Как да гледате British Open Open на Kodi – Royal Portrush

Как да гледате British Open Open на Kodi

Най-добрите голф играчи в света ще се борят с него на Британския голф Open Open 2019 (или „The Open”, както официално се нарича), който ще се проведе на голф игрището Royal Portrush в Северна Ирландия от 14 юли - 21 юли. Клерътовата кана и огромното портмоне от 1,5 милиона долара са готови за грабване. Докато достъпът за поточно предаване е ограничен, все още можете да гледате безплатно British Golf Open на Kodi с комбинация от правилни услуги и добавки.

Важна забележка: Ръководството ни препоръчва само официални добавки от Kodi. British Open е един от четирите големи голф турнира в света. Това означава, че при ограничен достъп феновете могат да се опитат да видят турнира чрез неофициални потоци. Има обаче няколко официални опции за стрийминг, които ще ви позволят да гледате Британския отвор. Официалните потоци са по-надеждни и не нарушават вашата поверителност и сигурност.

Можете да гледате части или цялото British Golf Open във Великобритания, Канада, Австралия или навсякъде извън Обединеното кралство безплатно, но може да се нуждаете от VPN. Ще обясним как и кои от тях работят.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Как да гледате Британския голф Open Open 2019 на Kodi безплатно с VPN

Ако живеете в САЩ, можете да гледате British Open Open през Golf Channel (първични оператори) и NBC Sports Network и NBC. Няколко услуги предлагат потоци Golf Channel, NBCSN и NBC, но е необходима безплатна пробна версия, ако искате да стриймвате безплатно.

Ако живеете извън САЩ, е възможно да получите достъп до тези услуги чрез VPN. VPN мрежите могат да ви помогнат да предотвратите прослушването на вашия интернет доставчик по вашите данни и да намалят скоростите на връзката за всички потребители.

За да започнете с вашата VPN, направете следното:

  1. Регистрирайте се за акаунт с надеждна VPN услуга. Препоръчваме да използвате IPVanish. Други солидни варианти за обмисляне са ExpressVPN, NordVPN или CyberGhost.
  2. Инсталирайте своето VPN приложение на същото устройство, където е инсталиран Kodi. Възможно е да инсталирате VPN приложение на вашия рутер, което да защитава всички устройства във вашата мрежа. Процесът на настройка за това обаче може да бъде скъп. Препоръчваме просто да инсталирате на устройството, на което използвате Kodi, като например вашия Amazon Firestick.
  3. Свържете се с американски VPN сървър. Ще трябва да се свържете с американски сървър за достъп до поток на NBC, NBCSN или Golf Channel.
  4. Инсталирайте и поток от добавката Kodi, предлагаща Golf Channel, NBCSN или NBC и British Golf Open 2019.

Препоръчваме ви да изпробвате своя VPN и Kodi addon преди British Open. По този начин, ако срещнете затруднения, ще имате време да отстраните проблеми или да проучите алтернативи преди събитието, без да се налага да бъркате.

Възможно е да гледате Британския голф Оупън 2019 безплатно на Kodi. Това ще наложи да се регистрирате за безплатна пробна версия. NBCSN, Golf Channel и NBC потоците вероятно ще бъдат затворени в региона. Ето защо ще трябва да използвате VPN и да се свържете с американски сървър, за да ги видите, ако сте извън САЩ.

Как да гледате Британския голф открит 2019 на Kodi

Британският Golf Open 2019 ще бъде излъчен по NBC, NBCSN и Golf Channel за зрители в САЩ. За зрителите във Великобритания турнирът ще се излъчва по Sky Sports. Що се отнася до Kodi addons, обаче, най-добрият ви залог е достъпът до някой от тези канали или услуги чрез Kodi addon.

PS Vue Kodi addon - Предлага се безплатен пробен абонамент (САЩ)

ps vue господари голф

Playstation Vue (PS Vue) е услуга за стрийминг, предоставяна от Sony, която е достъпна за феновете на US Golf. Можете да получите достъп до услугата с помощта на добавка на Kodi.

За да започнете работа с PS Vue, първо се насочете към уебсайта на PS Vue и се регистрирайте за сърцевина пакет. Предлага се безплатна 5-дневна пробна версия. Ще можете да получите достъп до Golf Channel, спортната мрежа NBC и NBC чрез този пакет.

След като създадете своя акаунт, изтеглете добавката за PS Vue Kodi от официалното хранилище на Kodi addon. След това ще можете да се свържете с вашия акаунт, като използвате информацията за вход, която сте създали при първоначалната регистрация.

Възможно е да създадете PS Vue акаунт извън САЩ. Това обаче ще изисква да имате метод на плащане, базиран в САЩ. Ако го направите, може да успеете да се свържете с американски VPN сървър и да се регистрирате чрез вашия американски начин на плащане.

Sling TV Kodi addon - Предлага се безплатен пробен абонамент (САЩ)

Sling TV kodi ни господари

Sling TV е телевизионна услуга за стрийминг в интернет, подобна на PS Vue. Можете да получите достъп до NBC, спортна мрежа NBC и Golf Channel, когато се регистрирате в Sling TV, дори със 7-дневна безплатна пробна версия.

За да започнете с Sling Head към Sling.com и се регистрирайте за абонамента на Sling Blue, който включва NBCSN и NBC. След това добавете добавката Sports Extra, за да получите Golf Channel. Не избирайте 40% отстъпка, тъй като това изисква предварително плащане и не предлага безплатна пробна версия. Редовният абонамент предлага 7-дневна безплатна пробна версия.

След като се регистрирате, изтеглете добавката на Sling TV Kodi от официалното хранилище на Kodi addon. След това ще можете да използвате имейл адреса и паролата, с които сте се регистрирали, за да влезете в добавката и да получите достъп до вашия акаунт за Sling TV.

График на British Golf Open 2019 (US EST)

DateTime (EST) EventChannel (s)
Понеделник, 15 юли 7:00 - 9:00 Сутрешно шофиране Голф канал
Понеделник, 15 юли 9:00 - 11:00 Golf Central на живо от открито Голф канал
Понеделник, 15 юли 19:00 - 21:00 Golf Central на живо от открито Голф канал
Понеделник, 15 юли 21:00 - 22:00 Пътят към Царски Потруш Голф канал
Вторник, 16 юли 6 AM - 10 AM Golf Central на живо от открито Голф канал
Вторник, 16 юли 10:00 - 12:00 Обед сутрин шофиране Голф канал
Вторник, 16 юли 12:00 - 14:00 Golf Central на живо от открито Голф канал
Вторник, 16 юли 21:00 - 22:00 Vantage Point с Майк Трико Голф канал
Сряда, 17 юли 6 AM - 10 AM Golf Central на живо от открито Голф канал
Сряда, 17 юли 10:00 - 12:00 Обед сутрин шофиране Голф канал
Сряда, 17 юли 12:00 - 14:00 Golf Central на живо от открито Голф канал
Сряда, 17 юли 23:00 - 23:30 Мъжете в Блейзърс NBCSN
Четвъртък, 18 юли 12:00 - 01:30 Среднощно шофиране Голф канал
Четвъртък, 18 юли 1:30 - 16:00 Отвореното Голф канал
Четвъртък, 18 юли 16:00 - 17:00 Golf Central на живо от открито Голф канал
Четвъртък, 18 юли 23:00 - 23:30 Мъжете в Блейзърс NBCSN
Петък, 19 юли 13:30 - 16:00 Откритото - втори кръг Голф канал
Петък, 19 юли 16:00 - 17:00 Golf Central на живо от открито Голф канал
Петък, 19 юли 23:00 - 23:30 Мъжете в Блейзърс NBCSN
Събота, 20 юли 5 AM - 7 AM Откритият - трети кръг Голф канал
Събота, 20 юли 7:00 - 11:00 Golf Central на живо от открито Голф канал
Събота, 20 юли 7:00 - 15:00 Откритият - трети кръг NBC
Събота, 20 юли 15:00 - 16:00 Golf Central на живо от открито Голф канал
Неделя, 21 юли 1 AM - 1:30 AM Мъжете в Блейзърс NBCSN
Неделя, 21 юли 4 AM - 7 AM Откритият - финален кръг Голф канал
Неделя, 21 юли 7 AM - 9:45 AM Golf Central на живо от открито Голф канал
Неделя, 21 юли 7:00 - 14:00 Откритият - финален кръг NBC
Неделя, 21 юли 14:00 - 16:00 Golf Central на живо от открито Голф канал
Неделя, 21 юли 22:00 - 22:30 Мъжете в Блейзърс NBCSN

British Golf Open - богата история

Първият британски голф Open е игран още през 1860 г. в Шотландия. Около 1863 г. портмонето е около 10 паунда, което бледнее в сравнение със сегашното портмоне от 1,5 милиона долара. Бързо напред към 2019 г. и имената на играчите може да са се променили, но престижът на турнира остава същият. Защитаващият шампион Франческо Молинари ще се бори срещу други големи имена като Рори Маклрой и Тигър Уудс.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − 45 =

Adblock
detector