Je li Live Tube Kodi addon siguran, je li to legalno?

live tube kodi addon

Službeni dodatak YouTubeu omogućuje vam gledanje prijenosa uživo, ali ako ne znate što pretraživati, može biti teško pronaći nešto konkretno. Dodatak Live Tube prikazuje samo videozapise koji su trenutačno uživo na YouTubeu i dijeli ih po žanru kako bi pregledavanje bilo što jednostavnije.

Što je Kodi

Kodi je besplatni softverski paket za medijske centre koji je postao vrlo popularan zbog visoke razine prilagodljivosti. Kodi se može instalirati na gotovo bilo koji popularni uređaj, uključujući Amazon Fire Sticks, Android tablete i Apple TV. Ova prenosivost čini je izvrsnom za postavljanje naprednih sustava kućnog kina s malim proračunom. Također, Kodi zadržava većinu svoje funkcionalnosti na mobilnim platformama. To znači da steknete stalno iskustvo bez obzira koji uređaj koristite.

Kodi ne uključuje vlastiti sadržaj. Postoje dvije metode za pronalaženje medija. Prvi je uvoz video ili audio datoteka iz lokalne pohrane vašeg uređaja. Ovo dobro funkcionira na stolnim računalima jer obično imaju veliku količinu prostora za pohranu. Za mobilne uređaje, video datoteke mogu brzo zauzeti sav slobodni prostor. Druga je mogućnost instaliranje dodataka koji se nazivaju dodaci koji strugaju veze na sadržaj koji se nalazi na mreži. One zauzimaju puno manje prostora na samom uređaju, ali za to je potrebna internetska veza.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

Neki se povezuju na virtualne privatne mreže (VPN-ove) kako bi sakrili neovlašteno strujanje od svog davatelja internetskih usluga (ISP). Unatoč tome, VPN-ovi dolaze s mnogim prednostima koje mogu uvelike koristiti čak i onima koje potiču samo iz službenih izvora.

Budući da VPN kriptira vaš internetski promet, to ne može pročitati nijedan vanjski promatrač. To sprječava većinu napada Man-in-the-Middle (MitM) i također zaustavlja vašeg davatelja internetskih usluga u prodaji navika pregledavanja trećim stranama. Budući da vaš davatelj internetskih usluga ne može reći što radite, ne može koristiti vaše aktivnosti da opravdaju smanjivanje brzine vaše mreže.

Nisu sve VPN jednake. U prošlosti su neki VPN-ovi uhvaćeni kako inficiraju uređaje svog korisnika zlonamjernim softverom, prodajući mu širinu pojasa i stvaraju mrežne mreže. Uz to, moguće je da će VPN koji odaberete jednostavno usporiti mrežu sve dok nije gotovo neupotrebljiv za strujanje..

Preporučujemo IPVanish. Omogućuje brze i stabilne veze s poslužiteljima širom svijeta i sam ih održava za brže rješavanje problema. IPVanish jedan je od najlakših VPN-a za instaliranje na više platformi jer ima namjenske aplikacije za Android, iOS i Amazon Fire TV uređaje.

SIGURNO KREVET NA KODI: IPVanish je lagan, brz i siguran, što znači da je idealan za Kodi.

Što je dodatak Live Tube Kodi?

izbornik live tube kodi addon

Dodatak Live Tube Kodi olakšava pronalaženje i gledanje uživo streaming sadržaja na YouTubeu. Njegova glavna prednost u odnosu na službeni dodatak na YouTubeu je ta što prikazuje i prošle i nadolazeće prijenose uživo. Nije dostupan svaki trenutačno videozapis uživo - dodatak Live Tube povlači samo struje s YouTube Live kanala. To osigurava da se streamovi koji sadrže nelicencirani sadržaj neće prikazivati ​​u dodatku Live Tube.

Live Tube je vrlo jednostavan za korištenje. Ima samo dvije mogućnosti za podešavanje; jedan mijenja broj rezultata po stranici, a drugi omogućuje postavljanje minimalnog postotka prije nego što se videozapis može označiti kao gledani.

Struktura izbornika je čista i sažetka. Korisnici mogu odabrati prikaz odabira trenutačno emitiranih streamova ili odabrati jednu od devet kategorija radi poboljšanja ovih rezultata. Nažalost, ne postoji način da se traži nešto konkretno. S obzirom na sklonost streamama da u svojim naslovima videozapisa koriste znakove koji nisu engleski, ova značajka možda nije osobito korisna. Možete koristiti ugrađenu funkciju pretraživanja Kodija klikom na ikonu ikona zupčanika u donjem lijevom kutu i odabir traži. To će, međutim, morati učiniti na svakoj stranici rezultata.

Kako instalirati dodatak Live Tube

Dodatak Live Tube dostupan je iz spremišta TVAddons. Prije nego što započnemo, morat ćete omogućiti instalaciju iz nepoznatih izvora. Da biste to učinili, slijedite korake u nastavku:

 1. Kliknite gumb ikona zupčanika u gornjem lijevom kutu glavne stranice Kodija.
 2. Zatim kliknite Postavke sustava i istaknite Kartica Dodaci na lijevo.
 3. Prijeđite na popis s desne strane i kliknite na Nepoznati izvori opcija. Od vas će se tražiti da potvrdite promjenu pa kliknite Da.
 4. Vratite se na prethodni zaslon. Ovaj put odaberite Upravitelj datoteka opcija.
 5. Vidjet ćete popis svih izvora koje ste dodali. Pomaknite se do dna popisa i kliknite Dodajte izvor.
 6. U okvir adrese unesite sljedeće bez navodnika "http://fusion.tvaddons.co".
 7. Dajte izvoru ime i kliknite gumb U redu gumb.

dodajući fuziju kao izvor

Sada možemo sami instalirati dodatak:

 1. Vratite se na glavnu stranicu Kodija i kliknite na Kartica Dodaci.
 2. Kliknite gumb ikona okvira u gornjem lijevom kutu i odaberite Instalirajte iz zip datoteke na sljedećoj stranici.
 3. Pronađite izvor koji ste upravo dodali i odaberite Kodi-repo, zatim Engleski, zatim repository.xbmchub-3.0.0.zip.
 4. Kodi će tada instalirati TVAddons repo.
 5. Ako se sve pravilno instalira, vidjet ćete skočni prozor u gornjem desnom kutu i vratit ćete se na zaslon preglednika dodataka. Ovaj put, birajte Instalacija iz skladišta.
 6. Vidjet ćete spremište TVADDONS.CO Addons. Unesite ga i odaberite Video dodaci.
 7. Kad pronađete dodatak Live Tube, odaberite ga i kliknite gumb Gumb za instalaciju na sljedećoj stranici.

Primijetit ćete da taj dodatak instalira i službeni dodatak na YouTubeu. Općenito, upozoravamo na dodatke koji zahtijevaju da drugi addon funkcioniraju, ali s obzirom da je dodatak YouTubeu službeno u Kodi repo, postoji vrlo mali rizik. Kad prvi put pokušate gledati bilo što s dodatkom Live Tube, od vas će se pitati želite li ga konfigurirati. To vam omogućuje da promijenite željeni jezik i regiju nakon čega možete gledati videozapise uživo na sadržaj vašeg srca.

Zaključak

Dodatak Live Tube Kodi pruža lakši način za gledanje videozapisa na YouTubeu uživo. Kodi, međutim, može ponuditi mnogo više od YouTubea. Možemo vam pomoći pronaći najbolje dodatke za gledanje filmova i sporta (uključujući Super Bowl LII).

Imate problema sa Kodiem na posao? Možda će vas zanimati naši vodiči za ispravljanje Kodijevih najčešćih problema, ažuriranje Kodija na Amazon Fire Stick-u ili smanjenje količine punjenja, koje Kodi radi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3

Adblock
detector