Как да гледате MLB на Kodi и най-добрите добавки на MLB Kodi за 2019 година

mlb бейзбол kodi

Сезонът на MLB 2019 е в разгара си. За резачки за кабели, които нямат абонамент за кабел, MLB на Kodi е чудесна алтернатива на вашия местен доставчик на кабели за гледане на игри на живо на широк спектър от устройства. Освен това е чудесна алтернатива на някои други методи, като MLB Reddit потоци, които могат да бъдат непоследователни, некачествени и авторски права. Най-просто казано, следните опции са най-добрият ви залог за висококачествени MLB потоци без излишни.

Можете да изтеглите Kodi тук.

Важна забележка: Нашият гид препоръчва само официални поточни източници през Kodi. Бейзболът на Major League има международна популярност и е достъпен за стрийминг онлайн през много официални канали. Въпреки това повечето опции изискват плащане от някакъв вид, което води до много неофициални опции за стрийминг, които заобикалят правата за излъчване. Има много страхотни опции за потребителите на Kodi, за да получат MLB игри тази година, въпреки че може да се нуждаете от VPN за достъп до някои безплатни и платени потоци и за да избегнете скоростта на движение от вашия интернет доставчик.

Ако сте извън страните, в които MLB излъчва безплатно, може да се наложи да се свържете с VPN сървър в описаните по-долу места.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА KODI: IPVanish е нашият топ избор. Услугата разполага с голяма мрежа от бързи, непрекъснати сървъри. IPVanish предлага силни функции за сигурност, поверителност и анонимност, които заобикалят скоростта на пускане и прослушване на ISP на всяко устройство, включително Amazon Fire TV Stick. Опитайте безрисково със 7-дневната гаранция за връщане на парите.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Как да гледате сезона на MLB 2019 на Kodi с VPN

С популярността на MLB игрите е лесно да разберете защо много фенове ще гледат да гледат чрез всякакви необходими средства. Особено ако пътувате извън САЩ, може да се наложи да използвате VPN, за да деблокирате потоци и да поддържате HD качество на видео. Следвайте тези стъпки, за да гледате сезона на MLB 2019 през Kodi от всяка точка на света.

 1. първи, регистрирайте се в избраната от вас VPN услуга. Препоръчваме IPVanish за потребителите на Kodi, въпреки че ExpressVPN, NordVPN и CyberGhost също са добри опции.
 2. Следващия, инсталирайте приложението VPN на избраното от вас поточно устройство. Уверете се, че има приложение за вашето устройство, преди да се регистрирате.
 3. Следващия, свържете вашето VPN приложение със сървър в страната, където са налични MLB потоци. Потребителите на Kodi ще намерят безплатни потоци в САЩ чрез различни приложения
 4. Отворете Kodi добавката, носеща вашия поток и се наслаждавайте!

Препоръчваме ви да направите пробен старт на избраните от вас добавки на Kodi по време на гаранционния период на връщане на пари на VPN. Това ще ви помогне да проверите дали вашите потоци ще продължат да работят през целия сезон на MLB през 2019 г..

Сезонът на MLB 2019 има права за стрийминг, налични в няколко държави, но опциите за стрийминг в САЩ са най-добрите за тези, които искат безплатен достъп чрез Kodi addons. Някои игри ще бъдат достъпни в безплатни ефирни мрежи, докато безплатни пробни опции съществуват в редица стрийминг услуги, където Kodi addons са налични.

Кога и къде да гледате MLB 2019 потоци

Игрите ще се излъчват от пет национални мрежи в САЩ:

Редовен сезон

 • неделя: TBS и ESPN
 • понеделник: ESPN и ESPN2
 • сряда: ESPN и ESPN2
 • четвъртък: MLB мрежа
 • събота: лисица
 • На Испански: Fox Deportes, ESPN Deportes и TBS SAP CNN en Espanol

Всички звезди и след сезона

 • Игра с всички звезди: лисица
 • Игра на карти Wild Card на американската лига: ESPN
 • Серия дивизия на американската лига: Fox Sports 1, TBS и MLB Network
 • Игра на карти Wild National National Game: TBS
 • Серия дивизия на Националната лига: TBS
 • Серия шампионат на американската лига: Фокс, Фокс Спорт
 • Серия от първенства в Националната лига: TBS
 • Световно първенство: лисица

Независимо дали смятате да гледате някое от тях чрез официални добавки на Kodi или чрез неофициални MLB потоци, които потребителите на Reddit предоставят, трябва да помислите за свързване на VPN, за да избегнете няколко проблемни проблеми.

За тези в Канада DAZN ще пренася MLB мрежови потоци. DAZN се предлага чрез добавка на Kodi. Ако сте в САЩ, можете също да използвате VPN, за да получите достъп до DAZN Канада като евтина опция.

Най-добрите официални добавки за гледане на MLB на Kodi през 2019 година

Има редица официални добавки, които доставят висококачествено MLB съдържание на Kodi. В зависимост от избраните опции можете да получите някои игри безплатно или да получите MLB на Kodi чрез различни платени стрийминг услуги.

MLB.tv Kodi addon

MLB в Kodi MLB.tv
Ако имате абонамент за MLB.tv, можете да получите достъп до вашия акаунт директно в Kodi, като използвате добавката MLB.tv. Ще намерите версия на този добавка в Официално хранилище Kodi Addon но може да го намерите и в Repo на eracknophobia.

За да използвате правилно тази добавка, ще трябва да се уверите, че ще добавите своите идентификационни данни. За целта щракнете с десния бутон на мишката (или дълго натискане за потребителите на телевизия Amazon Fire TV) върху иконата или името на Addon и след това щракнете върху Настройки. 

MLB на Kodi

От там можете да въведете вашето потребителско име и парола. Имайте предвид, че изглежда има опция „Единичен абонамент / безплатен абонамент за игра“. С абонамент за MLB.tv можете да закупите годишен пропуск за всички игри, предлагани от MLB.tv, или за един отбор.

MLB.tv предлага и „безплатна игра за деня“, която е достъпна за всеки. Можете да получите достъп до тази безплатна игра, като включите опцията за безплатен абонамент в Kodi.

DAZN Kodi addon

mlb 2019 на kodi DAZN

DAZN е една от най-вълнуващите спортни стрийминг услуги на пазара днес. Само за 19,99 долара на месец можете да получите много спортно съдържание на живо.

DAZN US предлага предимно бойни спортове с ексклузивно MLB шоу само в DAZN US, но можете също така да използвате VPN за достъп до цялото спортно съдържание, достъпно чрез DAZN Canada. Това включва живите потоци на DAZN Canada чрез MLB Network.

DAZN има доста строго блокиране на географско съдържание, но открихме, че ExpressVPN и NordVPN работят и за заобикаляне на блоковете на DAZN Canada. Като такъв, можете да получите достъп до MLB в Kodi чрез DAZN на изключително ниска цена.

Добавката DAZN Kodi е достъпна чрез официалното хранилище на Kodi Addon.

За да използвате този аддон, ще трябва да въведете вашите DAZN идентификационни данни чрез менюто му за настройки.

PlayStation Vue Kodi addon

mlb на kodi
Ако имате акаунт в PlayStation Vue, можете да получите достъп до основните канали, предлагащи MLB съдържание: Fox Sports 1, Fox (в ефир), TBS и ESPN. Най-евтиният пакет PlayStation Vue ($ 44,99 на месец) предлага тези канали и още. PlayStation Vue се предлага с 5-дневна безплатна пробна версия.

С защитен акаунт в PlayStation Vue можете също да предавате поточно своя акаунт през Kodi, като използвате добавката за PS Vue. Този адон може да бъде намерен в Официално хранилище Kodi Addon.

За да използвате ефективно своя PS Vue акаунт в добавката, първо трябва да добавите вашите идентификационни данни в настройките. В противен случай опитът за зареждане на добавката ще доведе до срив. Можете да добавите вашите идентификационни данни, като щракнете с десния бутон на мишката (или дълго натискане за потребителите на Amazon Fire TV) върху името или иконата на addons и след това щракнете върху Настройки. Въведете потребителското име и паролата си от там.

Sling TV Kodi addon

Sling TV kodi mlb 2019

Подобно на PlayStation Vue, Sling TV е услуга за рязане на кабели за предаване на телевизия на живо. Предлагат се два базови пакета, и двата $ 25 на месец. И двете опции (Sling Blue и Sling Orange) ще предлагат разнообразна комбинация от канали, от които се нуждаете за MLB..

Sling Blue осигурява достъп до Fox канали и TBS, докато Sling Orange предоставя ESPN мрежи. За да увеличите възможностите си, ще искате да се регистрирате за пакета Sling Orange + Blue, който струва $ 40 на месец. Можете също така да добавите MLB мрежа към вашия пакет срещу допълнително заплащане.

Всички пакети за телевизор Sling се предлагат със 7-дневна безплатна пробна версия, освен ако няма текуща отстъпка.

Koding addon на Sling TV е достъпен в Официалното хранилище на Kodi Addon. Ще трябва да въведете вашето потребителско име и парола в добавката чрез менюто му за настройки.

Sportsnet Сега Kodi addon

mlb на kodi sportsnet

Ако имате акаунт на Sportsnet Now, можете да получите достъп до MLB игри за Toronto Blue Jays (и всички други отбори, които също играят). Sportsnet Now е канадска телевизионна мрежа. Въпреки че ще бъдете ограничени само до игри Blue Jays, ще получите и игри от World Series.

Sportsnet Now може да бъде закупен само ако сте жител на Канада, но ако сте местно лице, пътуващо извън страната, може също да имате достъп до акаунта си и чрез VPN. Sportsnet Now струва $ 24.99CAD, като се предлага 7-дневна безплатна пробна версия.

Sportsnet Now може да бъде достъпна в Kodi чрез приложение, достъпно в Официално хранилище Kodi Addon.

Fox Sports Go Kodi addon

mlb на Kodi
FOX Sports Go е подобен на MLB.tv и Sportsnet Сега, тъй като това е опция за спортно стрийминг, до която можете да получите достъп чрез добавка на Kodi. Ако имате акаунт за FOX Sports Go, просто ще трябва да влезете в него чрез добавката FOX Sports Kodi. Оттам ще можете да предавате MLB на потока на живо в Kodi, стига да има игра.

FOX Sports Go е достъпен само за тези, които вече имат абонамент за стрийминг на телевизия, който включва каналите на Fox Sports. Това може да включва редовни абонаментни кабели, PlayStation Vue, FuboTV, Sling или други, които включват Fox канали в пакета с канали.

Ще намерите добавката на Fox Sports Go, достъпна чрез Официално хранилище Kodi Addon.

USTVnow Kodi addon

kodi_ustvnow_install
С USTVnow всеки може да получи достъп до MLB на Kodi за голям брой игри. Безплатната опция идва с Fox, докато планът за $ 19 на месец идва и с ESPN. Можете да хванете всякакви игри, достъпни чрез OTA Fox канал или ESPN с платения план.

USTVnow е легална опция, която всеки може да използва. Въпреки че услугата е специално разработена за американски военни и експатри, всеки може да получи достъп до услугата, включително американските граждани, които в момента са в страната и не пътуват в чужбина..

Има версия на този добавка, налична в Официалното хранилище на Kodi Addon. За да научите повече за USTVNow, включително инструкции за инсталиране, щракнете тук, за да получите достъп до нашето ръководство за инсталиране.

Неофициални добавки на Kodi за пряко предаване на живо на MLB

Има голям брой неофициални добавки на Kodi, използвани от милиони потребители на Kodi, които стриймират MLB игри. Въпреки че тези добавки наистина са „безплатни“, те печелят този статус, използвайки пиратски потоци.

Можете да намерите тези добавки препоръчителни на други сайтове, но препоръчваме вместо това да използвате опциите, изброени по-горе в официалния раздел за добавките.

"Св Десният защитник на Луис Кардиналс Ланс Беркман (12) ”от Кийт Алисън, лицензиран под CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =

Adblock
detector