Как да гледате Star Trek Discovery онлайн или на Kodi

Как да гледате Star Trek Discovery онлайн или на Kodi

Изминаха 12 години от последния официален телевизионен сериал Star Trek, Star Trek: Enterprise, завърши краткия си и горчив слад. За щастие, чакането за следващия телевизионен сериал на Star Trek почти приключи Откриване на Star Trek премиери в 20:30 EST на 24 септември с епизод от две части. Добрата новина е, че тъй като това шоу се предлага на множество стрийминг платформи, е много лесно да гледате Star Trek Discovery онлайн или с Kodi.

Kodi е безплатен софтуерен пакет с отворен код, който прави много лесно създаването и персонализирането на вашия собствен домашен медиен център. Един от най-големите му рисунки е огромният масив от различни платформи, на които може да се инсталира: има версии на Kodi за компютър, Raspberry Pi, Amazon Fire TV, Firestick, iPhone, Roku и Apple TV. Той дори може да бъде инсталиран на обикновена USB флашка.

В тази статия ще ви обясним как можете да гледате Откриване на Star Trek онлайн или на Kodi през нощта, която излъчва независимо от това къде живеете. Не се притеснявайте, ако сте късно през нощта, където се намирате – ние също ще изброяваме някои от начините, по които можете да гледате шоуто по заявка в по-удобно време. Трябва да се отбележи, че няма да препоръчваме уебсайтове или добавки на Kodi, които предоставят достъп до неофициални потоци от Откриване на Star Trek.  С множеството официални начини за гледане това няма да е проблем.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно предаване чрез Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Важно: Как безопасно да използвате Kodi addons

Броят на хората, които използват виртуална частна мрежа (VPN), за да се защитят онлайн, непрекъснато нараства. В наши дни хората използват интернет за всичко – от ръководството на бизнеса си до пазаруването. VPN подобрява поверителността ви и затова има множество причини, които спазващият закона гражданин може да използва.

Целият софтуер, включително Kodi-addons, има уязвими места. Официалните добавки имат строги тестове за качество по време на разработката, за да се опитат да намерят колкото се може повече от тях, но неизбежно някои ще останат. Пристрастяванията на трети страни са склонни да имат още повече поради по-малко строгите им тестове. В резултат на това всички добавки на Kodi са отворени за отвличане от нападател. Ако това се случи, ще се покаже цялата ви поверителна информация: данни за онлайн банкиране, идентификационни данни за вход за всички ваши онлайн акаунти и дори съдържанието на вашия твърд диск.

  Dailymotion Kodi addon: วิธีการติดตั้ง Dailymotion บน Kodi

Хакерите обаче не са единствените хора, които наблюдават вашия трафик. Добре документиран е фактът, че доставчиците на интернет услуги (ISP) наблюдават навиците на сърфиране на своите потребители и ограничават скоростта на мрежата си в опит да ги възпират от поточно видео онлайн. Има добър шанс да плащате пари за интернет скорости, които са много под рекламираните.

VPN работи чрез криптиране на всеки бит входящ и изходящ трафик от вашия компютър. Това прави данните непрочетени за никого без ключа за криптиране и прави повечето атаки на Man-in-Middle (MitM) безполезни. Освен това не позволява на вашия интернет доставчик автоматично да открие, че предавате видео. Ако вашият интернет доставчик не знае какво правите, става по-малко вероятно те да намалят скоростите на мрежата ви. Възможно е заглушаването на ISP да е причина за някои от проблемите ви с буферирането, така че премахването на това може да направи вашето преживяване при гледане на Kodi по-гладко.

Силно препоръчваме да използвате VPN, наречен IPVanish. Той е идеален за потребителите на Kodi по няколко причини. Първо, те изграждат и поддържат собствена сървърна инфраструктура. Това им позволява да предлагат някои от най-бързите и стабилни връзки на всеки VPN доставчик. Тъй като те имат сървъри в повече от 50 държави, геозаключеното съдържание вече няма да бъде проблем.

IPVanish вземат поверителност на клиентите си много сериозно. Те използват 256-битово криптиране, което ще отнеме хиляди години, за да се прекъсне и да не се регистрират историята на трафика на потребителите им. Този VPN работи с всеки Kodi добавка, който преди това тествахме и може лесно да бъде инсталиран на много различни устройства, използвайки неговите приложения за Android и iOS. Това е и единственият основен VPN, който съществува в магазина за приложения по подразбиране на Amazon Firestick, така че има почти същите идентификационни данни на крос-платформа като Kodi.

Сделка за четене: запишете 60% IPVanish планове тук.

Как да гледате Откриване на Star Trek онлайн: Препродажба на Netflix Star Trek Discovery и други

Има три официални места за гледане Откриване на Star Trek. Коя услуга ще използвате вероятно ще зависи от държавата, в която живеете, и абонаментите за стрийминг, за които плащате.

Това шоу е оригинален CBS пълен достъп, но първата част от премиерата ще бъде налична и в канала на CBS по същото време, когато е добавена към All Access (8.30PM ET / 5.30PM PT). За да гледате втората половина или всички следващи епизоди, ще трябва да се абонирате за CBS All Access. Услугата за стрийминг на CBS струва $ 5,99 на месец ($ 9,99 за версия без реклама) и ви позволява да гледате чрез няколко различни платформени приложения.

  5 najboljih Kodi daljinskih upravljača za 2023/2023

За канадските зрители е много по-просто. Откриване на Star Trek ще се излъчва седмично по космическия канал и може да се гледа на по-късна дата в CraveTV или приложението Space GO за Android и iOS. Шоуто ще бъде достъпно и на френски език в 21:00 ET на Z Channel. Част първа от пилотния ще бъде налична на CTV, но за всички следващи епизоди ще е необходим абонамент.

Извън Северна Америка и Канада шоуто ще бъде достъпно изключително в Netflix. Възпроизвежданите епизоди на Netflix Star Trek Discovery ще бъдат достъпни всеки понеделник, в рамките на 24 часа, след като те се показват в САЩ.

Ако живеете в САЩ или Канада и пропуснете епизод, не се притеснявайте. Тъй като повечето VPN предлагат сървъри в множество различни страни, можете да получите достъп до съдържание, което обикновено е недостъпно за всички извън конкретно местоположение. В този случай американските или канадските зрители биха могли да гледат Откриване на Star Trek чрез свързване към един от сървърите на техните VPN в страна, където шоуто е в Netflix, като Великобритания.

Как да гледате Откриване на Star Trek на Kodi

С разписание за излъчване, което дава приоритет на услугите за онлайн стрийминг, Откриване на Star Trek трябва да бъде сравнително лесен за гледане с Kodi. Въпреки това, няма CBS All Access или CraveTV Kodi addon и няма официални потоци за Space или CTV каналите. По-долу ще изброим официалното допълнение, което ви позволява да гледате Откриване на Star Trek законно и с високо качество.

PlayOn Browser

Playon

Въпреки че няма официален добавка към Netflix, все още е възможно да използвате Kodi за гледане Откриване на Star Trek. PlayOn е услуга, която събира съдържание от много от най-големите стрийминг услуги (включително Netflix, Hulu и Amazon Prime Video) на едно място за по-лесен достъп.

Ще ви трябва абонамент за PlayOn ($ 2,50 на месец), както и абонамент за Netflix, за да гледате Откриване на Star Trek. За съжаление няма поддръжка на CBS All Access, но можете да гледате първата половина на премиерата с CBS канал на PlayOn. Тази добавка също така ви дава възможност да записвате кадри във високо преносимия MP4 формат, ако използвате компютър с Windows, и ви позволява да пропускате реклами в стрийминг услуги, които ги включват.

Браузърът PlayOn може да се намери в официалното хранилище на добавки Kodi.

Алтернативни добавки, които трябва да се избягват

Въпреки че винаги призоваваме нашите читатели да използват официални източници, можете да намерите някои от следните добавки на трети страни, препоръчани на по-малко щамливи сайтове и форуми. Тези добавки осигуряват неограничен достъп до лицензирано съдържание и ние ги включваме само за да обясним какви са те и рисковете, които представляват.

Ултра IPTV

Какво е? Ultra IPTV е добавка, която предлага достъп до телевизионни потоци на живо от цял ​​свят. Тези потоци са предимно нелицензирани, но има някои канали за свободно гледане.

  Настройка параметров меню Kodi: Как изменить параметры меню в Kodi

Защо трябва да го избягвате? По-голямата част от съдържанието, което този аддон предлага, са неофициални потоци. Освен това изглежда, че няма рима или причина в колекциите от потоци, които се появяват. Има опция за филтриране, но тя не работи. Имайки в предвид Откриване на Star Trek непрекъснато се излъчва само по два телевизионни канала, трябва да преминете през всяка колекция поотделно, надявайки се, че тя включва канала, който искате. Просто, Ultra IPTV е пример за учебник за нелегитимен аддон и допринася за негативната репутация, която Коди вижда през последните месеци.

Има много други IPTV добавки, които предлагат само легално съдържание. Много от тях са безплатни и имат работеща функционалност за търсене също. Като такъв, не препоръчваме потребителите на Kodi да инсталират или предават съдържание с Ultra IPTV.

Bennu

Какво е? Bennu е това, което е известно като скрепер за връзка. Той намира връзки към смесица от съдържание по заявка и съдържание на живо, хоствано на множество сайтове. След това събира тези връзки на едно място за достъп на потребителя.  

Защо трябва да го избягвате? Докато Bennu предлага някои легални телевизионни потоци, никой от тях не излъчва Откриване на Star Trek. Освен това, тъй като Bennu осигурява предимно достъп до нелицензирано съдържание, CBS няма да спечели пари от гледането ви Откриване на Star Trek през Bennu. Дори и да пренебрегнете тези проблеми, не можете да търсите конкретно шоу. Намирането на конкретни заглавия включва преглед през няколко слоя менюта, докато или не го намерите, или оставите разочарован.

Поради горните причини не препоръчваме потребителите на Kodi да инсталират или стриймират съдържание с Bennu.

Поток всички източници

Какво е? Поток всички източници, или СОЛТИ, е друга трета страна скрепер за връзки. Той се фокусира върху предоставянето на филми и телевизионни предавания, но по-голямата част от източниците му са нелегитимни.

Защо трябва да го избягвате? Поради честотата, с която доставчиците на SALTS получават искания за авторски права, много от останалите му връзки са към нискокачествени копия на филми или телевизионни предавания. Имайки предвид колко малко струва абонамент за Netflix, ако сте развълнувани от пускането на Откриване на Star Trek няма смисъл да приемате нещо по-малко от най-висококачественото видео. Това има допълнителното предимство да ви позволи да подкрепите създателите на шоуто и да насърчите създаването на подобно съдържание в бъдеще.

Поради изключително ограничения избор на законни доставчици на този Addon, не препоръчваме потребителите на Kodi да инсталират или предават съдържание с Stream All The Sources.

Откриване на Star Trek е наличен на няколко онлайн стрийминг платформи, така че има множество различни начини за настройване. Докато вашите възможности за гледане Откриване на Star Trek с Kodi са доста ограничени, все още е възможно. Тъй като добавките на трети страни губят благосклонност, повече притежатели на авторски права ще предоставят съдържанието си достъпно. Това е нещо, от което екипът на Kodi прояви интерес преди, а с много доставчици, предлагащи специализирани приложения за мобилни устройства, Kodi е следващата логична стъпка.

About the author

Comments

  1. а намаляване на интернет скоростта ви, когато гледате онлайн видео, но с VPN можете да се защитите от това. Важно е да изберете надежден VPN доставчик, който да ви осигури криптиран трафик и да не съхранява логове на вашите онлайн дейности. С VPN и Kodi можете да гледате Откриване на Star Trek онлайн безопасно и удобно, където и да се намирате. Не забравяйте да спазвате закона и да не използвате неофициални добавки, които нарушават авторските права. Насладете се на новото шоу на Star Trek и открийте нови граници в космическите приключения!

  2. Не мога да говоря за всички, но като голям фен на Star Trek, с нетърпение очаквам премиерата на Откриване на Star Trek. Изглежда, че има много начини да гледате шоуто онлайн или чрез Kodi, но е важно да се отбележи, че не трябва да нарушаваме авторските права. Използването на VPN може да помогне за поверителността и да предотврати ISP да наблюдават нашите онлайн дейности. Надявам се, че новият сериал ще бъде достоен на името на Star Trek и ще ни предложи много нови приключения в космоса. Live long and prosper!

  3. какви проблеми при гледане на Star Trek Discovery онлайн или на Kodi. Затова е важно да използвате VPN, за да защитите своята поверителност и да се предпазите от потенциални атаки на хакери или наблюдаване от страна на ISP. В статията се дават полезни съвети за гледане на шоуто на различни платформи, като се отбелязва, че не се препоръчват неофициални уебсайтове или добавки на Kodi, които нарушават авторските права. Вместо това, се предлагат официални начини за гледане на Star Trek Discovery, като например препродажба на Netflix. В крайна сметка, статията призовава за спазване на закона и защита на авторските права, като се подчертава, че Kodi може да се използва за много легални онлайн поточни цели.

Comments are closed.