Как да гледате UFC 246 McGregor срещу Cowboy на Kodi с VPN

Как да гледате UFC 246 McGregor срещу Cowboy Cerrone

UFC 246 McGregor срещу Cowboy Cerrone в T-Mobile Arena в Лас Вегас е точно зад ъгъла. Ако се надявате да предавате UFC 246 на живо в Kodi, може да се наложи малко преодоляване. ESPN все още има стабилно заключване на правата за излъчване за феновете на битката в САЩ и за повечето зрители ще са ви необходими поне две услуги (ESPN + и акаунт на платена телевизия за ESPN). Тъй като ESPN и ESPN + нямат Kodi добавки, това прави поточно UFC 246 на Kodi малко по-трудно.

Това каза, ще ви разгледаме как да заобиколите ESPN и все още законно поточен UFC 246 безплатно, след като събитието излезе на 18 януари.

Обърнете внимание, че нашето ръководство ще предоставя информация само за законни добавки за поточно предаване на Kodi. Популярните спортни събития като UFC 246 често се заключват зад платните стени, включително моделите Pay-Per-View. В резултат на това много потребители може да искат да се обърнат към незаконни поточни източници. Тези потоци обаче често са с лошо качество, буферират се значително и дори могат да се изрежат по време на двубоя. Много нелицензирани уеб сайтове съдържат и зловреден софтуер. Официалните източници ще ви позволят да гледате UFC 246 безплатно и без риск, така че няма нужда да се обръщате към ненадеждни поточни източници.

За да гледате UFC 246 безплатно, ще трябва да се възползвате от безплатна пробна версия. Ако пътувате в чужбина, ще ви трябва VPN, за да се свържете с обичайните си услуги за стрийминг в домашни условия. 

ЧЕТЕН СНИМКА: Спестете 60% на IPVanish за бърз, частен поток в Kodi.

UFC 246 ще започне с няколко ранни предварителни двубоя, започвайки на 18 януари в 18:15 EST (22:15 GMT) с ранните предварителни мачове. Основната карта за борба започва в 22:00 EST / 2 AM GMT.

Как да гледате UFC 246 безплатно на Kodi с VPN

Можете да заобиколите заключенията на UFC региона с помощта на VPN. Изпълнете тези стъпки, за да гледате UFC 246 McGregor срещу Cowboy през Kodi от всяка точка на света.

Ето как да гледате UFC 246 McGregor срещу Cowboy в Kodi:

 1. Първо, регистрирайте се по VPN по ваш избор. За потребителите на Kodi препоръчваме IPVanish, въпреки че ExpressVPN, NordVPN и CyberGhost са сравними алтернативи.
 2. Изтеглете приложението на VPN на желаното си поточно устройство (уверете се, че има приложение за това устройство)
 3. Свържете се с VPN сървър в страна, където UFC 246 е достъпен за поточно предаване. Например, ако използвате UFC Fight Pass, сървър за САЩ или Великобритания ще направи, докато гледането безплатно чрез DAZN ще изисква немски VPN сървър.
 4. Опитайте да посетите избрания от вас уебсайт или услуга или да предавате поточно през желания от вас Kodi addon. Тя трябва да се зареди почти веднага.

Настоятелно препоръчваме да преминете през горепосочените стъпки преди началото на ранните предварителни класове. По този начин, ако нещо не работи според очакванията, все още ще имате време да получите помощ от персонала за поддръжка на клиенти на вашата VPN и може да не се наложи да пропуснете нито едно събитие.

В различните страни може да има различни източници на поточно предаване, но за тези, които искат да гледат онлайн, ще трябва да се регистрирате за UFC Fight Pass или ESPN +, за да получите предварителните мачове. А ако сте в Германия, можете да гледате основното събитие в DAZN безплатно, като използвате опцията за безплатна пробна версия. 

Как да гледате UFC 246 McGregor срещу Cowboy на Kodi

UFC 246 McGregor срещу Cowboy Cerrone е почти Pay-Per-View събитие всеки държава по света, където е достъпна. Въпреки това, на повечето места можете да получите ранните предварителни и предварителни мачове, без да плащате и стотинка, а в Германия можете да получите основното събитие безплатно чрез DAZN или на ниска цена.

Опциите за стрийминг в големите UFC региони включват:

 • Съединени щати: UFC Fight Pass / ESPN + (ранни прелими), ESPN (предварителни), ESPN + PPV (основен)
 • Великобритания: UFC Fight Pass (ранни предварителни и предварителни квалификации), BT Sport Box Office (Main)
 • Германия: DAZN (цялото събитие) или UFC Fight Pass (цялото събитие)
 • Канада: UFC Fight Pass (Ранни предхождания), TSN (Prelims), UFC PPV (Main)
 • Австралия: UFC Fight Pass (Ранни предварителни и предварителни мачове, Основно събитие PPV или UFC Fight Pass PPV (Main)

Всеки в САЩ може да използва UFC Fight Pass и VPN, за да гледа безплатно всички ранни Prelim и Prelim събития благодарение на безплатната пробна версия UFC Fight Pass. Но VPN може или не може да работи, за да получи достъп до DAZN Германия.

Тествали сме VPN-та с DAZN и открихме, че DAZN Canada може да се отключи с VPN, но не сме проверили други деблокиращи усилия в други страни на DAZN, включително DAZN Германия. Тъй като в САЩ няма безплатна пробна версия за DAZN, може да искате да проучите тази опция само ако имате метод за плащане, базиран в Германия.. 

Понастоящем има добавки на Kodi както за DAZN, така и за UFC Fight Pass. Няма добавка за ESPN +, така че все пак ще трябва да използвате уебсайта или приложението ESPN за достъп до двубоя. Като алтернатива, ако закупите двубоя чрез UFC Fight Pass, можете да използвате VPN, за да получите достъп до McGregor срещу Cowboy Cerrone в САЩ..

Как да инсталирате UFC Fight Pass Kodi addon

ufc битка преминава на живо поток ufc 245 usman срещу covington

Ето как да получите UFC Fight Pass на Kodi:

 1. Отидете на уебсайта на UFC и се регистрирайте на UFC Fight Pass
 2. След това изтеглете UFC Fight Pass Kodi addon (zip файл)
 3. Сега отворете Kodi и отидете на Видео добавки
 4. След това щракнете върху Символ на пакета горе вляво
 5. Кликнете върху Инсталиране от цип
 6. Намерете папката си за изтегляне и натиснете инсталирайте plugin.video.ufcfightpass-1.2.1 addon
 7. Сега се върнете на екрана на Video addons и намерете добавката Fight Pass
 8. Щракнете с десния бутон на мишката (или натиснете дълго на Amazon Firestick), за да отворите настройките. Въведете вашето Fight Pass потребителско име и парола, когато е необходимо

Вече можете да зареждате всички налични за вас UFC Fight Pass потоци. Вашите потоци трябва да се зареждат с високо качество и според това, което видяхме, всички ранни предварителни и предварителни събития на UFC 246 ще бъдат достъпни на Kodi чрез добавката на UFC Fight Pass.

Това е добра опция за потребителите на Kodi в Канада и САЩ, когато са сдвоени с VPN. UFC Fight Pass носи всички предварителни и ранни предварителни мачове в други страни, включително Великобритания. Ако се свържете с UK VPN сървър, ще можете да използвате безплатната пробна версия на UFC Fight Pass, за да получите достъп до всички ранни прелимии и прелими.

Забележка: UFC Fight Pass вече не предлага безплатна пробна версия в САЩ! Трябва да плащате $ 9,99 на месец за достъп до услугата. Ако имате опции за плащане в която и да е друга държава, препоръчваме да се регистрирате чрез VPN и вашите алтернативни варианти за плащане.

Как да инсталирате добавката DAZN Kodi

DAZN Kodi ufc 245 usman срещу covington

Можете лесно да получите достъп до добавката DAZN директно от официалното хранилище на добавки Kodi.

 • От началния екран на Kodi щракнете върху Видео добавки
 • След това щракнете върху Инсталиране от хранилище
 • Намерете Хранилище Kodi addon, след това кликнете върху Видео добавки
 • Намерете добавката DAZN, след което щракнете Инсталирай
 • Ще намерите добавката DAZN от Начален екран на Kodi > Видео добавки
 • Щракнете с десния бутон на мишката / дълго натиснете добавката DAZN, за да въведете потребителското име и паролата си

Сега ще можете да зареждате всички налични потоци от DAZN. Трудността при DAZN може да е, че IPVanish няма да заобиколи германския сървър. Ако имате проблеми с получаването на IPVanish за достъп до немската версия на сайта чрез Kodi, препоръчваме ви да опитате друга VPN или да използвате опцията Pay-Per-View.

Отбележете отново, че DAZN елиминира безплатни изпитания в САЩ, така че това вече не е опция за феновете на борбата с САЩ да получат безплатен достъп до основното събитие.

Как да гледате UFC 246 на Firestick

Можете да изтеглите и инсталирате Kodi на Amazon Fire TV, включително Firestick. Приложението не е достъпно чрез магазина за приложения на Amazon, така че ще трябва да заредите Kodi на Firestick.

След като инсталирате Kodi, всички добавки, изброени по-горе, ще работят и можете да ги инсталирате на Kodi, като използвате същите стъпки, споменати по-горе.

Допълнителни опции UFC 246

UFC 246 трябва да се предлага в САЩ, Великобритания, Австралия, Германия и на повече места в чужбина. Използвайки VPN и UFC Fight Pass, би трябвало да можете да получите достъп до целия двубой, включително и предварителните игри.

Ако обаче искате да гледате двубоя извън Kodi, може да има няколко допълнителни опции, особено ако сте в САЩ. Може да искате да разгледате нашето редовно ръководство за стрийминг за това как да гледате UFC 246 за повече подробности къде и как да гледате събитието от 18 януари.

събитиеСъвпадаТегло клас
Preshow N / A N / A
Ранни предварителни мачове Алекса Камур срещу Джъстин Ледет Лека тежка категория
Тим Елиът срещу Аскар Аскаров Flyweight
Брайън Келехер срещу Од Осбърн категория петел
Sabina Mazo срещу JJ Aldrich Flyweight жени
Предварителни мачове Roxanne Modafferi срещу Maycee Barber Flyweight жени
Андре Фили срещу Содик Юсуф перо
Дрю Добер срещу Насрат Хакпараст лек
Час Скели срещу Грант Доусън борец от полусредна категория
Основна карта Доналд Макгрегър срещу Доналд "каубой" Cerrone Средно тегло (основно събитие)
Холи Холм срещу Ракел Пеннингтън Тегло в жени (главно)
Алексей Олейник срещу Морис Грийн тежка категория
Клаудия Гаделха срещу Алекса Грасо Слаби жени
Антъни Петис срещу Карлос Диего Ферейра лек

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =

Adblock
detector