Как да гледате NFL на Kodi: Най-добрите добавки NFL Kodi 2019

Как да гледате NFL на Kodi: Най-добрите добавки NFL Kodi 2019


Kodi addons могат да се използват за достъп до широк спектър от съдържание, включително NFL потоци на живо. Въпреки това, с толкова много налични добавки, потребителите често не знаят кои да използват. С редовния сезон, започващ на 5 септември, съставихме списък с най-добрите Kodi добавки за пряко предаване на NFL на живо. Ние също така изброихме някои от най-често препоръчваните неофициални добавки, заедно с обяснение на рисковете, които те крият.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Най-добрият VPN за потребителите на Kodi: IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

Ако използвате Kodi без виртуална частна мрежа (VPN), вашият интернет доставчик може да види точно какво получавате онлайн. Въпреки това, свързвайки се с VPN, можете да криптирате трафика си, като гарантирате, че той остава анонимен по всяко време. Препоръчваме IPVanish: той предлага баланс между скоростта, сигурността и способността за деблокиране на много разумна цена.

Бързи скорости, силна сигурност: IPVanish е бърз и надежден VPN със сървъри в 60 държави, мощна защита и защита на поверителността и политика без регистрация. Той също така включва седемдневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го изпробвате безрисково.

Как да гледате NFL на Kodi

За да гледате NFL на Kodi, направете следното:

 1. Заредете най-новата версия на Kodi (версия 18 Leia)
 2. Отвори Addons страница отляво
 3. Кликнете върху Пакет символ горе вляво
 4. Кликнете върху Инсталиране от хранилище
 5. Намерете и изберете подходящото хранилище за добавки
 6. Изберете Видео добавки
 7. Намерете и инсталирайте добавките, изброени по-долу
 8. Заредете добавките от Addons меню на началната страница

Това е всичко! Можете също да заобиколите ограниченията за географско съдържание, наложени от някои от тези услуги, като използвате VPN. Ще обясним по-подробно по-долу.

Как да предавате NFL на живо на Kodi

По-долу ще намерите нашия списък с най-добрите добавки на Kodi за гледане на сезон NFL 2019/20. Тези добавки предлагат смесица от безплатно и платено съдържание. Повечето са лесно достъпни в Официално хранилище Kodi Addon, въпреки, че имайки предвид бързо променящия се характер на сцената за разработка на добавки на Kodi, може да се наложи да потърсите другаде някои от най-актуализираните версии.

USTV сега

ustvnow nfl на kodi

Кодионният аддон на USTV Now позволява на потребителите да гледат няколко основни канала на живо онлайн. Въпреки че е предназначен за членове на американските военни, които искат да имат достъп до американските телевизионни канали, докато са в чужбина, тази услуга не потвърждава самоличността ви и в резултат можете да се регистрирате отвсякъде.

USTV Now предлага безплатен пакет със 7 канала, включително FOX и NBC, което означава, че можете да гледате игри в четвъртък, събота и неделя вечер, без да плащате нито стотинка. Не достатъчно? За 19,99 долара на месец потребителите могат да получат още 22 канала, включително ESPN и ESPN2. Това ще ви позволи да излъчвате всеки мач, различен от излъчвания по ABC.

Въпреки че можете да намерите този аддон в Официалното хранилище на Kodi Addon, може да се наложи да намерите по-новата версия другаде. Предлагаме ви да разгледате нашето ръководство за инсталиране на USTVNow за повече подробности.

DAZN

Инсталирайте добавката DAZN Kodi

DAZN, или „Da Zone“, е поточна услуга с произход от Обединеното кралство. Сега той е достъпен в редица различни страни, включително Германия, Япония, САЩ и Канада.

В момента DAZN Canada показва всяка игра с NFL и струва $ 20 CAD на месец. Можете да намерите добавката DAZN Kodi в официалното хранилище на Kodi addon. Имайте предвид, че ще трябва да създадете DAZN акаунт, преди да го използвате, тъй като не можете да гледате нищо без да влизате.

Забележка: DAZN блокира IPVanish връзки. За да използвате DAZN за гледане на NFL игри извън САЩ, опитайте да използвате ExpressVPN и да се свържете към канадски сървър.

Sling.TV

Как да гледате NFL на Kodi: Най-добрите добавки NFL Kodi 2019

Sling TV е услуга за стрийминг с план от 25 USD на месец, който ви позволява да гледате NBC, FOX и ESPN. Съответният Kodi addon е лесен и лесен за използване: просто го инсталирайте от Официално хранилище Kodi Addon, влезте в профила си и започнете стрийминг.

Тази услуга е достъпна само в САЩ, така че ще ви трябва VPN, за да гледате NFL през Sling TV извън Америка.

NFL Game Pass

nfl игра премина nfl игри на kodi

NFL Game Pass предлага почти всяка игра на разположение за сезон 2019-2020, въпреки че в САЩ ви позволява да гледате само предсезонни мачове. Потребителите в други страни обаче могат да гледат по-голямата част от редовния сезон на живо за около $ 99 USD.

Този адон може да бъде намерен в Официално хранилище Kodi Addon. Просто трябва да се свържете с вашия акаунт, като използвате данните си за вход и ще бъдете готови да предавате NFL игри на живо към съдържанието на сърцето си.

Към 2019 г. NFL Game Pass е основният доставчик на NFL в растящ списък от държави. Освен това вече можете да използвате NFL Game Pass в други азиатски страни, включително:

 • Хонг Конг
 • Индонезия
 • Малайзия
 • Сингапур
 • Тайван
 • Тайланд
 • Виетнам
 • Камбоджа
 • Лаос

Това също означава, че имате повече опции за локации, с които да се свържете чрез VPN, ако пътувате извън тези региони и искате да гледате NFL на Game Pass.

PlayStation Vue (PS Vue Addon)

mlb на kodi
PS Vue е добавката Kodi, която свързва потребителите с техния акаунт в PlayStation Vue. PlayStation Vue е услуга за стрийминг от Sony, която предлага стрийминг на живо и съдържание по заявка по подобен начин на услуги като Sling и FuboTV. Важно: нямате нужда от PlayStation, за да използвате тази услуга. 

Докато PlayStation Vue е по-скъп от някои от другите налични опции (влизайки с $ 44,99 на месец), той предлага по-широк спектър от канали от някои от неговите конкуренти. Например, той има планове, които осигуряват достъп до FOX, ESPN, NBC и NBC, което ви позволява да стриймвате всеки редовен сезон 2019/20 закрепване онлайн.

PlayStation Vue добавката, PS Vue, е налична в Официално хранилище Kodi Addon.

iPlayer WWW

BBC iPlayer Kodi addon

Вероятно BBC iPlayer не е услуга, която много фенове на спорта смятат, когато става дума за съдържание на NFL. В Обединеното кралство обаче има голяма фенбаза на американския футбол, а Би Би Си има връхно шоу всяка събота от 15:55 ч. BST.

Освен това Superbowl от няколко години се излъчва на живо в Би Ти Ви, което прави iPlayer чудесно място за улов на най-голямата игра от сезон NFL 2019-2020.

Достъпът до BBC iPlayer може да бъде достъпен от всеки жител на Великобритания с валиден телевизионен лиценз. Тези, които пътуват извън Обединеното кралство, също могат да получат достъп до iPlayer на BBC, използвайки VPN, за да заобиколят блокирането на географско съдържание.

Как безопасно и частно да използвате добавки Kodi за NFL

Ако търсите да предавате NFL игри в Kodi, има голям брой добавки, които ще ви заведат там. Съществуват обаче значителни рискове за неприкосновеността на личния живот и сигурността, свързани както с официалните, така и с неофициалните добавки на Kodi.

Може би най-големият риск за всички потребители на Kodi е отвличането на Аддон. Това е, когато някой пусне злонамерени актуализации на добре познат аддон и заразява системата на потребителя или го превръща в част от ботнет. Kodi addons може да се използва и за шпиониране на потребителска информация, за достъп до твърди дискове и за събиране на лична информация чрез атаки от човек в средата, така че това е сериозен проблем.

За щастие, можете да се предпазите от отвличане на добавки, като изключите автоматичните актуализации на Kodi. За да направите това, щракнете върху иконата на зъбно колело на началния екран на Kodi, отворете Система > Addons > Актуализациите и променете настройката на Известявайте, но не инсталирайте актуализации.

Къде да гледате NFL редовен сезон 2019

NFL има много скъпи договори със следните базирани в САЩ мрежи:

 • CBS
 • NBC
 • FOX
 • ESPN

Това означава, че всяка услуга за стрийминг, която ви дава достъп до някои или всички от тях, ще ви позволи да гледате NFL игри. Съществуват няколко страхотни опции за стрийминг, които осигуряват адекватно, законно достъпно покритие при сравнително ниска цена. Те включват:

 • Sling TV
 • fuboTV
 • YouTube TV
 • Hulu с телевизия на живо
 • PlayStation Vue
 • DAZN (само Канада)
 • AT&T сега (преди DirecTV сега)
 • NFL Game Pass (показва само игрите за редовен сезон извън САЩ)
 • CBS пълен достъп (само за CBS)
 • Телевизионна антена над въздуха (OTA)

От тях ще откриете, че и OTA цифровата телевизионна антена е най-евтината опция, но ще можете да гледате само местни игри.

Sling TV е може би най-доброто, най-евтиният вариант, ако искате да видите почти всяка игра, предоставена чрез кабелна телевизия. През Sling TV, можете да получите достъп до NBC, Fox, NFL Network и ESPN за $ 40 на месец. Ще трябва да поръчате пакета Orange + Blue на Sling, за да получите всичките четири. Единственият канал, който няма да получите, е CBS, тъй като CBS ограничава прякото си предаване само до антени и неговата поточна услуга CBS All Access.

Въпреки това, останалите опции в списъка влизат под $ 45 на месец и предлагат комбинация от начини за гледане на повечето NFL игри, включително редовни мачове за сезона.

Неофициално предаване на живо NFL добавки за Kodi

Една от основните причини, поради която много потребители се обръщат към Kodi, е възможността за „безплатни“ телевизии и филми. Въпреки това, по-голямата част от добавките на Kodi, които обещават този тип съдържание, го правят чрез пиратски потоци. Въпреки че в общността има много законни разработчици на добавки на трети страни, създаващи напълно легитимни опции за потребителите на Kodi, голям брой добавки на трети страни се фокусират върху пиратски стрийминг.

Проблемът е, че често е трудно да се каже кои добавки са официални и кои не са, особено когато се препоръчват толкова силно препоръчани на различни форуми. За тази цел ние изброихме някои от най-популярните неофициални добавки по-долу, не като препоръка, а като пояснение:

SportsDevil

Какво е: SportsDevil е добавка на Kodi, която излъчва от всички изброени по-горе мрежи. SportsDevil черпи от пиратски сайтове, които предават съдържание на живо чрез различни канали. Това включва пиратски потоци за канали с платена кабелна мрежа като ESPN и излъчващи мрежи. SportsDevil е един от най-популярните добавки на Kodi за пиратски стрийминг на живо.

Защо трябва да го избягвате? Просто казано, SportsDevil не предлага легални опции за стрийминг. Акцентът му върху спортен стрийминг, по-специално, го прави значителен пиратски стрийминг, имайки предвид факта, че тук няма законни спортни потоци. Освен това SportsDevil живее в много различни хранилища. Изтеглянето на грешен може да доведе до инсталиране на зловреден софтуер. Не препоръчваме на потребителите да се използват SportsDevil за спортно стрийминг.

Отхвърлям

Какво е? Castaway е стара и неподдържана добавка. Въпреки това, Castaway все още има някои редовни потребители. Castaway използва много от същите източници като SportsDevil.

Защо трябва да го избягвате? Потоците на Castaway трябва да се разглеждат по същия начин като тези, открити чрез SportsDevil. Тук не съществуват легални опции за стрийминг за OTA мрежи или платени кабелни мрежи. Не препоръчваме да използвате Castaway за стрийминг на NFL игри. Освен това, като се има предвид, че Castaway вече не получава поддръжка, това е особено лош избор дори без поддръжка, защото пират потоци.

cCloud TV

Какво е? cCloud TV е една от най-популярните добавки за стрийминг на живо за Kodi. Тази телевизия на живо и добавка за стрийминг при поискване за Kodi включва видео на живо от всички мрежи, които стриймират NFL игри. cCloud TV предлага няколко легални канала. cCloud е специализиран по-специално за пиратски потоци, за които няма право да предлага.

Защо трябва да го избягвате? cCloud TV предлага огромен брой добри опции за стрийминг през мрежи по ефир и кабел, но също така предлага това съдържание по съмнителни средства. Не препоръчваме cCloud TV за предаване на живо на NFL съдържание, като се има предвид, че cCloud и сайтовете, които използва, нямат право на достъп и препродажба на съдържанието.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 89