Как да гледаме Световното първенство на Русия 2018 на Kodi

гледайте световната купа на Kodi

Бихте ли искали да гледате Световното първенство през 2018 г. на Kodi? В тази статия ще говорим за добавките, които можете да използвате, за да гледате всеки мач, както се случва.

Световното първенство започна на 14 юни, като страната домакин Русия победи Саудитска Арабия с 5: 0. Докато този турнир е силно покрит от телевизионни мрежи по целия свят, не е необходим абонаментен абонамент, за да се настройвате. Вместо това можете да гледате всяка игра във висока резолюция онлайн или с Kodi.

Kodi е изключително персонализирано приложение за медиен център, което е безплатно за изтегляне. Една от причините да е толкова популярна е, че е изключително приспособима; има добавки, които отговарят на всяка цел и тя се интегрира добре с услуги като Trakt или IMDb. Kodi също се гордее с изключителна поддръжка на много платформи, със специални версии за най-популярните устройства, включително Amazon Fire TV стикове, iPhone и NVIDIA Shield. Още по-добре, че мобилните версии на Kodi поддържат по-голямата част от тяхната функционалност, което позволява по-последователно изживяване в различните платформи.

С правилните добавки Kodi ще ви позволи да гледате цялото Световно първенство през 2018 година. Важно е да се отбележи, че няма да предлагаме добавки, които използват нелицензирани потоци. Тъй като това ще бъде едно от най-публикуваните събития през годината, ще има много легитимни начини да гледате. Поради това наистина няма причина да се прибягва до нелицензирани, нестабилни и незадоволителни потоци.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Някои потребители на Kodi се свързват с виртуална частна мрежа (VPN), за да скрият нелицензирано поточно предаване от своя доставчик на интернет услуги (ISP). Въпреки това, VPN мрежите имат много законни приложения и са жизненоважно средство за защита на поверителността ви онлайн, дори и да предавате само от официални източници.

VPN кодират мрежовия ви трафик и го насочват през сървър на друго място. Това предотвратява четенето на вашите данни от всеки, включително от вашия интернет доставчик или хора, използващи атаки на човек в средата. Известно е, че доставчиците на интернет услуги намаляват скоростта на мрежата на своите потребители, ако открият поточно предаване, но ако използвате VPN, те няма да могат да кажат.

Всеки VPN е различен, така че е важно да изберете правилния. Например, някои имат по-голямо влияние върху скоростта на мрежата ви, други водят подробни дневници на вашите дейности, а други дори не криптират данните ви. Вашият доставчик на VPN има достъп до вашата лична информация, така че е жизненоважно да изберете такава, на която можете да се доверите.

Препоръчваме IPVanish. Това е бърз VPN със стотици самостоятелно поддържани сървъри, разпространени в повече от 50 страни. IPVanish използва 256-битово криптиране и не регистрира нито една от вашите дейности. Още по-добре, той има специални версии за iOS, Android и Amazon Fire Stick.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА KODI: IPVanish е нашият топ избор. Има голяма незабранена мрежа от сървъри и постига добри скорости. Силните функции за сигурност и поверителност правят IPVanish предпочитан за потребителите на Kodi и Amazon Fire TV Stick. Опитайте безрисково със 7-дневната гаранция за връщане на парите.

Как да гледаме Световното първенство през 2018 г. на Kodi

Вярвате или не, всъщност можете да гледате всеки мач от Световната купа без кабел безплатно. Най-хубавото е, че е напълно законно. По-долу ще говорим за услугите, които ще предават в турнира, техните добавки от Kodi и къде можете да ги намерите.

iPlayer WWW

iplayer www

BBC предлага огромен избор на съдържание на живо и по заявка чрез своята онлайн стрийминг платформа - iPlayer. IPlayer WWW Kodi addon поддържа по-голямата част от своята функционалност, въпреки че ако искате да използвате субтитри, ще трябва да ги изтеглите сами. Цялото съдържание е достъпно във висока резолюция и потоците се зареждат много бързо.

Този аддон е много добре организиран. Можете да търсите конкретно заглавие или да преглеждате цялата библиотека по азбучен ред. Налични са 31 поточни предавания на живо, но много от тях са просто регионални варианти на основните канали на BBC.

Би Би Си и ITV са споделили права за показване на Световното първенство по футбол през 2018 г. По този начин около половината от игрите на турнира ще се предава на живо на iPlayer.

IPlayer WWW добавката може да бъде намерена в официалното хранилище на Kodi addon.

ITV

инсталирайте itv плейър

ITV Kodi добавката е минималистична, но това не винаги е лошо нещо. Той поставя ITV поточните предавания на живо директно на главната страница, заедно с името на излъчващото се в момента шоу. Тази добавка е ограничена до видео със стандартна разделителна способност, но е единственият безплатен начин да гледате избрани мачове от Световната купа във Великобритания.

Потребителите не могат да търсят директно определено предаване, но могат да сортират заглавия по жанр или да преглеждат всичко, което е на разположение. Освен името си, всяко предаване има броя на наличните епизоди, което премахва необходимостта от ръчна проверка дали най-новият е добавен към библиотеката по заявка или не.

ITV добавката преди се изтегляше предимно от репорта на Kodil, но живите канали на тази версия вече не работят. Актуализирана, работеща версия може да бъде изтеглена от Github на catchup4kodi.

Вижте също: Как да гледаме Световната купа по BBC в чужбина

Fox Sports Go

Fox Sports Go Kodi addon

Тази добавка осигурява достъп до Fox Sports Go, услуга, която обхваща всичко от NASCAR до международния футбол. Акцентите и избраните игри могат да се гледат извън САЩ, но ще трябва да се свържете с американски сървър, за да гледате повечето от наличните.

Fox Sports Go изисква абонамент за използване. Те започват от $ 19,99 на месец и идват със седемдневен пробен период. Ако абонаментът ви за кабелна или интернет телевизия включва Fox Sports, можете да получите достъп до всичко на онлайн плейъра и Kodi addon без допълнителни разходи.

Добавката Fox Sports Go може да бъде намерена в официалното репо за Kodi addon.

NBC Sports Live Extra

NBC Sports Live Extra Kodi addon

NBC Sports предлага широка гама от спортно съдържание, включително потоци на живо на хокей, колежа по баскетбол и футболни мачове. Трябва да се отбележи, че тъй като техническите игри на Световната купа технически се излъчват от Telemundo Deportes, коментарът ще бъде на испански.

Всяка игра на Световната купа ще бъде налична. Понастоящем няма подробности за пропуска за Световната купа, но това вероятно ще бъде обявено през седмицата, предхождаща първия мач. Акцентите и повторенията могат да се гледат безплатно, но ще трябва да се свържете с американски сървър, тъй като съдържанието на NBC е заключено в региона.

NBC Sports Live Extra може да бъде инсталиран от официалното хранилище Kodi.

RTP Play

RTP Play Kodi addon

RTP ще показва безплатни осем от 64-те мача на Световната купа с португалски коментар. ROD Play Kodi добавката е толкова проста, колкото и да идва: тя позволява на потребителя да избира между осем различни RTP канала и да гледа на живо. Има само една опция, използвана за отстраняване на грешки, така че не е необходима конфигурация.

Потоците се зареждат бързо, въпреки че са достъпни само в стандартна дефиниция. Всъщност не е необходимо да използвате VPN, за да гледате, но препоръчваме да използвате такъв така или иначе за допълнителната сигурност, която предоставят.

RTP Play добавката е достъпна от официалното хранилище Kodi.

SRF Play TV

SRF Play TV Kodi addon

SRG Швейцария ще излъчва всяка игра на турнира по своите SRF, RTS и RSI канали. Можете да настроите чрез Kodi, като използвате официалния SRF Play TV addon.

Тази добавка предоставя широк спектър от съдържание по заявка, както и потоци на живо за SRF 1, SRF zwei и SRF информация. Обърнете внимание, че докато SRF4 ще показва съвпадения в 4K, този канал не е достъпен в добавката. Потребителите могат да скрият определени типове съдържание, да активират субтитри и да пренастроят до потоци със стандартна дефиниция от менюто за конфигурация.

SRF Play TV addon се намира в хранилището на Kodi addon.

SVT Play

SVT Play Kodi addon

SVT ще се показва около половината от игрите на Световната купа 2018 на SVT1. Те могат да бъдат гледани на шведски или по телевизията, онлайн или с добавката SVT Play Kodi.

SVT Play има приличен набор от съдържание при поискване, което може да се сортира въз основа на популярност, посещаемост или заглавие. Библиотеката му обаче е странно организирана; не избирате шоу и след това епизода, който искате да гледате. Вместо това SVT Play просто изброява името на шоуто и трябва да се убедите сами кой е епизод. По същия начин не можете да изберете да гледате SVT1 директно - първо трябва да знаете какво се излъчва по този канал.

SVT Play може да бъде инсталиран от официалното репо Kodi.

ORF TVthek

ORF TVthek Kodi addon

ORF показва цялостта на Световното първенство през 2018 г. в Австрия. Можете да следвате заедно с ORF TVthek Kodi addon, който осигурява поточни предавания на живо за ORF1, ORF2, ORF3 и ORF Sport+.

Този добавка също предлага добър избор на съдържание при поискване. Всяко меню е добре организирано и съдържанието може да бъде филтрирано по жанр. Видеоклиповете се зареждат почти моментално и има опция за понижаване на качеството до стандартна дефиниция, в случай че скоростите ви в интернет не са достатъчно бързи.

Докато последната версия на ORF TVthek може да бъде намерена в официалното хранилище Kodi, някои потребители съобщават за проблеми с потоците на живо. Това може да бъде разрешено чрез понижаване до версия 0.8.2, достъпна тук (щракнете върху файла, който завършва в .zip). Трябва да отбележите обаче, че видеоклипове при поискване не присъстват в тази версия.

NRK Nett-TV

NRK Nett-TV Kodi addon

NRK и TV2 имат съвместни права за излъчване на Световната купа в Норвегия. Освен разширена библиотека от заглавия по заявка, добавката NRK Nett-TV предлага достъп до всички основни NRK канали и до дузина радио станции на живо.

Този добавка има само норвежки имена на папки, но въпреки това е достатъчно лесно да стигнете до секцията на потока на живо. Просто щракнете върху първата опция („Direkte") и изберете канала, който искате да гледате. Планирани са мачовете на Световната купа да се показват на NRK1.

NRK Nett-TV може да се намери в официалното хранилище на добавки Kodi.

Mediathek

Mediathek Kodi addon

В Германия ZDF и ARD ще показват всяка игра на Световната купа през 2018 г. на съответните си стрийминг платформи. Добавката Mediathek Kodi ви позволява да гледате избрано съдържание от двете мрежи, въпреки че има само поток на живо за ZDF.

Потребителите могат също да гледат видеоклипове от мрежите ARTE и KiKa, но нито един от тях няма да показва мачове на Световната купа на живо. Опциите за добавка са минимални, само с предпочитан тип поток и селектори за качество.

Добавката Mediathek може да бъде инсталирана от официалното репо Kodi.

DR TV

DR TV Kodi addon

ДР е един от официалните излъчващи световни първенства за 2018 г. в Дания. Въпреки че все още не са актуализирали списъците си, за да отразяват на кой канал ще показват съвпаденията, ще можете да гледате, като използвате DR TV Kodi addon.

Той предлага шест DR канала на живо, както и прилично количество съдържание при поискване. Този добавка е много удобна за потребителя, с добре организирани менюта и няколко променливи опции; потребителите могат да разрешат субтитри или да изберат да прескочат направо към определен канал, когато се отвори добавката.

DR TV се намира в официалното хранилище на Kodi addon.

PS Vue

PSVue Kodi addon

PlayStation Vue е услуга за стрийминг с най-високо ниво, която започва от $ 39,99 на месец. Този основен план включва както FOX, така и FS1, което го прави лесен начин да гледате Световната купа 2018. Още по-добре, има официален добавка на име PS Vue, така че можете да гледате всички действия с Kodi.

Този добавка не може да се използва без абонамент за PlayStation Vue, но повечето планове идват с петдневна безплатна пробна версия. Важно е да се отбележи, че всъщност нямате нужда от PlayStation, за да използвате тази услуга.

PS Vue може да бъде намерен в хранилището на Kodi addon.

Алтернативни добавки, които трябва да се избягват

Понякога може да е трудно да се каже кои добавки са законни. Бързото търсене с Google връща десетки форуми и уебсайтове, препоръчващи неофициални спортни добавки, а често те на пръв поглед изглеждат достатъчно невинни. По-долу сме изброили някои често препоръчвани неофициални добавки - не като одобрение, но за да изчистим съмненията, които бихте могли да имате относно тяхната легитимност.

  1. SportsDevil
  2. Футбол днес
  3. Спортна телевизия на живо
  4. Плейлисти на UK Turk
  5. Sportie
  6. Sport365

Защо трябва да избягвате тези добавки? На първо място, тези добавки не използват официални източници. Това означава, че играчите и организациите, участващи в Световната купа, не могат да правят пари. Имайки предвид, че някои платформи показват цялото събитие безплатно, използването на неофициални източници само вреди на потребителите и прави по-малко вероятно това да се повтори в бъдеще.

Въпреки че официалните радио- и телевизионни оператори разполагат с ресурси и лицензи за хостване на това съдържание, услугите на трети страни не могат да бъдат свалени или претоварени частично чрез съвпадение. Освен това тези потоци често са достъпни само в стандартна дефиниция.

И накрая, добавките на Kodi от трети страни не са създадени по същите технически стандарти като официалните добавки. Това означава, че те могат да имат неуловими уязвимости, които атакуващият може да използва, за да компрометира вашата система.

Поради тези причини не препоръчваме да инсталирате някоя от добавките по-горе.

Заключителни мисли

Докато предишните световни купи изискват абонамент за абонамент за гледане, този ще бъде предоставен безплатно в няколко страни по света. Ако обаче кацате тук преди началото на турнира, защо да не използвате това време, за да наваксате любимите си спортове, филми или аниме?

Имате проблеми да започнете с Kodi? Вижте нашите ръководства за отстраняване на най-често срещаните проблеми на Kodi, създаване на субтитри и намаляване на времето ви за буфериране.

Опровержение:

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушаване на авторски права, включително стрийминг на видео от пиратски източници. Въпреки че VPN могат да скрият географски ограничения и да маскират идентичността на потребителя, моля, помислете за местните закони, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтегляте или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − 94 =

Adblock
detector