Как да гледате финалната четворка и първенството на NCAA 2019 на Kodi

Как да гледате финалната четворка и първенството на NCAA 2019 на Kodi

Дори ако вашата скоба е препечена, този сезон на баскетбола NCAA донесе моменти на ухапване на нокти. С края на март лудостта е време да се насочите право към финалната четворка.

И двете игри (Auburn vs. UVA, Texas Tech срещу Michigan State) ще се излъчат в събота, 6 април, с начало в 18:00 EST. Междувременно играта на шампионата ще се излъчи на 8 април от 21:00 EST. Можете да гледате като използвате традиционен кабел или антена, ако имате такава, или можете да гледате безплатно онлайн чрез Kodi. По-долу ще разгледаме вашите най-добри опции, за да гледате NCAA Final Four безплатно на Kodi от всяка точка на света.

Важна забележка: Нашият водач препоръчва само официални източници за финалната четворка на NCAA. Final Four е сред най-гледаните събития на NCAA за годината. Много уебсайтове ще се опитват да хостват неофициални потоци, но има добра новина: Потребителите на Kodi нямат причина да ги използват! Ще има много официални потоци, предлагащи HD качество, които идват без рискове, свързани с неофициални сайтове за стрийминг. Ако сте извън САЩ, VPN ще ви осигури лесен достъп до безплатни потоци Final Four, докато VPN също така ще гарантира, че вашият интернет доставчик няма да заглуши висококачествените ви потоци.

Ако сте извън САЩ и искате да гледате както NCAA Final Four игри, така и първенството безплатно, може да се наложи да се свържете с VPN сървър в САЩ.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА KODI: IPVanish е нашият топ избор. Услугата разполага с голяма мрежа от бързи, непрекъснати сървъри. IPVanish предлага силни функции за сигурност, поверителност и анонимност, които заобикалят скоростта на пускане и прослушване на ISP на всяко устройство, включително Amazon Fire TV Stick. Опитайте безрисково със 7-дневната гаранция за връщане на парите.

Свързани: Ако не сте потребител на Kodi, тук имаме ръководство за гледане на NCAA Final Four извън САЩ.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Как да гледате NCAA Final Four 2019 на Kodi с VPN

Финалната четворка на NCAA ще бъде безплатна в САЩ чрез CBS и можете да минавате през регионални блокове за съдържание в САЩ, които да гледате от всяка точка на света..

  1. първи, създайте акаунт с VPN по ваш избор. Поставете отметка, за да се уверите, че VPN, което искате, има приложение, което да работи на желаното ви поточно устройство. Препоръчваме IPVanish за потребителите на Kodi, въпреки че ExpressVPN, NordVPN и CyberGhost също са сравнително добри опции.
  2. Следващия, инсталирайте приложението VPN, което планирате да използвате на желаното си поточно устройство. Предпочитаните ни VPN работят на повечето устройства, включително Amazon Fire TV и Firestick.
  3. Следващия, свържете се с VPN сървър в избраната от вас страна. В този случай американският сървър ще бъде вашето предпочитано място, за да получите достъп до CBS потоци.
  4. Отворете видеоклипа в Kodi, като използвате предпочитания си аддон и започнете стрийминг!

Препоръчваме ви също да изпробвате опциите си за стрийминг, преди да започнат игрите на Final Final. Това ще ви даде време да гарантирате, че избраната от вас VPN предлага ефективен байпас и че добавката Kodi, която планирате да използвате, също работи.

Финалните четири мача на NCAA ще се излъчват обратно към гръб по CBS, като играта на Championship ще се следи отблизо 2 дни след това. CBS е безплатен, ако използвате правилните източници. VPN може да е необходим за достъп до безплатните потоци, достъпни чрез Kodi. 

Как да гледате безплатни финални четворки и шампионатни игри 2019 NCAA на Kodi

Kodi е чудесна възможност да гледате 2019 Final Final Four игри, тъй като има няколко лесни за използване и безплатни добавки, които предлагат излъчвания на CBS. Вашият най-добър вариант ще бъде USTVnow, който позволява на всеки да тече безплатно. Няколко други алтернативни варианта, които може да искате да помислите, може да предлагат по-висококачествени потоци. 

USTVnow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVnow ви позволява да се регистрирате безплатно и да предавате 5 канала по ефира: CBS, ABC, MyTV, The CW и PBS. Тъй като CBS ще има и двете игри Final Four тази година, това означава, че USTVnow е очевиден избор за потребителите на Kodi.

Важното е, че ще трябва да се регистрирате в USTVnow, като използвате отделен имейл адрес. Ако използвате регистрацията с едно кликване с вашия Facebook или Google акаунт, няма да можете да влезете в USTVnow Kodi addon. 

След като създадете безплатния си акаунт, инсталирайте Kodi addon от Официалното хранилище на Kodi Addon, след което въведете вашето потребителско име и парола в добавката чрез менюто с настройки.

За да намерите USTVnow в Kodi, отворете приложението си Kodi и след това отидете на Addons > Изтегли > Видео добавки > USTVnow.

PS Vue addon

PSVue Kodi addon

Добавката PlayStation Vue Kodi е чудесна опция за всеки, който живее в САЩ или извън САЩ, ако случайно имате и VPN, и кредитна карта, базирана в САЩ. PlayStation Vue предлага 5-дневна безплатна пробна версия и достъп до CBS потоци на живо с изключително високо качество.

Ще намерите PlayStation Vue на разположение чрез официалното хранилище Kodi Addon. След като се регистрирате, просто въведете потребителското име и паролата си в менюто за настройки на добавката.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 + = 71

Adblock
detector