaju da to radite, mogu smanjiti brzinu radi uštede propusnosti na mreži. To može dovesti do punjenja, vrlo neugodnog problema koji vam može uništiti uživanje u internetskoj TV.

VPN-ovi pomažu u sprečavanju ovog problema kriptiranjem podataka u privatnom tunelu, čuvajući vaše mrežne aktivnosti privatnim.

VPN-ovi također pomažu otključavanju sadržaja iz kojeg ste blokirani na temelju svoje lokacije. Na primjer, ako ste stanovnik SAD-a koji putuje u Francusku, VPN može sakriti svoju lokaciju od web lokacija za streaming, omogućujući vam da vidite američke TV emisije koje bi vam inače bile blokirane za gledanje.

  Kako gledati Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2023. godine na Kodi

Nisu svi VPN-ovi dobri za streaming videozapisa. Mnogi nemaju aplikacije za TV uređaje poput Amazon Fire Stick-a, prespor su za tok HD videozapisa ili stvaraju nove rizike u vezi s privatnošću čuvajući zapise ponašanja korisnika.

Iz tih razloga, preporučujemo IPVanish za Kodi korisnike. U našem testiranju bio je dovoljan brzi protok videozapisa visoke razlučivosti bez punjenja. Ima aplikaciju za Amazon Fire Stick i Nvidia Shield i strogo je pravilo “bez trupaca”.

NAJBOLJI VPN ZA KODI: IPVanish je naš top izbor. Ima veliku nepropusnu mrežu poslužitelja i postiže dobre brzine. Snažne značajke zaštite i privatnosti čine IPVanish favoritom za korisnike Kodi i Amazon Fire TV Stick. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Kako gledati iTV kanale na Kodi

iTV ima uslugu streaminga videa pod nazivom “iTV Hub” koja omogućuje gledateljima da sve njihove kanale vide uživo putem Interneta. Ali normalno vam je potreban web preglednik za pristup ovoj web stranici. Uz dodatak Kodi iTV Player, možete zaobići ovaj zahtjev i gledati iTV koristeći bilo koji Kodi kompatibilan uređaj. iTV Player je u Kodilu repo. Evo kako instalirati iTV Player Kodi dodatak

Otvorite preglednik i otvorite stranicu github za Kodil repo.

Kliknite datoteku pod nazivom Kodil.zip. Upamtite gdje ste spremili ovu datoteku

U glavnom izborniku Kodi-a kliknite na addons

Izbornik Kodi dodataka

U gornjem lijevom kutu odaberite ikonu “instalacijski paket” koja izgleda kao otvoreni okvir

Kodi ikona otvorenog okvira

Odaberite instalirati iz zip datoteke

Instalirajte Kodi iz zip datoteke

Dođite do mape u koju ste spremili kodil.zip. Kliknite za instalaciju

Odaberite Kodil repo

Nakon završetka instalacije Kodil repo-a, odaberite install iz spremišta

Instalirajte Kodi17 Krypton iz spremišta

Odaberite www.Kodisrael.co.il Repository

Kodil repo

Odaberite video dodatke

video addons Kodil repo

Odaberite iTV

Odaberite iTV

Odaberite instalirati

instaliraj itv player

instaliran iTV

Nakon što instalirate dodatak, jednostavno ga je koristiti. Klik iTV iz izbornika Kodi dodavanja videozapisa kako bi prikazao glavni izbornik iTV-a. Opcije su emisije, Kategorije, i Uživo.

  Субтитры Kodi: полное руководство по их установке и использованию.

iTV glavni izbornik

Klikom Uživo prikazat će popis iTV kanala. Kliknite bilo koji od ovih kanala da biste odmah započeli gledanje.

izbornik iTV kanala

iTV uživo

Ako želite gledati sadržaj na zahtjev umjesto TV-a uživo, odaberite emisije dobiti popis svih emisija ili Kategorije pregledavati sadržaj na temelju žanra.

iTV pokazuje popis

iTV kategorije popis

To je sve što je za instaliranje i korištenje iTV Player-a za Kodi. Ali što biste trebali učiniti ako niste u Velikoj Britaniji.?

Vidi također: Koji su dodaci Kodi crtani film sigurni za upotrebu?

Kako gledati iTV Player s bilo kojeg mjesta

Ako pokušate koristiti iTV Kodi dodatak izvan Ujedinjenog Kraljevstva, možda ćete dobiti poruku o pogrešci poput ove..

iTV greška

Ovo se može izbjeći povezivanjem s britanskim VPN serverom. Uputa za to se razlikuje ovisno o tome koji VPN koristite. Evo kako se spojiti na britanski poslužitelj pomoću IPVanish.

Otvorite IPVanish da biste otvorili glavni izbornik

ipvanish glavni izbornik

Kliknite gumb poslužitelji na lijevoj strani zaslona

kartica ipvanish poslužitelja

Pomaknite se prema dolje popisa poslužitelja sve dok ne pronađete onaj koji se nalazi u Velikoj Britaniji. Osobno sam smatrao da je Manchester server pouzdaniji od londonskog, ali trebali biste ih isprobati i odlučiti koji mislite koji je najbolji

ipvanish izaberite poslužitelj

Pri prvom pokušaju povezivanja, pojavit će se upit da li želite zamijeniti servere. Možda će također dobiti brzi upit da vam je potrebno da preuzmete “dodir” za povezivanje. U oba slučaja kliknite “da” ili “u redu” za nastavak. Nakon nekoliko sekundi trebali biste se povezati s poslužiteljem.

ipvanish spojen na manchester

Provjerite da li sada imate američku IP adresu upotrebom web lokacije kao što je whatismyip.com

whatismyip

Kliknite videozapis ili kanal koji želite vidjeti. Kanal bi trebao početi reproducirati

iTV 1 uspjeh

To je sve što možete gledati iTV na Kodiu odasvud.

  A FilmOn Kodi kiegészítő telepítése és használata

Čitaj više: Kako gledati Tubi TV na Kodi i izvan Sjedinjenih Država.

Nadamo se da ste ovaj članak smatrali korisnim. Ako želite znati više o tome kako doći do najboljih TV emisija, filmova, sporta i ostalog sadržaja putem Kodija, možda ćete poželjeti pogledati neke druge naše Kodi članke, uključujući Kako gledati Premijer ligu na Kodiju, Kako gledajte ICC kriket na Kodiju i The Best Addons za gledanje dokumentarnih filmova o Kodiju.

About the author

Comments

  1. je emisija, pretraživanje i omiljeno. Možete gledati iTV kanale uživo ili pregledavati emisije koje su dostupne na zahtjev. Kako gledati iTV Player s bilo kojeg mjesta Ako se nalazite izvan Ujedinjenog Kraljevstva, možda ćete naići na blokade pristupa iTV Playeru zbog geografskih ograničenja. Međutim, možete koristiti VPN kako biste zaobišli ove blokade i gledali iTV Player s bilo kojeg mjesta. Evo kako to učiniti: 1. Instalirajte VPN na svoj uređaj. Preporučujemo IPVanish. 2. Povežite se s poslužiteljem u Ujedinjenom Kraljevstvu. 3. Otvorite Kodi i odaberite iTV Player dodatak. 4. Sada možete gledati iTV kanale s bilo kojeg mjesta u svijetu. Uz pomoć Kodi i iTV Player dodatka, možete uživati u nekim od najpopularnijih američkih TV emisija, uključujući Opatija Downton, Mr Bean, Sherlock Holmes, Britanija ima talent i još mnogo toga, bez obzira gdje se nalazite u svijetu. Važno je uvijek koristiti VPN prilikom streaminga videa kako biste zaštitili svoju privatnost i izbjegli probleme s punjenjem.

Comments are closed.