Как да гледате HGTV на Kodi отвсякъде

HGTV на Kodi

Получаването на HGTV на Kodi е не просто възможно, но е много лесно. Можете лесно да инсталирате както HGTV, така и HGTV Canada Kodi addon чрез вашите инсталации за медийни плейъри Kodi 17 или Kodi 18. Има обаче и нещо повече от това, така че ще предоставим малко подробна информация относно стрийминга на съдържание чрез двата HGTV добавки.

Какво е Коди?

Kodi е революционен елемент на софтуер за стрийминг на видео. Тя позволява на потребителите да интегрират всичките си медийни източници в една платформа, което улеснява гледането на онлайн телевизия и филми. Kodi може да се изтегли безплатно от Kodi Foundation и да се инсталира на Apple TV, Nvidia Shield, Amazon Fire Stick, PC, Mac или Android или iOS мобилно устройство.

Вижте също: Как да започнете работа с Kodi

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Винаги използвайте VPN с Kodi

Всеки път, когато използвате Kodi за поточно предаване на телевизия или филми, винаги трябва да използвате VPN, за да защитите поверителността си. Някои услуги за стрийминг на видео ще ви блокират да гледате съдържание, ако се намирате извън определена държава. Ако използвате VPN, той ви позволява да имате IP адрес от почти всяка страна, която сте избрали. Това не позволява на сайтовете за поточно предаване да знаят къде се намирате физически и ви дава повече възможности за съдържание, което да гледате.

VPN също не позволява на вашия интернет доставчик да знае, че предавате видео. Това помага за предотвратяване на буфериране, причинено от дроселиране на скоростта на ISP. В допълнение, VPN може да ви помогне да ви предпази от атаки на човек от средата на хакери.

Не всички VPN са добри за поточно видео. Някои имат сървъри само в няколко държави, което ограничава програмирането, достъпно за зрителите. Други са твърде бавни, за да поточно HD видео без буфериране. Мнозина нахлуват в поверителността на потребителите, като водят дневници на техните дейности. Повечето нямат приложения за популярни стрийминг устройства като Amazon Fire Stick и Nvidia Shield.

Поради тези причини препоръчваме IPVanish на потребителите на Kodi. При нашето тестване установихме, че излъчва 1080p видео без буфериране. IPVanish има сървъри в 60+ страни. Той не поддържа журнали и има собствено приложение както за Amazon Fire Stick, така и за Nvidia Shield.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА KODI: IPVanish е нашият топ избор. Има голяма незабранена мрежа от сървъри и постига добри скорости. Силните функции за сигурност и поверителност правят IPVanish предпочитан за потребителите на Kodi и Amazon Fire TV Stick. Опитайте безрисково със 7-дневната гаранция за връщане на парите.

Как да инсталирате и използвате добавката HGTV Kodi

Уебсайтът на HGTV в САЩ предоставя надежден каталог с безплатно съдържание за феновете на HGTV, включително пълни епизоди на Fixer Upper, Флип или Флоп Нашвил, Имотни братя, Преливащи девици, Ловни къщи, и 12 други популярни предавания на HGTV.

Добавката HGTV Kodi ви позволява да се свържете с този уебсайт чрез вашия Amazon Fire Stick, Apple TV, смартфон, компютър или друго устройство, без да се нуждаете от уеб браузър. Ето как да инсталирате добавката HGTV Kodi:

Изберете от главното меню на Kodi добавки

Kodi_17_Krypton_addons_Comparitech

Кликнете Изтегли

Kodi addons изтегляне

Избирам видео добавки

Kodi изтегляне на видео добавки

Изберете HGTV. Това ще изведе екрана с информация за добавката

Изберете HGTV

Кликнете Инсталирай. Добавката ще се инсталира в рамките на няколко секунди

инсталирайте HGTV

HGTV инсталиран

След като инсталирате добавката HGTV, щракнете, за да отворите главното му меню. Ще видите списък от 17 предавания, заедно с опция за преглед на „представени пълни епизоди.“ „Fixer Upper Fan Favorites“ е изброен два пъти и всяка от тези две опции предоставя различни епизоди.

HGTV Kodi addon главно меню

Кликнете върху определено шоу за списък на епизодите на това предаване. Кликнете върху епизода, който искате да видите, отдръпнете се и се насладете на гледането на вашето HGTV шоу. Това е всичко, което може да се инсталира и използва добавката HGTV Kodi.

Обърнете внимание, че уебсайтът на HGTV Канада предоставя различно съдържание от американската версия и се нуждае от различен добавка Kodi, за да видите съдържанието му. Повече за това по-долу.

Вижте също: 14 страхотни добавки за кино и телевизия Kodi, които все още работят

Kodi addon на HGTV Canada не работи

Въпреки че уебсайтът на HGTV на САЩ предоставя много съдържание, той намалява в сравнение с HGTV Канада. Канадската версия носи 46 представления, включително Брайън Инк., Холмс прави правилно, Палуби за бедствия, Flip или Flop Fort Worth, и много други предавания, които не са достъпни на уебсайта на САЩ.

Поради този по-голям каталог, много потребители на Kodi биха искали да намерят добавка на Kodi, която работи с HGTV Canada. За съжаление обаче, добавката на Kodi Kodi HGTV Канада, която се предлага в официалното репо за Kodi, създава съобщения за „грешка в HGTV Канада“ и никой от видеоклиповете няма да се възпроизведе.

Грешка в HGTV Канада

На официалните форуми на Kodi.tv разработчикът заяви на 27 март, че в момента не знае начин да поправи добавката на HGTV Canada, тъй като „използваният манифест понастоящем не се поддържа“.

Изявление на HGTV Канада

Долната линия е, че добавката на HGTV Canada в момента не работи и не знаем кога ще работи отново или ще бъде разработен нов. За читателите, които искат да гледат предавания на HGTV Canada, които не са достъпни на уебсайта на САЩ, понастоящем препоръчваме да използват уеб браузър вместо Kodi.

Имайте предвид, че ако се намирате извън Канада, ще се изисква VPN, за да заобиколите геоблоковете на HGTV Canada.

Ако искате също да видите HGTV съдържание, което не е достъпно в безплатните секции на уебсайтовете, вижте по-долу.

Прочетете още: 112-те най-добри добавки на Kodi

Други добавки на Kodi, които могат да се използват за гледане на HGTV

Докато предишните добавки на Kodi се опитват да ви позволят да гледате законно безплатно съдържание, все пак може да има някои предавания в HGTV, които искате да видите, които изискват абонамент. Ако е така, ето две добавки на Kodi, които можете да използвате, за да ги гледате.

PS Vue

PSVue Kodi addon

Ако сте резидент на САЩ, можете да получите абонамент за HGTV канал от PS Vue като част от по-широк пакет, който струва $ 39,99 на месец. След това PS Vue Kodi добавката може да се използва за гледане на HGTV на вашето телевизионно устройство.

PS Vue също така ви позволява да добавяте любимите си HGTV предавания към списък с „любими предавания“, които да се записват и съхраняват в облака. Тези предавания могат да бъдат достъпни от добавката Kodi по всяко време, когато искате да ги видите.

Ако искате да изпробвате PS Vue, за да видите дали ви харесва, можете да получите 7-дневна безплатна пробна версия от официалния уебсайт.

Добавката PS Vue Kodi е в официалното хранилище Kodi. За да инсталирате, заредете Kodi и щракнете addons → изтегляне → video addons → PS Vue → инсталирате.

Прочетете още: Шестте най-добри добавки на Kodi за телевизия на живо

DIRECTV СЕГА и Playon

Пряко СЕГА чрез PlayOn

Друга възможност за жителите на САЩ е DIRECTV СЕГА. Той предлага абонамент за HGTV като част от основния си пакет, който струва $ 35 / месец. Освен това предлага безплатна пробна версия за седем дни на официалния си уебсайт.

За съжаление няма специален DIRECTV NOW Kodi addon. Все пак можете да гледате DIRECTV СЕГА през Kodi, като използвате добавката Playon Kodi. Това струва допълнителни $ 30 на година за абонамент за Playon, но ви дава допълнителното предимство да можете да записвате легално предавания на HGTV и да ги съхранявате на вашето устройство завинаги. Тези записи могат дори да се запазят, ако по-късно се отпишете от DIRECTV NOW и Playon.

За повече информация относно добавката Playon Kodi и услугите, с които работи, прочетете пълното ни ръководство за добавката Playon Kodi..

Надяваме се, че сте намерили това ръководство за HGTV в Kodi за полезно. Ако искате повече информация за това как да гледате най-добрите предавания и филми онлайн, разгледайте някои други статии от Kodi, включително Как да инсталирате Crackle за Kodi, Как да инсталирате Tubi TV за Kodi и да гледате навсякъде и как да използвате USTVnow Коди Адон.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 64 =

Adblock
detector