Как да гледате НБА 2018-2019 онлайн с Kodi – Ръководство за стрийминг

NBA_Game
Сезонът 2018-2019 в НБА е в разгара си. Уверете се, че сте готови да гледате NBA на живо на Kodi, когато любимите ви отбори попаднат на корта.


Има редица страхотни добавки на Kodi, но други се опитват да се предадат като „безплатни“. Нашият гид се фокусира специално върху добавки, които осигуряват официални потоци за NBA игри. Въпреки това, като се има предвид популярността на много добавки на трети страни, ние включихме преглед за това, как работят тези добавки и защо смятаме, че официалните добавки са по-добър вариант.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно предаване чрез Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Преди да започнем

Както официалните, така и неофициалните добавки на Kodi поддържат някои от едни и същи рискове за потребителите на Kodi. Поради тази причина препоръчваме да използвате VPN, когато предавате NBA игри през Kodi.

Освен това, тези, които се опитват да получат достъп до игрите на NBA извън САЩ, може да се нуждаят от VPN, за да избегнат блокирането на минало географско съдържание. Специално за спортни събития като НБА, правата за излъчване обикновено ограничават мястото, където се излъчват тези потоци. Въпреки това, VPN може да ви помогне да заобиколите такива географски блокове и да получите достъп до желаните от вас NBA потоци.

Дори когато имате достъп до легални потоци през Kodi, вашият интернет доставчик може да се опита да ограничи връзката ви към стрийминг сайтове, което може да бъде голямо за честотна лента. Това води до буфериране и по-ниско качество на видео. Освен това, добавките на Kodi могат да дадат на хакерите достъп до вашата система, ако не сте внимателни.

Един добър VPN ще ви помогне да осигурите връзката си, така че вашият интернет доставчик да не може да ограничи скоростта ви или да види вашата активност. Когато сте свързани с VPN, ще се възползвате и от подобрена поверителност, която ще ви помогне да предотвратите някои често срещани атаки от хакери.

Сделка за четене: Препоръчваме IPVanish, качествена VPN услуга, която е достатъчно бърза за стрийминг и не поддържа никакви регистрационни файлове, така че вашата дейност е частна и защитена. Нашите читатели могат да използват IPVanish с 60% отстъпка.

2018-2019 излъчващи НБА

За сезон 2018-2019 в НБА четири различни мрежи разделят правата за излъчване. Това разцепление може да се види в следното:

ABC: 18 редовни мача за сезона
ESPN: 84 редовни мача за сезона
TNT: 66 редовни мача за сезона
НБА телевизия: 107 редовни мача за сезона

Всеки от тези канали има някои допълнителни игри, които са хвърлени, но това представлява по-голямата част от това, което предлагат. Имайки това предвид, следните добавки на Kodi ще ви предложат най-добрите възможности за гледане.

Официални добавки на Kodi на живо в NBA

Има няколко висококачествени добавки Kodi, които ви осигуряват достъп до NBA игри. Тези опции са напълно легални методи за стрийминг, които изискват може да изискват абонамент за услугата. Всичко, което трябва да направите, е да създадете своя акаунт, да вземете информацията за вашия акаунт и да влезете в добавката Kodi. След това ще имате достъп до всеки от тези акаунти чрез Kodi.

Пропуск в НБА Лига

Пропуск за НБА лига
Голяма част от редовния сезон можете да гледате чрез услугата за онлайн абониране на поточна онлайн NBA League Pass. От официалното хранилище на добавки Kodi е налична добавка за NBA League Pass. За да го инсталирате, отворете Kodi и отидете на Добавки> Символ на пакета > Инсталиране от хранилище > Хранилище за добавки Kodi > Видео добавки > Пропуск в НБА Лига > Инсталирай.

Абонамент за League Pass струва $ 200 за целия редовен сезон.

Ако живеете извън САЩ, ще ви трябва VPN, за да заобиколите географските ограничения, които има League League. Просто се свържете със сървър в САЩ, преди да заредите поток. VPN може също да помогне да се заобиколи регионалното затъмнение, като се свърже към VPN някъде извън региона на затъмняване.

За съжаление абонатите на League Pass получават само аудио потоци от плейофите и финалите. Ще ви трябва абонаментен абонамент, за да гледате видеоклипа или да изпробвате някоя от добавките по Kodi по-долу.

USTV сега

kodi_ustvnow_install
Добавката за Kodi USTV Now е една от най-добрите, напълно легални опции, които ще намерите. Добавката предава съдържанието на USTV Now през Kodi. Всичко, което трябва да направите, е да създадете акаунт на уебсайта USTV Now, след което да изтеглите приложението чрез официалния хранилище за добавки Kodi. След като получите информация за вашия акаунт, можете просто да го включите в добавката и да започнете да стриймирате.

USTV Now предлага 7 канала безплатно и 29 канала за $ 19,99 на месец. Тази добавка е специално разработена за американските военни в чужбина, но няма реален блок срещу някой друг, използващ услугата, стига да използвате VPN.

Ще намерите ABC сред 7-те безплатни канала, което означава, че ще получите достъп до някои от игрите с безплатната опция, въпреки че не са много. С абонамента за 29 канала ще получите и ESPN, отваряйки по-широк спектър от възможности.

За да инсталирате USTV Now в Kodi, отидете на  Добавки> Символ на пакета > Инсталиране от хранилище > Хранилище за добавки Kodi > Видео добавки > USTVnow > Инсталирай.

Sportsnet Now

НБА на kodi sportsnet
Ако имате акаунт в Sportsnet, можете да получите достъп до него чрез Kodi. Можете също да закупите акаунт на Sportsnet за $ 24.99 / месец (USD $ 19.78). Sportsnet е канадска мрежа, която има права за стрийминг за над 40 редовни игри през сезона, въпреки че ще бъдете ограничени само до Raptors от Торонто.

Тази услуга обаче ще ви осигури голяма полза, ако и вие сте любител на спорта като цяло, тъй като ще можете да я използвате за гледане на голям брой MLB игри на Kodi, голям брой игри в NHL и над 100 Мачове от Висшата лига.

Както и при другите платени услуги, можете да добавите информация за вашия акаунт към добавката, след като създадете акаунт и потегляте. Можете да инсталирате добавката Sportsnet Now, като следвате тези стъпки в менюто си Kodi:  Добавки> Символ на пакета > Инсталиране от хранилище > Хранилище за добавки Kodi > Видео добавки > Sportsnet Now > Инсталирай.

PS Vue

PS_Vue_Main

PS Vue е услуга за поточно предаване на живо от Sony Playstation. Цените започват от $ 39,99 на месец и това осигурява достъп до повече от 40 канала и ви позволява да записвате предавания, които да гледате по-късно. Включена е селекция от филми по поръчка и телевизионни предавания, така че не сте ограничени само до спорт.

Добавката PS Vue Kodi е чудесен избор за гледане на НБА, тъй като това е единственият официален аддон, който предлага TNT поточно предаване на живо. ESPN също е достъпен, така че той обхваща два от трите радио- и телевизионни оператора, излъчващи събитията, без ABC.

Добавката за PS Vue е достъпна от официалното хранилище на Kodi addon.

ESPN Player

ESPN Player

Подобно на NBA League Pass, ESPN Player Kodi addon може да се похвали както със спортове на живо, така и при поискване. Регистрирайте се за акаунт, за да започнете да гледате. Цените започват от около 10 долара на месец, като се предлага и еднодневен пропуск от 7 долара.

Обърнете внимание, че това ще ви осигури само игрите, излъчвани от ESPN, а не TNT или ABC. Като такъв, този добавка не предлага съвсем същата стойност като другите, които препоръчахме. Въпреки това, ако искате да гледате всяко събитие чрез Kodi и не искате да плащате за членство в PS Vue, добавката за ESPN Player е задължителна.

Добавката на ESPN Player може да бъде намерена в официалното хранилище на добавки Kodi.

Как да започнете работа с Kodi

Kodi е безплатен и с отворен код софтуер за домашно кино, който може да предава медии от огромна гама източници - дори баскетболни игри на живо. Съвместим с Windows, Mac OSX, Android и Linux, Kodi може да бъде разширен, за да предава почти всичко от интернет с помощта на добавки на трети страни. Това включва Android-базирани стрийминг устройства като Chromecast, Roku и Amazon Fire TV. Можете да намерите инструкции за инсталиране на Amazon Fire TV за Kodi тук.

Изтеглете и инсталирайте Kodi от тук. След като направите това, можете да изберете от нашия списък с най-добрите добавки за предаване на живо на NBA игри на Kodi, безплатни и платени. Научете как да инсталирате Kodi добавки и хранилища с помощта на нашия урок.

Неофициални добавки на Kodi за NBA поточно предаване на живо

Тези безплатни добавки на Kodi обикновено преобразуват излъчвания по въздух (OTA) и кабелни NBA излъчвания в онлайн потоци на живо. Въпреки че някои от тези излъчвания се предлагат свободно с OTA мрежи или чрез абонамент за платен кабел, ретрансляцията без разрешение не е законна в САЩ и някои други страни. Не препоръчваме или оправдаваме потребителите да използват някоя от следните опции, които всички се считат за неофициални и неодобрени от Фондация XBMC.

Получавате това, което плащате, така че не очаквайте чудеса, когато търсите безплатен поток на живо. Много връзки няма да работят. Повечето ще са със средно или ниско качество. Може да изрежат в средата на играта.

Можете да намерите някои от тези добавки по-долу, рекламирани като добри опции в други сайтове, свързани с Kodi. Предоставихме малко описание на съдържанието, което тези добавки предоставят и защо трябва да ги избягвате.

SportsDevil

sportsdevil
Какво е? SportsDevil може би е най-известната безплатна спортна добавка за стрийминг на живо за Kodi. Обикновено потребителите могат да намерят много работещи ретропредадени потоци за OTA игри тук чрез няколко различни възможности за стрийминг сайт.

Защо трябва да го избягвате? Макар че да инвестирате известно време в тази добавка, може да откриете законно съдържание, със сигурност има много съдържание, което попада на грешната страна на закона за авторските права и не одобрява интернет доставчиците. Въпреки че е изключително популярен, не препоръчваме SportsDevil за NBA стрийминг. Вместо това препоръчваме на потребителите да се придържат към одобрените добавки, изброени в тази статия.

UK Turk Плейлисти

UK Turk
Какво е? Плейлистът на UK Turk е огромен, но този е съставен предимно от пиратски потоци. UK Turk Playlists предоставя много потоци от различни страни, с голям акцент върху съдържанието на САЩ и Великобритания. Тази добавка също често променя местоположенията на хранилището, обикновено за да избегне откриването.

Защо трябва да го избягвате? Плейлистите на UK Turk са до известна степен колко пиратско съдържание предоставя. Нито един от посочените тук потоци не е легален. Въпреки че предлага това съдържание безплатно, това не го прави с разрешението на доставчиците на съдържание. Не препоръчваме плейлистките на UK Turk за плъзгане на съдържание, особено що се отнася до игрите в NBA. Предлагаме ви да се придържате към по-законни източници, изброени в статията.

cCloud TV

ccloud TV
Какво е? cCloud TV има хиляди канали от целия свят. Много от тях са пиратски, но много, особено много международни потоци, са законни за вас. Вероятно можете да намерите игрите, предавани от ABC тук, но също така ще можете да намерите някои игри на NBA, предавани законно в международни телевизионни мрежи, ако изглеждате достатъчно твърди. Както и при другите опции, не забравяйте да избягвате незаконните, пиратски потоци.

Защо трябва да го избягвате? cCloud TV е вероятно една от най-малко обидните услуги тук, тъй като предлага някакво законно съдържание. Ако обаче търсите потоци от САЩ или Великобритания и по-специално за съдържание, свързано с NBA, е малко вероятно да намерите потоци, които не са пиратско съдържание. Не препоръчваме да използвате cCloud TV за стрийминг в NBA поради използването на пиратско съдържание. Насърчаваме потребителите да се придържат към законните опции в тази статия, за да избегнат пиратски NBA потоци през cCloud TV.

Как да инсталирате NBA стрийминг добавка на Kodi и да гледате на живо

За да инсталирате добавка в Kodi, първо трябва да инсталирате нейното хранилище. Хранилището е нещо като библиотека, пълна с добавки, от които можете да избирате и избирате. След като хранилището е инсталирано, можете ръчно да инсталирате добавки от него или да използвате инсталатор на добавка.

Можете да намерите по-подробни инструкции стъпка по стъпка със снимки за това как да инсталирате Kodi добавки и хранилища в нашия урок. Най-лесният начин е да използвате инсталатор на добавка и да потърсите името на добавката.

Някои добавки могат да бъдат изтеглени директно и инсталирани от zip файл. В този случай няма да се нуждаете от хранилище.

„Снимка на игра между Boston Celtics и Miami Heat“ от ReneS, лицензирана под CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 61 = 62